Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Το μπικίνι το καταλαβαίνω... (για τα καλλιστεία).. η νυχτερινή τουαλέτα που κολλάει ωαίο;;;:?:

Άντζελα κι εσύ μαζί μας.. θα είμαστε η Μις, η Σταρ και η Μις Young!:wink:

ναι ναι!!! να μοιράσουμε τους τίτλους....:D:D

Διαφημίσεις

χαχαχα κ γω θελω να κανω εμφανιση με μαγιο πριν γεννησω ομως να δειτε πως θα μαζευτει η national geographic να με γυρισουν πισω στο φυσικο μου περιβαλλον χιχιχιχιχιχ σαν φαλαινα εχω γινει 15 κιλα πηρα τα κους σουζυ ?μολις γεννησω ΔΙΑΙΤΑΑΑΑΑΑ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χαχαχα κ γω θελω να κανω εμφανιση με μαγιο πριν γεννησω ομως να δειτε πως θα μαζευτει η national geographic να με γυρισουν πισω στο φυσικο μου περιβαλλον χιχιχιχιχιχ σαν φαλαινα εχω γινει 15 κιλα πηρα τα κους σουζυ ?μολις γεννησω ΔΙΑΙΤΑΑΑΑΑΑ

κι εγω που γεννησα εδω και 3 περιπυ μηνες, ειμαι ακομη πρωταγωνιστρια στα ντοκιμαντερ του εν λογω καναλιου!!!Εχω μελλον μπροστα μου....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλημέραααααααααααα...χάνονται βρε τα κιλάκια της εγκυμοσύνης, με λίγο υπομονή, θηλασμό και προσοχή....μην αγχώνεστε. Επίσης, αδριανή, ό,τι και να αποφασίσεις η tounts έχει δίκιο, σημασία έχει που θα το μεγαλώσεις, τώρα το αν θα το δεις ή όχι πρώτη είναι σημαντικό κατά περίπτωση και προσωπικότητα. Αν φοβάσαι γενικώς ίσως είναι καλύτερα να το αποφύγεις. Εγώ γενικά δεν φοβάμαι και στη δεύτερη που ήταν με ραντεβού (γιατί η πρώτη καισαρική έλαβε χώρα έκακτα, μετά από μεγάλη προσπάθεια τοκετού κλπ) κάναμε και χαβαλέ. Άσε που είχα αφήσει και το φύλο έκπληξη και είχα μεγάλη αγωνία...Αυτά. Ότι σου πάει καλύτερα πιστεύω. Άντε έφτασε ο καιρός. Εγώ εδώ έχω ολοήμερες αναγούλες με αποκορύφωση το βράδυ....έχω ταλαιπωρηθεί η αλήθεια είναι αλλά χαλάλι.

mIdZp3.png

καλημερα

δεν ξερω αν με θυμάστε! απο την τελευταία φορα που έγραψα εχουν μεσολαβήσει..περίπου 2,5 μηνες εγκυμοσύνης!!. τοτε έγραψα για να μεταφέρω την αισιοδοξία που ένοιωθα και την χαρά για το μέλλον και για τις νεες προσπάθειες που θα ξεκινούσα(υστερα απο 2 χρονια ταλαιπωρίας με 2 παλίνδρομες και μια εξωμήτριο). τώρα για να πω πως όντως η αποβολή του αγχους και οι χαρούμενες σκεψεις κάνουν θαύματα..πραγματικά τον μηνά που ειπα ολα θα πανε καλά ηρθε το πολυπόθητο

εύχομαι σε ολα τα κορίτσια αυτης της παρέας να εχουν σύντομα οτι επιθυμούν

και να μην αφήνουν κανέναν να τους χαλαει το κεφι. ειστε μια καταπληκτικη παρεα τοσο κοντα η μια στην άλλη και σασ χαιρομαι πολύ για αυτό.

φιλιά

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!σε 4 μερες τετοια ωρα θα μαι μανουλα!!!!

ο αντρας μου καθε πρωι που σηκωνεται για δουλεια μου λεει ποσες μερες μεινανε.

