Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Επειδή θήλασα αποκλειστικά από ένα χρόνο και τα δυο μου παιδιά με το συγκεκριμένο θήλαστρο (medela, mini electric) και θηλάζω τώρα και το τρίτο δεν θα συμφωνήσω....

Τελικά, ίσως είναι τι ταιριάζει σε κάθε στήθος....τι να πω....

Ανδριανή, μπορείς να πίνεις επίσης τσάι λουίζας ή μάραθου για να αυξήσεις το γάλα σου...Τα αγοράζεις από φαρμακείο ή μπαχαροπωλείο(εγώ από μπαχαροπωλείο τα παίρνω). Επίσης υπάρχει το τσάι θηλασμού της medela (ρώτα σε φαρμακείο ή μαγαζί με βιολογικά).

Βικακι εγκατεστησες γαλουχια αποκλειστικα με αντλησεις με αυτο το θηλαστρο? γιατι αυτο θελει να πετυχει η ανδριανη μιας και δεν θηλαζει ακομη το μωρο. κι εγω εχω το swing της ιδιας εταιριας αλλα την δουλεια την εκανε το μωρο, το θηλαστρο το χρησιμοποιησα συμπληρωματικα για να αντλω ενα δυο γευματα την ημερα!

Στο βιβλιο της πατσουρου γραφει :Η εναρξη και η διατηρηση της γαλουχιας γινεται με ηλεκτρικη αντλια...

πρωτοκολλο αντλησης:

ελαχιστη αντληση πρεπει να ειναι 100μλ το 24ωρο. την 1η βδομαδα αντληστε 8-10 φορες το 24ωρο ωστε να φτασετε να εχετε ποσοτητα 800-1000μλ τη 10η μερα μετα τον τοκετο. ο στοχος ελαχιστης αντλησης ειναι 500 μλ γαλακτος την 10η-14 μερα μετα τον τοκετο. συνεχιζουμε 8 φορες αντληση οταν ξεπερασουμε τα 500 το 24 ωρο.το συστημα διπλης αντλησης ειναι πιο αποτελεσματικο! αντληση ανα 3ωρο την μερα και 1 αντληση την νυχτα αφου συμπληρωσε 6 ωρες συνεχομενου υπνου.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Επειδή θήλασα αποκλειστικά από ένα χρόνο και τα δυο μου παιδιά με το συγκεκριμένο θήλαστρο (medela, mini electric) και θηλάζω τώρα και το τρίτο δεν θα συμφωνήσω....

Καλησπέρα vasdeli!!!

To mini electric ειναι ενα θηλαστρο το οποιο προοριζεται για περιστασιακη χρηση απο 1 εως 3 φορες την ημερα.

Εσυ αντλεις ολα τα γευματα του μωρου σου με αυτο??Δηλαδη αντλεις 8 φορες την ημερα?Αν πραγματικα το κανεις αυτο ειναι εντυπωσιακο!!!

Το θηλαστρο αυτο ειναι καταλληλο εφοσον εδραιωθει η γαλουχια

Επισης η adhinor χρειαζεται ενα θηλαστρο για να εδραιωσει την γαλουχια της.Δεν ειμαι ειδικη απλα μιας και ειχα ακριβως την ιδια περιπετεια το μωρο μακρια μου οταν γεννησα και κοντεψα να αποθηλασω στις 12 μερες με λαθοε συμβουλες και λαθος θηλαστρο και εκανα επαναγαλακτισμο λογω χαμηλης παραγωγης-ανεπαρκους γαλουχιας με νοσοκομειακο θηλαστρο γιαυτο γραφω οτι γραφω...

Βικακι εγκατεστησες γαλουχια αποκλειστικα με αντλησεις με αυτο το θηλαστρο? γιατι αυτο θελει να πετυχει η ανδριανη μιας και δεν θηλαζει ακομη το μωρο. κι εγω εχω το swing της ιδιας εταιριας αλλα την δουλεια την εκανε το μωρο, το θηλαστρο το χρησιμοποιησα συμπληρωματικα για να αντλω ενα δυο γευματα την ημερα!

Στο βιβλιο της πατσουρου γραφει :Η εναρξη και η διατηρηση της γαλουχιας γινεται με ηλεκτρικη αντλια...

