Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μηπως τον ξαναχρειαζεσε τον ψυχολογο? για κανε του μια επισκεψη.....

και να μαθεις να σεβαισε ποιος σου εδωσε το δικαιομα να μιλας με ειρωνια

για μαζεψου

Λένια μου η tounts ότι λέει το λέει χωρίς καμία ειρωνία.. Απλά είναι ο τρόπος της.. Εμείς που την ξέρουμε λίγο παραπάνω το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό και την αγαπάμε γι' αυτό γιατί με τον τρόπο της μας κάνει να χαμογελάμε..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

μηπως τον ξαναχρειαζεσε τον ψυχολογο? για κανε του μια επισκεψη.....

και να μαθεις να σεβαισε ποιος σου εδωσε το δικαιομα να μιλας με ειρωνια

για μαζεψου

ορίστε????? συγνώμη δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω. Σίγουρα τον χρειάζομαι. Έχω κλείσει κι άλλο ραντεβού στις 21/2. Τόσο κακό σου ακούγεται η επίσκεψη σε ψυχολόγο?

Εμένα έσπασαν τα νερά στον 5ο μήνα και το πρώτο διάστημα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τη στεναχώρια μου και για να μην συνηθίσω τα ηρεμιστικά, πήγα και πήρα βοήθεια. Αυτή την περίοδο ο μπαμπάς μου πεθαίνει γιατί έχει καρκίνο στο κεφάλι και προσπαθώ να κρατάω τη διάθεσή μου καλή για να μη με βλέπει χάλια.

Κι έρχεσαι εσύ με μια ταμπέλα να! "θέλω να γίνω μανούλα" και κουραφέξαλα και μες στο άγχος επειδή δεν αδιαθέτησες.. Εγώ ειρωνεύομαι? Εσύ ειρωνεύεσαι!

Υπάρχουν και χειρότερα για να αγχωθεί κανείς..

Αυτά είχα να πω! ή μάλλον να γράψω!

Λένια μου η tounts ότι λέει το λέει χωρίς καμία ειρωνία.. Απλά είναι ο τρόπος της.. Εμείς που την ξέρουμε λίγο παραπάνω το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό και την αγαπάμε γι' αυτό γιατί με τον τρόπο της μας κάνει να χαμογελάμε..

Συμβαίνουν αυτά στο ίντερνετ... όλα καλά!

ορίστε????? συγνώμη δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω. Σίγουρα τον χρειάζομαι. Έχω κλείσει κι άλλο ραντεβού στις 21/2. Τόσο κακό σου ακούγεται η επίσκεψη σε ψυχολόγο?

Εμένα έσπασαν τα νερά στον 5ο μήνα και το πρώτο διάστημα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τη στεναχώρια μου και για να μην συνηθίσω τα ηρεμιστικά, πήγα και πήρα βοήθεια. Αυτή την περίοδο ο μπαμπάς μου πεθαίνει γιατί έχει καρκίνο στο κεφάλι και προσπαθώ να κρατάω τη διάθεσή μου καλή για να μη με βλέπει χάλια.

Κι έρχεσαι εσύ με μια ταμπέλα να! "θέλω να γίνω μανούλα" και κουραφέξαλα και μες στο άγχος επειδή δεν αδιαθέτησες.. Εγώ ειρωνεύομαι? Εσύ ειρωνεύεσαι!

Υπάρχουν και χειρότερα για να αγχωθεί κανείς..

Αυτά είχα να πω! ή μάλλον να γράψω!

κοπελια δεν καταλαβα το σχόλειο σε ενωχλεισε οτι θελω να γινω μανα αν δεν κανω λαθος υπαρχουν σε αυτο το ποστ γυναικες που προσπαθουν να αποκτησουν παιδι και θα μου πεις εσυ "κουραφεξαλα" εισαι κομπλεξικια παει και τελειωσαι.-

8wEXp2.png[/url]

κοπελια δεν καταλαβα το σχόλειο σε ενωχλεισε οτι θελω να γινω μανα αν δεν κανω λαθος υπαρχουν σε αυτο το ποστ γυναικες που προσπαθουν να αποκτησουν παιδι και θα μου πεις εσυ "κουραφεξαλα" εισαι κομπλεξικια παει και τελειωσαι.-

αυτό το τόπικ για μένα ήταν και είναι μεγάααααααλη βοήθεια!!! Είμαι μέλος από τη σελίδα 11 (το χρωατάω στη vasdeli που 'με έφερε')και έχουμε φτάσει στην 339 αν δεν κάνω λάθος. Η μια κοπέλα βασίζεται στην άλλη και όλες μαζί πάμε μπροστά με δύναμη. Σαφέστατα όλες θέλουμε να κάνουμε παιδάκια και όλες είχαμε από μια, δυο τρεις ή και περισσότερες αποτυχίες, άλλες απλές, άλλες πολύπλοκες αποτυχίες..Κάποιες τα κατάφεραν, κάποιες προσπαθούν ακόμα όπως κι εγώ.. Το να αγχώνει η μία την άλλη δεν έχει νόημα. Κι εσύ από την πρώτη στιγμή που μπήκες, μας γέμισες άγχος.

