Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι μου πολύ χαρηκα με τα νεα σου!!!!:):):)

Αννιω μου συγχαρητηρια κουκλα μου!!! Ευχομαι να πάνε όλα καλα και σε 8 μηνες να εχεις αγκαλια το θαυματάκι σου!!!!

Αγγελα μου με το καλό οι προσπαθειες σου να πανε όλα καλα!! Περιμενουμε συντομα ευχαρηστα!!!

Τουντσακι και velvetaki πως ειστε???

Mαριαεφη και vasdeli τι κανουν τα μικρά????

Αν ξεχασα καμια συγνώμη!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ιπποκαμπάκι συγκινήθηκαααααααααα!!!!!!! Φαντάστηκα τα μωρά σου στο μαιευτήριο και συγκινήθηκα...Να σου ζήσουν ιπποκαμπάκι μας!!! Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα!!!! Μου αρέσει που ο ένας είναι ο μεγάλος!! :-) χα χα χα ..

Άντζελα και με τον μουσακά που μου ταξες συγκινήθηκα.. Δεν μπορώ να πω!! :-) :-) Καλή επιτυχία στο γιατρό..

Καλά είμαστε Μάγδα!!! Η καθεμία με τον πόνο της, αλλά όλες μαζί καλά!!! :-)

Δομνίνα ναι... Τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους! :wink:

Ιπποκαμπάκι να' ξερες πόση χαρά μας έδωσες με τα νέα σου! Κορίτσι μου οι κόποι σου και οι θυσίες σου δικαιώθηκαν και πολύ σύντομα η μάχη του μπιμπερού και της πάνας θα μεταφερθεί σπίτι σας!! Πόσο ευτυχισμένη θα αισθάνεσαι τώρα κορίτσι μου..

Αντζελάκι μου όταν κατέβεις προς τα δω ρίξε σήμα μπας και κανονίσουμε να τα πούμε από κοντά..

Τουντσάκι ελπίζω να είσαι πολύ καλύτερα.. Ένα κάρο ιώσεις με διαφορετικές ονομασίες αλλά με το ίδιο περιεχόμενο κυκλοφορούν και αυτός ο καιρός είναι ότι πρέπει για να κολλήσεις κάποια απ' αυτές.. Περαστικά..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και από εμένα!!

Ιπποκαμπάκι με το καλό να πάρεις τα μωράκια σου στο σπίτι και να τα γεμίσεις με φιλιά!!

Έχω χάσει πολλά επεισόδια γιατί τα τελευταία νέα μου έχουν ως εξής:

πριν από 3 εβδομάδες, και μετά το χειρουργείο για την περίδεση, άρχισε να με πονάει λίγο ο λαιμός μου. Μετά από 2 ημέρες αρρώστησε ο άντρας μου με υψηλό πυρετο και συμπτώματα γρίππης. Επειδή γενικά εγώ δεν αρρωσταίνω ποτέ, δεν πρόσεξα και πολύ να μην κολλήσω (άσε που θεώρησα ότι επειδή ξεκίνησα εγώ πρώτη με πονόλαιμο, τον κόλλησα εγώ). Έτσι μετά από 2 ημέρες ξεκίνησε βήχας, υψηλός πυρετός, πόνοι σε όλο το σώμα και πολύ δυνατός πονόλαιμος. Κράτησε περίπου 1 εβδομάδα, και όταν είδαμε ότι δεν περνάει, απευθυνθήκαμε στον οικογενειακό γιατρό μας, ο οποίος μας είπε ότι η γρίππη μου έχει κάνει επιπλοκή και έχω φαρυγγίτιδα και τραχειοβρογχίτιδα και σε συνεννόηση με τη γυναικολόγο μου αναγκάστηκα να πάρω αντιβίωση...Επιπλέον μου είπε ότι άκουγε υγρό στο δεξί πνεύμονα αλλά πίστευε ότι με την αντιβίωση θα συνέλθω. Μετά από 3 ημέρες αγωγής, ο άντρας μου με μετέφερε πάλι στον οικογενειακό μας γιατρό (πρακτικά κουβαλώντας με γιατί πια δε μπορούσα ούτε να περπατήσω, ούτε να αναπνεύσω) και η διάγνωση ήταν οξεία πνευμονία. Από εκεί και μετά άρχισε η κατάσταση να μας φοβίζει αρκετά. Με μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου αναγκάστηκα να κάνω ακτινογραφία για να γίνει η διάγνωση. Είχα υγρό και στους 2 πνεύμονες, ακροαστικά διάχυτα σε όλο το θώρακα και μπροστά και πίσω, υποξία, έντονη ταχυκαρδία, και πολύ χαμηλά λευκά τα οποία συνθέτουν πολύ κακή πρόγνωση για την πνευμονία.

