Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κ κατι αλο δομνινα φοβασαι τις ενεσεις?αχ!!!! εγω 8 μηνες τωρα τρυπιεμαι καθημερινα στην κοιλια κανω ενεσεις υπαρινης κ θα κανω για ενα μηνα ακομα μετα την καισαρικη

Κοριτσάκι μου κι εγώ όταν με το καλό μείνω έγκυος θα κάνω κι εγώ καθημερινά ενέσεις ηπαρίνης.. Το χειρότερό μου είναι, αλλά τι να κάνω, προκειμένου το μωρό μου να είναι γερό..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια ελπιζω να ειστε ολες καλα και αυτη η χρονια να ειναι γεματη εγκυμοσυνες και μωρακια στο καφε...ειχα γραψει καποτε εδω ειχα 2αποτυχημενες εγκυμοσυνες στην προσπαθεια για τριτο μωρακι εκανα εξετασεις θρομβοφιλιας με βγαλανε σχεδον στα ορια οποτε θα το προσεξουμε οταν με το καλο θα αποφασισουμε για τριτο αν και τωρα για ενα χρονο δεν γινετε λογω καποιας επεμβασεις που εκανα(ομφαλοκηλη)...για αυτο κοριτσακια μου μην το βαζετε κατω!!

αννια μου να χαιρεσε τα μωρακια σου κ με το καλο το τριτο κ γω βγηκα ομοζυγωτης κ εκανα απο την ωρα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος εκανα ενεσεις κλεξαν των 4 μοναδων κ τωρα των 6

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κοριτσάκι μου κι εγώ όταν με το καλό μείνω έγκυος θα κάνω κι εγώ καθημερινά ενέσεις ηπαρίνης.. Το χειρότερό μου είναι, αλλά τι να κάνω, προκειμένου το μωρό μου να είναι γερό..

εμενα οταν ο γιατρος μου ειπε οτι θα κανω καθε μερα ενεσεις κ θα πρπει να μαθω να τις κανω μονη μου φρικαρα δεν ειναι τιποτα ομως ποναει λιγο τπ φαρμακακι για κανα 5 δευτερα κ ολα οκ εγω ακομα κ τωρα στην κοιλια τις κανω κυριακη κανω την τελευταια κ μετα ξανα τεταρτη απογευμα κ για ενα μηνα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Βρε δεν μπορεί ένας άνθρωπος να λείψει 1-2 μήνες; Απα πα!!! Μπήκα να δώ τα νέα σας (που έχουμε και πολλά, θα σχολιάσω στη συνέχεια) και έπεσα πάνω σε συρράξεις!

(Εγώ που γράφω μετά το διαολόστελμα το γλιτώνω άραγε;;;:tongue:

Στη Λένια δεν θα γράψω γιατί η ίδια δεν θέλει να ασχολούμαστε μαζί της. Κρίμα πάντως, γιατί είχα και εγώ να της πω για τη στήριξη, τη συμπαράσταση, την ψυχοθεραπεία που βρήκα στην παρέα μας, από την οποία δεν περίμενα ιατρικές συμβουλές και συνταγογραφήσεις, γι’ αυτά έχω τους γιατρούς μου, τη συμβουλή των οποίων και μόνο, αφού τους εμπιστεύομαι, θα ακολουθούσα. Αλλά και η εμπιστοσύνη, στην καλή ψυχολογία βασίζεται. Και σίγουρα θα της έλεγα ότι από την εμπειρία της κάθε μιας και την υπέρβαση που έκανε να την καταθέτει εδώ μέσα (αν είχε και η Λένια την καλή προαίρεση να την ακούσει), θα έβγαινε σίγουρα κερδισμένη. Αυτά….

ytBLp2.png

Στα δικά μας τώρα!!!

Βικάκι μου γλυκό, δεν σου έχω ευχηθεί για τον γελαστό σου νεαρό!!! Ακόμα και αν σαραντίσατε κιόλας, το νέο αυτό δεν μπαγιατεύει ποτέ, γι’ αυτό και οι ευχές μου είναι φρεσκότατες!!! Να σας ζήσει, να’ ναι ευτυχισμένος και καλότυχος, υγιής και δυνατός το πουλάκι μου!!