εμι μου συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου ολα να πανε καλα

αννιω μου η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω αφου μερικες φορες σκεφτομαι να γινει κατι πιο γρηγορα να μην εχω να αποφασισω για τι αν παω νωρητερα κ δεν εχω κοψει τις ενεσεις θα κανω ολικη δεν γινεται επισκληριδιος απο την αλλη σκεφτομαι οτι θελω να την δω αμεσως κ να μην ποναω μετα για λιγες ωρες

ο αντρας μου επιμενει για επισκληριδιο κ η μανα μου για ολικη οπως κ να γινει δεν εχει σημασια αρκει που θα χω την μπεμπα μου!!!!

με εχει πιασει κ ενα αγχος γλυκο για την πρωτη μας συναντηση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εδώ τουντσάκι μου είμαστε πολύ πίσω...οι πιο πολλές κοπέλες γεννάνε έτσι....

Α!!! όσο για το μπικίνι δεν νομίζω...... απο Νυχτερινές τουαλέτες όμως άλλο τίποτα!!!!;):D

εμένα ήταν τελειωμένη υπόθεση και δεν υπήρχε περίπτωση να πονάω ως το πρωί για το τίποτα..ήδη είχα εξαντληθεί από τις 9 ως τις 12 περίπου.. Αλλά εσύ είχες ελπίδες.. Είναι αλλιώς.. Είναι κι αυτό που λες, η διαφορετική νοοτροπία.. Περασμένα ξεχασμένα.. Προχωράμε μπροστά τώρα!! εεε???? Βάλε την τουαλέτα σου γιατί θα μας φωνάξουν σε λίγο να εμφανιστούμε!!!! :D Εγώ προσπαθώ να κουμπωθώ... μάλλον θα χρησιμοποιήσω λίγο μονωτική ταινία γιατί ακόμα στα 62 κιλά είμαι.. Τα 59 έχουν παραμείνει όνειρο.. :-)

Τ'ακούωωωωωω!!!! Γέννα εσύ με το καλό και θα δεις τι θα πάθεις. Δεν θα σε αφήσω σε χλωρό κλαρί. :-)

Το μπικίνι το καταλαβαίνω... (για τα καλλιστεία).. η νυχτερινή τουαλέτα που κολλάει ωαίο;;;:?:

Άντζελα κι εσύ μαζί μας.. θα είμαστε η Μις, η Σταρ και η Μις Young!:wink:

Βραδινή τη λένε.. Σόρυ! ΜΕτά την εμφάνιση με μαγιώ δεν εμφανίζονται οι υποψήφιες με βραδινή τουαλέτα??? Κάνω λάθος??
καλημέραααααααααααα...χάνονται βρε τα κιλάκια της εγκυμοσύνης, με λίγο υπομονή, θηλασμό και προσοχή....μην αγχώνεστε. Επίσης, αδριανή, ό,τι και να αποφασίσεις η tounts έχει δίκιο, σημασία έχει που θα το μεγαλώσεις, τώρα το αν θα το δεις ή όχι πρώτη είναι σημαντικό κατά περίπτωση και προσωπικότητα. Αν φοβάσαι γενικώς ίσως είναι καλύτερα να το αποφύγεις. Εγώ γενικά δεν φοβάμαι και στη δεύτερη που ήταν με ραντεβού (γιατί η πρώτη καισαρική έλαβε χώρα έκακτα, μετά από μεγάλη προσπάθεια τοκετού κλπ) κάναμε και χαβαλέ. Άσε που είχα αφήσει και το φύλο έκπληξη και είχα μεγάλη αγωνία...Αυτά. Ότι σου πάει καλύτερα πιστεύω. Άντε έφτασε ο καιρός. Εγώ εδώ έχω ολοήμερες αναγούλες με αποκορύφωση το βράδυ....έχω ταλαιπωρηθεί η αλήθεια είναι αλλά χαλάλι.

κουράγιο.. Η αρχή είναι δύσκολη!! Τα ξέρεις εσύ αυτά.. Δε μασάς!!!!

