Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι adnihor Με τη βιοψία ενδομητρίου βρίσκεις μικρόβια?Μήπως είναι παρόμοια με τη εξέταση που γίνεται με τον ιστό περιόδου?Πόσο σου κόστισε αν επιτρέπεται?Καμμιά φορά μπορεί οι παράγοντες στους οποίους οφείλονται οι αποβολές να είναι περισσότεροι του ενός (για κακή μας τύχη)οπότε καλό είναι να έχουμε κάνει όλες τις βασικές!!!Το να βρεις ένα διαφραγμα είναι σημαντικό να το αφαιρέσεις αλλά από κει και πέρα μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο.Δεν είμαι απαισιόδοξη απλά ψύχραιμη και θέλω να κάνω σωστά βήματα αυτή τη φορά.Η βιοψία του ενδομητρίου μου φάνηκε πολύ βασική απλά επειδη είχα κάνει την εξέταση υπο περίοδο και είχα βρει χλαμύδια που δε φαίνοταν σε απλές καλλιέργειες ,να μη κάνω τα ίδια .Φαντάζομαι θα είναι και ακριβή.Διαφώτισε μας αν μπορείς μιας και την έκανες!!!!

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι adnihor Με τη βιοψία ενδομητρίου βρίσκεις μικρόβια?Μήπως είναι παρόμοια με τη εξέταση που γίνεται με τον ιστό περιόδου?Πόσο σου κόστισε αν επιτρέπεται?Καμμιά φορά μπορεί οι παράγοντες στους οποίους οφείλονται οι αποβολές να είναι περισσότεροι του ενός (για κακή μας τύχη)οπότε καλό είναι να έχουμε κάνει όλες τις βασικές!!!Το να βρεις ένα διαφραγμα είναι σημαντικό να το αφαιρέσεις αλλά από κει και πέρα μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο.Δεν είμαι απαισιόδοξη απλά ψύχραιμη και θέλω να κάνω σωστά βήματα αυτή τη φορά.Η βιοψία του ενδομητρίου μου φάνηκε πολύ βασική απλά επειδη είχα κάνει την εξέταση υπο περίοδο και είχα βρει χλαμύδια που δε φαίνοταν σε απλές καλλιέργειες ,να μη κάνω τα ίδια .Φαντάζομαι θα είναι και ακριβή.Διαφώτισε μας αν μπορείς μιας και την έκανες!!!!

την εκανα 9-10 μερα περιοδου ειναι κ για μικροβιακ για κατι για τα κυτταρα κ αυτο ειναι ου κοστισε τα μικροβιολογικα ηταν 50 ευρω κ αυτο για τα κυτταρα 450 οπου ειναι κ το βασικο της εξετασης αυτης αν τα οικονομικα σου στο επιτρεπουν να την κανεις αν οχι να αποτανθεις σε νοσοκομειο γινονται πολλες εξετασεις που δεν ξερουμε εγω ρωτησα σε ιδιωτικο για θρομβοφιλια κ μου ζητησαν ολο το πακετο 1200ευρω κ ρωτησα αν γινονται σε νοσοκομειο κ ειπαν οχι δεν τις κανουν εφυγα εννοειται κ πηγα στο νοσοκομειο του ριου κ τις εκανα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια. Πηγα την Παρασκευη το απογευμα στον κυριο Χασιακο.

Ο Χασιακος μου ειπε κατι, που αν ισχυει, τοτε βρηκαμε τι φταιει για τις παλλινδρομες,την ανεμβρυικη κυηση και τις βιοχημικες...

Μου εκανε υπερηχο και βρηκε οτι εχω διαφραγμα στη μητρα, το οποιο ειπε οτι ειναι εκ γεννετης. Μου ειπε κατα λέξη' Αντε κανε μια υστεροσαλπιγγογραφια, φερτη να τη δω, να σου κανω μετα το χειρουργιο να βγαλουμε το διαφραγμα και μετα να μεινεις εγκυος'. Τα ειπε ρε κοριτσια τοσο απλα.... με τοση σιγουρια... τι να πω.

Και εδω ερχεται η αλλη απορεια. Απο τοσους γιατρους περασα, ολοι υπερηχους εκαναν, μα κανεις δεν το ειχε δει? Το 2008 ειχα κανει και αφαιρεση πολυποδα υστεροσκοπικα, εχω ως και βιντεο απο την επεμβαση, δεν θα επρεπε να το ειχε δει η τοτε γιατρος?