Το ίδιο ισχύει και για το Νικάκι μας!! Φρέσκια μανούλα γλυκιά μου, με τη μπουμπού σου αγκαλίτσα φαντάζομαι!! Να τη χαίρεστε την πριγκηπέσα σας!!

Ιπποκαμπάκι μου !!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Γέμισε ο Θερμαϊκός ιπποκαμπάκια! Με το καλό να τα μοσχαναθρέψετε καλή μου.

Trying, τι πέρασες κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά, ε;

Αννιώ μας!! Μπράβο πουλάκι μου, πολλές πολλές ευχές για μια τέλεια εγκυμοσύνη σου στέλνω και γιατί όχι, ίσως για μια τσουπρίτσα;;;

Ανδριανή μου έφτασε η ώρα!!! Εγώ ψηφίζω ασυζητητί επισκληρίδιο!!!! Αντε με το καλό να την υποδεχθείτε τη ζουζούνα και μην ακούω κουλά ότι θα θέλει να την κάνει από την αγκαλιά σου λόγω ταλαιπωρίας, θα λιώνετε η μία αγκαλιά με την άλλη!!

Tountsάκι μου βάστα γερά, οι καταστάσεις που περνάς θέλουν κότσια και υπομονή, τι να λέμε τώρα………..

Δομνίνα μου είστε πλέον έτοιμοι στις επάλξεις;;;;;

Ιολάκι καιρό είχα να σε «δω», καιρό είχα και να μπω εξάλλου.

Μου έχετε λείψει όλες, αλλά με το αγορίνι- καναρίνι μου στο σπίτι και χωρίς internet μέχρι πρότινος και τη δουλειά που ήδη άρχισα προσφάτως, πουυυυυυυυυυυ χρόνος!!!

Σας φιλώ και τώρα που επέστρεψα σε μια κάποια ρουτίνα, δεν θα χάνομαι!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Επίσης, έκανα τη μακακία και λόγω φόρτου εργασίας πέρασε όλη η εγκυμοσύνη μου χωρίς να έχω ανταλλάξει μια κουβέντα με τις μανούλες της αντίστοιχης περιόδου. Και ιδού το δίλημμα: Christάκι και Mariaefi να έρθω μαζί σας στον Δεκέμβριο, όπου και ημερολογιακά ανήκω ή να πάω στη Vasdeloμαμά που είναι το Γενάρη; Ίσως και στα δύο:tongue:

ytBLp2.png

θα στην στειλω μονο αν μου στειλεις τον μουσακα της αγγελικης...

Τουντσακι σου στελνω εγω μια τεραστια αγκαλια

((((((((((((((((((τουντσ)))))))))))))))))))))

ναι πρώτα με εκβιάζεις και μετά αγκαλίτσες.... Τον μουσακά μου δεν τον δίνω!!!!

την τεταρτη το πρωι μπαινουμε για καισαρικη 8 το πρωι πρωτη πρωτη!!!

πέρασε ο καιρός!!!! Φτάσαμε κορίτσι μου!!!!! Πάλι δάκρυσα!!!

Κρίστυ λυπήσου μεεεεεεε!!!!!!!!

Εγώ συμφωνώ με την Άντζελα για την ολική νάρκωση. Ίσως επειδή εμείς το είδαμε το έργο από τη κακή του μεριά... Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε να δω το μουτράκι του πρώτη πρώτη.. Να το δω να ζει και να μεγαλώνει θα μου έφτανε..Αλλά αν ήμουν στη θέση σου Ανδριανή, επισκληρίδιο θα διάλεγα. Έχει και πλάκα.. Για κάποια ώρα δεν τα αισθάνεσαι τα πόδια σου.. Εγώ σκεφτόμουν:"Να δεις τώρα που εκτός από το παιδί θα χάσω και τα πόδια μου και θα γελάμε.." Αλλά εντάξει... όχι μόνο περπάτησα, αλλά στροφυλίζομαι και σε ρυθμούς salsa!!! :D

Α!!! τουντσάκι κάνω και ωραία μπλακ φόρεστ!!! τι λες αντι για το μουσακα?:tongue::D

Μουσακά δαγκωτό!!!!!

εγώ έχω 11 χρόνια γάμου....

