Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Χαίρομαι που μια μια βρίσκετε το δρόμο σας και γίνεστε μανούλες για πρώτη, δεύτερη ή και τρίτη φορά!

Νικάκι μου επιτέλους τα κατάφερες! Είναι πραγματικό θαύμα η γέννηση του μωρού σου και κοίτα να το ζήσεις στο έπακρο..

Όλο ευχάριστα μαθαίνουμε τελευταία σε αυτό το καφέ και θέλω να ευχηθώ πραγματικά σε όλες τις κοπέλες που ακόμη δεν έχουμε πετύχει το πολυπόθητο να το πετύχουμε το συντομότερο δυνατό.. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει η ώρα που θα κρατήσουμε κι εμείς το θησαυρό μας στην αγκαλιά μας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, εχω ξαναγραψει σε αυτο το ποστ οτι ειχα παλινδρομη κυηση :(

και εκανα αποξεση, ο γιατρος ειπαι οτι θα ερθει η περιοδος σε 30-35 μερες εχουν περαση οι μερες αλλα τιποτα. δεν ξερω τι να κανω εχω ανγχωθη παρα πολυ

γιατι οσο καθηστερη να ερθει δεν μπορω να ξεκινησω την επομενη προσπαθεια

τωρα που παρακαλω να ερθει δεν ερχεται

υπαρχη χαπι που μπορει να την προκαλεση??? συγνωμη αν σας κουρασα

σας ευχαριστω πολυ εκ-των προτερων

8wEXp2.png[/url]

Λένια μου να ξέρεις ότι οι γιατροι δίνουν περιθώριο μέχρι και 40 μέρες από την απόξεση να έρθει η περίοδος. Σε εμένα έκανε ακριβώς 40 μέρες να έρθει μετά από την απόξεση.

Πάντως να ξέρεις ότι και το άγχος και το στρες είναι επιβαρυντικοί παράγοντες και μπορεί να καθυστερούν την περίοδο. Εγώ τον Οκτώβριο πέρασα μια πολλή μεγάλη στενοχώρια και έκανε και πάλι 45 μέρες να μου έρθει. Όσον αφορά τα χαπάκια που ρωτάς.. Υπάρχουν τα Primolut Nord αλλά συμβουλή μου είναι να πας πρώτα να σε δει ο γιατρός, να σε εξετάσει, για να αποκλείσετε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και μετά θα σου γράψει αυτός ποια φάρμακα θεωρεί κατάλληλα..

L2qIp2.png

Λένια μου να ξέρεις ότι οι γιατροι δίνουν περιθώριο μέχρι και 40 μέρες από την απόξεση να έρθει η περίοδος. Σε εμένα έκανε ακριβώς 40 μέρες να έρθει μετά από την απόξεση.

Πάντως να ξέρεις ότι και το άγχος και το στρες είναι επιβαρυντικοί παράγοντες και μπορεί να καθυστερούν την περίοδο. Εγώ τον Οκτώβριο πέρασα μια πολλή μεγάλη στενοχώρια και έκανε και πάλι 45 μέρες να μου έρθει. Όσον αφορά τα χαπάκια που ρωτάς.. Υπάρχουν τα Primolut Nord αλλά συμβουλή μου είναι να πας πρώτα να σε δει ο γιατρός, να σε εξετάσει, για να αποκλείσετε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και μετά θα σου γράψει αυτός ποια φάρμακα θεωρεί κατάλληλα..

Δομνινακι, σε ευχαριστω για την απαντηση. Ναι θα παρω τηλ. το γιατρο να τον ενημερωσο οτι δεν εχω αδιαθετησα και θα δουμε τι θα μου πει.

καλο μεσημερη!

8wEXp2.png[/url]

Διαφημίσεις

και εκανα αποξεση, ο γιατρος ειπαι οτι θα ερθει η περιοδος σε 30-35 μερες εχουν περαση οι μερες αλλα τιποτα. δεν ξερω τι να κανω εχω ανγχωθη παρα πολυ

ΛΕΝΙΑ, κάνει γύρω στις 40 μέρες να έρθει η περίοδος. Βέβαια είναι και θέμα οργανισμού.