πρωτοκολλο αντλησης:

ελαχιστη αντληση πρεπει να ειναι 100μλ το 24ωρο. την 1η βδομαδα αντληστε 8-10 φορες το 24ωρο ωστε να φτασετε να εχετε ποσοτητα 800-1000μλ τη 10η μερα μετα τον τοκετο. ο στοχος ελαχιστης αντλησης ειναι 500 μλ γαλακτος την 10η-14 μερα μετα τον τοκετο. συνεχιζουμε 8 φορες αντληση οταν ξεπερασουμε τα 500 το 24 ωρο.το συστημα διπλης αντλησης ειναι πιο αποτελεσματικο! αντληση ανα 3ωρο την μερα και 1 αντληση την νυχτα αφου συμπληρωσε 6 ωρες συνεχομενου υπνου.

Ακριβως!!!:D

Όπα κορίτσια άκυρο....:P

Όχι, δεν εγκατέστησα γαλουχία με αυτό το θήλαστρο! περιστασιακά έκανα αντλήσεις!!!:D

Δεν κατάλαβα οτι η Ανδριανή το χρειάζεται για να εγκαταστήσει γαλουχία(δεν διάβασα όλα τα ποστς!:oops:).

Σόρυ!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες σας!!!

Ανδριανή να σου ζήσει η κορούλα σου, γρήγορα να την πάρεις κοντά σου!!!

Σε όλες εύχομαι τα καλύτερα, σας έχω χάσει γιατί ήμουν ξαπλωμένη στον επάνω όροφο, και δεν είχα internet. Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Τα νέα τα δικά μου δεν είναι και τα καλύτερα. Από την πνευμονία είμαι αρκετά καλύτερα, αλλά από τον τράχηλο.... χάλια. Η γιατρός μου είπε ότι εάν καταφέρω να φτάσω τις 32 εβδομάδες θα είναι θαύμα, και μάλλον θα γεννήσω πολύ νωρίτερα. Έκανα τις ενέσεις για τους πνεύμονες γιατί μου είπε ότι ο τράχηλος μου έχει κοντύνει τόσο, που μπορεί ανα πάσα στιγμή να γεννήσω. Θα γεννήσω με καισαρική, διότι μου είπε ότι δε μπορεί να ταλαιπωρήσει ένα τόσο πρόωρο μωρό....

Όπως καταλαβαίνετε, ο μικρούλης μου θα μείνει στη μονάδα τουλάχιστον ένα μήνα, δε θα θηλάσει και δε θα έχει κανέναν να τον πάρει αγκαλιά και να τον χαιδέψει λίγο. Βρε κορίτσια μετά από όλα αυτά που έχω περάσει, ήταν ανάγκη να γίνει και αυτό? Στενοχωριέμαι τόσο πολύ, από την άλλη όμως πιστεύω και στα θαύματα....

ελπίζω να μη σας στενοχώρησα, φιλιά σε όλες.

Καλημέρα σε όλες σας!!!

Σε όλες εύχομαι τα καλύτερα, σας έχω χάσει γιατί ήμουν ξαπλωμένη στον επάνω όροφο, και δεν είχα internet. Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Τα νέα τα δικά μου δεν είναι και τα καλύτερα. Από την πνευμονία είμαι αρκετά καλύτερα, αλλά από τον τράχηλο.... χάλια. Η γιατρός μου είπε ότι εάν καταφέρω να φτάσω τις 32 εβδομάδες θα είναι θαύμα, και μάλλον θα γεννήσω πολύ νωρίτερα. Έκανα τις ενέσεις για τους πνεύμονες γιατί μου είπε ότι ο τράχηλος μου έχει κοντύνει τόσο, που μπορεί ανα πάσα στιγμή να γεννήσω. Θα γεννήσω με καισαρική, διότι μου είπε ότι δε μπορεί να ταλαιπωρήσει ένα τόσο πρόωρο μωρό....

Όπως καταλαβαίνετε, ο μικρούλης μου θα μείνει στη μονάδα τουλάχιστον ένα μήνα, δε θα θηλάσει και δε θα έχει κανέναν να τον πάρει αγκαλιά και να τον χαιδέψει λίγο. Βρε κορίτσια μετά από όλα αυτά που έχω περάσει, ήταν ανάγκη να γίνει και αυτό? Στενοχωριέμαι τόσο πολύ, από την άλλη όμως πιστεύω και στα θαύματα....

