Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Θελω μεχρι το καλοκαιρι να ειμαι εγκυος. Μπορω?

μια εγκυμοσύνη στο τέσσερααααα παρακαλώ!!!!

Έφτασεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! :-)

Πάλι εσένα πειράζω Μάγδα.. Ελπίζω να μη νομίζεις ότι έχω προσωπικά μαζί σου εεε?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια. Δεν έχω διαβάσει το καφέ σας, αλλά προχτές έχασα το παιδάκι μου από παλλίνδρομη κύηση. Έχω ήδη ένα παλικαράκι 17 μηνών και είναι η μεγάλη παρηγοριά μου, αλλά είναι μεγάλος ο πόνος για το σποράκι μου που έφυγε. Ήθελα να τον μοιραστώ μαζί σας.

Ένα μεγάλο φιλί σε όλες και καλό κουράγιο.

κάποια μέρα αυτός ο πόνος θα είναι περασμένος ξεχασμένος.. Θα δεις!!! Παίξε με τον γιο σου και θα περάσει! Εγώ που δεν έχω παιδί, παίζω με την ανηψιά μου... εεεε μάλλον αυτή παίζει μαζί μου, αλλά τέλος πάντων.. :-)

Τουντσακι θα σε μαλώσω!!!

Στα πεντε αυτη η εγκυμοσύνη!!! :):)Οχι velvetaki δεν εννοω να κανεις πενταδυμα!!!!;):) ΑΑΑ!!! Τουντσακι το ειχα καταλαβει οτι δεν με πας;):):)

λοιπόν να σας πω τα νεακια μου λοιπον για να μην με κοροιδευει το τουντσακι!!!! Φετος θελω να παω πολλές διακοπές, σκεφτομαι για κυκλαδες και Χαλκιδικη!!! Τι προτεινεται??? Αυτο το μηνα περιμενω την κοκκινοσκουφιτσα την Παρασκευή εχω και τσιμπιματακια στην κοιλίτσα μου εδω και καποιες μερες!!! Αυτο το μηνα εκανα 2 ωαριακια, πρωτη φορα ειδα να εχω και απο τις δυο πλευρες ωαριο!!!! Αρα ελπιζω λιγακι αλλα και να ερθουν οι ρωσοι πλεον το εχω μαθει το παραμυθι!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Tountsaki στείλε και στο 3 μια... γιατί να με αφήσεις παραπονεμένη εμένα;

Αύριο έχω ραντεβού με το γυναικολόγο μου για τον ετήσιο έλεγχο και το τεστ παπ.. για να δούμε, τι ψάρια θα πιάσουμε;

Όσον αφορά τα ανηψάκια.. έχω δύο ανηψούλες 5 και 3 χρόνων που μένουν ακριβώς δίπλα μου και έτσι όποτε αισθάνομαι ανυπόφορη την έλλειψη πάω και τις τρελλαίνω στα χάδια και τις αγκαλιές..

Όσο για τις διακοπές.. Δίπλα σε θάλασσα να είναι και όπου να' ναι..

Μαγδούλα λες να ήταν ο τυχερός σου μήνας ο Μάρτιος; μακάρι κοριτσάρα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου μετα απο τοσους μηνες ελπιζω (γιατι ζω!!!) αλλα απο την αλλη λεω δεν εχει ερθει τοσο καιρό γιατι να ερθει τωρα???

Να πανε όλα καλά με τον γιατρό σου και με το σπερματοδιαγραμμα που θα κανετε τωρα στα κοντα!!!! Σου στελνω όλη μου την θετική ενέργεια!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδούλα μου ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη!!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο!

Σ' ευχαριστώ για την αισιοδοξία και τη θετική ενέργεια.. Ελήφθη, όβερ!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα κορίτσια!!!Είμαι σχετικά καινούργια στο forum και έχω γράψει σε μερικά θέματα.Εχω 3 αποβολές και είμαι στη φάση που βρίσκω την άκρη του νήματος μετά από τόσο κόπο!!!Με βοήθησε το θέμα της Christy 28 πολύ με τη καμπύλη σακχάρου .Βέβαια με πιάνουν τα ψυχοπλακωτικά μου οτι άργησα πολύ και αν θα ξαναμείνω έγκυος και εδώ θέλω τη βοήθεια σας!!!Είστε τόσο ωραίο παρεάκι και συγκινήθηκα που πολλές κοπέλες στην αρχή του θέματος ήταν με άγχη σαν τα δικά μου και στο τέλος βλέπω να μιλάνε για θηλασμό!!!!!!Ηρθα να πάρω λίγο θετική ενέργεια και τύχη!!!!

louloudira γεια σου κι απο εδω!

η louloudira μας διαβαζει καιρο αλλα δισταζε να γραψει, ειμαι σιγουρη οτι θα λαβεις τονους θετικης ενεργειας και πολυ πολυ τυυχη, μην ξεχνας οτι απο περσι κυκλοφορει ο ιος της γκαστριτιδας στο καφε, μεχρι τριδυμα εχουμε ποια. Ασχετο αλλα το ιπποκαμπακι ουτε να γραψει δεν προλαβαινει.....

trying που εισαι πουλακι μου? περιμενουμε νεα....

Anniw πως τα πας? πλησιαζει η αυχενικη ετσι?

