Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Και σε όλα τα κορίτσια ήθελα να ευχηθώ αλλά κάτι πάτησα και δημοσιεύτηκε το μνμ!!!!Οταν θέλω να κάνω σε πολλά μνμ quote και να απαντήσω τι πατάω ρε κορίτσια?
Ευχαριστώ πολύ magda Ts,Nikaki,angela2 !!!!!!

γράψτε λάθος!!!!σας κούφανα?το βρήκα πάντως!!!!με ζαλίσανε τα άρθρα για τη θρομβοφιλία που έψαχνα και δεν έβλεπα το multi quote!!!!Είμαι και λιγο άσχετη!!!

Κορίτσια μου γεια σας και ευχαριστώ όλες για τη δύναμη που μου δίνετε.

Σας θαυμάζω όλες που έχετε περάσει κάτι τέτοιο και το ξεπερνάτε και συνεχίζετε. Εγώ ήδη αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να ξαναπροσπαθήσω και πότε. Ο γιατρός βέβαια μού είπε ότι μπορώ από τον επόμενο κιόλας μήνα, αλλά δεν ξέρω πότε θα πάρω την απόφαση. Μια φίλη μου το έζησε αυτό πέντε φορές, πέντε παλλίδρομες, πέντε αποξέσεις σε διάστημα δέκα χρόνων. Είχε απελπιστεί. Αποφάσισε με τον άντρα της να μετακομίσουν σε μικρότερο σπίτι για να μη σκέφτεται πια το παιδί. Και τελικά ξανάμεινε έγκυος, γέννησε και έχει τώρα έναν παλίκαρο 8 μηνών.

Πόσο θαυμάζω γυναίκες σαν αυτή, γυναίκες σαν εσάς. Εγώ παρόλο που όλα μου πήγαν καλά την πρώτη φορά και είμαι τόσο τυχερή που έχω το αγόρι μου, νιώθω πως έχω μπροστά μου ένα βουνό. Ίσως ακριβώς επειδή όλα ήταν τόσο εύκολα την πρώτη φορά, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι γίνονται και αναποδιές. Τέλος πάντων, να είμαστε όλες δυνατές και όλα θα γίνουν.

Εύχομαι καλές εγκυμοσύνες σε όλες!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Bonjour!

Ήρθα κι εγώ με τα φρέσκα νέα!!!

Πήγα στο γυναικολόγο μου σήμερα για τον ετήσιο έλεγχο ο οποίος είναι κολλητός φίλος του εξωσωματικού μου.. Με εξέτασε - τα βρήκε όλα τέλεια - μου πήρε δείγμα για το τεστ παπ, με ψηλάφισε για όζους στο στήθος και απεφάνθη ότι όλα βαίνουν καλώς...

Του είπα ότι προχωρήσαμε σε επέμβαση κιρσοκήλης, μου απαντάει ότι καλά κάναμε και με παρακάλεσε να του στείλω τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος μόλις τα κάνουμε.. διότι μετά από δική μου ερώτηση δεν μου απέκλεισε το γεγονός να μην κάνουμε κατευθείαν εξωσωματική αλλά μια σπερματέγχυση πρώτα..

Του λέω κάποια στιγμή για πλάκα " Ο Μ....ης θα πρέπει να μου κάνει δώρο την επόμενη εξωσωματική τόσο κόσμο που του'χω στείλει".. και μου απαντάει "όλο και κάτι θα σου κάνει"... του λέω "πλάκα κάνω"... και μου απαντάει "εγώ δεν κάνω καθόλου πλάκα"..

Δεν θέλω να έχω υψηλές προσδοκίες αλλά ελπίζω όντως να μου κάνει μια καλύτερη τιμή..

Το συμπέρασμα: είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε εγκυμοσύνη και μάλιστα σύντομα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεια σας και ευχαριστώ όλες για τη δύναμη που μου δίνετε.