Trying μου καλημέρα!!! εύχομαι όλα να πάνε κατ΄ευχήν!!!! μπορεί να περάσετε λίγο δύσκολα στην αρχή αλλα να σκέπτεσαι οτι μετά απο όλα αυτά θα πάρεις το μωράκι σου σπίτι σου και στην αγκαλίτσα σου!!!;)

κοριτσια σε λίγο καιρό είναι ένας χρόνος που έφυγε το κοριτσάκι μου και έχουμε την ανακομιδή της.... κατα διαβολική σύμπτωση 12 του μήνα πέφτει Σαβατο....(μόνο Σαβατο γίνεται μου είπε ο παππάς).το σκέπτομαι απο τώρα... πως να το αντέξω αυτό??? και απο την άλλη δεν θέλω να μην βρίσκομαι εκεί...η κηδεία της είχε γίνει κρυφά απο εμένα γιατί ο γιατρός φοβόταν για την υγεία μου....μου έπεσαν πολλά αυτό τον καιρό....

sorry για αυτή τη διάθεση αλλα κάπου ήθελα να τα πω να τα βγάλω απο μέσα μου.... οι γονείς μας και οι φίλοι δεν ξέρουν τίποτα! θέλαμε να πάμε οι δυό μας σε αυτό.....:(:(

Trying, γλυκό μου κοριτσάκι!

Είσαι σε πολύ καλά χέρια και αυτό έχει σημασία.. Μην προδικάζεις τίποτε σε παρακαλώ.. Κι εμένα η αδερφή μου γεννήθηκε πρόωρη, σχεδόν όσο θα γεννηθεί ο μπέμπης σου και δεν μπήκε καν θερμοκοιτίδα.. Είχε βάρος 2.150 και μια χαρά τα κατάφερε.. Ούτως ή άλλως δεν θα θήλαζε διότι η μητέρα μου ποτέ δεν είχε γάλα, σε κανένα από τα παιδιά της αλλά τουλάχιστον το μπιμπερό δεν την κούραζε..

Το σημαντικό για σένα είναι να έχεις γάλα, να το μαζεύεις και να του το δίνεις με το μπιμπερό! Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορείς να του κάνεις.. Και να δεις πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός και θα τον πάρεις αγκαλίτσα.. Ούτε που θα το καταλάβεις.. Τώρα όλα σου φαίνονται βουνό και το καταλαβαίνω αλλά μόλις αντικρύσεις τη φατσούλα του είμαι σίγουρη ότι θα βρεις όλη τη δύναμη που χρειάζεται για να ανταπεξέλθεις στα πάντα.

Κοίτα να γίνεις εσύ καλά πρώτα και μετά όλα θα γίνουν!

Άντζελά μου λυπάμαι απίστευτα κορίτσι μου που πρέπει να το περάσεις και αυτό.. Συμφωνώ απολύτως με τη σκέψη να πάτε μόνο οι δυο σας.. Κι εγώ θεωρώ ότι σε κάτι τέτοιο δεν χωράνε άλλοι ακόμα κι αν είναι παππούδες και γιαγιάδες..

Πάρε βαθιά ανάσα κορίτσι μου και θα τα καταφέρεις..

Εγώ από την άλλη είμαι καλά και σε αναμονή...

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

trying κουράγιο...οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν να σώσουν την κατάσταση και θα τα καταφέρουν. .. Σε λίγο καιρό όλα θα είναι περασμένα ξεχασμένα και θα ζεις σε πελάγη ευτυχίας!!! Στο υπόσχομαι!!!

Για σένα Angela θα αργήσουν λίγο τα πελάγη, όπως και για μένα, αλλά δεν πτοούμαστε εεε?? Χαμογελάμε και πάμε μπροστά. Θα είναι δύσκολο στις 12 του μηνός σίγουρα, αλλά ίσως να λειτουργήσει και ως λύτρωση... Θα το ζήσεις και θα μας πεις. Εμείς εδώ είμαστε κι άμα θες ερχόμαστε και στη Χίο για στήριγμα..

Θα μας φτιάξεις και μουσακά εννοείται! :-)

Δομνίνα πολύ χαίρομαι που είσαι σε καλό δρόμο!!! Εύχομαι όλα να πάνε υπέροχα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες σας!!!

θύμισε μου λίγο...έχεις κάνει περίδεση τραχήλου;

Όσο για την στενοχώρια...θα σκέφτεσαι ότι θα αποκτήσεις ένα γερό μωράκι και όλα τα άλλα θα φαντάζουν ανούσια...Ίσως να μην μπορέσεις να θηλάσεις, ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είσαι ΜΑΝΑ!!! Άσε που αν το θες τόσο πολύ να θηλάσεις μπορείς να πάρεις ένα θήλαστρο και να εγκαταστήσεις γαλακτοφορία, να μαζεύεις το γάλα σου στην κατάψυξη και να το δώσεις μετά στο νινί(όταν βγει από θερμοκοιτίδα) :P

qwlrp3.png

Καλημέρα!!! Δομνίνα, tounts, angela, vasdeli, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε και τις ευχές σας για το μικρούλη μου....