Εμένα την 1η φορά μου ήρθε στις 38 μέρες, τη 2η φορά μου ήρθε στις 60 μέρες και τώρα είμαι στην 26η μέρα και περιμένω. Έχω ακόμα 2 βδομάδες για τις 40 μέρες και ελπίζω να μου έρθει και να μη χρειαστεί να περάσουν πάλι 2 μήνες.

Υπάρχουν χαπάκια διάφορα, για να έρθει το αίμα. Εμένα τότε που δεν μου ερχόταν, ήμουν στην 45η μέρα και πήρα το γιατρό, μου είπε να πάρω τα χαπάκια αλλά τελικά το άφησα να έρθει φυσιολογικά και τελικά μου ήρθε την 60η.

κορίτσια, σήμερα είδα και άκουσα ένα μικρό εμβρυάκι 6+ εβδομάδων. Ελπίζω όλα να πάνε καλά από δω και στο εξής. Σας φιλώ

Μπράβο, Αννιώ μου, συγχαρητήρια! Όλα τέλεια θα πάνε από εδώ και στο εξής, μην ανησυχείς και απόλαυσέ το.

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Κοριτσια πηρα τηλ το γραφειο του κυριου Χασιακου και εκλεισα ραντεβου για τις 18/3.

Αντε να δουμε τι θα μου πει ο κυριος Χασιακος. Εχω ετοιμασει ολο τον φακελο μου να τον παω να τον δει.

Ψυχανεμιζομαι οτι θα μου πει να κανω μια υστεροσκοπηση για να δει τι παιζει. Τα NK λεμφοκυτταρα ειναι ενα αλλο θεμα επισης...

Σκεφτομαι να του πω να κανω μια προσπαθεια ακομα και αμα και αυτη δε κατσει να παω σε εξωσωματικη. Περναει και ο καιρος κοριτσια.. Το καλοκαιρι που θα εμαι πιο χαλαρη και αραχτη, να προσπαθησω για κατι τετοιο αν μεχρι τοτε δενννν.

Αυτα ειχα να σας πω. αναμονη μεχρι 18/3 λοιπον.

Α! Αυριο εχω ραντεβου και με ενδοκρινολογο. Θελω να εχω και τα αποτελεσματα απο αυτες τις εξετασεις πριν παω στον γιατρο Χασιακο καθως εχω και ενα μικρο θεμα απο εκει.

Φιλακια.

Διαφημίσεις

εγώ προτείνω (χωρίς παρεξήγηση ελπίζω) να επισκεφτείς κάποιον ψυχολόγο. Να μιλήσεις μαζί του μια, δυο, τρεις φορές... Όσες χρειαστεί, για να μετριαστεί το άγχος που έχεις. Καταρχήν νομίζω ότι μετά την απόξεση πρέπει να αφήσεις 2, 3 κύκλους και μετά να προσπαθήσεις.

Πόσο χρονών είσαι;

Εγώ είμαι 36 και τον Σεπτέμβρη που με είχε πιάσει άγχος πήγα σε έναν ψυχολόγο και μου είπε ότι είτε 36, είτε 36 και 6 μήνες είτε 37, δεν έχει διαφορά. Και χαλάρωσα! Σημασία έχει να είσαι καλά!!!! . Με το άγχος δεν γίνεται τίποτα! Τα χουμε ξαναπεί αυτά. Θα περάσει ο καιρός, θα κάνεις το παιδί σου και θα έρθει η μέρα που θα αναπολείς την τωρινή εποχή που είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις. Είναι κρίμα να μην χαίρεσαι την κάθε στιγμή. Δεν θα ξανάρθει.. Εκτός αν εσύ έχεις κάνει ειδική συμφωνία με τον Άγιο Πέτρο και ξαναγυρίσεις για δεύτερο γύρο.. Τότε εντάξει! :mrgreen:

κορίτσια, σήμερα είδα και άκουσα ένα μικρό εμβρυάκι 6+ εβδομάδων. Ελπίζω όλα να πάνε καλά από δω και στο εξής. Σας φιλώ

Αννιώ μας!!!! Συγχαρητήρια!!!! (Κρίστυ τι θα γίνει με κείνη την αδιάβροχη μάσκαρα;;;;; :) ) Πάλι δάκρυσα!!!!!!!! Αμάν πια εδώ μέσα!! :D

Άντζελα που είσαι????? Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι έχεις γενέθλια σήμερα!!!!!!!!!!!

