Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Πήγα σε βάφτιση 7 μέρες μετά την απόξεση. Είχα κανονική κοιλιά εγκύου 5 μηνών....(έχασα το μωρό την 18 εβδομάδα). Υπήρξαν άτομα που με ρώτησαν πώς πάει η εγκυμοσύνη, αλλά το καλύτερο το είπε μια ξαδέλφη μου "Πω, πω, κρίμα...έχασες το μωρό αλλά σου έμεινε η κοιλιά". Δεν έκλαψα τότε, μόνο βούρκωσα....και της είπα ότι ήταν πολύ πρόσφατο.

Εκεί όμως που δεν συγκρατήθηκα ήταν όταν φέρανε την νεοφώτιστη στο τραπέζι μας(δεξίωση)...Κλείστηκα στην τουαλέτα, έκλαψα και επανήλθα.

:confused::confused::confused::confused:

Ελεος! Αυτη ξεπερναει και ολα αυτα που κατα καιρους εχω ακουσει.

Σας δινω ενα παραδειγμα! Το πεθεριδιον μου μετα την 2η αποβολη μου ειχε πει οτι δεν ακουσα τις συμβουλες τις γιατρου (καμια σχεση, ο γιατρος ειχε πει να μην σηκωνω βαρη οχι να κρεβατωθω που ηθελαν εκεινοι) και την επομενη φορα με παρακαλεσε να ειμαι προσεχτικη γιατι διακυβευεται η υγεια του εγγονου του!!!:confused::confused::confused:

Και να προσεχω παρα πολυ απο δω και περα γιατι εχω να λογοδοτησω σε κεινον που ειναι ο παππους και το εγγονι του ειναι δυο φορες παιδι του! Πρεπει να προσεχω να μην αποβαλω δηλαδη οχι γιατι με τον αντρα μου γινομαστε χαλια αλλα γιατι θα στεναχωρησω τον παππου!!!

Το θυμηθηκα τωρα και φουντωσα!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

βρε κοριτσακια χιλια συγνωμη που ηρθα εδω...σημερα μαθαμε οτι η αδερφουλα μου εχει παλινδρομη κυηση..αυριο το πρωι εχουμε ραντεβου για αποξιση κ ειναι πολυ χαλια..τι να κανω τι να της πω??πηγανε γατρο σημερα ο σακος 8 εβδομαδων το εμβρυο 5.5 κ δεν χτυπαγε καρδουλα...ειπε γιατρος σε κανα δυο βδομαδες θα χε αιμα..ειναι πολυ χαλια.η καυμενη..και παλι συγνωμη..

το να εισαι διπλα της κ να μην της πεις κ τιποτα πιστεψε με αρκει το εζησα 2 φορες κ η δευτερη πολυ προσφατα. μονο αν αυτη θελει να το συζητησει τοτε ενταξη αλλα εγω κοριτσια μονο τον αντρα μου ηθελα διπλα μου,θα το ξεπερασει ειναι σιγουρο το ξερει κ η ιδια μονο μην της το λετε.δεν ακουγεται κ πολυ παρηγορο την συγκεκριμενη στιγμη.εγω της ευχομαι να περασουν οι μερες νερακι μεχρι να ξαναβαλει μπροστα για αλο μωρακι μονο τοτε θα αρχισει να το ξεπερναει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αν σε θέλει να πας μαζί της....εγώ είχα και την αδερφή μου...Να της κρατάς απλά το χέρι....καλύτερα να μην της πεις τίποτα...και προς Θεού μην της πεις εκείνο το τραγικό 'νεα είσαι θα κάνεις άλλο'. Δώσε της έναν ώμο, απλά για να κλάψει....

Λυπάμαι τόσο πολύ!:-(

νεα εισαι θα κανεις αλλο!!!το εχω ακουσει τοοσες φορες που αν μου το ξαναπει καποιος θα αρχισω να ουρλιαζω!!!!τους ειπε κανεις οτι αισθανομαι γρια κ φοβαμαι μη δεν ξαναμεινω ρε βλ@@κες 2 ΜΩΡΑ εχασα δεν θα κλαψω δεν θα πονεσω εγω κανονικα σε ενα μηνα θα γεννουσα κ θα ειχα μωρο στην αγκαλια κ τωρα αν δεν το εχανα κ αυτο θα γεννουσα τον αυγουστο.κ ας πουμε οτι το ξεπερναω γιατι ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ!!!!ποιος μου λεει οτι την επομενη φορα δεν θα εχει την ιδια καταληξη!!αλλα ξεχασα ειμαι νεα κ 10 να χασω τι πειραζει παλι νεα θα ειμαι.συγνωμη αλλα με πηρε το παραπονο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Γιατι το λες? Δεν ειναι ωραιες οι βολτες στα χειρουργεια των μαιευτηριων????:confused::confused::confused:

Εμενα με συμβουλευουν και το αλλο και μου ανεβαινει η πιεση : "εγω στην θεση σου δεν θα εχανα τον χρονο μου με εξετασεις, βαλτε μπρος και καποια στιγμη θα σας κατσει το μωρο!!!" Λεφτα να εχεις για αποξεσεις δηλαδη!!!!

:confused::confused::confused::confused:

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ Κ ΑΠΛΟΤΗΤΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ.Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΠΑΝΤΩΣ VASDELI MOY ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

Καλημέρα κοριτσάρες..τι κάνετε? εχω καιρω να μπω τρεχω σαν την μουρλη και δεν εχω προλαβει να καταλαβω καλα γι αυτά τα ταξίδια σας στην Καβάλα:lol::lol::wink:.. Βρε που τα θυμηθηκατε τα ριμάδια τα κιλά..παναθεμα τα...τελικα και εγω μονο απο το άγχος παχένω...χιχιχι:tongue::tongue:..Το κουφό τώρα στην τριτη εγκυμοσύνη δεν ειχα πάρει ουτε ένα κιλο μετά την αποξεση 16/01/10 έχω παρει 4..τι καλά... όλο λεω να κοψω το φαγητό αλλα εχει κολλησει το μυαλό μου....ασε που δεν εχω αδιαθετήσει ακόμα και καταλαβαινετε οτι οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ!!!!

