Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ειλικρινά πιστεύω ότι θα σε βοηθούσε πολύ ένας ψυχολόγος. Όπως πιστέυω ότι βοηθά εμένα. Αλλά τις περισσότερες φορές όταν λέω σε κάποιον να πάει, με παρεξηγεί και νομίζει ότι τον λέω τρελλό ή ότι δεν τον σέβομαι.

Βαρέθηκα!!!!

Αγχώσου, χτύπα τον κεφάλι σου στον τοίχο και ίσως μπορέσεις με αυτόν τον τρόπο να κάνεις παιδί.

Πάντως να ξέρεις ότι ο ψυχολόγος δεν δαγκώνει.

εδώ στο τόπικ, όταν θέλουμε να κάνουμε αγκαλιά, βάζουμε παρένθεση:

έτσι: (Λένια)

ΑΝ θέλουμε πολλές αγκαλιές, έτσι:

((((((((Λένια)))))))))

Επειδή έχω μόνο δύο χέρια, σε αγκαλιάζω απλά! (Λένια)

Διαφημίσεις

Ειλικρινά πιστεύω ότι θα σε βοηθούσε πολύ ένας ψυχολόγος. Όπως πιστέυω ότι βοηθά εμένα. Αλλά τις περισσότερες φορές όταν λέω σε κάποιον να πάει, με παρεξηγεί και νομίζει ότι τον λέω τρελλό ή ότι δεν τον σέβομαι.

Βαρέθηκα!!!!

Αγχώσου, χτύπα τον κεφάλι σου στον τοίχο και ίσως μπορέσεις με αυτόν τον τρόπο να κάνεις παιδί.

Πάντως να ξέρεις ότι ο ψυχολόγος δεν δαγκώνει.

εσυ τον εχεις πολυ αναγκη απο οτι βλεπω!

πηγαινε μηπως σωθεις!

8wEXp2.png[/url]

Αννιώ μας!!!! Συγχαρητήρια!!!! (Κρίστυ τι θα γίνει με κείνη την αδιάβροχη μάσκαρα;;;;; :) ) Πάλι δάκρυσα!!!!!!!! Αμάν πια εδώ μέσα!! :D

θα στην στειλω μονο αν μου στειλεις τον μουσακα της αγγελικης...

μηπως τον ξαναχρειαζεσε τον ψυχολογο? για κανε του μια επισκεψη.....

και να μαθεις να σεβαισε ποιος σου εδωσε το δικαιομα να μιλας με ειρωνια

για μαζεψου

Ολες σε αυτο το καφε γραφουμε γιατι εχουμε ταλαιπωρηθει πολυ στην προσπαθεια μας να κανουμε παιδι, καποιες απο εμας εχουμε ζητησει κ την βοηθεια ψυχολογου. Η αντιδραση σου στο ακουσμα του, προσβαλει εμας που εχουμε ζητησει την βοηθεια του. θα αντιδρουσες το ιδιο αν σου προτειναμε να πας σε ενδοκρινολογο?

Τουντσακι σου στελνω εγω μια τεραστια αγκαλια

((((((((((((((((((τουντσ)))))))))))))))))))))

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

θα στην στειλω μονο αν μου στειλεις τον μουσακα της αγγελικης...

Ολες σε αυτο το καφε γραφουμε γιατι εχουμε ταλαιπωρηθει πολυ στην προσπαθεια μας να κανουμε παιδι, καποιες απο εμας εχουμε ζητησει κ την βοηθεια ψυχολογου. Η αντιδραση σου στο ακουσμα του, προσβαλει εμας που εχουμε ζητησει την βοηθεια του. θα αντιδρουσες το ιδιο αν σου προτειναμε να πας σε ενδοκρινολογο?

Τουντσακι σου στελνω εγω μια τεραστια αγκαλια

((((((((((((((((((τουντσ)))))))))))))))))))))

προσπαθειες για παιδι κανω και εγω, αλλα ο ψυχολογος δεν ειναι αναγκαιος για ολες μας.

οσο για τον ενδοκρινολογο δεν θα αντιδρουσα το ιδιο γιατι τον εχω επισκεφθει.

8wEXp2.png[/url]

προσπαθειες για παιδι κανω και εγω, αλλα ο ψυχολογος δεν ειναι αναγκαιος για ολες μας.

οσο για τον ενδοκρινολογο δεν θα αντιδρουσα το ιδιο γιατι τον εχω επισκεφθει.

