Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

χιχιχιχ μάλον το διατύπωσα λάθος:oops: ήθελα να μάθω για εσάς που είχατε κάνει υστεροσκόπηση πότε αδιαθετίσατε για να συγκρίνω!!:rolleyes:

μάλον η αντιβίωση με πείραξε:shock::tongue:

χα χα χα χα :) είπα κι εγώ..

Διαφημίσεις

Και εγώ έκανα υστεροσκόπηση 6/12 και αδιαθέτησα τη Πρωτοχρονιά!!!Πίκρα!!Αλλά μετά έμεινα έγκυος!!Πάντως εμένα μου είχε δώσει μετά τo duphaston για να αποκατασταθει καλυτερα το ενδομητριο και μάλλον με βοήθησε γιατί αδιαθέτησα γρήγορα και έμεινα έγκυος. Μπορει να ήταν και τυχαίο αλλά νομιζω βοήθησε ορμονικά!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

τουντσάκι, Ιολι και λουλουδίρα μου σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!!:D

το 10ημερο με προβληματίζει απο την υστεροσκόπηση:confused: λέτε να αδιαθέτισα πιο νωρίς?

λέω να περιμένω μέχρι της 7 του μήνα που περιμένω κανονικά και αν ξανα αδιαθετήσω τότε θα πάρω το γιατρούλι μου να μου πει τη να κάνω:rolleyes:

φιλιά!!

Βοήθεια κορίτσια!!!!!!!!!Εκει που λέω δε θα ξανασχοληθώ με άλλες εξετάσεις κόλλησα με τη κατάτμηση dna!!!!!!Διάβασα άρθρα και μπερδεύτηκα!!!Από τη μία λένε ευθύνεται για αποβολές οταν το σπερματοζωάριο έχει σπασίματα στο dna αλλά από την άλλη συνήθως το ωάριο τα διορθώνει .Από την άλλη οι συνηθισμένες αποβολές 6-8 βδομάδα μπορεί να είναι από αυτό ή μόνο βιοχημικές και πολύ πρόωρες?Αν ο καρυότυπος περιφερικού αίματος είναι καλός μπορεί να εχει πρόβλημα το σπέρμα?Από αυτά που διάβασα κατάλαβα οτι ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο η διερεύνηση της κατάτμησης και δε δίνει αξιόπιστα αποτελέσματα.Δε ξέρω κιόλας αλλά αν έχει συζητήσει με το γιατρό της κάποια κοπέλα για αυτό θα εκτιμήσω να με διαφωτίσει!!!Αρθρα διάβασα αλλά τα εμπειρικά με ενδιαφέρουν!!!

Βοήθεια κορίτσια!!!!!!!!!Εκει που λέω δε θα ξανασχοληθώ με άλλες εξετάσεις κόλλησα με τη κατάτμηση dna!!!!!!Διάβασα άρθρα και μπερδεύτηκα!!!Από τη μία λένε ευθύνεται για αποβολές οταν το σπερματοζωάριο έχει σπασίματα στο dna αλλά από την άλλη συνήθως το ωάριο τα διορθώνει .Από την άλλη οι συνηθισμένες αποβολές 6-8 βδομάδα μπορεί να είναι από αυτό ή μόνο βιοχημικές και πολύ πρόωρες?Αν ο καρυότυπος περιφερικού αίματος είναι καλός μπορεί να εχει πρόβλημα το σπέρμα?Από αυτά που διάβασα κατάλαβα οτι ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο η διερεύνηση της κατάτμησης και δε δίνει αξιόπιστα αποτελέσματα.Δε ξέρω κιόλας αλλά αν έχει συζητήσει με το γιατρό της κάποια κοπέλα για αυτό θα εκτιμήσω να με διαφωτίσει!!!Αρθρα διάβασα αλλά τα εμπειρικά με ενδιαφέρουν!!!

δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Προσπάθησε πάντως να μην ψάχνεις στο ίντερνετ. Εμπιστεύσου τον γιατρό σου! Προσωπικά, παραλίγο να σαλτάρω ψάχνοντας στο ίντερνετ.

Όχι ότι είμαι καλά δηλαδή, αλλά λέμε :P

Ρε κοριτσια... την αφαιρεση διαφραγματος, την κάνουν λαπαροσκοπικά ή υστεροσκοπικά?

κοριτσια καλημέρα!!

βελβετακι η φιλεναδίτσα μου που είχε το έβγαλε λαπαροσκοπικα! τη δεύτερη μέρα ήταν στο σπιτάκι της!

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια... την αφαιρεση διαφραγματος, την κάνουν λαπαροσκοπικά ή υστεροσκοπικά?

Εγώ έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση για την αφαίρεση διαφράγματος στη μήτρα. Αλλά ίσως να γίνεται και λαπαροσκοπικά..Δεν ξέρω!

δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Προσπάθησε πάντως να μην ψάχνεις στο ίντερνετ. Εμπιστεύσου τον γιατρό σου! Προσωπικά, παραλίγο να σαλτάρω ψάχνοντας στο ίντερνετ.

Όχι ότι είμαι καλά δηλαδή, αλλά λέμε :P

Δεν έχεις και άδικο tounts και εγώ έχω σαλτάρει!!!!!!!!Κάτσε να επαναλάβω τις βασικές που πρέπει και μετά φτάνω και στη κατάτμηση dna!!!!!Οσο για το γιατρό κατέληξα στο Χασιάκο αλλά για τέτοιες μικρόαπορίες ντρέπομαι να τον ενοχλήσω!!Οταν πάω για το ραντεβού μου σε κανα μήνα θα ρωτήσω!!!Προς το παρών πρήζω εσάς!!!!χιχιχιχι

Πηγες την ιδια μερα σπιτι σου? Σε δημοσιο την εκανες?

Πήγα πέρυσι τέτοιο καιρό πρωί πρωί στο ΜΗΤΕΡΑ κατά τις 7μιση, έκανα εξετάσεις αίματος, ούρων, καρδιογράφημα, ακτινογραφία θώρακος.. Ένα σωρό.. και μετά περίμενα στο δωμάτιο να έρθουν να με πάρουν. Με πήρανε στις 12μιση κάτι νοσοκόμες με όμορφα καπελάκια-χειρουργείου τις ρώτησα από που τα προμηθεύονται γιατί μου άρεσαν και μέχρι να μου απαντήσουν, μου ρίξαν κάτι στον ορό και κοιμήθηκα! (δεν έμαθα από πού τα παίρνουν τα καπελάκια τελικά :-) ) ξύπνησα κατά τις 2μιση σε μια άλλη αίθουσα και είχαν τελειώσει όλα. Στις 5μιση ήμουν σπίτι, αλλά σαν μαστούρα. Κοιμήθηκα μέχρι τις 8, ξανακοιμήθηκα το βράδυ, και την άλλη μέρα ήμουν μια χαρά, αλλά δεν πήγα στη δουλειά.. Είχα τσιμπήσει και μια μέρα έξτρα άδεια..:wink: Και το 80% των χρημάτων που σκάσαμε (περίπου 1.500ευρώ με την αμοιβή του γιατρού), τα πήραμε πίσω από την ιδιωτική ασφάλεια. Μια χαρά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...