Οσο για τις μπηχτες μην τις ακούτε καν μπενάκις βγενάκις...εγω για την τελευταία εγκυμοσύνη μου δεν το ειχα πει πουθενα..ουτε στους γονεις μας..μονο η αδερφή μου το ήξερε....Βασικα στους γονεις δεν το είπαμε για να μην στεναγχωρυθουν...αλλα για τους απ' εξω απο το χορο γραψτε τους....

Σας φιλω και σας ευχομαι καλα ταξίδια..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα κι από μένα! Σήμερα είμαι πολύ χάλια. Διάβασα κι όλα αυτά τα ωραία που είπατε χθες και δυστυχώς τα περισσότερα τα έχω ζήσει...

Νομίζω ότι χτυπάω κατάθλιψη. Αν δεν ήμουν στο γραφείο, θα είχα ανέβει σε κανένα φράχτη και θα φώναζα κικιρίκουουουουουου!!!!

Το απόγευμα θα πάρω τα αποτελέσματα της αξονικής του μπαμπά μου. Ας είναι καθαρή τουλάχιστον γιατί το καλοκαίρι του αφαίρεσαν καρκίνο από τον πνεύμονα και όταν έκανε αξονική τον Οκτώβρη, του βρήκαν κάτι και τον ξαναέχωσαν στο νοσοκομείο για βρογχοσκόπηση. Εγώ τότε ήμουν ήδη έγκυος και ξαπλωμένη ακίνητη με αιμάτωμα και δεν μπορούσα να είμαι δίπλα του όπως το καλοκαίρι. Πέρασα χοντρό ζόρι και μετά από μία εβδομάδα μας είπαν "συγνώμη λάθος". (είχαν κάνει λάθος στην αξονική) .. Βγήκε από το νοσοκομείο εντελώς καλά, αλλά μετά από 2 μέρες έπαθα αποκόλληση....

Ουφ! Κανένας φράχτης εδώ κοντά;

τη μέρα δε που απέβαλλα, αφού "γέννησα" και με πήγαν στο δωμάτιο, έγινε η εξής συζήτηση με την πεθερά μου:

"Πώς είσαι; Πόνεσες πολύ;"

"Κάποιες στιγμές, νόμιζα ότι θα πεθάνω αλλά τώρα τέλειωσε κι είμαι εντάξει"

"Αχχχχ! Έτσι είναι οι γέννες.. Κι εγώ νόμιζα ότι θα πεθάνω στο γιο μου, αλλά μόλις τον πήρα στην αγκαλιά μου τα ξέχασα όλα"

......

"κι εγώ μόλις πήρα στην αγκαλιά μου το γιο σας, όλα τα ξέχασα"

(Τι να πει κανείς; )

Διαφημίσεις

εγω φοβομουν πολυ την ναρκωση στην αποξεση κ μετα κατι θειτσες του αντρα μου μου ελεγαν την εξεις ατακα,κ μεις οταν γενναγαμε τα παιδια μας φοβομασταν πολυ,ξεχασαν οτι αυτες μετα απο την ταλαιπωρια ειχαν ενα μωρο στην αγκαλια.ενω εγω τι ειχα?να σου πω εγω !ενα τσιγαρο στο στομα που περασα μεγαληταλαιπωρια να το κοψω πριν 3 χρονια κ τωρα εχει ξαναγινει ενα με μενα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω φοβομουν πολυ την ναρκωση στην αποξεση κ μετα κατι θειτσες του αντρα μου μου ελεγαν την εξεις ατακα,κ μεις οταν γενναγαμε τα παιδια μας φοβομασταν πολυ,ξεχασαν οτι αυτες μετα απο την ταλαιπωρια ειχαν ενα μωρο στην αγκαλια.ενω εγω τι ειχα?να σου πω εγω !ενα τσιγαρο στο στομα που περασα μεγαληταλαιπωρια να το κοψω πριν 3 χρονια κ τωρα εχει ξαναγινει ενα με μενα

Κι εμείς μαζί πάμε πάλι.. Στην εγκυμοσύνη το είχα κόψει, αλλά τώρα, άμα ξεμείνω από τσιγάρα κάνω σαν τρελλή! Τρία τρία τα αγοράζω τα πακέτα, να' μαι σίγουρη!

.....

Η ψυχολόγος που πήγα μετά το συμβάν, μου είπε ότι δυστυχώς οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να φερθούν και τι να πουν και αφού υπάρχει έστω ο άντρας μου να με καταλαβαίνει, ευχαριστημένη να μαι. Τώρα όμως που έχω και σας, είμαι πιο ευχαριστημένη! :-P

κ γω τα ιδια αν δεν εχω τσιγαρο κανω σαν ναρκωμανης κ καπνιζω περισσοτερο απο τοτε που καπνιζα πριν 3 χρονια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω ειπα οτι θελω να επισκευθω ψυχολογο αλλα ο αντρας μου οταν του το λεω γελαει κ δεν ειναι μονο οι 2 αποβολες φοβαμαι να ξαναβαλω μπροστα αλλα ανυπομονω κιολας αλλα εμενα μου ειπε τωρα 4 μηνες αποχη ξανα το μαη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...