Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Όχι ρε παιδιά και δίδυμα...φαντάσου και να είναι δίδυμα αγόρια και να βρεθώ με 4...και έναν τον άντρα μου 5!!!! βοήθεια...

Σας ευχαριστώ πολύ όλες, εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά. Ο αιματολόγος τελικά μου είπε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν χρειάζομαι θεραπεία...άρα προχωρώ ως έχει και αναμένω...

Σας ευχαριστώ, σας το είπα? Και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και πολύ πολύ γρήγορα. Θέλω και γω να σας βρω στο fb στείλτε πμ τα ονοματάκια σας...αν δεν σας πειράζει φυσικά. Σας φιλώωωω

mIdZp3.png

καλημερα,ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας,λοιπον στις 7/1/11 εκανα εισαγωγη στο νοσοκομειο,καθε 2 ημερες με κανανε ντοπλερ,στις 17/1,εκανα ντοπλερ και βρηκαν επιδεινωση στον μικρο και βραδυκαρδια,μεχρι να παω στο δωματιο ειχε ερθει το καρδιοτοκογραφημα στο δωματιο,το ειχα σχεδον μεχρι τις 11:00 το βραδυ,μεχρι τοτε ημουνα νηστικη και σε ετοιμοτητα για καισαρικη.το βραδυ ερχεται μια ειδικευομενη και με λεει οτι αυριο 8:00 μπαινω για καισαρικη,και ετσι στις 18/1 γεννησα,το μεγαλο γεννηθηκε 1660,η μεσαια 1500 και το μικρο 1370.ειναι σε θερμοκοιτιδα ,ειναι καλα και περιμενουμε να μεγαλωσουν.

καλημερα,ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας,λοιπον στις 7/1/11 εκανα εισαγωγη στο νοσοκομειο,καθε 2 ημερες με κανανε ντοπλερ,στις 17/1,εκανα ντοπλερ και βρηκαν επιδεινωση στον μικρο και βραδυκαρδια,μεχρι να παω στο δωματιο ειχε ερθει το καρδιοτοκογραφημα στο δωματιο,το ειχα σχεδον μεχρι τις 11:00 το βραδυ,μεχρι τοτε ημουνα νηστικη και σε ετοιμοτητα για καισαρικη.το βραδυ ερχεται μια ειδικευομενη και με λεει οτι αυριο 8:00 μπαινω για καισαρικη,και ετσι στις 18/1 γεννησα,το μεγαλο γεννηθηκε 1660,η μεσαια 1500 και το μικρο 1370.ειναι σε θερμοκοιτιδα ,ειναι καλα και περιμενουμε να μεγαλωσουν.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ...

ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ... ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι μου καλώς μας ήλθες! Είχαμε όλες μας μεγάλη αγωνία αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά! Να σου ζήσουν κοριτσάκι μου τα μωράκια σου και πολύ γρήγορα να τα πάρετε σπίτι σας!

Αννούλα εν αναμονή λοιπόν!

L2qIp2.png

πέρασες αγωνία μεγάλη εεε? Αλλά όλα καλά!! Αυτό μετράει!!! Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο χάρηκα!!!! Να μου τα φιλήσεις στο κεφαλάκι!!

christy28, τι κανεις? Πώς ειναι η μπέμπα σου?

Εγώ το παλευω, ειμαι στον τεταρτο κυκλο προσπαθειών και μωρό μετά την παλλινδρομη γιοκ. πώς το επιασα την προηγούμενη φορά δεν ξέρω...

με εχει παρει απο κάτω που δεν ερχεται μωρο...

εσύ με το θεμα του ζαχαρου είχες ευκολη σύλληψη?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

πέρασες αγωνία μεγάλη εεε? Αλλά όλα καλά!! Αυτό μετράει!!! Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο χάρηκα!!!! Να μου τα φιλήσεις στο κεφαλάκι!!

δυστηχως δεν μπορω να τα πιασω καθολου,αλλα θα τα φιλησω απο μακρια

Διαφημίσεις

christy28, τι κανεις? Πώς ειναι η μπέμπα σου?

Εγώ το παλευω, ειμαι στον τεταρτο κυκλο προσπαθειών και μωρό μετά την παλλινδρομη γιοκ. πώς το επιασα την προηγούμενη φορά δεν ξέρω...

με εχει παρει απο κάτω που δεν ερχεται μωρο...

εσύ με το θεμα του ζαχαρου είχες ευκολη σύλληψη?

Ειχαμε συναχωθει και ειχαμε ζορια αλλα τωρα ειναι καλυτερα! κανενα προβλημα δεν ειχα με την συλληψη, μοο στην τριτη προσπαθεια που ειχα αγχωθει πολυ εμεινα εγκυος στον 5ο μηνα προσπαθειων απο το αγχος μου, μολις ξεχαστηκα γιατι ειχα εξεταστικη περιοδο εμεινα αμεσως!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλησπερα κοριτσια! ειμαι πολυ δυστοιχισμενη εχω την αναγκη καπου να πω τον πονο μου δεν με καταλαβαινη κανενας το πως νιωθο, ετυχε μετα απο αρκετες προσπαθειες εξωσωματικης να μεινω εγκυος και παλινδομισε, ημουν 8 εβδομαδων εχω απογοιτευτη οτι ποτε δεν θα γινω μανουλα και το θελω τοσο πολυ θα εδεινα ολοκληρη τη ζωη μου για να το αποκτησο.

8wEXp2.png[/url]

καλησπερα κοριτσια! ειμαι πολυ δυστοιχισμενη εχω την αναγκη καπου να πω τον πονο μου δεν με καταλαβαινη κανενας το πως νιωθο, ετυχε μετα απο αρκετες προσπαθειες εξωσωματικης να μεινω εγκυος και παλινδομισε, ημουν 8 εβδομαδων εχω απογοιτευτη οτι ποτε δεν θα γινω μανουλα και το θελω τοσο πολυ θα εδεινα ολοκληρη τη ζωη μου για να το αποκτησο.

(εχω fs για επικοινωνια αν θελετε)

8wEXp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...