Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Το πρώτο βήμα έγινε!!! Μπράβο σου πολύ χάρηκα!!! Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα!!! Έφυγες για χοριακη!!!!!🎉

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

θυμάστε που λέγαμε πως το ιπποκαμπάκι θα πήγαινε φέτος το Πάσχα στην Κέρκυρα με τρία καρότσια??? Να που έγινε πραγματικότητα!!!!! (πλησιάζει Πάσχα, είδα και την κόμισσα της Κέρκυρας πρόσφατα, το θυμήθηκα και συγκινήθηκα)

Διαφημίσεις

louloudira καλώς ήρθες (δηλαδή κακώς σε τέτοιο τόπικ, αλλά τέλος πάντων).

Μετά τη δική μου περιπέτεια, κατάλαβα ότι όπως και να αισθάνομαι, η ζωή συνεχίζεται. Δεν κάνει pause για μένα. Για κανέναν δηλαδή.

Οπότε φροντίζω να συλλέγω όσο πιο όμορφες αναμνήσεις μπορώ και τα δυσάρεστα και τα απαισιόδοξα, τα αφήνω για αυτούς που ο Θεός τους έταξε κι άλλο γύρο.

Αν θες, πιάσου στον κύκλο να ρίξουμε ένα χορό και όλα τα καλά έρχονται!!! :-)

θυμάστε που λέγαμε πως το ιπποκαμπάκι θα πήγαινε φέτος το Πάσχα στην Κέρκυρα με τρία καρότσια??? Να που έγινε πραγματικότητα!!!!! (πλησιάζει Πάσχα, είδα και την κόμισσα της Κέρκυρας πρόσφατα, το θυμήθηκα και συγκινήθηκα)

Ήταν προφητική φαίνεται εκείνη η συζήτηση!!! Φαντάζεσαι όντως να πάει στην Κέρκυρα με τρία καρότσια;;;:-P

L2qIp2.png

Ήταν προφητική φαίνεται εκείνη η συζήτηση!!! Φαντάζεσαι όντως να πάει στην Κέρκυρα με τρία καρότσια;;;:-P

αν επιτρέπει ο γιατρός να ταξιδέψουν τα μωράκια γιατί όχι? Αλλιώς του χρόνου!!!! Η προφητεία θα ισχύει και του χρόνου! Δικιά μας η προφητεία, ό,τι θέλουμε την κάνουμε!! :D

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, μιας και πήρα την ιστολογική σήμερα και ήμουν στα μαύρα πανιά!!!!Trying μου δίνεις μεγάλο κουράγιο με το παράδειγμα σου και μην ανησυχείς καθόλου για το μπέμπη σου !!!Είναι μια χαρά στα 2 κιλά!!!Η ανηψιά μου να φανταστείς γεννήθηκε 750 γρ και χαίρει άκρας υγείας!!!Δομνίνα ευχαριστώ πολύ και tounts έχεις μεγάλο δίκιο οτι η ζωή συνεχίζεται και αν δούμε και την Ιαπωνία, με πολύ χειρότερα πράγματα από μία παλλίνδρομη!!!Τέλος πάντων πρέπει να έχουμε αισιοδοξία και πίστη οτι θα τα καταφέρουμε σε οτι κάνουμε !!!!Φιλιά σε όλες!!!!!;)

Είχα κανονίσει με μια γειτόνισσα που εκτιμούσα πολύ, να μου κρατάει το παιδί (όταν θα έκανα) τις ώρες που θα ήμουν στη δουλειά. Την εμπιστευόμουν πλήρως και μου άρεσε η πραότητά της και η αξιοσύνη της (και η μαγειρική της). ΜΟυ έλεγε "κάνε εσύ παιδάκι και μη σε νοιάζει" Με όλες αυτές τις αναποδιές όμως, ακόμα δεν έχω κάνει παιδάκι κι εκείνη δυστυχώς χθες είπε το μεγάλο αντίο από τη ζωή. :-( Αυτή η άτιμη αρρώστια...

Είχα κανονίσει με μια γειτόνισσα που εκτιμούσα πολύ, να μου κρατάει το παιδί (όταν θα έκανα) τις ώρες που θα ήμουν στη δουλειά. Την εμπιστευόμουν πλήρως και μου άρεσε η πραότητά της και η αξιοσύνη της (και η μαγειρική της). ΜΟυ έλεγε "κάνε εσύ παιδάκι και μη σε νοιάζει" Με όλες αυτές τις αναποδιές όμως, ακόμα δεν έχω κάνει παιδάκι κι εκείνη δυστυχώς χθες είπε το μεγάλο αντίο από τη ζωή. :-( Αυτή η άτιμη αρρώστια...

τουντσάκι μου γλυκό λυπάμαι για την απώλειά σου...

Δομνινάκι μου καλά?

trying μου υπομονή σε λίγο καιρό θα κρατάς το αγοράκι σου και δεν θα θυμάσαι τίποτα!!!!

louloudira μου λυπάμαι... αλλά σου εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα και εσύ το θαυματάκι σου!!!

magda μου, αννιώ καλά?

Angela μου καλά είμαι.. πλησιάζουν οι μέρες που ο άντρας μου θα επαναλάβει το σπερμοδιάγραμμα για να δούμε τι αποτέλεσμα είχε η επέμβαση που έκανε και τολμώ να πω ότι έχω αγωνία..

Εντωμεταξύ σήμερα του έστειλε η ασφάλεια την επιταγή για τα λεφτά που δώσαμε στην κλινική και στους γιατρούς και υπολείπονται 900 Ευρώ.. Να είναι καλά η μανούλα μου που θα συνδράμει.

Από κει και πέρα αναλόγως των αποτελεσμάτων θα πράξουμε..

Τουντσάκι μου λυπάμαι πολύ.. Ξέρω πολύ καλά ότι κι εσύ όπως κι εγώ αντιμετωπίζεις ένα παρόμοιο θέμα στο πολύ στενό σου οικογενειακό περιβάλλον.. Εύχομαι να είναι όσο πιο ανώδυνο γίνεται..

Το παιδάκι μας περιμένει τις ιδανικές συνθήκες για να σκάσει μύτη.. Θα το δεις!

L2qIp2.png

Ενα γλυκο φιλακι σε ολα τα κοριτσακια που γνωριζω αλλα και στα καινουργια με την ευχη να κολλησετε ολες γκαστριτιδα και γρηγορα...

Εμεις ειμαστε πολυ καλα αυριο σαραντιζουμε και φτασαμε τα 3900γρ και τους 53 ποντους:D:D:D

Αντζελακι,tounts,Μαγδακι μου εχετε λειψει,φιλακιαααααα πολλλααααα πολλα.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

λουλουδιρα καλως ηρθες στην παρέα μας!!!! Ολα περνανε θελουν απλα το χρονο τους!!! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ακολουθησεις τα κοριτσια και να κολλησεις γκαστριτιδα!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ειχα κλεισει ραντεβου εναμιση μηνα πριν στον Χασιακο και αυριο επιτελους ειναι το ραντεβου μου.

Χθες μου εμφανιστηκαν μυκητες.. Συχτηρ! Πως θα παω αυριο στο γιατρο... μου λετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...