Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Βέλβετ μπορείς να μου θυμίσεις πώς το είδε το διάφραγμα ο Χασιάκος? Από σαλπιγγογραφία?

Το ειδε στον υπερηχο και μετα εγινε και η επιβεβαιωση στην υστεροσαλπιγγογραφια.

Διαφημίσεις

Το ειδε στον υπερηχο και μετα εγινε και η επιβεβαιωση στην υστεροσαλπιγγογραφια.

Και θα έκανες επεμβασούλα - υστεροσκόπηση για αφαίρεση.. Θυμήθηκα! Αλλά δεν πρόλαβες ε?

Δεν πειράζει! Όλα καλά θα πάνε! Δεν προκαλούν πάντα πρόβλημα τα διαφράγματα. Πολλά παίζουν ρόλο για τις κακές εξελίξεις.. Να σκέφτεσαι όσο πιο θετικά μπορείς!!!

Βελβετάκι για πες μας τι έγινε? Το σ-κ θα πας γιατρό? Καλά για τα συμπτώματα ρε παιδί μου μην τρελαίνεσαι, κάποιες κοπέλες δεν έχουν και καθόλου. Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι.

Τουντς ρακοσυλλέκτριά μου εσύ? Πότε θα κάνεις τεστ? Άντε ρε κορίτσια να πάρουμε χαρές....

Σας σκέφτομαι πολύ.

mIdZp3.png

Τουντς ρακοσυλλέκτριά μου εσύ? Πότε θα κάνεις τεστ? Άντε ρε κορίτσια να πάρουμε χαρές....

Σας σκέφτομαι πολύ.

ναι ναι!!! ρακοσυλλέκτρια κανονική!! :-)

Λέω να κάνω τεστ φαρμακείου την Παρασκευή αν δεν έχει έρθει τίποτα μέχρι τότε.. Αλλά αν θέλετε να χαρείτε, σας το λέω από τώρα. Θετικό θα είναι το νιώθω. Δεν με απασχολεί εμένα η σύλληψη. Το μετά με απασχολεί... :rolleyes:

Εσύ anniw σε ποια εβδομάδα είσαι? άστο είδα το τίκερ.. :-)

Διαφημίσεις

Τουντσάκι μου γλυκό όπως πολύ σοφά λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι "Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός"... Οπότε έχεις κάνει ήδη το μισό βήμα.. είμαι σίγουρη ότι και το μετά σ' αυτή την περίπτωση θα κρατήσει 9 ολόκληρους μήνες!!!

L2qIp2.png

μακάρι Δομνίνα μου να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!! Σ'ευχαριστώ!!! Και σε σένα εύχομαι γρήγορα να έρθουν όλα όπως τα θες!!!

Ο μπαμπάς δυστυχώς τρώει ελάχιστα πια, δεν επικοινωνεί... είμαστε στο τελευταίο στάδιο.

ναι ναι!!! ρακοσυλλέκτρια κανονική!! :-)

Λέω να κάνω τεστ φαρμακείου την Παρασκευή αν δεν έχει έρθει τίποτα μέχρι τότε.. Αλλά αν θέλετε να χαρείτε, σας το λέω από τώρα. Θετικό θα είναι το νιώθω. Δεν με απασχολεί εμένα η σύλληψη. Το μετά με απασχολεί... :rolleyes:

Εσύ anniw σε ποια εβδομάδα είσαι? άστο είδα το τίκερ.. :-)

Κανε τεστακι. Εμεις μου φαινεται πακετακι θα παμε.

Τουντσάκι μου γλυκό πολύ στενοχωριέμαι για τον πατέρα σου.. Κι εμείς μη νομίζεις ότι είμαστε καλύτερα.. Η μητέρα μου έχει εξαιρετικά καλπάζουσα μορφή καρκίνου και τώρα τελευταία βγαίνουν υποδόριοι όγκοι από το πουθενά.. Κι εμείς κάνα δίμηνο ακόμη το κόβω..

Μακάρι τουλάχιστον να μπορέσουμε να τους δώσουμε μια τελευταία χαρά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κανε τεστακι. Εμεις μου φαινεται πακετακι θα παμε.

θα κάνω την Παρασκευή.

27η μέρα είμαι ακόμα.. Απλά επειδή ο κύκλος μου τελευταία ήταν μέχρι 21 μέρες το πολύ, το 27 φαντάζει καθυστέρηση! :-) Μακάρι να πάμε πακετάκι!!! Θα κάνουμε διαλογισμό και θετικές δηλώσεις!!! οοοομμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα!! Χριστός Ανέστη!!!! Καλέ τι χαρες είναι αυτες!!!!!

2 εγκυμοσυνες μες τον Μαι!!!! γιουπι!!!!!! ευχομαι να πάνε όλα καλα και σε 8 μηνες να κρατατε αγκαλίτσα τα μωράκια σας!!!velvetaki μου μην αγχωνεσε γιατι επηρεαζονται οι ορμονες σου!!! Ολα θα πανε καλά αυτη την φορά θα το δεις!!! μια αγκαλίτσα απο εμένα((()))Τουντσακι μου κανε το τεστακι οποτε νιωθεις εσυ αλλα αφου νιωθει πως εισαι αυτο αρκει!!! μην σου πω να περιμενεις 8 μηνες και εαν γεννησεις τοτε εγκυος ησουν :);)!!!

Ερχετε η σειρά μου το νιώθω!!!!!:):):):) Αγγελα που εισαι????

Λοιπόν ξανακαναμε σπερματοδιαγραμμα και ηταν τελειο!!! Κινητικοτητα αυξηθηκε απο μονη της στο 65%!!!! Επιτελους εστρωσε ο θυροειδής και επεσε η προλακτινη (εαν και θα την προσεχω θα ξανακανω εξετασεις για αυτην!!!! Εχασα και τα 2 κιλακια που ειχα παρει πριν απο καιρο!!!! Τωρα περιμενω να σας ακολουθήσω στο κλαπ τον εγκυον!!!:):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τουντσάκι μου γλυκό πολύ στενοχωριέμαι για τον πατέρα σου.. Κι εμείς μη νομίζεις ότι είμαστε καλύτερα.. Η μητέρα μου έχει εξαιρετικά καλπάζουσα μορφή καρκίνου και τώρα τελευταία βγαίνουν υποδόριοι όγκοι από το πουθενά.. Κι εμείς κάνα δίμηνο ακόμη το κόβω..

Μακάρι τουλάχιστον να μπορέσουμε να τους δώσουμε μια τελευταία χαρά!

Κι εμείς έτσι. Από πνεύμονα ξεκινήσαμε, κεφάλι τώρα ...

Όμως τους έχουμε δώσει πολλές χαρές στη ζωή τους μέχρι τώρα. Άσε που εγώ πιστέυω πως δεν θα πάνε πουθενά. Εδώ θα είναι μαζί μας και θα μας καμαρώνουν και αργότερα θα καμαρώνουν και τα εγγονάκια τους!! Μόνο που θα είναι πιο άνετα και δεν θα πονούν. και κάποια μέρα.. Θα τους ξανασυναντήσουμε!!!

Δάκρυσα, αλλά το πιστεύω αυτό!! Αλήθεια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...