Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε???? χαθηκαμε

Ανδριανη τι κάνει η μικρη??? Trying πως εισαι??? vasdeli - Mariaefi-christy- Amarilys-Νικακι τι κανουν τα μωρα???

Δομνινα μου - Αγγελα -τουντσακι-velvetaki όλα καλά???? Ιολίτσα μου πως εισαι???

εγω ειμαι καλά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε???? χαθηκαμε

Ανδριανη τι κάνει η μικρη??? Trying πως εισαι??? vasdeli - Mariaefi-christy- Amarilys-Νικακι τι κανουν τα μωρα???

Δομνινα μου - Αγγελα -τουντσακι-velvetaki όλα καλά???? Ιολίτσα μου πως εισαι???

εγω ειμαι καλά!!!

πλάκα έχεις... τι κάνετε???? εγώ είμαι καλά!!! χα χα χα χα χα :D

Καλησπέρα, κορίτσια. Δεν έχω διαβάσει το καφέ σας, αλλά προχτές έχασα το παιδάκι μου από παλλίνδρομη κύηση. Έχω ήδη ένα παλικαράκι 17 μηνών και είναι η μεγάλη παρηγοριά μου, αλλά είναι μεγάλος ο πόνος για το σποράκι μου που έφυγε. Ήθελα να τον μοιραστώ μαζί σας.

Ένα μεγάλο φιλί σε όλες και καλό κουράγιο.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Γύρισα ανανεωμένη από ένα υπέροχο τετραήμερο στη Βόρεια Ελλάδα με καταπληκτική παρεούλα.. Ξεχαστήκαμε αρκετά και ξεκουραστήκαμε αρκετά περισσότερο..

Τώρα όμως επιστρέψαμε στα πάτρια εδάφη με τις ελπίδες μας υψηλά.. Άντε, μακάρι να αρχίσουν τα ευχάριστα αποτελέσματα για όλες μας!

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Θέλω να σας πώ, ότι παρά τις προβλέψεις των γιατρών, ότι θα γεννούσα μέχρι την παρασκευή που μας πέρασε, εμείς είμαστε ακόμη εδώ!!! Κάθε μέρα που περνάει, είναι και μια ημέρα λιγότερη στη θερμοκοιτίδα για εμάς. Βρε κορίτσια, έχω αναθαρρήσει τόσο, που έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα φτάσω την 36η εβδομάδα!!! Βέβαια όλοι μου λένε να μη γίνομαι υπερβολική, αλλά εγώ πιστεύω ότι η αισιοδοξία βοηθάει την κατάσταση!! Την παρασκευή θα πάω στη γιατρό μου, και ελπίζω να έχω θετικά νέα να σας πώ!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!!!

Νομίζω ότι βρήκα άκρη και με το θέμα του θηλασμού, αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί και να μην το χρειαστώ κιόλας!! Λέτε να είμαι υπερβολικά αισιόδοξη?

Φιλιά σε όλες σας, και εύχομαι σύντομα να ακούμε καλά νέα για κάθε μία από εσάς, παλιές και νέες!!!:-)

Trying κοριτσάκι μου απ' ότι βλέπεις το μωράκι σου έχει τη δική του άποψη για το πότε θα κάνει την εμφάνισή του.. Μην ανησυχείς.. άλλωστε πολλές φορές οι προγνώσεις των γιατρών δεν επαληθεύονται.. Μπορεί να μην φτάσεις στην 36 εβδομάδα αλλά γιατί να μη φτάσεις στην 35; κάθε μέρα που περνάει κέρδος είναι..

Γι' αυτό χαλαρά με ηρεμία και να δεις που ο κούκλος σου θα αποφασίσει να βγει τσουπωτός!

