Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Bonjour & bonsoir!!!

Tountsaki μου γλυκό.. δεν ήταν περίοδος έκπληξη.. έκπληξη ήταν που αδιαθέτησα χωρίς κανένα σημάδι προηγουμένως.. Την υποδέχθηκα με χαρά πάντως.. τι να έκανα;

Άντζελάκι μου μακάρι να ρυθμιστεί η ορμόνη και να μη σου δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.. Να ξέρεις πάντως για να μην ανησυχείς πως η ψυχολογική μας κατάσταση παίζει πολλές φορές ρόλο στα αποτελέσματα των ορμονολογικών εξετάσεων.. Ο άνδρας μου συγκεκριμένα έκανε εξετάσεις πριν 5 μήνες και βρέθηκε η LH στα ύψη.. Την επαναλάβαμε δύο φορές στη διάρκεια των δύο μηνών που ακολούθησαν και ήταν εντελώς μέσα στα φυσιολογικά όρια.. Άβυσσος η ψυχή της ... ορμόνης..

velvetaki με το καλό η υστεροσαλπιγγογραφία και μακάρι να μη βρεθεί τίποτε..

Επιτέλους κλείσαμε κι εμείς ραντεβού για την Πέμπτη να κάνουμε την εξέταση για να δούμε που βρισκόμαστε και πως πήγαμε μετά την εγχείριση.. για να δούμε τι θα δούμε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Velvetaki ου καλή επιτυχία, εγω ειχα παρει ενα misulid 1 ωρα πριν παω για την εξετασει απο την δεξια δεν καταλαβα τπτ απο την αρ πονεσα λιγακι μεχρι να την ξεβουλώσει!!!! Σε 10 λεπτακια εχεις τελειωσει!!!

Τουντσακι εδω μεσα όλα τα επαγγελματα εχεις κανει- λεωφορειο - αεροπλανο - επιχειρηματιας και τωρα γυναικολογος;):):)

Αγγελα ποτε την εκανες την εξετασει μετα την ωορηξία ή στην αρχη του κύκλου???

Ξερει καμια ποσο καιρο κανουν να βγουν τα αποτελεσματα του σπερματοδιαγραμματος????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!!

την ξέρετε μία παροιμία που λέει "όλα τα είχε η Μαριωρή......" έ σε μένα ταιριάζει.... έπαθα έγκαυμα με ένα ποτήρι βραστό τσάι γιατί αυτές τις μέρες περνάω πυώδη αμυγδαλίτιδα με πυρετο......:(:confused:....

...τουντσάκι μου εγώ λέω να τις αφήσω Αθήνα.... να μην τις πηγαινοφέρνω κιόλας!!!:tongue:

περαστικά!!! βάλε στο έγκαυμα πούλβο ή οδοντόκρεμα..Και μην πίνεις τσάι. Βλάπτει! :-)

Στις βαλίτσες βάζεις και μουσακά συνήθως? Αν ναι, τότε να τις αφήνεις σε μένα!!!!! :D

Καλημερα κοριτσια. Σημερα πηρα τηλ στο λητω και εκλεισα ραντεβου για την υστεροσαλπιγγογραφια. Θα την κανω Δευτερα πρωι.

θα είμαστε όλες μαζί σου! Εκεί δίπλα!!! Όποτε χρειαστείς παρέα, κλείσε το μάτι και θα τρυπήσουμε τον τοίχο και τσουπ!!!! Θα εμφανιστούμε!!! :D 10λεπτά υπόθεση είναι και μετά ξεκαθαρίζει το τοπίο!!! Καλή επιτυχία!!!!!

Τουντσακι εδω μεσα όλα τα επαγγελματα εχεις κανει- λεωφορειο - αεροπλανο - επιχειρηματιας και τωρα γυναικολογος;):):)

Έτσι έτσι!! Εγώ κι ο Βέγγος!! :-)

Ξερει καμια ποσο καιρο κανουν να βγουν τα αποτελεσματα του σπερματοδιαγραμματος????

