Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλά εεε!!! Εχουμε μια απαισιοδοξία αλλο πραγμα!!! Τελος θα ονομάσουμε την επιχειρηση dancing with the babes!!! Ας ανεβουμε λιγάκι!!! Δομνινα μου τωρα με την εγχειρηση θα δεις που όλα θα πανε καλά!!! Τουντσακι μου απλα σου θυμιζω πως την προηγουμενη φορα βαλατε γκολ με την πρωτη (ασχετα με την καταληξη) θα δεις που τωρα και θα βαλετε αμεσως γκολ και θα πανε όλα καλά!!! Εφάκι μου ανεβα λιγάκι όλα θα πανε καλα και σιγα μην απογοητευομαστε!! πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες!!! Εγω προσπαθω απο τον Ιαν 10 και καθε μηνα ελπιζω και θα ελπιζω!!!! Ολα θα πάνε καλά!!!!

εισαι ηρωας καλη μου!!!εγω προσπαθω απο τον σεπτεμβρη του 2010 μετα απο την αποξεση και ακομα τιποτα

αλλα

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ιολη μου γλυκια μου κοπελα μην το βαζεις κατω θα δεις που κ συ θα μεινεις κ ολα θα πανε καλα

κ γω εμπλεξα με ενα σωρο εξετασεις κ οι καρυοτυποι φυσιολογικοι κ λιγο τζαπα λεφτα μου φαινον ται να σου πω την αληθεια εμας εδω μας εκοψαν τον κ@λ@ ενω στην αθηνα τον πρωτο τον πληρωσα 230 εδω 450

να σε ρωτησω ρε κοπελια βιοψια ενδομητριου εχεις κανει?

ειναι μια σημαντικη εξεταση διχνει αν εχεις καποιο μικροβιο που δεν φαινεται σε απλη εξεταση κ κατι αλο που δεν θυμαμαι ακριβως κατι με τα κυτταρα ομως αν ψαξω θα βρω την εξεταση

ειναι μια εξεταση επιπονη θα λεγα αλλα αν θες την κανεις με μεθη εγω βεβαια δεν την εκανα με μεθη γιατι ελειπε ο αναισθησιολογος κ δεν ηταν απαραιτητο ελεγε ο γιατρος οτι δεν ποναει πολυ αλλα ας του βαζαν κ αυτου το ματσουκι κ να ξινουν την μητρα να παρουν δειγμα βεβαια μου ειχε κανει ενεση πανω στην μητρα αλλα εγω παλι πονουσα

ρωτα τον γιατρο σου αν ειναι να την κανεις

Αδριανούλα μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου. Το θυμάμαι ότι είχες κάνει βιοψία ενδομητρίου. Εγώ έκανα υστεροσκόπηση και βρέθηκε διάφραγμα στη μήτρα. Στην υστεροσκόπηση ξύνουν λίγο και το ενδομήτριο αλλά δεν ξέρω αν κάνουν βιοψία.

Τέλος πάντων, λίγη σημασία έχει, γιατί πλέον έχω αποφασίσει ότι δεν θα κάνω παιδί. Το είχα αποφασίσει από καιρό αλλά το είχα αφήσει και στην τύχη του. Έμεινα έγκυος, επειδή το είχα αφήσει στην τύχη του και σκέφτηκα ότι ο Θεός με λυπήθηκε. Στο κατώφλι των 40 πρέπει να διαφυλάξω την ψυχική μου ηρεμία και καλή ποιότητα ζωής, χωρίς να θέτω το σώμα μου και την ψυχή μου σε δοκιμασίες για την απόκτηση ενός παιδιού.

Τουντς και Δομνίνα, τι να πω ρε κορίτσια, κουράγιο και μια μεγάλη αγκαλιά από μένα. Μακάρι αυτή να είναι η τελευταία σας δοκιμασία και σύντομα να ξημερώσει μια καινούρια μέρα που θα λάμπει και θα φωτίσει τη ζωή σας για πάντα.