Οταν ειχα την αποβολη στην διδυμο κυηση, ο τοτε υπερηχογραφιστης στο μητερα μου ειχε πει παρουσια της γιατρου...' βλεπω καρδιοσχημο μητρα, να το προσεξεις για τις επομενες εγκυμοσυνες σου'. Μετα την αποξεση και στο πρωτο τεστ στη τοτε γιατρο, τη ρωτησα γιαυτο την ωρα που μου εκανε τον υπερηχο και μου ειχε πει οτι δεν βλεπει κατι τετοιο.....

Πρεπει να σας πω βεβαια οτι φευγοντας απο το ιατρειο του Χασιακου, εβαλα κατι κλαματα την ωρα που οδηγουσα, γιατι δε μπορουσα να δεχτω πως αν τελικα ειναι αυτο, εφαγα ταλαιπωρια 3 χρονια για να μην αναφερω το ψυχολογικο κομματι. Απο την αλλη σκεφτηκα ομως οτι ειναι μεγαλη υποθεση να βρισκεις ΤΙ μπορει να φταιει. Ολοι οι προηγουμενοι γιατροι μου ελεγαν τυχαιο γεγονος και οι εξετασεις καθαρες και κολοκυθια τουμπανα..

Σε 3 εβδομαδες λοιπον εχουμε υστεροσαλπιγγογραφια. Θεωρητικα αυτη η εξεταση θα δειξει αν ο Χασιακος εχει τελικα δικαιο και οντως ισχυει το διαφραγμα.. Εγω παλι γιατι ειμαι σιγουρη πως αυτο που μου ειπε ειναι και αυτο που φταιει?

Αν έχει δίκιο ο γιατρός και έχεις διάφραγμα εκ γενετής, τότε είμαστε συνάδελφοι. Δυστυχώς κάτι τέτοιο φαίνεται μόνο με σαλπιγγογραφία ή υστεροσκόπηση κι αν δεν υπάρχει πρόβλημα στη σύλληψη, κανένας δεν σου λέει να κάνεις τέτοιες εξετάσεις. Η σαλπιγγογραφία είναι κάπως επίπονη και η υστεροσκόπηση ακριβή. Εγώ έχασα πρώτα το έμβρυο και μετά έκανα σαλπιγγογραφία (περνάει ένα υγρό από τις σάλπιγγες και ένα μηχάνημα τραβάει φωτογραφίες. Κάτι σαν ακτινογραφία) και φαινόταν κάτι περίεργο και μετά έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση και αφαιρέθηκε. Εκ γενετής διάφραγμα μο υτο είπαν. Είχε η μαμά σου κανένα θέμα όταν ήταν έγκυος εσένα? Εμένα έκανε κάτι ενέσεις που πιθανότατα να φταίνε για το διάφραγμα στη μήτρα μου. Το άκουσα κι αυτό. ΠΟύ να ξέρουν κι αυτοί οι γιατροί τι να φταίει για την καθεμιά μας? Ψάχνοντας πάνε κι αυτοί. Υπομονή και θετική σκέψη!

ιολη μου γλυκια μου κοπελα μην το βαζεις κατω θα δεις που κ συ θα μεινεις κ ολα θα πανε καλα

κ γω εμπλεξα με ενα σωρο εξετασεις κ οι καρυοτυποι φυσιολογικοι κ λιγο τζαπα λεφτα μου φαινον ται να σου πω την αληθεια εμας εδω μας εκοψαν τον κ@λ@ ενω στην αθηνα τον πρωτο τον πληρωσα 230 εδω 450

να σε ρωτησω ρε κοπελια βιοψια ενδομητριου εχεις κανει?

ειναι μια σημαντικη εξεταση διχνει αν εχεις καποιο μικροβιο που δεν φαινεται σε απλη εξεταση κ κατι αλο που δεν θυμαμαι ακριβως κατι με τα κυτταρα ομως αν ψαξω θα βρω την εξεταση

ειναι μια εξεταση επιπονη θα λεγα αλλα αν θες την κανεις με μεθη εγω βεβαια δεν την εκανα με μεθη γιατι ελειπε ο αναισθησιολογος κ δεν ηταν απαραιτητο ελεγε ο γιατρος οτι δεν ποναει πολυ αλλα ας του βαζαν κ αυτου το ματσουκι κ να ξινουν την μητρα να παρουν δειγμα βεβαια μου ειχε κανει ενεση πανω στην μητρα αλλα εγω παλι πονουσα

ρωτα τον γιατρο σου αν ειναι να την κανεις

:-) Τη θυμάμαι εκείνη τη μέρα που την είχες κάνει αυτή την εξέταση. Είχες πάει σε κάποιο μαγαζί της αδερφής σου? Της μαμάς σου? Δεν ξέρω.. μας έγραφες θυμάμαι από κει.. Αααα ρε περασμένα μεγαλεία!!! :-)

Εγώ που λέτε το Σάββατο το απόγευμα, λίγο πριν από ένα σάλσα πάρτυ όπου έριξα πολύ χορό, αδιαθέτησα ενώ βρισκόμουν στη 17η μέρα του κύκλου. Τελευταία παίζω στις 20 με 17 μέρες.. Έτσι όπως πάω λοιπόν, δεν το βλέπω να μένω έγκυος σύντομα... Μήπως να γίνω χορεύτρια και να αφήσω τα όνειρα για οικογένεια?