Το πολύ σε δυο μέρες θα έχουν βγει. Ο άντρας μου έκανε Δευτέρα πρωί και Τρίτη απόγευμα βγήκαν.

Διαφημίσεις

Bonjour & bonsoir!!!

....

Επιτέλους κλείσαμε κι εμείς ραντεβού για την Πέμπτη να κάνουμε την εξέταση για να δούμε που βρισκόμαστε και πως πήγαμε μετά την εγχείριση.. για να δούμε τι θα δούμε!

Ένα σύννεφο δεν με αφήνει να δω τι θα γίνει.... βγάλε ένα κατοστάρικο και κούνα το να διώξεις το σύννεφο!!!! Έτσι!!!! βάλτο στο αγγείο τώρα!!! μμμμμ βλέπω!!!! πώς όλα καλά θα πάνε!!!! και του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχεις δίπλα σου μπεμπάκια να κλαίνε... Πόσα και τι φύλο??? Βγάλε κατοστάρικο, διώξε το σύννεφο και θα σου πω! :D

Μάγδα σημείωσε: "και μέντιουμ" !!! ;)

Ένα σύννεφο δεν με αφήνει να δω τι θα γίνει.... βγάλε ένα κατοστάρικο και κούνα το να διώξεις το σύννεφο!!!! Έτσι!!!! βάλτο στο αγγείο τώρα!!! μμμμμ βλέπω!!!! πώς όλα καλά θα πάνε!!!! και του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχεις δίπλα σου μπεμπάκια να κλαίνε... Πόσα και τι φύλο??? Βγάλε κατοστάρικο, διώξε το σύννεφο και θα σου πω! :D

:):):)

Και εμεις Παρ θα κανουμε την εξετασει καλή μας επιτυχία Δομνινα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Θα τους κάνω κούπε πε...AddEmoticons0427.gif

Μακάρι να βγεις αληθινή!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο εμένα!!!

Μαγδάκι και Δομνίνα εύχομαι να πάνε όλλα καλά με τις εξετασούλες!!!;)

Βελβετάκι καλή επιτυχία!!! δεν είναι τίποτα θα δεις! έ λίγο πολύ λίγο πονάει αλλα μπροστά στα αποτελέσματα;)

Μαγδάκι την έκανα την 16η μέρα του κύκλου!!

κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι που δεν θυμάμαι??? πριν απο 2 χρόνια είχα ξανακάνει υστεροσκόπηση αλλα δεν θυμάμαι πόσο καιρό μετά είχα αδιαθετήσει.... τώρα αδιαθέτισα μέσα σε 10 μέρες.... θυμάται καμία σας:confused:

φιλάκια πολλά σε όλες!!!

καλημέρα και απο εμένα!!!

κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι που δεν θυμάμαι??? πριν απο 2 χρόνια είχα ξανακάνει υστεροσκόπηση αλλα δεν θυμάμαι πόσο καιρό μετά είχα αδιαθετήσει.... τώρα αδιαθέτισα μέσα σε 10 μέρες.... θυμάται καμία σας:confused:

φιλάκια πολλά σε όλες!!!

εγώ έκανα υστεροσκόπηση πέρυσι στις 7/4 και αδιαθέτησα στις 26, αλλά πήρα σικλακούρ.. Για σένα δεν θυμάμαι. Και τα δικά μου σημειωμένα τα χω μη νομίζεις ότι τα θυμάμαι απ έξω..

εγώ έκανα υστεροσκόπηση πέρυσι στις 7/4 και αδιαθέτησα στις 26, αλλά πήρα σικλακούρ.. Για σένα δεν θυμάμαι. Και τα δικά μου σημειωμένα τα χω μη νομίζεις ότι τα θυμάμαι απ έξω..

χιχιχιχ μάλον το διατύπωσα λάθος:oops: ήθελα να μάθω για εσάς που είχατε κάνει υστεροσκόπηση πότε αδιαθετίσατε για να συγκρίνω!!:rolleyes:

μάλον η αντιβίωση με πείραξε:shock::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...