Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πήρα τα αποτελεσματα της δευτερης χοριακης.

Για τριτη ημερα καθυστερηση ειχα 194 μοναδες και μετα απο 48 ωρες πηγε 592 μοναδες.

Καλα δε τα παμε κοριτσια?

Να σας πω επισης οτι σημερα το μεσημερι ειδα λιγο ροζ αιματακι στο σκουπισμα. Τρομαξα πολυ, αλλα απο εκεινη την ωρα, οσες φορες το τσεκαρα, δεν ξαναειδα κατι.

Πας καραμπινάτα!!! :)

Όλα καλά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Χθες το βραδυ ειχα κατι εντονους πονους χαμηλα στην κοιλια. Ηταν σα να ξεκολλανε τα σωθικα μου. Δεν πρεπει να εχω νιωσει τοσο εντονο πονο. Ηταν τοσο εντονος που ειχα ιδρωσει και ηθελα να κανω εμετο. Κρατησε κανα 10λεπτο και μετα ειδα και λιγο ροζ οταν πηγα τουαλετα.

Σημερα ειμαι ΟΚ, αλλα εχω μπεζ στο σκουπισμα. Παντως σημερα ουτε το στηθος μου ποναει, ουτε ανακατευομαι ουτε τιποτα.

Φοβαμαι μηπως τελειωσε το πανηγυρακι για μια ακομα φορα. Ο γιατρος ειχε πει οτι υπαρχει διαφραγμα στην μητρα που προκαλει παλλινδρομησεις και αποβολες και οτι επρεπε να το χειρουργησω.

Ο θεος να βαλει το χερακι του.

Χθες το βραδυ ειχα κατι εντονους πονους χαμηλα στην κοιλια. Ηταν σα να ξεκολλανε τα σωθικα μου. Δεν πρεπει να εχω νιωσει τοσο εντονο πονο. Ηταν τοσο εντονος που ειχα ιδρωσει και ηθελα να κανω εμετο. Κρατησε κανα 10λεπτο και μετα ειδα και λιγο ροζ οταν πηγα τουαλετα.

Σημερα ειμαι ΟΚ, αλλα εχω μπεζ στο σκουπισμα. Παντως σημερα ουτε το στηθος μου ποναει, ουτε ανακατευομαι ουτε τιποτα.

Φοβαμαι μηπως τελειωσε το πανηγυρακι για μια ακομα φορα. Ο γιατρος ειχε πει οτι υπαρχει διαφραγμα στην μητρα που προκαλει παλλινδρομησεις και αποβολες και οτι επρεπε να το χειρουργησω.

Ο θεος να βαλει το χερακι του.

... Κουράγιο Βελβετάκι. Μη σκέφτεσαι το αρνητικό αμέσως. Να σκέφτεσαι ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και θα είναι για καλό!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο μπεμπάκι!!! Πώς είσαι σήμερα; Κανένα νέο;

Διαφημίσεις

Κορίτσια Χριστός Ανέστη! Είχα καιρό να μπω. Trying όλα καλά πήγαν!!!! ΠΟλύ χαίρομαι!!!! Γέννησες? Βέλβετ εύχομαι όλα καλά να πάνε μέσα από την καρδιά μου! (το ξέρω ότι ευχήθηκα και πριν.. όχι δεν το χασα το μυαλό μου :-) )

Εγώ είμαι στην 26η μέρα (ενώ τελευταία αδιαθετούσα το πολύ στις 22 μέρες), έχω πόνους περιόδου, συχνουρία, πρήξιμο και έκανα το πρωί ένα τεστ της πλάκας (ένα φτηνό χάρτινο στικάκι που είχα στο σπίτι) και βγήκε αρνητικό, αλλά σα να μου φάνηκε μια πολύ πολύ πολύ αχνή γραμμή (όχι πουλάκια δεν είδα!! :-) ) .. Ήταν και εξίμιση το πρωί και δεν είχε και καλό φως.. Το πέταξα στα σκουπίδια και μετά από 10 λεπτά που το είδα πάλι, ήταν θετικό αλλά στις οδηγίες λέει να μην το διαβάζουμε μετά τα 10 λεπτά.. Εγώ πάντως τη χαρά μου την πήρα.. :-) Είμαι στο γραφείο λοιπόν, πονάω και κάθε λίγο και λιγάκι πάω στην τουαλέτα να ελέγξω.. Κι αν δεν είμαι έγκυος, τουλάχιστον έφτιαξε ο κύκλος μου.. Θα σας ενημερώσω με νεότερα! Φιλιά σε όλες!!!! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε!!!