Σας θαυμάζω όλες που έχετε περάσει κάτι τέτοιο και το ξεπερνάτε και συνεχίζετε. Εγώ ήδη αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να ξαναπροσπαθήσω και πότε. Ο γιατρός βέβαια μού είπε ότι μπορώ από τον επόμενο κιόλας μήνα, αλλά δεν ξέρω πότε θα πάρω την απόφαση. Μια φίλη μου το έζησε αυτό πέντε φορές, πέντε παλλίδρομες, πέντε αποξέσεις σε διάστημα δέκα χρόνων. Είχε απελπιστεί. Αποφάσισε με τον άντρα της να μετακομίσουν σε μικρότερο σπίτι για να μη σκέφτεται πια το παιδί. Και τελικά ξανάμεινε έγκυος, γέννησε και έχει τώρα έναν παλίκαρο 8 μηνών.

Πόσο θαυμάζω γυναίκες σαν αυτή, γυναίκες σαν εσάς. Εγώ παρόλο που όλα μου πήγαν καλά την πρώτη φορά και είμαι τόσο τυχερή που έχω το αγόρι μου, νιώθω πως έχω μπροστά μου ένα βουνό. Ίσως ακριβώς επειδή όλα ήταν τόσο εύκολα την πρώτη φορά, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι γίνονται και αναποδιές. Τέλος πάντων, να είμαστε όλες δυνατές και όλα θα γίνουν.

Εύχομαι καλές εγκυμοσύνες σε όλες![/quote

Στην αρχή μας φαίνεται βουνό σε όλες αλλά σιγα σιγα ακούγοντας περιπτώσεις σαν της φίλης σου παίρνουμε κουράγιο!!!!Προσπάθησε να χαλαρώσεις και παίρνοντας αγκαλιά το αγοράκι σου να σκέφτεσαι οτι θα τα καταφέρεις να του δώσεις αδερφάκι!!!!Μη το βάζουμε κάτω!!!!Ολες θα τα καταφέρουμε !!!!!Αρκει να σκεφτόμαστε θετικά!!!Φιλιά πολλά!!

Bonjour!

Ήρθα κι εγώ με τα φρέσκα νέα!!!

Πήγα στο γυναικολόγο μου σήμερα για τον ετήσιο έλεγχο ο οποίος είναι κολλητός φίλος του εξωσωματικού μου.. Με εξέτασε - τα βρήκε όλα τέλεια - μου πήρε δείγμα για το τεστ παπ, με ψηλάφισε για όζους στο στήθος και απεφάνθη ότι όλα βαίνουν καλώς...

Του είπα ότι προχωρήσαμε σε επέμβαση κιρσοκήλης, μου απαντάει ότι καλά κάναμε και με παρακάλεσε να του στείλω τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος μόλις τα κάνουμε.. διότι μετά από δική μου ερώτηση δεν μου απέκλεισε το γεγονός να μην κάνουμε κατευθείαν εξωσωματική αλλά μια σπερματέγχυση πρώτα..

Του λέω κάποια στιγμή για πλάκα " Ο Μ....ης θα πρέπει να μου κάνει δώρο την επόμενη εξωσωματική τόσο κόσμο που του'χω στείλει".. και μου απαντάει "όλο και κάτι θα σου κάνει"... του λέω "πλάκα κάνω"... και μου απαντάει "εγώ δεν κάνω καθόλου πλάκα"..

Δεν θέλω να έχω υψηλές προσδοκίες αλλά ελπίζω όντως να μου κάνει μια καλύτερη τιμή..

Το συμπέρασμα: είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε εγκυμοσύνη και μάλιστα σύντομα!

Μπράβο πολύ καλά νέα!!!και εσύ να ακολουθήσεις αυτή την αισιοδοξιά και όλα θα πάνε τέλεια!!!!

Καλησπερα κοριτσια. Πηγα την Παρασκευη το απογευμα στον κυριο Χασιακο.

Ο Χασιακος μου ειπε κατι, που αν ισχυει, τοτε βρηκαμε τι φταιει για τις παλλινδρομες,την ανεμβρυικη κυηση και τις βιοχημικες...

Μου εκανε υπερηχο και βρηκε οτι εχω διαφραγμα στη μητρα, το οποιο ειπε οτι ειναι εκ γεννετης. Μου ειπε κατα λέξη' Αντε κανε μια υστεροσαλπιγγογραφια, φερτη να τη δω, να σου κανω μετα το χειρουργιο να βγαλουμε το διαφραγμα και μετα να μεινεις εγκυος'. Τα ειπε ρε κοριτσια τοσο απλα.... με τοση σιγουρια... τι να πω.