καλημερα

δεν ξερω αν με θυμάστε! απο την τελευταία φορα που έγραψα εχουν μεσολαβήσει..περίπου 2,5 μηνες εγκυμοσύνης!!. τοτε έγραψα για να μεταφέρω την αισιοδοξία που ένοιωθα και την χαρά για το μέλλον και για τις νεες προσπάθειες που θα ξεκινούσα(υστερα απο 2 χρονια ταλαιπωρίας με 2 παλίνδρομες και μια εξωμήτριο). τώρα για να πω πως όντως η αποβολή του αγχους και οι χαρούμενες σκεψεις κάνουν θαύματα..πραγματικά τον μηνά που ειπα ολα θα πανε καλά ηρθε το πολυπόθητο

εύχομαι σε ολα τα κορίτσια αυτης της παρέας να εχουν σύντομα οτι επιθυμούν

και να μην αφήνουν κανέναν να τους χαλαει το κεφι. ειστε μια καταπληκτικη παρεα τοσο κοντα η μια στην άλλη και σασ χαιρομαι πολύ για αυτό.

φιλιά

Να μας ζήσεις emi μας!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό!!!!!!!
...με εχει πιασει κ ενα αγχος γλυκο για την πρωτη μας συναντηση

Αχ!!! Τι ωραίο άγχος πρέπει να ναι αυτό... Τέτοιο θέλω κι εγώ.. όχι απ τ'άλλο.. :-)

Τουντσάκι όταν διάβασα "νυχτερινή" τουαλέτα το μυαλό μου αυτομάτως αλλού πήγε.. ξέρεις .. νυχτερινές επισκέψεις στο μέρος που ο καθένας πάει μόνος του και αυτομάτως αναρωτήθηκα που κολλάει αυτό στη χλίδα των καλλιστείων..

Όσο για τα 59 ακόμη και τα 62 είναι όνειρο θερινής νυχτός για μένα.. Μπορεί να έχω χάσει 7 αλλά έχω ακόμη 10 τουλάχιστον για το μαγικό αριθμό του "70"!

L2qIp2.png

γεια σας κοριτσακια!

καταλαβαινω βρε την αρνηση καποιον ατομων αλλα μην αναλωνεστε!

(((τουντς)) μεγαλη απο εμενα κ τα ζουζουνια μου!

Αμαρυλις αντε να ερθεις και στα δυο!!!

Ανδριαννη τωρα εισαι αγκαλια με την κορακλα σου!!!

να σου ζησει και απο εδω!!

Λοιπον κανω προβλεψη οτι το Πασχα θα εχουμε 2 εγκυμοσυνες λεμε!

Διαφημίσεις

Τουντσάκι όταν διάβασα "νυχτερινή" τουαλέτα το μυαλό μου αυτομάτως αλλού πήγε.. ξέρεις .. νυχτερινές επισκέψεις στο μέρος που ο καθένας πάει μόνος του και αυτομάτως αναρωτήθηκα που κολλάει αυτό στη χλίδα των καλλιστείων..

Όσο για τα 59 ακόμη και τα 62 είναι όνειρο θερινής νυχτός για μένα.. Μπορεί να έχω χάσει 7 αλλά έχω ακόμη 10 τουλάχιστον για το μαγικό αριθμό του "70"!

χα χα χα ... Ακόμα κι αυτή η τουαλέτα που σου ρθε στο μυαλό, κολλάει.. Πώς δεν κολλάει.. Πας τουαλέτα, ξεπρήζεται η κοιλιά και δείχνεις πιο κομψή!!!! :-D χα χα χα

70 θες να πας? Φαντάζομαι τι ύψος θα έχεις... Σαν την Πατουσίτσας θα σαι κι εσύ... Πα πα πα μας φάγανε οι ψηλές εδώ μέσα..

Μη μασάς γιατί παίρνεις φάρμακα. Όταν με το καλό θα κάνεις τα παιδάκια σου, θα τα χάσεις όλα τα περιττά κιλά. Κι αν τσινάς, θα αναλάβω να σε κυνηγάω για να γυμνάζεσαι :mrgreen: :mrgreen:

γεια σας κοριτσακια!

