Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ρε κοριτσια αυτο εχω προαισθημα για 2.....

χαχαχα!!

τουντς γαργαλησε την αν κ κρυωμενη η κορακλα μου κ σε καραντινα στην γιαγια της....

αννα πολυ μου αρεσει το τικερακι σου!!

trying πως εισαι???

εμεις κολικους κ ζορια.....

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια αυτο εχω προαισθημα για 2.....

χαχαχα!!

τουντς γαργαλησε την αν κ κρυωμενη η κορακλα μου κ σε καραντινα στην γιαγια της....

αννα πολυ μου αρεσει το τικερακι σου!!

trying πως εισαι???

εμεις κολικους κ ζορια.....

Μαράκι μου εχω ακούσει τη μαμά μου να λέει λαδάκι χλιαρό και απαλό μασαζακι. κανει καλό για τους κολικούς;) ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ....

Γεια σας κορίτσια!!! Η Ανδριάνη μας γεννησε!!! (Το ειδα στις ευχες)

Τουντσ και Αγγελα και εγω ξεκιναω διαιτα!!! 2 κιλάκια θελω να χάσω!!!! Αν και μόλις εκανα πιτσα και ενα cheese cake!!!! Θα παω για περπατημα το βραδυ γιατι μπορει το γλυκο να μου την γλυτωσει η πιτσα με τπτ!!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!

η φιλεναδιτσα μου γέννησε τα δυδιμάκια της!!!!! 2400 και 2350!!!!!

αντε κοριτσακια και στα δικα μας με το καλό;):D

Μαγδάκι μου καλό ξεκίνημα..... αν και ως που να το σκεφτείς θα έχουν φύγει τα κιλάκια:tongue:

καλώς ήρθανε λοιπόν τα νέα μέλη στην κοινωνία μας!!!! Ελπίζω κάθε νέο μέλος που έρχεται, να βάλει κι από ένα λιθαράκι, να γίνει αυτή η κοινωνία καλύτερη!!!!

Ήδη από τότε που γεννήθηκα εγώ, βλέπω ότι οι περισσσότερες κοπέλες εδώ μέσα που είστε νεότερες από μένα, είστε ψηλότερες!!!! Κάνετε την κοινωνία μας ψηλότερη λοιπόν και αυτό είναι πολύ σημαντικό!!! Ναι το ξέρω ότι με έχουν πιάσει τα φιλοσοφικά μου πάλι, αλλά τουντς είναι αυτή. Ανεχτείτε τη!!! :-)

Μάγδα η πίτσα γίνεται και με αραβική πίτα, χωρίς βούτυρο, με light τυριά και με γαλοπούλα αντί για άλλα αλλαντικά.. Τώρα θα μου πεις πίτσα είναι αυτή? Γιατί όχι θα σου πω. Η αυθεντική ιταλική πίτσα που έφαγα στη Ρώμη πάντως, ήταν πολύ χειρότερη. Για το γλυκό δεν ξέρω.. Ένα μηλαράκι με κανέλα ίσως??? Μπαααα εε? Εδώ η αλήθεια είναι ότι συμφωνώ! :-)

Διαφημίσεις

Η αυθεντική ιταλική πίτσα που έφαγα στη Ρώμη πάντως, ήταν πολύ χειρότερη.

Πως τα καταφέρνουμε πάντως εμείς οι Έλληνες και φτιάχνουμε τις ξενόφερτες συνταγές (βλ. πίτσα) πολύ πιο νόστιμες από τις αυθεντικές, εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο..

Τουντς όντως είσαι αυτή που είσαι και δεν θέλουμε να αλλάξεις καθόλου!

Καλώς ήλθατε καινούργια μωράκια στην παρέα μας!:-D

L2qIp2.png

κοριτσια μου ευχαριστω για τις ευχες σας η μπουμπου βγηκε τεραστιων διαστασεων χαχαχαχαχαχα 3520 στις 38 βδομαδες

πηγα για τοκογραφημα ρουτινας το σαββατο αλλα οι συσπασεις δεν επεφταν απο το 100% κ ετσι αποφασιστηκε εκτακτος καισαρικη

την μπεμπα μου δεν την εχω μαζι μου δυστηχως εκανε ταχυπνοια κ την πηγαν στο στρατιωτικο νοσοκομειο στην μοναδα νεογνων εκανε κ λιγο πυρετο κ την εβαλαν σε αντιβιωση τωρα παμε καλα αλλα πρεπει να κανει την θεραπεια της οπως πρεπει μαλλον σε καμια βδομαδα θα την παρω ακομα κανουμε εξετασεις αυτα τα νεα μας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!! Να ειναι γερη και καλοτυχη!!!!!!!!!!!!!!

Να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!!!!!!!!!!!!

Καλη και γρηγορη αναρρωση!!!!!!!!!!!!! Να την παρεις γρηγορα σπιτι!!!!!!