Vasdeli, έχω κάνει περίδεση τραχήλου, πρίν από ενάμισυ μήνα περίπου. Ήθελα να ρωτήσω, παρόλο που ο μπέμπης δε θα θηλάζει, γίνεται αυτό με το γάλα? Να το βγάζω για όσο καιρό θα είναι μακρυά μου και όταν αρχίσει να τρώει να τους το πηγαίνω να του το δίνουν? και θα του το δίνουν? και μετά θα μπορέσει να θηλάσει ή το ξεχνάμε τελείως? δεν είναι ότι καλύτερο μπορώ να του προσφέρω?

Ξέρω κάνω πολλές ερωτήσεις μαζεμένες, αλλά έχω πολύ άγχος....:confused:

Trying μου γειά και από μένα και με το καλό το μωράκι σου. Σημασία έχει που θα είναι γερό και σε λίγο καιρό δεν θα θυμάσαι τίποτα από όλα αυτά.

Λοιπόν, μπες στο parents στο φόρουμ θηλασμού και γράψε την περίπτωσή σου. Σίγουρα θα έχεις γάλα, οπότε θα πρέπει να νοικιάσεις ένα επαγγελματικό θήλαστρο από μαιευτήριο και θα αντλείς. Ίσως θα πρέπει να αντλείς κάθε 1,5 ώρα και σίγουρα και κατά τη διάρκεια της νύχτας μια φορά. Έτσι θα εδραιώσεις τη γαλουχία σου και μπορείς να πηγαίνεις το γάλα στο μπέμπη να του το δίνουν στη μονάδα. Το έκανε και φίλη μου που γέννησε πολύ πρόωρα και ακόμη θηλάζει το μωρό της τώρα που είναι 5μηνών. Εγώ νομίζω πως η προσπάθεια αυτή θα κάνει καλό και στην ψυχολογία σου. Προσπάθησέ το, ενημερώσου από τις κοπέλες στο φόρουμ για το θηλασμό και θα δεις πως θα πάει.

Εδώ καταφέρνουν να θηλάσουν γυναίκες που υιοθέτησαν....για φαντάσου.΄

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου όλα να πάνε καλά. Έχεις τόσα να ζήσεις με το μωρό σου. Εμένα τώρα είναι ολόκληρα παιδάκια και το τελευταίο που θυμάμαι είναι οι πρώτες μέρες στο μαιευτήριο. Τα βήματά τους, τα λογάκια τους, όλα αυτά θα τα ζήσετε παρέα και είναι πολλές πολλές στιγμές. Άρα να μην ανησυχείς, ενημερώσου, να προσπαθήσεις να δίνεις γαλατάκι και όλα θα πάνε καλά.

mIdZp3.png

Συμφωνώ απόλυτα με την Αννιώ!!!

Άρχισε από τώρα να ενημερώνεσαι πάνω στο θέμα!!! Μπορείς ανετότατα να εδραιώσεις την γαλουχία με ένα επαγγελματικό θηλαστρο και να κάνεις τράπεζα γάλακτος!!! Ακόμη και αν δεν σε αφήσουν να πηγαίνεις το γάλα σου όταν το μωρό θα είναι στην θερμοκοιτίδα(μερικές φορές το κάνουν γιατί υποτίθεται ότι το γάλα βγαίνει ακατάλληλο για το πρόωρο-έχει μικρόβια) μπορείς να το μαζεύεις και να το δώσεις όταν θα πάρεις το μωρό στο σπίτι!!!

Μπες εδώ http://www.thilasmos.net/ και κάνε κλικ στον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδας La Leche League . Θα βρεις πολύτιμες οδηγίες και τηλέφωνα από συμβούλους θηλασμού. Μπορείς να καλέσεις και να ρωτήσεις τα πάντα....Όταν ήμουν στην Αθήνα πήγαινα στις συναντήσεις τους....Ήταν καταπληκτικά! Ευτυχώς υπάρχει και εδώ που μένουμε τώρα ομάδα.

qwlrp3.png

καλημερα!!

Δομνινάκι μου και τουντσάκι σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.... την έχω ανάγκη αυτό τον καιρό.....

Ιπποκαμπάκι μου τι καλά που πήρες τα ζουζουνάκια σου στο σπίτι!!!! καλά θρέμματα super μανούλα!!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...