καταλαβαινω βρε την αρνηση καποιον ατομων αλλα μην αναλωνεστε!

(((τουντς)) μεγαλη απο εμενα κ τα ζουζουνια μου!

Αμαρυλις αντε να ερθεις και στα δυο!!!

Ανδριαννη τωρα εισαι αγκαλια με την κορακλα σου!!!

να σου ζησει και απο εδω!!

Λοιπον κανω προβλεψη οτι το Πασχα θα εχουμε 2 εγκυμοσυνες λεμε!

έχεις δίκιο. Όποιος θέλει να βοηθηθεί, βρίσκει τρόπο.

Τριπλή αγκαλίτσα!!!! Κάποιο ζουζούνι με τσιμπάει όμως.. η κόρη σου είναι! Μου επιτρέπεις να τη γαργαλήσω??? Χαμός θα γίνει... :-)

Μόνο 2? Βάλε κάτι ακόμα καλέ.. Τσιγκούνα!!!! :-D

Σιγουράκι είναι το 2 το λέω και γω, που δεν είναι να πω κάτι, γίνεται. 62 είναι ένα καλό νούμερο. Άντε χάνεις 3 μέχρι το πάσχα για να έχεις περιθώριο μετά να τσιμπήσεις τα της εγκυμοσύνης.

mIdZp3.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

τουντσάκι μου και εγώ τα 70 θέλω να φτάσω αλλά έχω πολυυυυυ δρόμο ακόμα!!! εχθές πάντως τσιμπήσαμε το βράδι..... την αμαρτία μου θα την πω:twisted: αλλά λόγο μέρας έχω ελαφρυντικά.....

εγώ έχω τουντσάκι μου διάφορα νουμεράκια σε τουαλέτες.... ανεβαίνω και κατεβαίνω τα κιλάκια μου πολύ συχνά και έτσι......:rolleyes:

γέννησε η Ανδριανούλα μας ή οχι? να ευχηθούμε? για αύριο δεν ήταν?

Αύριο κοριτσάκια γεννάει η κολλητούλα μου τα δυδιμάκια της!!!! :D:D

αυτά απο εμένα φιλάκια πολλά και παντα ευχάρισταααα!!!!!!

χα χα χα ... Ακόμα κι αυτή η τουαλέτα που σου ρθε στο μυαλό, κολλάει.. Πώς δεν κολλάει.. Πας τουαλέτα, ξεπρήζεται η κοιλιά και δείχνεις πιο κομψή!!!! :-D χα χα χα

70 θες να πας? Φαντάζομαι τι ύψος θα έχεις... Σαν την Πατουσίτσας θα σαι κι εσύ... Πα πα πα μας φάγανε οι ψηλές εδώ μέσα..

Μη μασάς γιατί παίρνεις φάρμακα. Όταν με το καλό θα κάνεις τα παιδάκια σου, θα τα χάσεις όλα τα περιττά κιλά. Κι αν τσινάς, θα αναλάβω να σε κυνηγάω για να γυμνάζεσαι :mrgreen: :mrgreen:

Καλημέρα!

Ναι, αν όντως το δω το θέμα από τη δική σου άποψη όντως βοηθάει.. 200 γρμ, τα χάνω στο νερό..

Ψηλή δεν θα έλεγες ότι είμαι. Είμαι 1,68 αλλά είμαι βαρυκόκκαλη και έτσι στα 70 κιλά φαίνομαι αδύνατη. Μια φορά είχα πάει 60 και φαινόμουν σαν λείψανο.. Το ιδανικό βέβαια είναι τα 68 αλλά αποκλείεται να φτάσω τόσο...

Για τα φάρμακα πόσο δίκιο έχεις... Μακάρι να μη χρειαστεί να ξαναπάρω.. όσο για το κυνηγητό δέχομαι.. Πότε ξεκινάμε;

Μαριαέφη η τούντς έχει δίκιο.. γιατί μόνο δύο;;;; βάλε κάτι παραπάνω!:rolleyes:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...