Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα,ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας,λοιπον στις 7/1/11 εκανα εισαγωγη στο νοσοκομειο,καθε 2 ημερες με κανανε ντοπλερ,στις 17/1,εκανα ντοπλερ και βρηκαν επιδεινωση στον μικρο και βραδυκαρδια,μεχρι να παω στο δωματιο ειχε ερθει το καρδιοτοκογραφημα στο δωματιο,το ειχα σχεδον μεχρι τις 11:00 το βραδυ,μεχρι τοτε ημουνα νηστικη και σε ετοιμοτητα για καισαρικη.το βραδυ ερχεται μια ειδικευομενη και με λεει οτι αυριο 8:00 μπαινω για καισαρικη,και ετσι στις 18/1 γεννησα,το μεγαλο γεννηθηκε 1660,η μεσαια 1500 και το μικρο 1370.ειναι σε θερμοκοιτιδα ,ειναι καλα και περιμενουμε να μεγαλωσουν.

συγχαρητηρια ιπποκαμπακι να ειναι γερα τα μωρακια σου και να σου ζησουν....χαιρομαι που πηγαν ολα τοσο καλα κ σε λιγο θα κρατας 3 νινακια στην αγκαλιτσα σου και θα εισαι τριπλα ευτυχισμενη...:-D:-D:-D με το καλο να μεγαλωσουν και να τα πνιξεις στις αγκαλιες και τα φιλιααααααα.........

1a0fd6e0b8.png

Κορίτσια καλημέρα.

Χτες έκανα χοριακή μετά από 4 μέρες καθυστέρησης και είναι 1100. Είμαι έγκυος λοιπόν. Σήμερα θα πάω και στον αιματολόγο μήπως χρειάζομαι αγωγή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά

Μπραβο anniw....super η χοριακη !!!Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να 'χεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη:-D:-D

1a0fd6e0b8.png

Καλημεραααααα κουκλες...τι κανετε???Εμεις μια χαρα μεγαλωνουμε και ετοιμαζομαστε για τη μεγαλη εξοδο...!

Αngelaki μου χαιρομαι πολυ που εισαι τοσο αποφασισμενη...οπως σου ειπαν και τα κοριτσια μπαινοντας στο αντιστοιχο φορουμ θα μαθεις πολλα και θα πανε ολα καλα θα δεις...

Τουντσακι τι κανεις????αλλα τι ρωταω????δινεις ρεστα παλι και πολυ σε χαιρομαι...το 'χεις φιλοσοφησει και μπραβο σου!!!:D

Κριστακι μου τι κανεις??????ημπεμπουλα σου?σε ξετρελαινει??????ελπιζω να 'χετε ξεπερασει εντελως τα κρυολογηματα και να μη σταματατε τις αγκαλιτσες...!!!:P

Πολλα φιλακια σε ολες τις κουκλες που δε γνωριζω και καλο Σ/Κ.

1a0fd6e0b8.png

Καλημεραααααα κουκλες...τι κανετε???Εμεις μια χαρα μεγαλωνουμε και ετοιμαζομαστε για τη μεγαλη εξοδο...!

Αngelaki μου χαιρομαι πολυ που εισαι τοσο αποφασισμενη...οπως σου ειπαν και τα κοριτσια μπαινοντας στο αντιστοιχο φορουμ θα μαθεις πολλα και θα πανε ολα καλα θα δεις...

Πολλα φιλακια σε ολες τις κουκλες που δε γνωριζω και καλο Σ/Κ.

Νικάκι μου τι κάνετε? χάθηκες! τρέχετε με τις ετοιμασίες φαντάζομαι για την υποδοχή της μπέμπας ε?;):D

εμείς είπαμε να δοκιμάσουμε και έτσι.... ελπίζω στο καλύτερο;)

Λένια στείλε μου πμ να μου πεις απο πιο μέρος της Χίου είσαι! περιμένω...

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλες μου!

αννα μου συγχαρητηρια!!!!με το καλο κουκλα μου!

ιπποκαμπακι μου !ολα καλα στο τελος για τα 3 σου αγγελουδακια!!!!υπομονη λιγοο καιρο κ θα τα παρεις πολλες αγκαλιες!

κοριτσια ακουτε την τουντς το εχει φιλοσοφησει το θεμα!!!!!!

Νικάκι μου τι κάνετε? χάθηκες! τρέχετε με τις ετοιμασίες φαντάζομαι για την υποδοχή της μπέμπας ε?;):D

εμείς είπαμε να δοκιμάσουμε και έτσι.... ελπίζω στο καλύτερο;)

Λένια στείλε μου πμ να μου πεις απο πιο μέρος της Χίου είσαι! περιμένω...