Νοσηλεύτηκα στην εντατική την πρώτη ημέρα και μετά βγήκα, και για 5 ημέρες ήμουν με οξυγόνο κλπ κλπ.

Νομίζω ότι καταλαβαίνετε ότι μέσα σε όλο αυτό το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν το μωρό μου, και εάν θα ήταν καλά, και τι θα γινόταν με τόσα φάρμακα. Ευτυχώς η γυναικολόγος μου συντόνιζε τα πάντα, και ακόμα για να πάρω ντεπόν έπρεπε να δώσει εκείνη έγκριση.

Τώρα είμαστε σπίτι, ακόμα δε μπορώ να σηκωθώ καν από το κρεβάτι γιατί ζαλίζομαι και έχω δύσπνοια, αλλά τουλάχιστον μπορώ και αναπνέω χωρίς οξυγόνο.

Πολύ προσοχή κορίτσια, προσπαθήστε να μην έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο, γιατί η γρίππη δεν αστειεύεται.

Α ξέχασα να σας πώ ότι διαγνώστηκα με τον Η1Ν1.

Πολλά φιλιά σε όλες σας και ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο.

Trying κοριτσάκι μου τι έπαθες κι εσύ από το πουθενά.. Φοβερή ταλαιπωρία και πολύ μεγάλο άγχος αλλά τελικά όλα πήγαν καλά.. Κοίτα να ξεκουραστείς όσο περισσότερο γίνεται διότι ο οργανισμός σου είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος και δεν θέλουμε να ρισκάρεις να κολλήσεις οτιδήποτε άλλο..

Ευτυχώς έχεις πάρα πολύ καλή γυναικολόγο και το μωράκι σου είμαι σίγουρη ότι δεν ζορίστηκε καθόλου..

Περαστικά σας!

L2qIp2.png

πωπω τι περασες trying!!

κοριτσακι μου ταλαιπωρεια φοβος!!

περαστικα γρηγορα!οσο για το μωρο μια χαρα θα ειναι η εγκυμοσυνη ειναι μεγαλη κ αφου η γιατρος σου ηταν κοντα ολα θα ειναι οκ!!

το ιπποκαμπακι εχει ευχαριστα ο μεγαλος βγηκε απο την θερμοκοιτιδα κ τον ταιζει με μπουκαλι το γαλατακι της!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, γέννησε τελικά η Νίκη!

Μια μπεμπούλα 2500 κιλά! Όλα καλά με την καισαρική!

Άνοιξα εδώ θέμα: http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=841117#post841117

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Νικάκι μου να σου πω να σας ζήσει η μπουμπού και απο εδώ.....

trying μου περαστικούλια σου και τίποτα άλλο να μην σε βρεί!!!φαντάζομαι την αγωνία σου..... τώρα πια μόνο ευχάριστα σου εύχομαι και πάντα με υγεία!!!;)

Δομνίνακι μου προς το παρών θα κάνω ταξιδάκι αστραπή:D θα έρθω στις 8 το πρωί και θα γυρίσω στις 3 το μεσημέρι..... απο εκεί θα μου πει ο γιατρός μου πότε θα ξανακατέβω....την επόμενη όμως θα το ρίξω το σήμα;):D

σας φιλώ όλες και ελπίζω να είσαστε καλά....

πω πω .. trying ... Περαστικά!!!! Τι να πω? Σοκαρίστηκα!!!! Πέρασες δύσκολα! Ελπίζω να είναι τα τελευταία ζόρια που τραβάς μέχρι να έρθει το μπομπιράκι σου στον κόσμο.. Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά!!! Και όταν θα το κάνεις το παιδάκι σου κακομαθημένο (γιατί με όλα αυτά που πέρασες σίγουρα θα είσαι κολλημένη πάνω του :-) ) Εδώ θα είμαστε, να σε συνεφέρνουμε :-) :-)

Νικάκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η αγάπη μας όλη δικιά σου!!!!!!!!!!! Το μπεμπάκι σου θα το αγαπάς εσύ τόοοοοοοσο πολύ, που εμείς όση αγάπη και να στείλουμε, λίγη θα είναι.. :-)

Άντζελα περιμένουμε νέα από το γιατρό ...... και από τον μουσακά βεβαίως βεβαίως! :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...