Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια..

Να' μαι κι εγώ! Βλέπω ότι όλες είμαστε καλά αν και το βελβετάκι έχει πέσει σε μελαγχολία.. Κοριτσάκι μου καταλαβαίνω ότι προτιμάς να ...www_MyEmoticons_com__fishing.gif αλλά πίστεψέ με η ζωή είναι ωραία! Πότε πέφτουμε, πότε ανεβαίνουμε, πότε γελάμε, πότε κλαίμε αλλά κάποια στιγμή θα κρατήσουμε στα χέρια μας αυτό που λαχταράμε τόσο πολύ.. Και θα' ρθει για να μείνει.. είμαι σίγουρη!Laie_7.gif

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τιποτα ευχαριστο ακομα...

Ειπαμε να κανουμε μια τελευταια προσπαθεια μπας και κατσει τιποτα, διαφορετικα να παω για το χειρουργιο που μου ειπε ο Κυριος Χασιακος..

Με την προηγουμενη γιατρο, ειχαμε συζητησει για το θεμα των αποβολων και μου ειχε πει να ξεκιναγα σχετικα νωρις αγωγη με σαλοσπιρ στην επομενη εγκυμοσυνη μου. Η κουβεντα ειχε μεινει εκει και δεν ειχαμε συζητησει αν θα μου εκανε καποιες εξετασεις ταυτοχρονα, των ποσο θα ηταν το σαλοσπιρ ή για ποσο καιρο θα το επαιρνα.

Εσενα Αντζελα γιατι στο δινει?

Τιποτα ευχαριστο ακομα...

Ειπαμε να κανουμε μια τελευταια προσπαθεια μπας και κατσει τιποτα, διαφορετικα να παω για το χειρουργιο που μου ειπε ο Κυριος Χασιακος..

Με την προηγουμενη γιατρο, ειχαμε συζητησει για το θεμα των αποβολων και μου ειχε πει να ξεκιναγα σχετικα νωρις αγωγη με σαλοσπιρ στην επομενη εγκυμοσυνη μου. Η κουβεντα ειχε μεινει εκει και δεν ειχαμε συζητησει αν θα μου εκανε καποιες εξετασεις ταυτοχρονα, των ποσο θα ηταν το σαλοσπιρ ή για ποσο καιρο θα το επαιρνα.

Εσενα Αντζελα γιατι στο δινει?

μου είχε πει να μην το σταματησω μετα την εγκυμοσύνη γιατί μου κανει καλό στην κυκλοφορία του αίματος λόγο κιλών....

σου εύχομαι σύντομα ευχάριστα!!!;)

Καλημέρα κορίτσια!!

Ο γιατρός μου ειπε να κανω εξεταση προλακτινης μια εβδομαδα μετα την ωορηξία και ηταν λιγο ανεβασμένη 58.8!!! την ειχα ξανακανει περσι την 2 μερα του κυκλου και ηταν φυσιολογική!!!Η αληθεια ειναι οτι προβληματιζομαι γιατι εαν απο το αγχος ανεβηκε τωρα εγω πρεπει να παρω αγωγη ή να ξανακανω μια επανεξεταση παλι μετατην ωορηξια για να δω μηπως ηταν τυχαιο!!!??? Την εξεταση μου την εβαλε να την κανω ο γυναικολογος μου, μου ειπε οτι πρεπει να παρω αγωγη!!! δεν πρεπει να παω και στην ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει??? Ανησυχω λιγακι!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια..

Μάγδα μου νομίζω ότι καλό είναι να την επαναλάβεις πάλι πριν πάρεις οποιαδήποτε αγωγή..

Όταν έκανε ορμονολογικές εξετάσεις ο άνδρας μου τον Οκτώβριο βρέθηκε η LH του στα ύψη.. Από φυσιολογικό που είναι μέχρι 8, ο καημένος βρέθηκε να έχει 16!!! Εννοείται ότι ο γιατρός τα έπαιξε.. Του είπε να κάνει μια επανεξέταση μετά από καμιά δεκαριά μέρες και ως εκ θαύματος ήταν μέσα στα όρια.. Εμείς για να είμαστε καλυμμένοι την επαναλάβαμε και μετά από ένα μήνα πάλι και ήταν πάλι εντός ορίων.. Πολλές φορές είναι τυχαίο γεγονός.. Αν πάλι δυο φορές στη σειρά υπάρχει θέμα τότε αρχίζουμε και το ψάχνουμε..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια καλησπέρα...μπήκα να δω νέα σας και να σας πω ότι και εγώ έχω κοριτσάκι τελικά (μετά τα 2 αγοράκια ήταν ό,τι καλύτερο....). Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα, να είστε υγειείς και αγαπημένες με τους ανθρώπους σας και όλα να πάνε καλά, σύντομα να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε.

σας φιλώ

mIdZp3.png

κοριτσάκια καλησπέρα...μπήκα να δω νέα σας και να σας πω ότι και εγώ έχω κοριτσάκι τελικά (μετά τα 2 αγοράκια ήταν ό,τι καλύτερο....). Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα, να είστε υγειείς και αγαπημένες με τους ανθρώπους σας και όλα να πάνε καλά, σύντομα να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε.

σας φιλώ

Με το καλό!:-P

Έρχεται μια μπουμπού!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

σας φιλώ

Anniw μου με το καλό η κορούλα σου!!!!!:D

κοριτακια καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!!! εύχομαι αυτές οι Άγιες μέρες να φέρουν στη καθε μία μας ότι επυ8ιμεί πάντα με υγεία!!!! και να χαίρεστε τα μπουμπουκάκια σας οι μανούλες!!!!!:D

καλο πασχα κ καλη ανασταση σε ολες με υγεια!!!

να περασετε τελεια να φατε κ να πιειτε του σκασμου!! χαχαχαχα!!τουντσακι οχι ζυγαριες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες σας!!!

Αννιώ με το καλό η κορούλα σου!!!

Εγώ είμαι ακόμη εδώ!!! Η γυναικολόγος μου λέει ότι θα σκίσει τα πτυχία της!! Διανύω αισίως την 37η εβδομάδα!! Αλλά εάν δε γεννήσω μέχρι την Τετάρτη, θα μπώ με πρόκληση γιατί είμαι στο όριο της προεκλαμψίας. Για φαντάσου όμως, από την 28η εβδομάδα μου λένε ότι γεννάω. Τελικά μέχρι τώρα, όλα καλά!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...