...και πολυ καλα κανεις και ελπιζεις,η αισιοδοξια και η ελπιδα σε πανε ενα σκαλι παραπανω να εισαι σιγουρη γι' αυτο....!:-D

Εμεις τωρα ψιλοτελειωσαμε με τις προετοιμασιες και απολαμβανω το κρεβατακι μου για τα καλα...:tongue:

Φιλακια πολλα πολλα....

1a0fd6e0b8.png

καλημέρα κοριτσάκια και καλό μας μήνα!!!! πάντα με ευχάριστες ειδήσεις!!!;):D

Νικάκι μου με το καλό να έρθει η ζουζουνίτσα σου!!! να ευχαριστηθείς το κρεβατάκι σου τώρα όσο προλαβαίνεις χαχαχα!!!!;):D:D φιλάκια πολλά!!!

Διαφημίσεις

γεια σας!!

Έκλεισα 2 εβδομάδες άρρωστη.. Άρχισα αντιβίωση από χθες και κάπως νιώθω καλύτερα... Αλλά φταίω κι εγώ. Το Σάββατο ήμουν σε λάτιν πάρτυ και χθες όλη μέρα στην εφορία... Τα θέλω και τα παθαίνω.. Ειδικά η εφορία με χάλασε πολύ .. :-)

Σούζυ μου, σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Ξέρω ότι δεν είσαι Σούζυ πια, αλλά οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.. :wink:

Άντζελα αν έρθω θα μου φτιάξεις και μουσακά?????

Πότε θα κάνεις σπερματέγχυση? Θα κάνεις τελικά? Έχω χάσει κάποιο ποστ? Ενημέρωσέ με!!

Πολλές καλησπέρες σε όλα τα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε; Εγώ καλά λέω.. Πήγαμε χθες στο γιατρό με το σύζυγο για να κόψουμε τα ράμματα αλλά δεν τα κόψαμε τελικά διότι έχει μαζευτεί υγρό το οποίο πρέπει να φύγει.. Δεν μας ενοχλεί όμως μιας και τα ράμματα μπορούν να παραμείνουν και για ένα μήνα. Έτσι θα το παρακολουθούμε το θέμα και το πιθανότερο είναι να τον πάρουμε τηλέφωνο και να πάμε την άλλη Δευτέρα..

Από κει κι ύστερα οι οδηγίες που πήραμε είναι ότι συνεχίζουμε κανονικά την ενίσχυση με τις βιταμίνες που παίρνει καθημερινώς και κάνουμε ένα επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα στα μέσα Μάρτη όπου εκεί θα δούμε τι ψάρια πιάσαμε... και αναλόγως αποτελέσματος βλέπουμε πως προχωράμε!

Θέλω να ελπίζω πως όλα έχουν μπει στο δρόμο τους..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

γεια σας!!

Έκλεισα 2 εβδομάδες άρρωστη.. Άρχισα αντιβίωση από χθες και κάπως νιώθω καλύτερα... Αλλά φταίω κι εγώ. Το Σάββατο ήμουν σε λάτιν πάρτυ και χθες όλη μέρα στην εφορία... Τα θέλω και τα παθαίνω.. Ειδικά η εφορία με χάλασε πολύ .. :-)

Άντζελα αν έρθω θα μου φτιάξεις και μουσακά?????

Πότε θα κάνεις σπερματέγχυση? Θα κάνεις τελικά? Έχω χάσει κάποιο ποστ? Ενημέρωσέ με!!

τουντσάκι μου περαστικούλια!!!

λοιπόν ένα ταψί μουσακας έφτασεεεεε!!!!!:D;) θα τον φέρω καλέ εγώ όταν θα έρθω για τον γιατρούλι μου!!! χαχαχα:tongue:

τελικά επιδεί κλείσαμε 6μηνη προσπάθεια και τίποτα..... κάτι οι κυστούλες κάτι οι δουλειές.... τεσπα, είπαμε να το δοκιμάσουμε και αυτό! θα ανέβω Αθήνα αυτόν το μήνα να με δεί ο γιατρός μου απο κοντά και να μου πεί πότε....

Δομνινάκι μου εύχομαι ναπάνε όλα καλά!!!

καλησπερα,ευχαριστω για τις ευχες σας.τα μωρακια μου ειναι στην θερμοκοιτιδα,ο μεγαλος πιστευω μεχρι το τελος τις εβδομαδας θα βγει απο την θερμοκοιτιδα και θα πιασει μπιμπερο.οι αλλοι μας ταλαιπωρουν με το φαγητο τους.ειναι τρια κουκλακια.τα εχουνε στη σειρα,πιασαμε ολο το δωματιο :tongue::tongue::tongue:,γιναμε και σταρ μεσα στο νοσοκομειο οταν γεννησα,ολοι οι γυναικολογοι και οι μαιες το συζητουσανε,οτι βγηκαν τρια υγιεστατα και μεγαλα τριδυμα.:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...