στον προτειναν ομως γιατι ειπες οτι ειχες "αρνηση" και φοβοσουν να ξαναμεινεις εγκυος, μια ψυχολογικη κατασταση που εχουμε περασει ολες οι κοπελες σε αυτο το καφε. Εχουμε χασει ολες μωρακια, αλλες πολλες φορες σε αρχικο σταδιο και αλλες μια προχωρημενο (οπως η τουντσ). Και δεν ειναι κριτηριο για το ποιος γιατρος ειναι αναγκαιος, ποιος γιατρος εχουμε επισκευτει. Σε αυτο το καφε προσπαθουμε να βοηθησουμε η μια την αλλη με βαση αυτα που εχουμε περασει. Εγω θα λοιπον θα σε συμβουλευα να πας σε ενδοκρινολογο-διαβητολογο, καποια αλλη σε αιματολογο και η τουντσ σε ψυχολογο, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το καναμε με καλη προθεση. Καθε μια απο εμας εχει βρει την λυση ή προσπαθει να την βρει σε διαφορετικη ειδικοτητα ιατρων. ενας απο τους λογους που γραφουμε σε αυτο το καφε (εκτος απο το μοιραστουμε την θλιψη και την αγωνιαμας) ειναι για να βοηθησουμε η μια την αλλη να ξεπερασει το πενθος της (γιατι περι πενθους προκειται) για να προχωρησουμε με καλη ψυχολογια στην επομενη προσπαθεια και να βρουμε να ελπιζουμε να βρουμε την λυση στο προβλημα μας απο την ιστορια καποιας κοπελας που τα εχει καταφερει.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε? μαλλον βλεπω τι κανετε κ δεν μαρεσει καθολου αληθεια

την τεταρτη το πρωι μπαινουμε για καισαρικη 8 το πρωι πρωτη πρωτη!!!εχω πολυ αγχος κ αγωνια να δω την μπεμπα μου

λενια να σου πω οτι το να επισκεφθεις εναν ψυχολογο δεν ειναι προσβλητικο κ αν το βλεπεις ετσι κριμα γιατι κ γω επισκεφθηκα οταν επαθα την δευτερη αποβολη μου μετα απο τοσα χρονια προσπαθειας να μεινω εγκυος δεν ηξερα πως να το αντιμετωπισω οταν ξαναμεινα παλι εγκυος 3 φορα ειχα διδυμα κ το ενα δυστηχως δεν τα καταφερε

βλεποντας ομως παλι να χανω μωρο πιστεψα οτι κ το αλο θα ειχε την ιδια καταληξη

η δε τουντς που τα χεις βαλει μαζι της εχει περασει χειροτερα κ ειναι εδω με ψιλα το κεφαλι κ γω την θαυμαζω γιαυτο

τεσπα επειδη ερχεται η ωρα να γεννησω κ δεν θελω να μπαινω σε αντιπαραθεσεις βαζω τελεια στην συζητηση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

επισης κοριτσακια να πω οτι ανεβασα πιεση 14 με 9 κ μετριεμαι 3 φορες την μερα αν ξανακανω τετοια μετρηση μπαινω νωρητερα απο την τεταρτη

εχω αγχωθει κ για τον τροπο καισαρικης αν θα την κανω με επισκληριδιο η ολικη τι να κανωωωω?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα!!!!

σήμερα που λέτε γίνομαι 31!!!! όπως καταλαβαίνετε στην τούρτα μου θα βάλω κάτι συμβολικό για να κάνω την ευχούλα μου γιατί αλλιώς οι καλεσμένοι μου θα έτρωγαν κεράκια αντί για γλυκό:confused::D

τουντσάκι μου σε ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι σε όλες σας να αποκτήσετε ότι επιθυμίτε περισότερο!!!!

Α!!! τουντσάκι κάνω και ωραία μπλακ φόρεστ!!! τι λες αντι για το μουσακα?:tongue::D

επισης κοριτσακια να πω οτι ανεβασα πιεση 14 με 9 κ μετριεμαι 3 φορες την μερα αν ξανακανω τετοια μετρηση μπαινω νωρητερα απο την τεταρτη

εχω αγχωθει κ για τον τροπο καισαρικης αν θα την κανω με επισκληριδιο η ολικη τι να κανωωωω?

κοριτσάκι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κρατάς σύντομα αγκαλιά τη μπεμπούλα σου!!!! να πω και στα δικά μας βέβαια!!!

εγώ είμαι λίγο φοβιτσιάρα..... (παρ΄όλα αυτά που πέρασα) και θα προτιμούσα την ολική! η απόφαση όμως είναι δική σου!!!!

καληνύχτα και φιλιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...