Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοπελιες τι κανετε?εγω σημερα ειδα την μπουμπου μου την πηρα αγκαλιτσα κ τα ειπαμε οι γυναικες

μαλλον τριτη αν ολα καλα θα την παρουμε

το κακο ειναι οτι εκει που εβγαζα με το θηλαστρο 55γρ σημερα το πρωι με το ζορι 30 κ ξαναπηγα μετα απο 3 ωρες κ εβγαλα αλλα 25 ισα να συμπληρωσει 1 γευμα εχω στεναχωρεθει πολυ με αυτο το πραγμα αρμεγομαι σαν γελαδα κ παλι τπτ!

τρωω σουπες ενα σωρο πινω νερο πολυ κ γενικος κανω πολυ καλη διατροφη τι αλο να κανωωωωωωωωω?

κοριτσάκι χαίρομαι που πήρες επιτέλους αγκαλίτσα τη μπουμπού σου!!!:D άντε σε λίγες μέρες θα την έχεις όλη δική σου!!!;)

δοκίμασε ζεστές πετσετούλες στο στήθος και λίγο μασάζ... ρώτησε και τις κοπέλες εκεί.... θα ξέρουν σίγουρα να σε βοηθήσουν!

πολλά φιλάκια στο κεφαλάκι της!!!

Διαφημίσεις

κοπελιες τι κανετε?εγω σημερα ειδα την μπουμπου μου την πηρα αγκαλιτσα κ τα ειπαμε οι γυναικες

μαλλον τριτη αν ολα καλα θα την παρουμε

το κακο ειναι οτι εκει που εβγαζα με το θηλαστρο 55γρ σημερα το πρωι με το ζορι 30 κ ξαναπηγα μετα απο 3 ωρες κ εβγαλα αλλα 25 ισα να συμπληρωσει 1 γευμα εχω στεναχωρεθει πολυ με αυτο το πραγμα αρμεγομαι σαν γελαδα κ παλι τπτ!

τρωω σουπες ενα σωρο πινω νερο πολυ κ γενικος κανω πολυ καλη διατροφη τι αλο να κανωωωωωωωωω?

Αρχικα να σου ζησει!!!:D

Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη ευχομαι...

Επειδη εχω περασει ακριβως τα ιδια με σενα εαν θελεις να θηλασεις την μικρουλα σου ζητα βοηθεια απο εδω...http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23962

Γραψε οτι σου ζητανε....και καλη τυχη...

Σου ειπαν στο νοσοκομειο για το πρωτοκολλο αντλησεων??

Ανδριανουλα μου συνεχισε να βγαζεις (αληθεια ποιο θηλαστρο εχεις?) μην απογοητευεσαι με την παραγωγη θα κατεβει καλα οταν πιασει το μωρο την θηλη. εσυ ομως να συνεχισεις τις αντλισεις με το θηλαστρο. εγω εβγαζα 5-10 μλ την πρωτη βδομαδα αλλα δεν το εβαλα κατω και δικαιωθηκα. σε εμας που γεννησαμε στις αρχες του 9ου και με καισαρικη αργει να κατεβει το γαλα. Εμενα κατεβηκε την 8η μερα αλλα εβαζα παρα πολυ και το μωρο και γεννησα την 38η εβδομαδα. εσυ γεννησε πιο νωρις και δεν κανει το μωρο ακομη θηλαστικες κινησεις. με υπομονη και επιμονη θα σου κατεβει, ειναι το πολυτιμοτερο δωρο που μπορεις να κανεις στο μωρο σου. εμενα οταν κατεβηκε ηταν τοσο πολυ που πετρωσε το στηθος μου και ανεβασα πυρετο.

οτι θελεις μην διστασεις να με ρωτησεις!!!

φιλια στο μωρακι σου

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Αρχικα να σου ζησει!!!:D

Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη ευχομαι...

Επειδη εχω περασει ακριβως τα ιδια με σενα εαν θελεις να θηλασεις την μικρουλα σου ζητα βοηθεια απο εδω...http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23962

Γραψε οτι σου ζητανε....και καλη τυχη...

Σου ειπαν στο νοσοκομειο για το πρωτοκολλο αντλησεων??

ευχαριστω για τις ευχες πρωτη φορα ακουω γα πρωτοκολο αντλησεων θα τους γραψω να δω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ανδριανουλα μου συνεχισε να βγαζεις (αληθεια ποιο θηλαστρο εχεις?) μην απογοητευεσαι με την παραγωγη θα κατεβει καλα οταν πιασει το μωρο την θηλη. εσυ ομως να συνεχισεις τις αντλισεις με το θηλαστρο. εγω εβγαζα 5-10 μλ την πρωτη βδομαδα αλλα δεν το εβαλα κατω και δικαιωθηκα. σε εμας που γεννησαμε στις αρχες του 9ου και με καισαρικη αργει να κατεβει το γαλα. Εμενα κατεβηκε την 8η μερα αλλα εβαζα παρα πολυ και το μωρο και γεννησα την 38η εβδομαδα. εσυ γεννησε πιο νωρις και δεν κανει το μωρο ακομη θηλαστικες κινησεις. με υπομονη και επιμονη θα σου κατεβει, ειναι το πολυτιμοτερο δωρο που μπορεις να κανεις στο μωρο σου. εμενα οταν κατεβηκε ηταν τοσο πολυ που πετρωσε το στηθος μου και ανεβασα πυρετο.