Εγω τιποτα νεοτερο ακομα. Χθες ειχα κατι μπεζακια στο σκουπισμα. Σημερα δε μπορω να πω οτι αισθανομαι και πολυ εγκυος... Ουτε το στηθος μου πονα, ουτε αναγουλες εχω ουτε τιποτα. Θα παω παντως αυριο να κανω μια εξεταση β χοριακης για να δω τι παιζει. Τουλαχιστον μη παιρνω και τσαμπα τα utrogestan.

Εγω τιποτα νεοτερο ακομα. Χθες ειχα κατι μπεζακια στο σκουπισμα. Σημερα δε μπορω να πω οτι αισθανομαι και πολυ εγκυος... Ουτε το στηθος μου πονα, ουτε αναγουλες εχω ουτε τιποτα. Θα παω παντως αυριο να κανω μια εξεταση β χοριακης για να δω τι παιζει. Τουλαχιστον μη παιρνω και τσαμπα τα utrogestan.

Πάντως μπορεί να μην είναι κάτι κακό.. Αλίμονο αν δεν υπήρχαν και στιγμές που τα συμπτώματα είναι κάπως πιο ήπια. Να την κάνεις τη χοριακή και να δεις που θα έχει φτάσει στα ύψη!!!!!

καλημερα κοριτσακια!τουντσακι ευχομαι να σαι εγκυουλα κ ολα να πανε καλα

μπλου βελβετ κ γω ειχα καφε υγρα αυτο δεν συμαινει τιποτα οσο για το διαφραγμα δεν επρεπε να το ειχες διορθωσει πριν βαλεις μπροστα αφου αυτο ευθυηνοταν για τις αποβολες?ρε κοριτσακι κ ολα καλα να πανε μεχρι να γεννησεις θα λιωσεις στο αγχος με το τι γινεται μεσα στην κοιλια σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

δεν πάω να κάνω χοριακή, γιατί κάνει 40ευρώ και με μία δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Άντε και βγήκε θετική και λέει 300 ας πούμε. Τι να χαρώ? Θα πρέπει να κάνω κι άλλη, να με φάει η αγωνία και να σκάσω και άλλα 40ευρώ. Και άντε βγήκε και καλή σαν και σένα Βέλβετ.. Δεν σε έχει φάει η αγωνία? Έτσι θα με φάει κι εμένα.. Οπότε θα κάτσω να περιμένω και δεν θα πάω ούτε στο γιατρό ούτε πουθενά μέχρι να έρθει η ώρα να γεννήσω... χα χαχαχα Αμάν πια... Έπηξα με τις αγωνίες... Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.. Εντωμεταξύ βρήκα στα σκουπίδια ένα παιδικό ξύλινο καρεκλάκι με σκαλίσματα και θα το μεταμορφώσω σε θρόνο!!! Κάποιος βασιλιάς ή βασίλισσα θα θελήσει να κάτσει. Δεν μπορεί..

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα και καλό μήνα να έχουμε..

Μακάρι βελβετάκι μου να μην ήταν τίποτε αυτός ο πόνος που ένιωσες και να συνεχίζεται κανονικά η εγκυμοσύνη σου..Πάντως είναι και δική μου απορία και προς Θεού μη νομίσεις ότι σε επικρίνω - γιατί κοριτσάκι μου δεν εγχείρησες το διάφραγμα προτού ξεκινήσεις πάλι προσπάθειες;

Τουντσάκι μου περίμενε καμιά βδομάδα ακόμη και αν δεν έχει έρθει η τρισκατάρατη κάνεις μια χοριακούλα..

Εγώ κοριτσάκια την Τετάρτη έχω ραντεβού με τον γιατρό για να με εξετάσει και να του πω ότι ξεκινάω.. Πότε πέρασαν κοριτσάκια μου 8 μήνες;;;;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...