Επίσης, οι διαταραχές στη περίοδο οφείλονται κυρίως στο άγχος.

Τουντς, θέλω κι εγώ σάλσα!!!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αφήσει μαγαζί για μαγαζί τους δύο τελευταίους μήνες, του δίνω και καταλαβαίνει.

Πριν από λίγες μέρες διέθεσα και κάτι λεφτουδάκια που είχα, για να κάνω λέιζερ για τη μυωπία. Τα είχα για κούνιες και καρότσια αλλά αποφάσισα ότι πρέπει να έχω τα μάτια μου σαν τα μάτια μου.

Έτσι από χθες βλέπω τον κόσμο με τα νέα μου μάτια και είμαι πολύ χαρούμενη. Έχοντας ζήσει 3 μέρες σαν τυφλή, εκτίμησα το γεγονός ότι έχω πράγματα αυτονόητα, όπως την όρασή μου, την ακοή μου, είμαι αρτιμελής, είμαι υγιής και η ζωή είναι πολύ ωραία και δεν την χορταίνω!!!!!!! Κι ας μην μας τα δίνει όλα, τουλάχιστον χαίρομαι για τα αυτονόητα!

Διαφημίσεις

Μαγδάκι μου, τι κάνεις?

Μια πολύ φιλική συμβουλή αν μου επιτρέπεις: βγάλ'το απ' το μυαλό σου εντελώς, ξέχασέ το και θα, δεις ότι πολύ σύντομα θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Αδριανούλα μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου. Το θυμάμαι ότι είχες κάνει βιοψία ενδομητρίου. Εγώ έκανα υστεροσκόπηση και βρέθηκε διάφραγμα στη μήτρα. Στην υστεροσκόπηση ξύνουν λίγο και το ενδομήτριο αλλά δεν ξέρω αν κάνουν βιοψία.

Τέλος πάντων, λίγη σημασία έχει, γιατί πλέον έχω αποφασίσει ότι δεν θα κάνω παιδί. Το είχα αποφασίσει από καιρό αλλά το είχα αφήσει και στην τύχη του. Έμεινα έγκυος, επειδή το είχα αφήσει στην τύχη του και σκέφτηκα ότι ο Θεός με λυπήθηκε. Στο κατώφλι των 40 πρέπει να διαφυλάξω την ψυχική μου ηρεμία και καλή ποιότητα ζωής, χωρίς να θέτω το σώμα μου και την ψυχή μου σε δοκιμασίες για την απόκτηση ενός παιδιού.

αυτο που προεχει φυσικα ειναι η ψυχικη σου ηρεμια παρε το χρονο σου κ ειμαι σιγουρη οτι θα το ξανασκεφτεις οταν θα σαι πιο ηρεμη

οσο για το κατοφλι των σαραντα να σου πω οτι με μια καλη μου φιλη 40 κ κατι γεννησαμε με μια μερα διαφορακ αυτη με προηγουμενο αποβολων

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αααα τώρα μας βλέπεις Ιόλη?? Υπέροχα!!!

Έσκασα κι εγώ μερικά λεφτουδάκια και έβαλα τέντα στο μπαλκόνι. Ελπίζω να είμαι έγκυος το καλοκαίρι και να τη βγάζω εκεί. Θα χρειαστώ και ξαπλώστρα σε αυτή την περίπτωση βέβαια, αλλά έχει ο Θεός... Απ ό,τι βλέπω το dance studio θα πάει πολύ καλά και θα έχουμε εισοδήματα !! :-)

κοριτσάκια μου καλημέρα!!

έχω χάσει μερικές μερούλες που δεν έχω διαβάσει τα νέα σας αλλα θα το κάνω!!!

