Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

έτσι ακριβώς κι εγώ μόνο που εγώ μέχρι τον 5ο πήρα 6 κιλά γιατί ήμουν και ακίνητη.. Μετά την αποβολή έχασα 2 αμέσως και μέσα σε μια εβδομάδα ξαναγύρισα στα συν6. Άμα με δεις, νομίζεις ότι είμαι έγκυος..

Έχω καταντήσει να ντύνομαι σαν τη Μαρίζα Κωχ. :confused:

Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμη....

Πότε είχες την ατυχία, είπαμε;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμη....

Πότε είχες την ατυχία, είπαμε;

11 Ιανουαρίου.:-( ...Είναι όντως νωρίς ..

Ακόμα δεν το χω χωνέψει...

Απλώς αρνούμαι να αγοράσω καινούρια ρούχα και το ότι φοράω κάθε μέρα ένα συγκεκριμένο ριχτό μαύρο φόρεμα, με χαλάει πολύ! Πάλι καλά που αλλάζω χρώματα καλσόν.. ;)

γεια σας κοριτσια κι απο μενα...ολο το πρωι δεν προλαβαινα να μπω στο cafe μας και πολυ μου ελειψε!εγω εχασα 2 κιλα αυτοματα με την αποξεση.....στις 12-2 δηλαδη για να μην ξεχνιομαστε......!τωρα τα υπολοιπα θα δειξει.......σκεφτομουν μηπως ξεκινουσα γυμναστηριο οχι τιποτα αλλο αλλα για να γινω κορμαρα μεχρι να ξαναγινω εγκυουλαααααα..........εεεεε???τι λετε?????επισης εχω αλλη μια ερωτηση....οποια μπορει ας με βοηθησει.......!!!!!!λοιπον την αλλη Κυριακη εχω βαφτιση..στη θεση μου θα πηγαινατε??εννοω επειδη ειναι τοσο προσφατο!:confused:

1a0fd6e0b8.png

γεια σας κοριτσια κι απο μενα...ολο το πρωι δεν προλαβαινα να μπω στο cafe μας και πολυ μου ελειψε!εγω εχασα 2 κιλα αυτοματα με την αποξεση.....στις 12-2 δηλαδη για να μην ξεχνιομαστε......!τωρα τα υπολοιπα θα δειξει.......σκεφτομουν μηπως ξεκινουσα γυμναστηριο οχι τιποτα αλλο αλλα για να γινω κορμαρα μεχρι να ξαναγινω εγκυουλαααααα..........εεεεε???τι λετε?????επισης εχω αλλη μια ερωτηση....οποια μπορει ας με βοηθησει.......!!!!!!λοιπον την αλλη Κυριακη εχω βαφτιση..στη θεση μου θα πηγαινατε??εννοω επειδη ειναι τοσο προσφατο!:confused:

Εγώ θα πήγαινα.. (αν είχα κάτι να φορέσω:wink:). Είναι τόσο συνηθισμένο φαινόμενο η αποβολή που σίγουρα θα υπάρξει κάποια κοπέλα που καταλαβαίνει και θα σε ανεβάσει αν σε πιάσει το παράπονο...

Φανταζομαι πως εχεις δικιο...σκεφτομαι μονο μην αρχισω να κλαιω σε ακυρη στιγμη,αν και εδω που τα λεμε θα μπορουσα να το παιξω και συγκινημενη....χμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι μια καλη ευκαιρια για ψωνια αν σκεφτεις οτι ακομα εχει εκπτωσεις!δε βοηθαει το shopping therapy???:(

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Φανταζομαι πως εχεις δικιο...σκεφτομαι μονο μην αρχισω να κλαιω σε ακυρη στιγμη,αν και εδω που τα λεμε θα μπορουσα να το παιξω και συγκινημενη....χμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι μια καλη ευκαιρια για ψωνια αν σκεφτεις οτι ακομα εχει εκπτωσεις!δε βοηθαει το shopping therapy???:(

Ναι ναι!! Και για καλό και για κακό, πάρε και μια αδιάβροχη μάσκαρα!! :wink:

tounts πολυ καλη η συμβουλη......σκεφτομαι να κανω τιποτα αλλο εκεινη τη μερα που θα με κανει πιο χαρουμενη!εεε...ας κοιταξω και λιγο τον εαυτο μου δεν βλαπτει,κι οποιος θελει ας με παρεξηγησει!:lol:

1a0fd6e0b8.png

Πήγα σε βάφτιση 7 μέρες μετά την απόξεση. Είχα κανονική κοιλιά εγκύου 5 μηνών....(έχασα το μωρό την 18 εβδομάδα). Υπήρξαν άτομα που με ρώτησαν πώς πάει η εγκυμοσύνη, αλλά το καλύτερο το είπε μια ξαδέλφη μου "Πω, πω, κρίμα...έχασες το μωρό αλλά σου έμεινε η κοιλιά". Δεν έκλαψα τότε, μόνο βούρκωσα....και της είπα ότι ήταν πολύ πρόσφατο.

