Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Λένια....το παρεξήγησες το ζήτημα...αλλά κανείς δεν σου κακιώνει εδώ....ξέρουμε από ζόρικες καταστάσεις και ανάλογες αντιδράσεις...

Πρόθεση της tounts δεν ήταν να σε προσβάλει.Απλά έχει έναν τρόπο τον οποίο εσύ παρεξήγησες επειδή δεν ξέρεις...εμείς όμως ξέρουμε...

Ανδριανή με το καλό!!!

Ανεπιφύλακτα συνιστώ επισκληρίδιο όχι ολική....Αν κάνεις ολική θα χάσεις τις πιο ωραίες στιγμές...Θα νιώσεις ένα άδειο σακί όταν ξυπνήσεις...Συγνώμη για το έντονο της απάντησης αλλά...προς Θεού, μην χάσεις την στιγμή της γέννησης της κόρης σου, καλή μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

επισης κοριτσακια να πω οτι ανεβασα πιεση 14 με 9 κ μετριεμαι 3 φορες την μερα αν ξανακανω τετοια μετρηση μπαινω νωρητερα απο την τεταρτη

εχω αγχωθει κ για τον τροπο καισαρικης αν θα την κανω με επισκληριδιο η ολικη τι να κανωωωω?

Αν μπορείς να κάνεις επισκληρίδιο, είναι προτιμότερο κατά τη γνώμη μου. Εγώ και τις δύο καισαρικές μου με επισκληρίδιο τις έχω κάνει. Το ζεις, βλέπεις το μωράκι σου πρώτη από όλους, το παίρνεις στην αγκαλιά σου....δεν ξέρω.

mIdZp3.png

καλημερα κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας

βασδελι αλοιμονο αν μετα απο οσα εχουμε περασει εδω μεσα να παρεξηγουσα κιολας

εσας ειχα οταν δεν μπορουσα να ειμαι η ανδριανη που ημουν πριν περασω αυτα που περασα

τωρα στα τωρινα να πω οτι κ γω επισκληριδιο θελω αλλα φοβαμαι γιατι ειμαι χεζου να με ανοιγουν κ να μαι ξυπνια κ στο θεμα που ειχα βαλει επισκληριδιος η ολικη ολες για επισκληριδιο ειπαν κ θελω να δω το μουτρακι της μπουμπους μου κ αυτη το δικο μου αν κ εχω πει σιγουρα οτι με το που θα βγει θα ζητησει μονη της να παει για υιοθεσια με ολα αυτα που περασε στην κοιλια μου τοσους μηνες κ ειδικα τους πρωτους ολο αυτο το αγχος κ για το λογο του αληθες ηρθα γυρω γυρω να παω κ οταν εμεινα εγκυος σε ψυχολογο για να με χαλαρωσει κ να μην φοβαμαι γιατι ολοι ειχαν πεσει πανω μου κ μου ελεγαν οτι κανω κακο στο μωρο μου.

δικιο ειχαν αλλα οταν μου το λεγαν αγχωνομουν ακομα περισσοτερο κ ελεγα θες να του εκανα κακο κ τωρα να μην ειναι καλα?

να μην πω οτι 3 φορες την βδομαδα πηγαινα στον γιατρο την μια ελεγα οτι ποναω υποφερω ενω δεν πονουσα απλα ηθελα να δω αν χτυπαει η καρδουλα της την αλλη οτι ειδα αιμα ενω δεν ειχα δει ο ανθρωπος τρομαξε να με ξεφορτωθει δεν ξερω αν αλλαξε κ επαγκλεμα μετα απο μενα

θυμαμαι τι περασα τον φοβο κ ολο το ψυχολογικο κ τωρα σε μια βδομαδα γενναω θα χω το δικο μου μωρο θα περνω αγκαλια το δικο μου μωρο προσπαθω να μην κλαψω αλλα δεν μπορω 6 χρονια παντρεμενη τα παιδια της αδερφης μου κ του αδερφου μου

μεγαλωνα επερνα αγκαλια κ κοιμηζα

παλι το ξεχοιλωσα το θεμα γιαυτο σταματαω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αν μπορείς να κάνεις επισκληρίδιο, είναι προτιμότερο κατά τη γνώμη μου. Εγώ και τις δύο καισαρικές μου με επισκληρίδιο τις έχω κάνει. Το ζεις, βλέπεις το μωράκι σου πρώτη από όλους, το παίρνεις στην αγκαλιά σου....δεν ξέρω.

anniw μου δεν θυμάμαι αν σου ευχήθηκα για αυτό σου εύχομαι μια τέλεια και χωρίς προβλήματα εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες με ένα υγειέστατο μπεμπάκι αγκαλίτσα!!!;):D

Ανδριανή μου να ήξερες μονάχα πως σε νιώθω...ειδικά όταν προσέχω το βαφτιστήρι μου και το ανιψάκι μου! με τη διαφορά οτι εγώ έχω 11 χρόνια γάμου....