Να σε χαιρόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μην μπεις στον κόπο να φτιάξεις τούρτα. Κι ένας μουσακάς αρκεί!!! Θα του βάλουμε και κεράκια γιατί όχι???? Γιούπιιιιιιι!!!!!!!!!!

Κοριτσια πηρα τηλ το γραφειο του κυριου Χασιακου και εκλεισα ραντεβου για τις 18/3.

Αντε να δουμε τι θα μου πει ο κυριος Χασιακος. Εχω ετοιμασει ολο τον φακελο μου να τον παω να τον δει.

Ψυχανεμιζομαι οτι θα μου πει να κανω μια υστεροσκοπηση για να δει τι παιζει. Τα NK λεμφοκυτταρα ειναι ενα αλλο θεμα επισης...

Σκεφτομαι να του πω να κανω μια προσπαθεια ακομα και αμα και αυτη δε κατσει να παω σε εξωσωματικη. Περναει και ο καιρος κοριτσια.. Το καλοκαιρι που θα εμαι πιο χαλαρη και αραχτη, να προσπαθησω για κατι τετοιο αν μεχρι τοτε δενννν.

Αυτα ειχα να σας πω. αναμονη μεχρι 18/3 λοιπον.

Α! Αυριο εχω ραντεβου και με ενδοκρινολογο. Θελω να εχω και τα αποτελεσματα απο αυτες τις εξετασεις πριν παω στον γιατρο Χασιακο καθως εχω και ενα μικρο θεμα απο εκει.

Φιλακια.

18/3????? Πάνω από ένα μήνα μετά εε? Τόσο καλός είναι αυτός ο γιατρός? Για να δούμε τι θα δούμε... Καλή επιτυχία!!!!!!

εγώ προτείνω (χωρίς παρεξήγηση ελπίζω) να επισκεφτείς κάποιον ψυχολόγο. Να μιλήσεις μαζί του μια, δυο, τρεις φορές... Όσες χρειαστεί, για να μετριαστεί το άγχος που έχεις. Καταρχήν νομίζω ότι μετά την απόξεση πρέπει να αφήσεις 2, 3 κύκλους και μετά να προσπαθήσεις.

Πόσο χρονών είσαι;

Εγώ είμαι 36 και τον Σεπτέμβρη που με είχε πιάσει άγχος πήγα σε έναν ψυχολόγο και μου είπε ότι είτε 36, είτε 36 και 6 μήνες είτε 37, δεν έχει διαφορά. Και χαλάρωσα! Σημασία έχει να είσαι καλά!!!! . Με το άγχος δεν γίνεται τίποτα! Τα χουμε ξαναπεί αυτά. Θα περάσει ο καιρός, θα κάνεις το παιδί σου και θα έρθει η μέρα που θα αναπολείς την τωρινή εποχή που είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις. Είναι κρίμα να μην χαίρεσαι την κάθε στιγμή. Δεν θα ξανάρθει.. Εκτός αν εσύ έχεις κάνει ειδική συμφωνία με τον Άγιο Πέτρο και ξαναγυρίσεις για δεύτερο γύρο.. Τότε εντάξει! :mrgreen:

μηπως τον ξαναχρειαζεσε τον ψυχολογο? για κανε του μια επισκεψη.....

και να μαθεις να σεβαισε ποιος σου εδωσε το δικαιομα να μιλας με ειρωνια

για μαζεψου

8wEXp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...