Εκεί όμως που δεν συγκρατήθηκα ήταν όταν φέρανε την νεοφώτιστη στο τραπέζι μας(δεξίωση)...Κλείστηκα στην τουαλέτα, έκλαψα και επανήλθα.

qwlrp3.png

Πήγα σε βάφτιση 7 μέρες μετά την απόξεση. Είχα κανονική κοιλιά εγκύου 5 μηνών....(έχασα το μωρό την 18 εβδομάδα). Υπήρξαν άτομα που με ρώτησαν πώς πάει η εγκυμοσύνη, αλλά το καλύτερο το είπε μια ξαδέλφη μου "Πω, πω, κρίμα...έχασες το μωρό αλλά σου έμεινε η κοιλιά". Δεν έκλαψα τότε, μόνο βούρκωσα....και της είπα ότι ήταν πολύ πρόσφατο.

Εκεί όμως που δεν συγκρατήθηκα ήταν όταν φέρανε την νεοφώτιστη στο τραπέζι μας(δεξίωση)...Κλείστηκα στην τουαλέτα, έκλαψα και επανήλθα.

Vasdeli μου, διαβάζω αυτό που σου είπε η ξαδέλφη σου και έχω γουρλώσει τα μάτια, έχει στραβώσει το στόμα μου και είμαι κάπως τώρα.

Πόσο άστοχα πράγματα λένε ορισμένοι άνθρωποι και πόσο πολύ πληγώνουν αυτά τα λόγια! Έφερα τον εαυτό μου στη θέση σου και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα.

Ειλικρινά δεν έχω λόγια.

βρε κοριτσακια χιλια συγνωμη που ηρθα εδω...σημερα μαθαμε οτι η αδερφουλα μου εχει παλινδρομη κυηση..αυριο το πρωι εχουμε ραντεβου για αποξιση κ ειναι πολυ χαλια..τι να κανω τι να της πω??πηγανε γατρο σημερα ο σακος 8 εβδομαδων το εμβρυο 5.5 κ δεν χτυπαγε καρδουλα...ειπε γιατρος σε κανα δυο βδομαδες θα χε αιμα..ειναι πολυ χαλια.η καυμενη..και παλι συγνωμη..

Διαφημίσεις

Σχετικά με τα κιλά, την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος, ήμουν 54 και αμέσως σε μια βδομάδα πρήστηκα σαν μπαλόνι και πήγα 56 χωρίς να τρώω. Τελικά ήταν λόγω της μερικής μύλης κύησης.

Μετά την απόξεση, άρχισα να τρώω, κυρίως σοκολάτες που έχω μεγάλη αδυναμία. Φάε, φάε, έφτασα τον Ιούνιο τα 61. Έκοψα τις σοκολάτες και κατάφερα να φτάσω τα 58 και στο τέλος του καλοκαιριού με λίγη προσπάθεια, έφτασα τα 56,5. Όταν ξαναέμεινα έγκυος τον Οκτώβρη, τρομοκρατήθηκα στην ιδέα των κιλών και άρχισα να προσέχω. Ευτυχώς δεν πήρα. Μετά την αποβολή και μέχρι χθες το βράδυ άρχισα πάλι να καταβροχθίζω τα γλυκά και ειδικά τις σοκολάτες. Την εβδομάδα που μας πέρασε και μέχρι χθες βράδυ, έτρωγα 3 σοκολάτες την ημέρα.

Μόλις ζυγίστηκα και είμαι 58,5. Από σήμερα άρχισα να προσέχω πάλι. Θα τις κόψω τις άτιμες τις σοκολάτες μαχαίρι.

Τώρα πείνασα και έφτιαξα ένα τοστάκι. Το ξέρω, άσχημη ώρα διάλεξα να το φάω, έπρεπε να το έχω φάει εδώ και 2 ώρες αλλά ήλπιζα ότι θα τα κατάφερνα.

Ελπίζω από αύριο να κάνω πιο ισορροπημένη διατροφή και να καταφέρω σιγά σιγά να φτάσω τα 55.