Είναι σίγουρα ψυχολογικό το θέμα μου (γιατί περιμένουμε να πει αντίο κι ο μπαμπάς μου) αλλά θα πάω και για κανέναν υπέρηχο μήπως πάρω πάλι κανένα αγαπημένο χάπι!!! Για να δούμε....

Διαφημίσεις

Εγώ που λέτε το Σάββατο το απόγευμα, λίγο πριν από ένα σάλσα πάρτυ όπου έριξα πολύ χορό, αδιαθέτησα ενώ βρισκόμουν στη 17η μέρα του κύκλου. Τελευταία παίζω στις 20 με 17 μέρες.. Έτσι όπως πάω λοιπόν, δεν το βλέπω να μένω έγκυος σύντομα... Μήπως να γίνω χορεύτρια και να αφήσω τα όνειρα για οικογένεια?

Είναι σίγουρα ψυχολογικό το θέμα μου (γιατί περιμένουμε να πει αντίο κι ο μπαμπάς μου) αλλά θα πάω και για κανέναν υπέρηχο μήπως πάρω πάλι κανένα αγαπημένο χάπι!!! Για να δούμε....

Καλό μου Τουντσάκι.. να' ξερες πόσο σε καταλαβαίνω..:-(

Κι εγώ που αντιμετωπίζω ένα παρόμοιο θέμα με το δικό σου έχω διακυμάνσεις.. Τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα 26η μέρα.. Σήμερα είμαι στην 26η μέρα και κανένα σημάδι..

Να φανταστείς την προηγούμενη Παρασκευή που πήγα στο γιατρό και ήμουν στην 21η μέρα είχα ενδομήτριο 7.... οπότε καταλαβαίνεις..

Απλά εμείς κοριτσάκι νομίζω ότι θα αργήσουμε λιγάκι παραπάνω..:-(

L2qIp2.png

Καλό μου Τουντσάκι.. να' ξερες πόσο σε καταλαβαίνω..:-(

Κι εγώ που αντιμετωπίζω ένα παρόμοιο θέμα με το δικό σου έχω διακυμάνσεις.. Τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα 26η μέρα.. Σήμερα είμαι στην 26η μέρα και κανένα σημάδι..

Να φανταστείς την προηγούμενη Παρασκευή που πήγα στο γιατρό και ήμουν στην 21η μέρα είχα ενδομήτριο 7.... οπότε καταλαβαίνεις..

Απλά εμείς κοριτσάκι νομίζω ότι θα αργήσουμε λιγάκι παραπάνω..:-(

βρες καβαλιέρο κι έλα πάμε για καριέρα στο χορό να τελειώνουμε!!! :-)

Επειδη όπως το βλεπω θα αργησω περισσοτερο απο όλες (εχω σπάσει όλα τα ρεκορ της παρέας μας) να ερθω και εγω για χορό??? Για μπαλέτο αφου εχω πολύ χρονο!!!!!!

Έλα κι εσύ Μαγδούλα!!! Όλοι οι καλοί χωράνε!AddEmoticons04225.gif

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

τουντσακι εγω το μονο που θυμαμαι απο κεινη την μερα ειναι ο πονος κ το 600σαρακι που εφυγε μαζι με την αμοιβη του γιατρου

οσο για το που πηγα μετα καλασικα στο μαγαζι της αδερφης μου εκει πηγαινα κ εκλαιγα μετα απο καθε που συναιβενε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλά εεε!!! Εχουμε μια απαισιοδοξία αλλο πραγμα!!! Τελος θα ονομάσουμε την επιχειρηση dancing with the babes!!! Ας ανεβουμε λιγάκι!!! Δομνινα μου τωρα με την εγχειρηση θα δεις που όλα θα πανε καλά!!! Τουντσακι μου απλα σου θυμιζω πως την προηγουμενη φορα βαλατε γκολ με την πρωτη (ασχετα με την καταληξη) θα δεις που τωρα και θα βαλετε αμεσως γκολ και θα πανε όλα καλά!!! Εφάκι μου ανεβα λιγάκι όλα θα πανε καλα και σιγα μην απογοητευομαστε!! πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες!!! Εγω προσπαθω απο τον Ιαν 10 και καθε μηνα ελπιζω και θα ελπιζω!!!! Ολα θα πάνε καλά!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...