βασδελι αλοιμονο αν μετα απο οσα εχουμε περασει εδω μεσα να παρεξηγουσα κιολας

Για την Λένια το έγραψα αυτό, ότι παρεξήγησε την tounts. Όχι για σένα Ανδριανή μου!

Τεσπά! Όλα θα πάνε καλά! Έχε πίστη!:P

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Για την Λένια το έγραψα αυτό, ότι παρεξήγησε την tounts. Όχι για σένα Ανδριανή μου!

Τεσπά! Όλα θα πάνε καλά! Έχε πίστη!:P

μπορεις εσυ και υπολοιπες να σταματισετε να ασχοληστε μαζι μου.

αντε γιατι παρα εγινε.........

8wEXp2.png[/url]

μερικες απο εσας δεν χρειαζεστε ψυχολογο ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ

Να 'σαι καλά κοπέλα μου!:P

Περαστικά!:P

qwlrp3.png

Κάτι ξέρω εγώ που δεν μιλάω.

Πας να βοηθήσεις και βρίσκεις τον μπελά σου.

Έχω πάρα πολλά δικά μου προβλήματα κι, όταν δεν είμαι καλά, απλώς δεν γράφω, για να μη φορτίζω και τις υπόλοιπες.

Το να το παίζεις τσαμπουκάς είναι το μόνο εύκολο, το δύσκολο είναι να δεις μέσα σου τι σου φταίει.

Κι, όταν δεν θες να δεις μέσα σου, ακόμη και σε 10 ψυχολόγους να πας, δεν πρόκειται να γίνει τίποτε.

Διαφημίσεις

Άντζελα πολύχρονη και ευτυχισμένη.. Εύχομαι αυτός ο χρόνος να σου φέρει ότι επιθυμείς και του χρόνου τέτοια μέρα να είσαι μια ευτυχισμένη μανούλα.. Έχεις περάσει δύσκολα και καταλαβαίνω ακριβώς πως αισθάνεσαι.. διότι κι εγώ έτσι αισθάνομαι όταν παίζω με τα παιδιά του αδερφού μου και το βαφτιστήρι μου.. Θα γυρίσει και για μας ο τροχός, που θα πάει; στο χέρι του είναι;

Adnihor κορίτσι μου με το καλό να υποδεχθείς την κοράκλα σου.. Κι εγώ προσωπικά δε νομίζω ότι θα ήμουν σε θέση να είμαι ξύπνια και να με "ανοίγουν".. άσε που φοβάμαι τρομερά τις ενέσεις και πόσο μάλλον την επισκληρίδιο που την κάνουν στη σπονδυλική στήλη.. Η απόφαση είναι δική σου..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

μερικες απο εσας δεν χρειαζεστε ψυχολογο ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ

Δεν περίμενα εσένα να μου πεις να πάω στο διάολο, έχω πάει κι έχω γυρίσει 3 φορές, όπως και οι υπόλοιπες εδώ μέσα.

Να 'σαι καλά εσύ και, αν σε ανακουφίζει, ας πάμε εμείς στο διάολο!!!

δομνινα μου θα δω εκεινη την ωρα το μονο που σιγουρα θελω ειναι καποιον με καμερα να τραβαει τον αντρα μου οταν τον φωναξουν κ μετα οταν βγει που θα χει δει την μπεμπα

ιολη μου πολυ στεναχωρθηκα οταν διαβασα τα νεα σου στο αρχικο παρεντς η παναγια να σου δινει βοηθεια κ να μην χανεις το θαρρος σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ κατι αλο δομνινα φοβασαι τις ενεσεις?αχ!!!! εγω 8 μηνες τωρα τρυπιεμαι καθημερινα στην κοιλια κανω ενεσεις υπαρινης κ θα κανω για ενα μηνα ακομα μετα την καισαρικη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

γεια σας κοριτσακια ελπιζω να ειστε ολες καλα και αυτη η χρονια να ειναι γεματη εγκυμοσυνες και μωρακια στο καφε...ειχα γραψει καποτε εδω ειχα 2αποτυχημενες εγκυμοσυνες στην προσπαθεια για τριτο μωρακι εκανα εξετασεις θρομβοφιλιας με βγαλανε σχεδον στα ορια οποτε θα το προσεξουμε οταν με το καλο θα αποφασισουμε για τριτο αν και τωρα για ενα χρονο δεν γινετε λογω καποιας επεμβασεις που εκανα(ομφαλοκηλη)...για αυτο κοριτσακια μου μην το βαζετε κατω!!

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...