βρε κοριτσακια χιλια συγνωμη που ηρθα εδω...σημερα μαθαμε οτι η αδερφουλα μου εχει παλινδρομη κυηση..αυριο το πρωι εχουμε ραντεβου για αποξιση κ ειναι πολυ χαλια..τι να κανω τι να της πω??πηγανε γατρο σημερα ο σακος 8 εβδομαδων το εμβρυο 5.5 κ δεν χτυπαγε καρδουλα...ειπε γιατρος σε κανα δυο βδομαδες θα χε αιμα..ειναι πολυ χαλια.η καυμενη..και παλι συγνωμη..

Αν σε θέλει να πας μαζί της....εγώ είχα και την αδερφή μου...Να της κρατάς απλά το χέρι....καλύτερα να μην της πεις τίποτα...και προς Θεού μην της πεις εκείνο το τραγικό 'νεα είσαι θα κάνεις άλλο'. Δώσε της έναν ώμο, απλά για να κλάψει....

Λυπάμαι τόσο πολύ!:-(

qwlrp3.png

Vasdeli μου, διαβάζω αυτό που σου είπε η ξαδέλφη σου και έχω γουρλώσει τα μάτια, έχει στραβώσει το στόμα μου και είμαι κάπως τώρα.

Πόσο άστοχα πράγματα λένε ορισμένοι άνθρωποι και πόσο πολύ πληγώνουν αυτά τα λόγια! Έφερα τον εαυτό μου στη θέση σου και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα.

Ειλικρινά δεν έχω λόγια.

Ιόλη...εσύ και αν με καταλαβαίνεις...

Σχετικά με τα κιλά, την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος, ήμουν 54 και αμέσως σε μια βδομάδα πρήστηκα σαν μπαλόνι και πήγα 56 χωρίς να τρώω. Τελικά ήταν λόγω της μερικής μύλης κύησης.

Μετά την απόξεση, άρχισα να τρώω, κυρίως σοκολάτες που έχω μεγάλη αδυναμία. Φάε, φάε, έφτασα τον Ιούνιο τα 61. Έκοψα τις σοκολάτες και κατάφερα να φτάσω τα 58 και στο τέλος του καλοκαιριού με λίγη προσπάθεια, έφτασα τα 56,5. Όταν ξαναέμεινα έγκυος τον Οκτώβρη, τρομοκρατήθηκα στην ιδέα των κιλών και άρχισα να προσέχω. Ευτυχώς δεν πήρα. Μετά την αποβολή και μέχρι χθες το βράδυ άρχισα πάλι να καταβροχθίζω τα γλυκά και ειδικά τις σοκολάτες. Την εβδομάδα που μας πέρασε και μέχρι χθες βράδυ, έτρωγα 3 σοκολάτες την ημέρα.

Μόλις ζυγίστηκα και είμαι 58,5. Από σήμερα άρχισα να προσέχω πάλι. Θα τις κόψω τις άτιμες τις σοκολάτες μαχαίρι.

Τώρα πείνασα και έφτιαξα ένα τοστάκι. Το ξέρω, άσχημη ώρα διάλεξα να το φάω, έπρεπε να το έχω φάει εδώ και 2 ώρες αλλά ήλπιζα ότι θα τα κατάφερνα.

Ελπίζω από αύριο να κάνω πιο ισορροπημένη διατροφή και να καταφέρω σιγά σιγά να φτάσω τα 55.

Κορίτσι μου, κάθε φορά που σε διαβάζω καταλαβαίνω πόσο ανθρώπινη και αληθινή είσαι. Επιπλέον καταλαβαίνω ότι είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που έχει φυσιολογικές αντιδράσεις γι' αυτό που του έτυχε.

Σε ευχαριστώ, η απλότητα και η ειλικρίνιά σου με έχει κερδίσει...

qwlrp3.png

ευχαριστω vasdeli για τη συμβουλη σου..εγω ξερω οτι τα μεγαλυτερα φιδια στο σπιτι σου κρυβονται και οταν βρουν την ευκαιρια τσιμπανε..λυπαμαι την ξαδερφη σου πραγματικα..

ευχαριστω vasdeli για τη συμβουλη σου..εγω ξερω οτι τα μεγαλυτερα φιδια στο σπιτι σου κρυβονται και οταν βρουν την ευκαιρια τσιμπανε..λυπαμαι την ξαδερφη σου πραγματικα..

Επίσης πες της πώς ακριβώς νοιώθεις (αμηχανία, δεν ξέρεις τι να κάνεις, φοβάσαι μήπως πεις κάτι και την πληγώσεις.....).Αυτό θα την ανακουφίσει. Κάτι που με εκνεύριζε ήταν όταν εγώ ήθελα να μιλάω ακόμη γι΄αυτό και η αδερφή μου (όχι από αδιαφορία αλλά από αμηχανία)άλλαζε μονίμως συζήτηση...με θύμωνε....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...