Φιλια στα πατουσακια της!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

κοριτσια μου ευχαριστω για τις ευχες σας η μπουμπου βγηκε τεραστιων διαστασεων χαχαχαχαχαχα 3520 στις 38 βδομαδες

πηγα για τοκογραφημα ρουτινας το σαββατο αλλα οι συσπασεις δεν επεφταν απο το 100% κ ετσι αποφασιστηκε εκτακτος καισαρικη

την μπεμπα μου δεν την εχω μαζι μου δυστηχως εκανε ταχυπνοια κ την πηγαν στο στρατιωτικο νοσοκομειο στην μοναδα νεογνων εκανε κ λιγο πυρετο κ την εβαλαν σε αντιβιωση τωρα παμε καλα αλλα πρεπει να κανει την θεραπεια της οπως πρεπει μαλλον σε καμια βδομαδα θα την παρω ακομα κανουμε εξετασεις αυτα τα νεα μας

Θα την πάρεις έτοιμη, ροδαλή και στρουμπουλή!!! Για το καλό της είναι κοριτσάκι μου..

Αλήθεια, αφού είχες συσπάσεις γιατί δεν σε βάλανε για φυσιολογικό τοκετό;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Θα την πάρεις έτοιμη, ροδαλή και στρουμπουλή!!! Για το καλό της είναι κοριτσάκι μου..

Αλήθεια, αφού είχες συσπάσεις γιατί δεν σε βάλανε για φυσιολογικό τοκετό;

το ξερω οτι ειναι για το καλο της αλλα οταν βλεπεις ενα τοσο μικρο πλασματακι μεσα στην θερμοκοιτιδα με ενα σωρο καλωδιακια να κλαιει απο την ασιτια κ δεν μπορεις να το παρεις αγκαλια να του πεις οτι εισαι εκει τρελενεσε δομνινα μου οταν επιτελους μου την εδωσαν αγκαλιαεδιχνε λες κ ηταν θυμωμενη μαζι μου

καθε φορα που παω της εχουν αλλαξει θεση στην φλεβα σπανε κ την τρυπανε συνεχεια σημερα το πρωι παλι εσπασε κ οσο εβγαζα γαλα εγω αυτοι της εβαζαν νεα φλεβα μολις πηγα να την δω για λιγο πριν φυγω επαθα το εγκεφαλικο της ειχαν περασει τον καθετηρα στο κεφαλακι της δεν αντεξα κ εβαλα τα κλαματα τεσπα να μην τα θυμαμαι

οσο για τον τοκετο εφοσον εκανα ενεσεις ηπαρινης η καισαρικη ηταν μονοδρομος μονο που ειχα επιλογη για ολικη η επισκληριδιο αν γενναγα στην ωρα μου αφου εγινε εκτακτα μου εκαναν ολικη δεν με πειραζει ομως τιποτα δεν με νοιαζει αρκει να παρω το μωρο μου μαζι μου μαλλον απο τεταρτη θα μου την δωσουν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Όντως Αδριανή μου το να βλέπει μια μάνα το μωρό της έτσι ανήμπορο και να το χρησιμοποιούν ως "πειραματόζωο" είναι ιδιαιτέρως σκληρό.. Μόλις σου τη δώσουν όμως είμαι σίγουρη ότι θα είστε αυτοκόλλητες και θα σου συγχωρήσει με μιας για όλα όσα νομίζεις ότι σε κατηγορεί..

Μακάρι να την πάρεις κοντά σου ακόμα πιο νωρίς από την Τετάρτη! Εσύ κοίτα όσο μπορείς να μη στενοχωριέσαι και κουράζεσαι γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να διατηρήσεις το γάλα σου που είναι τόσο πολύτιμο γι' αυτήν!

L2qIp2.png

Ανδριανάκι μου γλυκό εύχομαι σύντομα να τελειώσει αυτό που περνάτε και να πάρετε την μπουμπού σας σπίτι σας!!!! την έχεις και αυτό είναι που μετράει.... θα περάσει και αυτό και θα βγείτε όλοι μαζί πιο δυνατοί....

Δομνινάκι τι κάνετε εσείς?

εμένα το ταξιδάκι αστραπή μας φανέρωσε άλλο ένα ταξίδι αστραπή για υστεροσκόπηση τον άλλο μήνα.... πρέπει να είναι σίγουρος μου είπε ο γιατρός οτι δεν έχουν δημιουργηθεί συμφήσεις για να ξεκινήσουμε τον Απρίλιο την σπερματέγχυση..... οπότε τον άλλο μήνα πάλι τα ίδια.....

αυτά απο εμένα.... φιλάκια σε όλλα τα ζουζουνάκια του καφέ μας;):-D

κοπελιες τι κανετε?εγω σημερα ειδα την μπουμπου μου την πηρα αγκαλιτσα κ τα ειπαμε οι γυναικες

μαλλον τριτη αν ολα καλα θα την παρουμε

το κακο ειναι οτι εκει που εβγαζα με το θηλαστρο 55γρ σημερα το πρωι με το ζορι 30 κ ξαναπηγα μετα απο 3 ωρες κ εβγαλα αλλα 25 ισα να συμπληρωσει 1 γευμα εχω στεναχωρεθει πολυ με αυτο το πραγμα αρμεγομαι σαν γελαδα κ παλι τπτ!

τρωω σουπες ενα σωρο πινω νερο πολυ κ γενικος κανω πολυ καλη διατροφη τι αλο να κανωωωωωωωωω?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...