Δεν έχω καμιά διάθεση να τσακωθώ μαζί σου. Έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω, όπως να βελτιωθώ στην ορθογραφία..

Διαφημίσεις

αυτό το τόπικ για μένα ήταν και είναι μεγάααααααλη βοήθεια!!! Είμαι μέλος από τη σελίδα 11 (το χρωατάω στη vasdeli που 'με έφερε')και έχουμε φτάσει στην 339 αν δεν κάνω λάθος. Η μια κοπέλα βασίζεται στην άλλη και όλες μαζί πάμε μπροστά με δύναμη. Σαφέστατα όλες θέλουμε να κάνουμε παιδάκια και όλες είχαμε από μια, δυο τρεις ή και περισσότερες αποτυχίες, άλλες απλές, άλλες πολύπλοκες αποτυχίες..Κάποιες τα κατάφεραν, κάποιες προσπαθούν ακόμα όπως κι εγώ.. Το να αγχώνει η μία την άλλη δεν έχει νόημα. Κι εσύ από την πρώτη στιγμή που μπήκες, μας γέμισες άγχος.

Δεν έχω καμιά διάθεση να τσακωθώ μαζί σου. Έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω, όπως να βελτιωθώ στην ορθογραφία..

Οφείλω να ομολογήσω ότι και για μένα εδώ και ένα χρόνο σχεδόν που είμαι μέλος το φόρουμ αυτό με έκανε καλύτερο άνθρωπο.. Γνώρισα κοπέλες που μου έχουν σταθεί καλύτερα κι από αδερφές.. Και αυτό το οφείλω στον πόνο που μοιράστηκα και μοιράστηκαν μαζί μου.. Η αντιπαράθεση δεν ωφελεί πουθενά.. και ειλικρινά λυπάμαι όταν συμβαίνουν τέτοια μικροεπεισόδια και μικροπαρεξηγήσεις και χαλάνε το κλίμα.. Ας λήξει εδώ το θέμα..

Αγαπάτε αλλήλους!:rolleyes:

L2qIp2.png

Όλες σε αυτό το ποστ μανούλες θέλουν να γίνουν. Και όλες έχουν περάσει ή ακόμη περνάνε ένα μικρό ή μεγαλύτερο "γολγοθά". Εγώ λένια μου είχα μία παλίνδρομη μόνο και αυτό ήταν, ευχομαι να είναι και η τελευταία, αλλά ειλικρινά εδώ μέσα υπάρχουν κοπέλες που τραβάνε πολύ μεγαλύτερα ζόρια. Και η στωϊκότητα με την οποία υπέμεναν και υπομένουν τις δυσκολίες είναι παροιμιώδης, σε βαθμό που πολλές φορές οι δικές μου ανησυχίες, όντας ήδη μανούλα, φάνταζαν αστείες. Να δέχεσαι το χιούμορ και τις σκέψεις που κάνουν όλες οι κοπέλες εδώ, είναι ευεργετικό και ψυχαναλυτικό. Επίσης, στην ουσία και εγώ πιστεύω πως μετά την παλίνδρομη ένα διάστημα 3 μηνών τουλάχιστον, σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, πιο ήρεμα και ψύχραιμα. Δε νομίζω ότι έχει προσβληθεί ποτέ κανείς εδώ από λεγόμενα κάποιου....άρα δεν είμαστε όλοι τρελοί....

tounts ψιχρεμοία....

mIdZp3.png

Οφείλω να ομολογήσω ότι και για μένα εδώ και ένα χρόνο σχεδόν που είμαι μέλος το φόρουμ αυτό με έκανε καλύτερο άνθρωπο.. Γνώρισα κοπέλες που μου έχουν σταθεί καλύτερα κι από αδερφές.. Και αυτό το οφείλω στον πόνο που μοιράστηκα και μοιράστηκαν μαζί μου.. Η αντιπαράθεση δεν ωφελεί πουθενά.. και ειλικρινά λυπάμαι όταν συμβαίνουν τέτοια μικροεπεισόδια και μικροπαρεξηγήσεις και χαλάνε το κλίμα.. Ας λήξει εδώ το θέμα..

Αγαπάτε αλλήλους!:rolleyes:

Είδες που δεν τον έχεις μόνο έναν????? Αλλήλους εεεε? Αλλήλους!!!

Για να τα πω στον άντρα σου... :mrgreen:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΘΦΗΝΗ!!!!!!!!!!!

8wEXp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Λένια εύχομαι το πρώτο παιδί που θα κάνεις, όταν πάει 18 να αποφασίσει να σπουδάσει ψυχολογία και να γίνει ψυχολόγος!!

κοπελια με ολα αυτα που γραφεις δειχνεις ποσο μεγαλο κομπλεξ εχεις!!!

τι να πω!

8wEXp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...