L2qIp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Θέλω να σας πώ, ότι παρά τις προβλέψεις των γιατρών, ότι θα γεννούσα μέχρι την παρασκευή που μας πέρασε, εμείς είμαστε ακόμη εδώ!!! Κάθε μέρα που περνάει, είναι και μια ημέρα λιγότερη στη θερμοκοιτίδα για εμάς. Βρε κορίτσια, έχω αναθαρρήσει τόσο, που έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα φτάσω την 36η εβδομάδα!!! Βέβαια όλοι μου λένε να μη γίνομαι υπερβολική, αλλά εγώ πιστεύω ότι η αισιοδοξία βοηθάει την κατάσταση!! Την παρασκευή θα πάω στη γιατρό μου, και ελπίζω να έχω θετικά νέα να σας πώ!!!

Νομίζω ότι βρήκα άκρη και με το θέμα του θηλασμού, αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί και να μην το χρειαστώ κιόλας!! Λέτε να είμαι υπερβολικά αισιόδοξη?

Φιλιά σε όλες σας, και εύχομαι σύντομα να ακούμε καλά νέα για κάθε μία από εσάς, παλιές και νέες!!!:-)

είδες που γίνονται και θαύματα?

mIdZp3.png

Μπράβο σου κοπέλα μου!!! Τι άκρη βρήκες με τον θηλασμό;

Καλησπέρα, κορίτσια. Δεν έχω διαβάσει το καφέ σας, αλλά προχτές έχασα το παιδάκι μου από παλλίνδρομη κύηση. Έχω ήδη ένα παλικαράκι 17 μηνών και είναι η μεγάλη παρηγοριά μου, αλλά είναι μεγάλος ο πόνος για το σποράκι μου που έφυγε. Ήθελα να τον μοιραστώ μαζί σας.

Ένα μεγάλο φιλί σε όλες και καλό κουράγιο.

Εύχομαι να νιώθεις λίγο καλύτερα σήμερα....:-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!! Είμαστε ακόμα εδώ, το απόγευμα θα πάω στη γιατρό μου να δούμε τι γίνεται. Έχω κάτι πονάκια από εχθές και δε μπορώ να καταλάβω εάν είναι συσπάσεις, αλλά νομίζω ότι οι συσπάσεις έχουν τακτικό χρόνο και είναι δυνατοί πόνοι. Εγώ έχω πόνους περιόδου (που πάντα ήταν ζόρικοι), κάθε φορά που κουνιέται ο μικρούλης πονάω, και νοιώθω την κοιλιά μου απίστευτα τεντωμένη... Τέλος πάντων, θα δούμε...

Δομνίνα, Αννιώ και Vasdeli σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Το εκτιμώ πολύ, μακάρι να σας ήξερα και από κοντά.

Σχετικά με το θηλασμό, μίλησα με τη μαία που έχει η γιατρός μου, και μου είπε ότι όταν γεννήσω θα νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο και θα "εγκαταστήσω γαλακτοφορία" (εάν το λέω σωστά). Θα πηγαίνω το γάλα στο μικρούλη, και μετά μου είπε ότι θα το παλέψουμε μαζί να θηλάσει, όταν θα τον πάρω σπίτι. Παρόλο που όλοι μου είπαν ότι τα πρόωρα δε θηλάζουν, εκείνη μου είπε ότι υπάρχουν και περιπτώσεις πρόωρων που μετά θήλασαν κανονικά. Η συγκεκριμένη μαία είναι πάρα πολύ υπέρ του θηλασμού και πολύ υποστηρικτική, και με χαλάρωσε λίγο.

Ελπίζω να είστε όλες καλά, και το βράδυ να έχω μόνο καλά νέα...

καλημέρα!!! Είμαστε ακόμα εδώ, το απόγευμα θα πάω στη γιατρό μου να δούμε τι γίνεται. Έχω κάτι πονάκια από εχθές και δε μπορώ να καταλάβω εάν είναι συσπάσεις, αλλά νομίζω ότι οι συσπάσεις έχουν τακτικό χρόνο και είναι δυνατοί πόνοι. Εγώ έχω πόνους περιόδου (που πάντα ήταν ζόρικοι), κάθε φορά που κουνιέται ο μικρούλης πονάω, και νοιώθω την κοιλιά μου απίστευτα τεντωμένη... Τέλος πάντων, θα δούμε...