Και εδω ερχεται η αλλη απορεια. Απο τοσους γιατρους περασα, ολοι υπερηχους εκαναν, μα κανεις δεν το ειχε δει? Το 2008 ειχα κανει και αφαιρεση πολυποδα υστεροσκοπικα, εχω ως και βιντεο απο την επεμβαση, δεν θα επρεπε να το ειχε δει η τοτε γιατρος?

Οταν ειχα την αποβολη στην διδυμο κυηση, ο τοτε υπερηχογραφιστης στο μητερα μου ειχε πει παρουσια της γιατρου...' βλεπω καρδιοσχημο μητρα, να το προσεξεις για τις επομενες εγκυμοσυνες σου'. Μετα την αποξεση και στο πρωτο τεστ στη τοτε γιατρο, τη ρωτησα γιαυτο την ωρα που μου εκανε τον υπερηχο και μου ειχε πει οτι δεν βλεπει κατι τετοιο.....

Πρεπει να σας πω βεβαια οτι φευγοντας απο το ιατρειο του Χασιακου, εβαλα κατι κλαματα την ωρα που οδηγουσα, γιατι δε μπορουσα να δεχτω πως αν τελικα ειναι αυτο, εφαγα ταλαιπωρια 3 χρονια για να μην αναφερω το ψυχολογικο κομματι. Απο την αλλη σκεφτηκα ομως οτι ειναι μεγαλη υποθεση να βρισκεις ΤΙ μπορει να φταιει. Ολοι οι προηγουμενοι γιατροι μου ελεγαν τυχαιο γεγονος και οι εξετασεις καθαρες και κολοκυθια τουμπανα..

Σε 3 εβδομαδες λοιπον εχουμε υστεροσαλπιγγογραφια. Θεωρητικα αυτη η εξεταση θα δειξει αν ο Χασιακος εχει τελικα δικαιο και οντως ισχυει το διαφραγμα.. Εγω παλι γιατι ειμαι σιγουρη πως αυτο που μου ειπε ειναι και αυτο που φταιει?

καλημερα ειπα να γραψω στο καφε σας για να σας πω την εμπειρια μου για να περνετε κουραγιο ξερω τι ειναι να περνας απο τετοια φαση την εχω περασει 2 φορες την πρωτη με επεισαν οι γιατροι οτι ειναι τυχαιο γεγονος την 2η ομως δεν με σταματησε τιποτα ειπα οτι θα βρω τι ειναι εκανα ολες τις εξατασεις που υπαρχου εκανα και διφραγμα μητρας το οποιο παιζετε αν το χρειαζομουν υπηρχε αλλα δεν ηταν τοσο εντονο ωστε να ειναι η αιτια για να αποβαλω ο αντρας μου ειχε κανει σπερματοδιαγραμμα αλλα προσοχη οταν κανετε να υπαρχει και αναλυση μορφολογιας μετα απο 10 απο τοτε που εκανα το διφραγμα δεν εμεινα εγκυος τοτε αποφασισα να επισκεφτω εξωσωματικο προτημησα να προχωρησω σε εξωσωματικη παρα να μενω πισω και να χανω ομορφες μερες με τον αντρα μου λογο του προβληματος μου μηκαμε στην διδικασια τις εξωσωματικης στην κατηγορια ανεξηγητα αιτια παληνδρομης για αυτο ζητησαμε και καναμε και προγενετικο ελεγχο εμβρυων για γεννετικη ανωμαλια η μερα της ωοληψιας εφτασε και εκει μας περιμενε μια εκπληξη το σπερμα του αντρα μου η φυσιολογικη μορφολογια του σπερματος ηταν 4% μονο πραγμα που σημενει οτι και να εμενα παλι εγκυος το πιο πιθανο ηταν να εχει το εμβρυο παλι γεννετικη ανωμαλια και εγω να αποβαλω παλυ επισεις για πληροφορηση να ξερετε οτι αν υπαρχει μεγαλο ποσοστο οχι σωστης μορφης σπερματος ειτε δεν μενετε ευκολα εγκυος δλδ. εγω πχ απο την 1η εγκυμοσηνη στη 2η περασαν 2 χρονια και φυσικα εμβρυακος θανατος λογο χρωσωμικη ανωμαλια.απο 7 ωαρια που ειχαμε γονημοποιηση τα 3 ηταν με προβλημα και τα 4 ηταν μια χα βαλαμε 3 και τωρα ειμαι εγκυος στον 5ο μηνα εχω μπει σε διδυμακια δλδ. ξεπερασα την 8η εβδομαδα που εχανα τα μωρακια μου εγω αυτη την εμπειρια ειχα και θελησα να σας την πω ελπιζω να μην σας κουρασα και να βοηθησα λιγο