οτι θελεις μην διστασεις να με ρωτησεις!!!

φιλια στο μωρακι σου

κριστι μου 38 βδομαδα γεννησα ακριβως θηλαστρο πηρα της medela to mini elektrik την μικρη μου δεν την εχω μαζι μου ειναι στο νοσοκομειο παρουσιασε ταχυπνοια κ την κρατησαν μια εβδομαδα τριτη πρωι θα την παρω παω πρωι απογευμα κ της δινω οσο βγαζω τουλαχιστον 30 γρ τα βγαζω ενω ειχα φτασει τα 55 μετα μειωθηκε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

θηλαστρο πηρα της medela to mini elektrik.........30 γρ τα βγαζω ενω ειχα φτασει τα 55 μετα μειωθηκε

Το θηλαστρο που εχεις ειναι ακαταλληλο.

Το πρωτοκολλο αντλησεων ειναι για να κρατησεις την γαλουχια σου.

Αφου εβγαζες με αυτο το θηλαστρο 55γρ εχεις αρκετο γαλα...

Θα σου γραψουν οι ειδικες κοπελες στην ενοτητα θηλασμου.

Καλη Τυχη :-D

Το πρωτοκολλο αντλησεων ειναι για να κρατησεις την γαλουχια σου.

Αφου εβγαζες με αυτο το θηλαστρο 55γρ εχεις αρκετο γαλα...

Θα σου γραψουν οι ειδικες κοπελες στην ενοτητα θηλασμου.

Καλη Τυχη :-D

Συμφωνω αυτο το θηλαστρο δεν ειναι το καταλλληλο. για να εγκαταστησεις γαλουχια θα σου προτεινα να νοικιασεις ενα νοσοκομειακο μεχρι να ερθει το μωρο σπιτι και να θηλαζει επαρκως.

Για να βγαζεις 55μλ εχεις γαλα γιααρχη, εγω ξεκινησα με 5 μλ..

Ρωτα τις κοπελες, εμενα με βοηθησαν παρα πολυ.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλησπερα κοριτσια

το θηλαστρο αυτο το αγορασα με παροτρυνση του ιδιου του νοσοκομειου που ειναι η μικρη αλλα κ της προισταμενης της κλινικης που γεννησα

το νοσοκομειακο θηλαστρο που εχει το νοσοκομειο ειναι το ιδιο της μεντελα εγω περνω μονο το κατω της συσκευης κ μηχανημα που κανει τις κινησεις βαζω το νοσοκομειακο που ειναι της μεντελα κ αντλω απο κει την μικρη αν ολα πανε καλα θα την παρω τριτη πρωι στο στηθος που την εβαλα 3 φορες πιανει αλλα δεν βολευομαστε στην καρεκλα του νοσοκομειου κ ταλαιπωριομαστε κ οι δυο κ απο τι καταλαβαινω δεν πρεπει να τρωει κ πολυ απο μενα εφοσον κανω μετα αντληση κ βγαζω 20γρ το ιδιο δηλαδη που βγαζω κ στο σπιτι τωρα το βραδι με 5 ωρες απο την τελευταια φορα που αντλησα εβγαλα 15 απο τα νευρα μου θελω να βαλω τα κλαματα εχω που τρωω οτι βλακεια θες για να κατεβασω γαλα κ αυτο τιποτα

οσο για μαγια μπυρας που μου ειπαν η παιδιατρος δεν το δεχεται λεει οχι!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εν το μεταξυ ρωταω τις κοπελες εκει κ μου λενε οτι δεν εχουν ολες οι γυναικες γαλα κ εκανα οτι μπορουσα

με λιγα λογια να μην το παλεψω αλο κ γω στεναχωρεθηκα κ τι να τους πω?

ψαχνω τροπο να φερω πισω το γαλατακι μου!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εν το μεταξυ ρωταω τις κοπελες εκει κ μου λενε οτι δεν εχουν ολες οι γυναικες γαλα κ εκανα οτι μπορουσα

με λιγα λογια να μην το παλεψω αλο κ γω στεναχωρεθηκα κ τι να τους πω?

ψαχνω τροπο να φερω πισω το γαλατακι μου!!!!!

Μπηκα μονο για σενα....

Στο νοσοκομειο σου λενε βλακειες γιατι δεν γνωριζουν τα του θηλασμου και ειναι ασχετες....Τα ιδια ελεγαν και σε μενα και κοντεψα να αποθηλασω στις 12 μερες....