Δομνίνα, Αννιώ και Vasdeli σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Το εκτιμώ πολύ, μακάρι να σας ήξερα και από κοντά.

Σχετικά με το θηλασμό, μίλησα με τη μαία που έχει η γιατρός μου, και μου είπε ότι όταν γεννήσω θα νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο και θα "εγκαταστήσω γαλακτοφορία" (εάν το λέω σωστά). Θα πηγαίνω το γάλα στο μικρούλη, και μετά μου είπε ότι θα το παλέψουμε μαζί να θηλάσει, όταν θα τον πάρω σπίτι. Παρόλο που όλοι μου είπαν ότι τα πρόωρα δε θηλάζουν, εκείνη μου είπε ότι υπάρχουν και περιπτώσεις πρόωρων που μετά θήλασαν κανονικά. Η συγκεκριμένη μαία είναι πάρα πολύ υπέρ του θηλασμού και πολύ υποστηρικτική, και με χαλάρωσε λίγο.

Ελπίζω να είστε όλες καλά, και το βράδυ να έχω μόνο καλά νέα...

Το πόσο χαίρομαι για σένα δε λέγεται!!!

Θα αντέξεις και άλλο θα δεις! Μόνο κάτσε ξάπλα, μην κάνεις τίποτα, σήκω μόνο για τουαλέτα...Δεν πιστεύω να πηγαίνεις στη δουλειά, ε; Κι εγώ, τον τελευταίο μήνα ξάπλα έμεινα λόγω συσπάσεων...αυτό το τέντωμα που λες ότι νιώθεις στην κοιλιά είναι συσπάσεις...ειδικά αν νιώθεις κορύφωση στο σφίξιμο μετά από 5-6 δευτερόλεπτα...

Όσο για το θηλασμό, θα τα καταφέρεις, θα δεις!!! Εδώ θα είμαστε και σε λίγο θα μας λες τι καλά που τα κατάφερες!!!

Την μαία σου από κοντά και Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Ό,τι θέλεις στην διάθεσή σου...για τoν σύνδεσμο θηλασμού LLL(La Leche League) γνωρίζεις; Μπορείς να πάρεις άπειρη βοήθεια από εκεί. Άσε που κάνουν και μηνιαίες συναντήσεις οι μαμάδες και μοιράζονται άγχη και ανησυχίες...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Trying μου είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα ότι και να γίνει.. Ακόμη κι αν γεννήσεις σύντομα (που το απεύχομαι αφού δεν το θες) το μωράκι σου θα είναι έτοιμο για τον έξω κόσμο.. Τα πρόωρα μπορεί στην αρχή να μη θηλάζουν αλλά μόλις το πάρεις σπίτι και αν το θες πραγματικά να δεις που θα τα καταφέρεις..

Ξεκούραση πολύ και μακάρι το βραδάκι να έχουμε καλά νέα.. Εμείς είμαστε μαζί σου!

L2qIp2.png

ΑΧ τι καλα νεα! μπραβο trying!

κ εγω πιστευω οτι θα τα καταφερεις!!

κοριτσια που δυστυχως ηρθατε στο καφε μας να θυμαστε οτι ο χρονος ειναι γιατρος κ οτι παντα θα θυμαστε τα μωρακια -κ εγω το σκεφτομαι...-αλλα η αγκαλια σας θα γεμισει κ παλι!

Κοριτσακια καλησπερα. Καιρο εχουμε να τα πουμε.

Την Παρασκευη εχω ραντεβου με τον γιατρο Χασιακο. Ειπα να παω και σε αυτον τον γιατρο να μου δωσει τη γνωμη του. Εχει ανεβει παντως ξανα η ψυχολογια μου και εχω διαθεση να ξαναπροσπαθησω.

Αντε να δουμε. Θελω μεχρι το καλοκαιρι να ειμαι εγκυος. Μπορω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...