11?????? 11????? είπες 11????? κι εγώ παντρεύτηκα το 2007 και σκέφτομαι να την κάνω????

Είσαι ήρωας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o:D

Και ιδού το δίλημμα: Christάκι και Mariaefi να έρθω μαζί σας στον Δεκέμβριο, όπου και ημερολογιακά ανήκω ή να πάω στη Vasdeloμαμά που είναι το Γενάρη; Ίσως και στα δύο:tongue:

χα χα χα χα !!! Εύχομαι όλα τα διλήμματα στη ζωή σου από δω και πέρα, να είναι τέτοια φύσεως!! :-)

Καλώς επέστρεψες στη δουλειά σου και σε μας βεβαίως βεβαίως!!!!

Ορίστε μας, μ' αυτά και μ' αυτά δεν ευχήθηκα και στο Αντζελάκι!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη κοριτσάκι μου και για πε με, το έπιασα καλά, είσαι 31 και παντρεμένη τα 11 από αυτά;;;;; Μπράβο!!!

χα χα χα χα !!! Εύχομαι όλα τα διλήμματα στη ζωή σου από δω και πέρα, να είναι τέτοια φύσεως!! :-)

Μακάρι βρε Τουντσάκι, ποιός λέει όχι να' χει μόνο τέτοια διλήμματα;;

Καλώς σας ξαναβρήκα!

ytBLp2.png

Θέλω κι εγώ τέτοιο δίλημμα.. Τουντσάκι τι λες; βάζουμε υποψηφιότητα για μανούλες Δεκεμβρίου 2011 - Ιανουαρίου 2012; Μας παίρνει χρονικά!:lol:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Θέλω κι εγώ τέτοιο δίλημμα.. Τουντσάκι τι λες; βάζουμε υποψηφιότητα για μανούλες Δεκεμβρίου 2011 - Ιανουαρίου 2012; Μας παίρνει χρονικά!:lol:

Καλέ έτσι που το πες νόμιζα ότι θα πάμε στα καλλιστεία!!!!!

κοριτσάκια μου καλησπέρα!!! ευχαριστώ για τις ΄γλυκές ευχές σας και τις ανταποδίδω σε όσες προσπαθήτε!!!;)

Amaryllis μου χαίρομαι που είστε καλά και εσύ και ο μπεμπάκος σου!!!

έτσι είναι.... παντρέυτικα στα 19 με 1 χρόνο αρραβώνα...

τουντσάκι μου μουσακάς λοιπόν!!!

δεν ήξερα οτι σου έκαναν επισκληρίδιο???? εμένα δυστιχώς δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα.... το έζησα όλο.........:-(

κοριτσάκια και εγώ έβαζα ενεσούλες τους 6 μήνες.... και όταν με το καλό ξαναμείνω θα τις βάζω πάλι....μόνη μου δεν μπορώ αλλα μου τις κάνει ο αντρούλις μου....

Δομνίνα θέλω και εγώ να πάρω μέρος!!!!;):D

δεν ήξερα οτι σου έκαναν επισκληρίδιο???? εμένα δυστιχώς δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα.... το έζησα όλο.........:-(
καλά λέω εγώ ότι είσαι ήρωας!!!!!! Τι να πω!!! Σου έχω πει και κατ' ιδίαν πόσο σε θαυμάζω!!!!!!

Δομνίνα θέλω και εγώ να πάρω μέρος!!!!;):D

Έχεις μπικίνι????? Νυχτερινή τουαλέτα?????

Το μπικίνι το καταλαβαίνω... (για τα καλλιστεία).. η νυχτερινή τουαλέτα που κολλάει ωαίο;;;:?:

Άντζελα κι εσύ μαζί μας.. θα είμαστε η Μις, η Σταρ και η Μις Young!:wink:

L2qIp2.png

καλά λέω εγώ ότι είσαι ήρωας!!!!!! Τι να πω!!! Σου έχω πει και κατ' ιδίαν πόσο σε θαυμάζω!!!!!!

εδώ τουντσάκι μου είμαστε πολύ πίσω...οι πιο πολλές κοπέλες γεννάνε έτσι....

Α!!! όσο για το μπικίνι δεν νομίζω...... απο Νυχτερινές τουαλέτες όμως άλλο τίποτα!!!!;):D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...