Μαγδα μην μου πεις οτι κολλησες απο το ιπποκαμπακι και πας για διδυμα? σου ευχομαι το καλοκαιρι να εισαι τουρλα! Κι εγω περσι τετοιον καιρο εμεινα εγκυος, τελευταια περιοδο ειχα 1 μαρτιου....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

χαχα θέλω να κολλήσω και εγώ τον ιο της γκαστρίτιδας!!!!!Τι γλυκιά ιωσούλα!!!!Κάτσε να πάρω και τα αποτελέσματα των εξετάσεων μετά την αποβολή ώστε να είμαι προετοιμασμένη και να κάνω νινί αυτή τη φορά !!Μη μεινω πάλι με τη γλύκα!!!Φιλάκια πολλά σε όλες τις νέες μου φίλες - συμπαραστάτριες!!!!!!

ΑΑΑ και ξέχασα !!!Ευχομαι τα καλύτερα σε όλες τις εγκυούλες που πέρασαν πολλά!!!Είμαι σίγουρη για αυτό!!!Και σε όλες που έγιναν μανούλες!!!Μη σας φοβίζει τίποτα πια!!!Τα δύσκολα πέρασαν!!!:-)

Καλημέρα!!! Όπως βλέπετε, είμαστε ακόμη εδώ!! Τα τελευταία νέα από τη γιατρό μου είναι τα εξής: ο μπέμπης είναι 2 κιλά, εγώ ξάπλα μέχρι αηδίας γιατί ο τράχηλός μου είναι σαν "τσιγαρόχαρτο" όπως χαρακτηριστικά είπε, ξεκίνησα αντιπηκτικές ενέσεις λόγω της ακινησίας και συνεχίζω ακάθεκτη. Βέβαια έχουν πυκνώσει οι συσπάσεις, αλλά πλέον δεν αγχώνομαι. Αφού φανταστείτε ότι ξεκίνησα σιγά σιγά και τα ψώνια του μωρού, γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί να γεννήσω και να φύγω από το μαιευτήριο μαζί με το μωρό μου!!

Αννιώ σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη, μόνο με χαρές!!

Δομνίνα εύχομαι πολύ σύντομα να έχεις μόνο καλά νέα.

mariaefi, tounts, christy, vasdeli σας ευχαριστώ για τις ευχές!!! Σημαίνουν πολλά!!

Louloudira έχουν δίκιο τα κορίτσια σε όσα λένε!! Κι εγώ πριν από καιρό ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αλλά κοίτα τώρα!! Κοντεύω να γεννήσω!!! Μην το βάζεις κάτω, όλα καλά θα πάνε!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!:P

Trying κοπέλα μου χαίρομαι απίστευτα για σένα.. 2 κιλά είναι μια χαρά βάρος για μωράκι που μόλις μπήκε στον όγδοο.. Είμαι σίγουρη ότι όταν με το καλό τον πάρεις από το μαιευτήριο θα είναι θρεφταράκι.. Λίγη ξάπλα ακόμη και να δεις ότι όλα θα πάνε καλά.. Πότε πέρασε ο καιρός έτσι.. Πότε μας είπες ότι είσαι έγκυος και πότε γεννάς!

Για να δούμε πότε θα βρεθούμε κι εμείς στη θέση σου.. Όσον αφορά εμένα, το ραντεβού με το γυναικολόγο σήμερα ακυρώθηκε διότι του έτυχε γέννα.. Έτσι πάμε για την Παρασκευή και ελπίζουμε αυτή τη φορά να γίνει!

Louloudira είμαι σίγουρη ότι αφού βρήκες την άκρη του νήματος πολύ σύντομα θα βρεις και το τέλος του και πολύ σύντομα θα μας ανακοινώσεις κι εσύ την εγκυμοσύνη σου την οποία θα φτάσεις μέχρι τέλους..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Τουντσακι θα σε μαλώσω!!!

Στα πεντε αυτη η εγκυμοσύνη!!! :):)Οχι velvetaki δεν εννοω να κανεις πενταδυμα!!!!;):) ΑΑΑ!!! Τουντσακι το ειχα καταλαβει οτι δεν με πας;):):)

λοιπόν να σας πω τα νεακια μου λοιπον για να μην με κοροιδευει το τουντσακι!!!! Φετος θελω να παω πολλές διακοπές, σκεφτομαι για κυκλαδες και Χαλκιδικη!!! Τι προτεινεται??? Αυτο το μηνα περιμενω την κοκκινοσκουφιτσα την Παρασκευή εχω και τσιμπιματακια στην κοιλίτσα μου εδω και καποιες μερες!!! Αυτο το μηνα εκανα 2 ωαριακια, πρωτη φορα ειδα να εχω και απο τις δυο πλευρες ωαριο!!!! Αρα ελπιζω λιγακι αλλα και να ερθουν οι ρωσοι πλεον το εχω μαθει το παραμυθι!!!

Εγώ προτείνω Κυκλάδες, αλλά ακόμα καλύτερα προτείνω να μην πας πουθενά! (είπαμε δεν σε πάω!!) :-) χι χι χι

Εννοώ ότι ελπίζω να είσαι έγκυος σε δίδυμα και να μην πας. Να πας του χρόνου με τα μπεμπάκια μαζί!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...