Εγραψες τις ερωτησεις που σου ειπα???

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

το θηλαστρο αυτο το αγορασα με παροτρυνση του ιδιου του νοσοκομειου που ειναι η μικρη αλλα κ της προισταμενης της κλινικης που γεννησα

το νοσοκομειακο θηλαστρο που εχει το νοσοκομειο ειναι το ιδιο της μεντελα εγω περνω μονο το κατω της συσκευης κ μηχανημα που κανει τις κινησεις βαζω το νοσοκομειακο που ειναι της μεντελα κ αντλω απο κει την μικρη αν ολα πανε καλα θα την παρω τριτη πρωι στο στηθος που την εβαλα 3 φορες πιανει αλλα δεν βολευομαστε στην καρεκλα του νοσοκομειου κ ταλαιπωριομαστε κ οι δυο κ απο τι καταλαβαινω δεν πρεπει να τρωει κ πολυ απο μενα εφοσον κανω μετα αντληση κ βγαζω 20γρ το ιδιο δηλαδη που βγαζω κ στο σπιτι τωρα το βραδι με 5 ωρες απο την τελευταια φορα που αντλησα εβγαλα 15 απο τα νευρα μου θελω να βαλω τα κλαματα εχω που τρωω οτι βλακεια θες για να κατεβασω γαλα κ αυτο τιποτα

οσο για μαγια μπυρας που μου ειπαν η παιδιατρος δεν το δεχεται λεει οχι!!!!

Σου ξαναλεω το θηλαστρο που εχεις ειναι ακαταλληλο!!!Νοικιασε αυριο κ ολας ενα νοσοκομειακο!!!

Αν αφηνεις να περνανε 5 ωρες απο την προηγουμενη αντληση εχεις χασει το παιχνιδι!!!!Πρεπει να δινεις συχνο ερεθισμα στο στηθος σου καθε 1 μιση με 2 ωρες...Με 5 ωρες διαφορα οδηγησε σε αποθηλασμο...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΑΓΛΑΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....

εν το μεταξυ ρωταω τις κοπελες εκει κ μου λενε οτι δεν εχουν ολες οι γυναικες γαλα

Τοση σιγουρια λοιπον οι κοπελες εκει!!!!Και να υποθεσω εχουν θηλασει αυτες τα παιδια τους ποσο μια μερα ή δύο????Και εννοειται δεν υπαρχει το αλαθητο για αυτες!!!!

ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ...ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ

καλησπερα κοριτσια

...

οσο για μαγια μπυρας που μου ειπαν η παιδιατρος δεν το δεχεται λεει οχι!!!!...

καλημέρα!

adnihor πρώτα απο όλα να σου ζήσει η μικρή! σχετικά με τις ανησυχίες σου αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε αυτό το site: http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/02/blog-post.html

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε!

Αντζελάκι μου ελπίζω η υστεροσκόπηση να είναι η τελευταία ταλαιπωρία σου και μετά να προχωρήσεις ακάθεκτη στην σπερματέγχυση..

Ανδριανούλα μου ο θηλασμός είναι πολύ ευαίσθητο θέμα.. Σίγουρα έχεις γάλα και όπως θα δεις και στην ενότητα του θηλασμού το μωρό έχει την ικανότητα να αντλεί ακριβώς όσο γάλα χρειάζεται.. οπότε μην παίρνεις και τοις μετρητοίς την ποσότητα που βγάζεις με το θήλαστρο.. Άντε με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αύριο σπίτι και να δεις που σιγά σιγά θα βρείτε τους ρυθμούς σας και όλα θα πάνε τέλεια..

Εγώ είμαι καλά..αυτή την εποχή δεν κάνουμε τίποτε, δεν ασχολούμαστε με τίποτε σχετικά με το θέμα "εξωσωματική και παιδί"... Έχουμε επαφές όποτε το θελήσουμε και απλά ελπίζουμε να γίνει ένα μικρό θαύμα και για μας..

Τέλος Μαρτίου όπως επανειλημμένως έχω πει με το καινούργιο σπερμοδιάγραμμα θα δούμε τι ψάρια πιάσαμε!

L2qIp2.png

Επειδή θήλασα αποκλειστικά από ένα χρόνο και τα δυο μου παιδιά με το συγκεκριμένο θήλαστρο (medela, mini electric) και θηλάζω τώρα και το τρίτο δεν θα συμφωνήσω....

Τελικά, ίσως είναι τι ταιριάζει σε κάθε στήθος....τι να πω....

Ανδριανή, μπορείς να πίνεις επίσης τσάι λουίζας ή μάραθου για να αυξήσεις το γάλα σου...Τα αγοράζεις από φαρμακείο ή μπαχαροπωλείο(εγώ από μπαχαροπωλείο τα παίρνω). Επίσης υπάρχει το τσάι θηλασμού της medela (ρώτα σε φαρμακείο ή μαγαζί με βιολογικά).

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...