τα νέα μου είναι: έκανα ξανά την υστεροσκόπηση και πήγαν όλα καλά σχετικά με αυτό.... έτσι μου είπε οτι θα ξεκινούσα την σπερματέγχυση αυτό το μήνα! γυρίζω Χίο τα ξαναμαζεύω και ξαναπηγαίνω Αθήνα για καμιά 10 μέρες αλλά.... την πρώτη μέρα μου έκανε αιματολογικές και βρήκε μία ορμόνη πολύ αυξημένη και δεν μπορούσαμε να προχωρίσουμε.... έτσι ξαναγύρισα Χίο!!!:shock::mad:

αυτά απο εμένα....

εσείς ελπίζω να είστε όλες καλά!!!! θα διαβάσω τα νεάκια σας όταν αδειάσω βαλίτσες... φιλάκια σε όλες!!!:D

Διαφημίσεις

Αγγελα μου μπορει να φτιαξεις αυτην ορμονη και όλα να λυθουν!!!! Ποια ορμόνη??? Εμεις αποφασισαμε να κανει εξετασεις ο αντρουλης μου και την αλλη εβδομαδα θα παμε σε εναν αλλο γιατρό!!! Να δουμε τι θα μας πει και τι θα κανουμε!!!

Christy η γιαγια και ο μπαμπας μου εχουν ζαχαρο!! Αμα μεινω εγκυος πρεπει να κανω αμεσως καμπυλη ζαχαρού!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

έχω χάσει μερικές μερούλες που δεν έχω διαβάσει τα νέα σας αλλα θα το κάνω!!!

τα νέα μου είναι: έκανα ξανά την υστεροσκόπηση και πήγαν όλα καλά σχετικά με αυτό.... έτσι μου είπε οτι θα ξεκινούσα την σπερματέγχυση αυτό το μήνα! γυρίζω Χίο τα ξαναμαζεύω και ξαναπηγαίνω Αθήνα για καμιά 10 μέρες αλλά.... την πρώτη μέρα μου έκανε αιματολογικές και βρήκε μία ορμόνη πολύ αυξημένη και δεν μπορούσαμε να προχωρίσουμε.... έτσι ξαναγύρισα Χίο!!!:shock::mad:

αυτά απο εμένα....

εσείς ελπίζω να είστε όλες καλά!!!! θα διαβάσω τα νεάκια σας όταν αδειάσω βαλίτσες... φιλάκια σε όλες!!!:D

Κράτα τη καλέ τη βαλίτσα έτοιμη. Αυτή τη δουλειά θα κάνεις; :-P

Δεν θα μας πεις τι ορμόνη ήταν αυτή? Και εμποδίζει στη σύλληψη? Γυναικολόγοι θα γίνουμε σε λίγο. Μόνο το πτυχίο μας λείπει.

Προς ενημέρωση του κοινού!

Τελικά αδιαθέτησα χθες, 26η μέρα χωρίς κανένα προηγούμενο σημάδι....AddEmoticons04217.gif

ήταν περίοδος έκπληξη δηλαδή εεε? καλωσόρισέ την τι να κάνεις? Δεν σου αρέσουν οι εκπλήξεις??? ;)

την ξέρετε μία παροιμία που λέει "όλα τα είχε η Μαριωρή......" έ σε μένα ταιριάζει.... έπαθα έγκαυμα με ένα ποτήρι βραστό τσάι γιατί αυτές τις μέρες περνάω πυώδη αμυγδαλίτιδα με πυρετο......:(:confused:

Α!!! όσο για την ορμόνη είναι η προγεστερόνη αν θυμάμαι καλά..... μου έκανε αιματολογική και για ιστραδιόλη....θα δούμε τώρα πια απο τον Μάϊο πρώτα ο Θεός!!!!

Μαγδάκι μου καλά θα κάνετε!! εύχομαι να είναι οι τελευταίες που θα χρειαστήτε!!;)

IOLH μου η φιλεναδίτσα μου μετά την επεμβασούλα για διάφραγμα στη μήτρα έκανε τα δυδιμάκια της!!!;)

τουντσάκι μου εγώ λέω να τις αφήσω Αθήνα.... να μην τις πηγαινοφέρνω κιόλας!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...