Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

........[/QUOT

Κοριτσια συγνωμη για τα συνεχομενα μηνυματα εχω μπερδεφτη καταλαβαινετε ειναι πρωτη φορα που γραφω αλλα που θα παει θα μαθω σιγα σιγα :-P

και παλι συγνωμη.

καληνυχτα σας!

8wEXp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι μου όλα καλά!!!! σύντομα θα τα έχεις και στο σπιτάκι σας!!!!!!;):D

Αννιώ μου πολύ χάρηκα!!! εύχομαι με ένα υγειέστατο μπεμπάκι αγκαλίτσα!!!!

ΛΕΝΙΑ μου αφού το θέλεις τόσο πολύ να μην σταματήσεις τις προσπάθειες και κάποια στιγμή θα έρθει!!!

christακι περαστικούλια σας!!!

τα δικά μου νέα είναι οτι θα προχωρίσουμε σε σπερματέγχυση.... είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω και είναι καινούριο για μένα.... αν έχει καμία πληροφορία καμιά σας, δεκτή!:|:? διάβασα πως γίνεται αλλά θέλω να έχω μία γνώμη απο κοπέλα που το έχει περάσει!!

φιλιά σε όλες!!

καλημερα κοπελιες

ατζελα μην φοβασε κ μην αγχωνεσε εγω εχω κανει δυο σπερματεγχυσεις κ πραγματικα ηταν πιο ευκολο κ απο παπ

πηρα φαρμακακια για να κανω ωαρια(αλο που εγω εκανα μονο ενα)κ την μερα της σπερματεγχυσης εδωσε υλικο ο αντρας μου μας εστειλαν για ενα καφε μεχρι να το καθαρισουν κ να το ενισχυσουν περιπου 1 ωρα το πολυ επειτα γυρισαμε στο ιατρειο κ με ενα καθετηρα το τοποθετησαν στην μητρα εμεινα ξαπλωμενη για μιση ωρα κ μετα φυγαμε για το σπιτι

σε μενα δεν ετυχε να πιασει αυτη η μεθοδος αλλα στο καφε της σπερματεγχυσης θα βρεις πολλες καλη επιτυχια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ειχαμε συναχωθει και ειχαμε ζορια αλλα τωρα ειναι καλυτερα! κανενα προβλημα δεν ειχα με την συλληψη, μοο στην τριτη προσπαθεια που ειχα αγχωθει πολυ εμεινα εγκυος στον 5ο μηνα προσπαθειων απο το αγχος μου, μολις ξεχαστηκα γιατι ειχα εξεταστικη περιοδο εμεινα αμεσως!

Περαστικά σας!

Λες να φταίει το άγχος στην περίπτωσή μου? Την άλλη Τετάρτη έχω ραντεβού και με άλλη διαβητολόγο, να δουμε τι θα μου πει κι αυτός...

Σε ευχαριστώ christy28!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι μου όλα καλά!!!! σύντομα θα τα έχεις και στο σπιτάκι σας!!!!!!;):D

Αννιώ μου πολύ χάρηκα!!! εύχομαι με ένα υγειέστατο μπεμπάκι αγκαλίτσα!!!!

ΛΕΝΙΑ μου αφού το θέλεις τόσο πολύ να μην σταματήσεις τις προσπάθειες και κάποια στιγμή θα έρθει!!!

christακι περαστικούλια σας!!!

τα δικά μου νέα είναι οτι θα προχωρίσουμε σε σπερματέγχυση.... είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω και είναι καινούριο για μένα.... αν έχει καμία πληροφορία καμιά σας, δεκτή!:|:? διάβασα πως γίνεται αλλά θέλω να έχω μία γνώμη απο κοπέλα που το έχει περάσει!!

φιλιά σε όλες!!

Angela2 σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!!!!

8wEXp2.png[/url]

κορίτσια!!! .. Η ζωή είναι ωραία!!

1ον. Δεν σκεφτόμαστε αρνητικά. Ποτέ δεν κάνουμε σκέψεις του στυλ "ποτέ δεν θα γίνω μανούλα" και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα.. (Ακούς Λένια;;;;)

2ον. Το άγχος δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Όταν το απορρυπαντικό δεν βγάζει τους λεκέδες, το πετάμε και παίρνουμε άλλο. Το ίδιο κάνουμε και με το άγχος. Το πετάμε και παίρνουμε την ψυχραιμία.