gG1Xp3.png

velvetaki μου εγω εμπιστευομαι πολύ την διαισθηση μου!!! Εχω ακουσει πολύ καλά λογια για το κ. Χασιακο (από εδω μέσα) ευχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Georgia μου καλή συνέχεια και με το καλό να κρατησεις τα μωρακια σου αγκαλίτσα!!!!

Εγω εχω 2 μηνες που προσπαθω να πεισω τον αντρα μου να κανει εξετασεις αλλα μαλλον θα του κλεισω το ραντεβου για την αλλη εβδομαδα και θα τον στειλω με το ζορι αφου μονος του δεν το αποφασιζει!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια. Πηγα την Παρασκευη το απογευμα στον κυριο Χασιακο.

Ο Χασιακος μου ειπε κατι, που αν ισχυει, τοτε βρηκαμε τι φταιει για τις παλλινδρομες,την ανεμβρυικη κυηση και τις βιοχημικες...

Μου εκανε υπερηχο και βρηκε οτι εχω διαφραγμα στη μητρα, το οποιο ειπε οτι ειναι εκ γεννετης. Μου ειπε κατα λέξη' Αντε κανε μια υστεροσαλπιγγογραφια, φερτη να τη δω, να σου κανω μετα το χειρουργιο να βγαλουμε το διαφραγμα και μετα να μεινεις εγκυος.........

Τέλεια νέα!!!!!!!!Μη κοιτάς πίσω γιατί όλες μας αναρωτιόμαστε για γυναικολόγους που δε μας δίναν σημασία!!!!!Κοίτα μπροστά στο οτι ένας πραγματικά έμπειρος γιατρός που δε του ξεφεύγει τίποτα θα σε αναλάβει και ώσπου να πείς κιμινο θα μείνεις έγκυος !!!!!!!!Μπράβο !!!!!

Georgia 77 ευχαριστούμε για το κουράγιο που μας δίνεις και με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια σου!!!!Τελικά πρώτα πρέπει να ψάχνουμε τα 'ευλογα και μετά να μπαίνουμε σε διαδικασίες πιο σπάνιες οπως θρομβοφιλίες και εμβόλια αντιπατρικά κτλ!!!!Πάντως η καμπύλη σακχάρου και οι ορμονικοί λόγοι είναι μέσα στις απαραίτητες εξετάσεις!!!

Κι εγώ είχα διάφραγμα στη μήτρα και το αφαίρεσα, αλλά δυστυχώς έπαθα πάλι παλλίνδρομη. Η ιστολογική βγήκε καθαρή, τα πρώτα αποτελέσματα από τον καρυότυπου του εμβρύου βγήκαν φυσιολογικά και περιμένουμε τα τελευταία αποτελέσματα του καρυότυπου που αφορούν στο σύνδρομο down.

Πάντως, ξέρω 3 κοπέλες που είχαν παλλίνδρομες, πήγαν στο Χασιάκο, είχαν διάφραγμα, το αφαίρεσαν και τελικά γέννησαν. Μόνο εγώ δεν γέννησα.

Ας ελπίσουμε ότι η τελευταία ήταν από το σύνδρομο down λόγω της ηλικίας μου. Όταν έχω νέα, θα σας ενημερώσω.

