Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δεν έχεις και άδικο tounts και εγώ έχω σαλτάρει!!!!!!!!Κάτσε να επαναλάβω τις βασικές που πρέπει και μετά φτάνω και στη κατάτμηση dna!!!!!Οσο για το γιατρό κατέληξα στο Χασιάκο αλλά για τέτοιες μικρόαπορίες ντρέπομαι να τον ενοχλήσω!!Οταν πάω για το ραντεβού μου σε κανα μήνα θα ρωτήσω!!!Προς το παρών πρήζω εσάς!!!!χιχιχιχι

αυτό είναι το κακό με τους γνωστούς γιατρούς. Έχουν πολύ δουλειά και ντρεπόμαστε να τους ρωτήσουμε. Σημείωνε τις απορίες σου μέχρι να πας για να μην τις ξεχάσεις.. Και πρήξε μας όσο θέλεις εντωμεταξύ!! :-)

Διαφημίσεις

0002064B.gif καλημέραααα!!!!!

Τι καλημέρα καλέ? Μεσημέριασε!!! Σαν τον κόκορα της γειτονιάς μου .. Αρχίζει τα κοκορίκο στη 1 το μεσημέρι... Πάνε οι παλιές εποχές που οι κόκοροι ξυπνούσαν πριν από μας.... Τέλος πάντων.. :-)

sig.asp?img=ad1

Τι καλημέρα καλέ? Μεσημέριασε!!! Σαν τον κόκορα της γειτονιάς μου .. Αρχίζει τα κοκορίκο στη 1 το μεσημέρι... Πάνε οι παλιές εποχές που οι κόκοροι ξυπνούσαν πριν από μας.... Τέλος πάντων.. :-) (τι ωραία τα emoticons! Δεν μπορώ να μπω όμως... :-( )

Τι καλημέρα καλέ? Μεσημέριασε!!! Σαν τον κόκορα της γειτονιάς μου .. Αρχίζει τα κοκορίκο στη 1 το μεσημέρι... Πάνε οι παλιές εποχές που οι κόκοροι ξυπνούσαν πριν από μας.... Τέλος πάντων.. :-) (τι ωραία τα emoticons! Δεν μπορώ να μπω όμως... :-( )

χαχαχαχ όντως!!! αλλά έκείνη την ώρα είχα ξυπνήσει...... τα ξημερώματα με πείρε ο ύπνος.... πως να ξυπνήσω στην ώρα μου:confused:

velvetaki μου όλες αυτό θέλουμε και ελπίζουμε;)

καλημερα κοριτσακια μου.ευχομαι σε ολες συντομα να μαθετε τα ευχαριστα.....

blue velvet αγαπακι μου ακομα κοπελα μου??Ειμασταν μαζι στο καφε του δεκεμβρη δεν ξερω αν με θυμασαι...Σου ευχομαι συντομα μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.....

:-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Velvetaki μην αγχωνεσαι για όλα υπάρει λύση!!!

Τουντσακι βλέπω ωραίες φατσούλες!!!!!!

Εγω πηγα στον καινουργιο γιατρό εχουμε ενα θεματακι με την κινητικοτητα και ετσι πρεπει να ξανακανουμε σπερματοδιαγραμμα σε 3 εβδομαδες να δουμε εαν ειναι τυχαίο!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια... με εχει πιασει μια απιστευτη μαυριλα....

σκεφτομαι οτι δεν μπορει να ειναι μονο το διαφραγμα το προβλημα στην περιπτωση μου. Σκεφτομαι οτι πρεπει να ειναι σιγουρα και κατι αλλο..... Κατι μεσα μου μου λεει οτι ποτε δεν θα τα καταφερω να γινω μανουλα..

Εχουμε μια τοσο ομορφη σχεση με τον αντρουλη μου, περναμε τοσο μα τοσο καλα και μας λειπει παρα πολυ το μωρακι μας...

Αντε παλι΄..... χαλια εγινα....

Velvetaki μου μην εισαι απαισιοδοξη όλα θα πάνε καλα και όλες θα τα καταφερουμε!!! Η ψυχολογια ειναι βασικος παραγοντας και μπορει να σε παει πισω... Ξερω κοπέλα που ειχε αποβολες και τελικα δεν εφτεγε τπτ το τεταρτο σπορακι της ειχε ερθει για να μεινει και τωρα η γυναικα εχει 3 παιδακια χωρις να κανει τπτ!!! Με αυτο θελω να σου πω πως και η ψυχολογια εχει το μεριδιο ευθυνης της!!! Πρεπει να το πιστέψεις οτι θα τα καταφερεις γιατι εγω το πιστευω και μαλιστα πολύ συντομα θα μας ανακοινωσεις ευχαριστα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ρε κοριτσια... με εχει πιασει μια απιστευτη μαυριλα....

σκεφτομαι οτι δεν μπορει να ειναι μονο το διαφραγμα το προβλημα στην περιπτωση μου. Σκεφτομαι οτι πρεπει να ειναι σιγουρα και κατι αλλο..... Κατι μεσα μου μου λεει οτι ποτε δεν θα τα καταφερω να γινω μανουλα..

Εχουμε μια τοσο ομορφη σχεση με τον αντρουλη μου, περναμε τοσο μα τοσο καλα και μας λειπει παρα πολυ το μωρακι μας...

Αντε παλι΄..... χαλια εγινα....

Το να παραδίδεσαι κάποιες στιγμές στη μαυρίλα δεν κάνει κακό.. Πιάνεις πάτο και ντόινγκ πάλι πάνω... Αλλά όχι συχνά εντάξει?

Κάνε ό,τι μπορείς από μέρους σου και τα υπόλοιπα άστα στην "Αθηνά" (συν Αθηνά και χείρα κίνει καλέ... Άκου ποια είναι η Αθηνά! Τσ τσ τσ τσ τσ τς)

Και όταν λέμε ό,τι μπορείς, εκτός από τις εξετάσεις και τα τρεχάματα, εννοούμε να σκέφτεσαι και εσένα ως μανούλα με ένα, δυο τρία όσα υπέροχα μπομπιράκια στην αγκαλιά θέλεις!! :D

Γιατί με τον ίδιο τρόπο που κάνεις αρνητικά σενάρια, μπορείς άνετα να κάνεις θετικά!! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...