3ον. Ό,τι και να γίνει, πάντα θα θέλουμε ό,τι δεν έχουμε. Αυτό είναι νόμος της φύσης. Ας συνηθίσουμε να χαιρόμαστε με ό,τι έχουμε κάθε φορά. Οι άλλοι που έχουν το άλλο, ζηλέυουν το δικό μας :wink:

4ον. Αυτά είχα να πω. Θα επανέλθω με βίτσα αν δεν συμμορφωθείτε!! :-)

tounts, έχεις καμια συμβουλή πώς να πετάξω το άγχος??? πληρώνω όσο-όσο!!! :D

πέρα απο την πλάκα, ειναι το μονο που σκέφτομαι: πότε θα ξαναμείνω έγκυος? θα ζήσει το μωράκι μου αυτη τη φορά?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

tounts, έχεις καμια συμβουλή πώς να πετάξω το άγχος??? πληρώνω όσο-όσο!!! :D

πέρα απο την πλάκα, ειναι το μονο που σκέφτομαι: πότε θα ξαναμείνω έγκυος? θα ζήσει το μωράκι μου αυτη τη φορά?

Και εγώ τα ιδία ακριβώς με εσένα σκάφτομαι!!!!πότε θα ξανά μείνω έγκυος ,θα πάνε όλα καλά αν μείνω????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοπελιες

ατζελα μην φοβασε κ μην αγχωνεσε εγω εχω κανει δυο σπερματεγχυσεις κ πραγματικα ηταν πιο ευκολο κ απο παπ

πηρα φαρμακακια για να κανω ωαρια(αλο που εγω εκανα μονο ενα)κ την μερα της σπερματεγχυσης εδωσε υλικο ο αντρας μου μας εστειλαν για ενα καφε μεχρι να το καθαρισουν κ να το ενισχυσουν περιπου 1 ωρα το πολυ επειτα γυρισαμε στο ιατρειο κ με ενα καθετηρα το τοποθετησαν στην μητρα εμεινα ξαπλωμενη για μιση ωρα κ μετα φυγαμε για το σπιτι

σε μενα δεν ετυχε να πιασει αυτη η μεθοδος αλλα στο καφε της σπερματεγχυσης θα βρεις πολλες καλη επιτυχια

Ανδριανή μου σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση θα το ψάξω και στο άλλο καφέ.... να είσαι καλά και εσύ και το μπεμπέκι σου!!!!!:D

Διαφημίσεις

μπορείτε να σκέφτεστε εμένα!!!!! :-)

ή αλλιώς

Γυμναστείτε, χορέψτε, μάθετε ξένες γλώσσες, κάντε τέχνη, βγείτε έξω, χαρείτε !!!...

Γιατί όταν θα έρθει το παιδάκι, κάπως θα πρέπει να το απασχολείτε και θα πρέπει και να σας θαυμάζει κιόλας.. . Να μην ξέρετε έναν χορό, μια τέχνη, μια ξένη γλώσσα;;; Το άγχος σας θα θαυμάσει???

κορίτσια!!! .. Η ζωή είναι ωραία!!

1ον. Δεν σκεφτόμαστε αρνητικά. Ποτέ δεν κάνουμε σκέψεις του στυλ "ποτέ δεν θα γίνω μανούλα" και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα.. (Ακούς Λένια;;;;)

2ον. Το άγχος δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Όταν το απορρυπαντικό δεν βγάζει τους λεκέδες, το πετάμε και παίρνουμε άλλο. Το ίδιο κάνουμε και με το άγχος. Το πετάμε και παίρνουμε την ψυχραιμία.

3ον. Ό,τι και να γίνει, πάντα θα θέλουμε ό,τι δεν έχουμε. Αυτό είναι νόμος της φύσης. Ας συνηθίσουμε να χαιρόμαστε με ό,τι έχουμε κάθε φορά. Οι άλλοι που έχουν το άλλο, ζηλέυουν το δικό μας :wink:

4ον. Αυτά είχα να πω. Θα επανέλθω με βίτσα αν δεν συμμορφωθείτε!! :-)

tounts εχει απολυτο δικιο μου εδωσες δυναμη και κουραγιο

8wEXp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...