Georgia 77 ευχαριστούμε για το κουράγιο που μας δίνεις και με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια σου!!!!Τελικά πρώτα πρέπει να ψάχνουμε τα 'ευλογα και μετά να μπαίνουμε σε διαδικασίες πιο σπάνιες οπως θρομβοφιλίες και εμβόλια αντιπατρικά κτλ!!!!Πάντως η καμπύλη σακχάρου και οι ορμονικοί λόγοι είναι μέσα στις απαραίτητες εξετάσεις!!!

ναι ειναι απο τις πιο σημαντικες εξετασεις αυτες που αναφερεις εγω αυτο που ηθελα να σας πω ηταν οτι βαζοντας σε μια σειρα ολες τις εξεασεις που πρεπει να γινουν το πιο πιθανο ειναι να βρεις την ακρη ή να εχεις αποτελεσμα και φυσικα οταν ξεκινησα τις εξετασεις εκανα εγω πρωτα ορμονικες ζαχαρου για λυκο μετα υστεροσαλπιγγογραφημα και μετα υστεροσκοπηση και αφαιρεση διαφραγματος επιτα για θρομβοφιλια και καρυοτυπο απλα με το σπερμοδιαγραμμα του αντρα μου τιν πατισαν γιατι ειχε καλο αριθμο σπερματος και κινηση και δεν σκεφτηκε κανεις να μας πει να κανουμε και για την μορφολογια του και να ξερετε οτι τις εξετασεις μας τισ ειδαν πολλοι γιατροι να σκεφτητε μαζευαμε τισ αποδηξεις για την εφορια και τα εξοδα χωρις την εξωσωματικη ειναι 9000 ευρω πιστευω οτι καταλαβενετε οτι δεν ειχα αφηση τιποτα που να μην το ελεξω αλλα τελικα ηταν κατι απλο .ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας και ο πιο καλος γιατρος ειναι αυτος που σε κανει να νιωσεις καλα μαζι του.

gG1Xp3.png

Κι εγώ είχα διάφραγμα στη μήτρα και το αφαίρεσα, αλλά δυστυχώς έπαθα πάλι παλλίνδρομη. Η ιστολογική βγήκε καθαρή, τα πρώτα αποτελέσματα από τον καρυότυπου του εμβρύου βγήκαν φυσιολογικά και περιμένουμε τα τελευταία αποτελέσματα του καρυότυπου που αφορούν στο σύνδρομο down.

Πάντως, ξέρω 3 κοπέλες που είχαν παλλίνδρομες, πήγαν στο Χασιάκο, είχαν διάφραγμα, το αφαίρεσαν και τελικά γέννησαν. Μόνο εγώ δεν γέννησα.

Ας ελπίσουμε ότι η τελευταία ήταν από το σύνδρομο down λόγω της ηλικίας μου. Όταν έχω νέα, θα σας ενημερώσω.

ιολη μου γλυκια μου κοπελα μην το βαζεις κατω θα δεις που κ συ θα μεινεις κ ολα θα πανε καλα

κ γω εμπλεξα με ενα σωρο εξετασεις κ οι καρυοτυποι φυσιολογικοι κ λιγο τζαπα λεφτα μου φαινον ται να σου πω την αληθεια εμας εδω μας εκοψαν τον κ@λ@ ενω στην αθηνα τον πρωτο τον πληρωσα 230 εδω 450

να σε ρωτησω ρε κοπελια βιοψια ενδομητριου εχεις κανει?

ειναι μια σημαντικη εξεταση διχνει αν εχεις καποιο μικροβιο που δεν φαινεται σε απλη εξεταση κ κατι αλο που δεν θυμαμαι ακριβως κατι με τα κυτταρα ομως αν ψαξω θα βρω την εξεταση

ειναι μια εξεταση επιπονη θα λεγα αλλα αν θες την κανεις με μεθη εγω βεβαια δεν την εκανα με μεθη γιατι ελειπε ο αναισθησιολογος κ δεν ηταν απαραιτητο ελεγε ο γιατρος οτι δεν ποναει πολυ αλλα ας του βαζαν κ αυτου το ματσουκι κ να ξινουν την μητρα να παρουν δειγμα βεβαια μου ειχε κανει ενεση πανω στην μητρα αλλα εγω παλι πονουσα

ρωτα τον γιατρο σου αν ειναι να την κανεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...