Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ρε συ Βιβή.....

Μου έλλειψες! Τι κάνεις κοπέλα μου;

Κακά, ψυχρά κι ανάποδα κάνω, Βίκυ μου, αλλά προχωράω μπροστά!

Κι εμένα μου έλειψες κι εσύ και τα υπόλοιπα κορίτσια.

Πολλά φιλιά στα παιδάκια σου και ιδιαίτερα στον χαμογελαστό μπέμπη σου:-D:-D:-D

κοριτσάκια καλημέρα απο την πολύ βροχερή Χίο!!!!

Δομνίνα μου καλή ανάρρωση στον αντρούλη σου και εύχομαι μόνο ευχάριστα απο εδώ και πέρα!!!

velvetακι μου εγώ έχω τον κ. Μανιά και είναι πάνω απ΄όλα άνθρωπος!!!!

τουντσάκι μου μια χαρά βλέπω με τα αστειάκια σου!!!:D

δεν ξέρει καμία μας κανένα τηλ. απο το ιπποκαμπάκι? θα πρέπει να έχει βγει τώρα πια!

πολλά φιλια σε όλες!!!

Γεννησε το ιπποκαμπακι τα υπεροχα τριδυμακια της! Ξερω μονο οτι ειναι κουκλια, δυστυχως τιποτα αλλο! Κανω αναμεταδοση απο το fb.Ελπιζουμε να μπει συντομα να μας ενημερωσει!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημέρα και καλή βδομάδα να' χουμε..

Κρίστυ σ' ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες για το ιπποκαμπάκι! Να' ναι γερά και καλότυχα τα μωρά της και να της δώσουν όλη την ευτυχία του κόσμου!

Εγώ είμαι καλά, ο άνδρας μου αναρρώνει και σήμερα θα πάμε στο γιατρό να μας δει και να μας δώσει περαιτέρω οδηγίες..

Εύχομαι σε όλες μας που προσπαθούμε ακόμα, πολύ σύντομα να βρεθούμε στη θέση του ιπποκαμπακίου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κακά, ψυχρά κι ανάποδα κάνω, Βίκυ μου, αλλά προχωράω μπροστά!

Κι εμένα μου έλειψες κι εσύ και τα υπόλοιπα κορίτσια.

Πολλά φιλιά στα παιδάκια σου και ιδιαίτερα στον χαμογελαστό μπέμπη σου:-D:-D:-D

Ιόλη, σου στέλνω φιλί!

Δομνίνα, σιδερένιοι!

Ιππόκαμπε να σου ζήσουν τα 3 παιδάκια σου! Και καλά κουράγια!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια καλημέρα.

Χτες έκανα χοριακή μετά από 4 μέρες καθυστέρησης και είναι 1100. Είμαι έγκυος λοιπόν. Σήμερα θα πάω και στον αιματολόγο μήπως χρειάζομαι αγωγή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά

mIdZp3.png

Αννιώ μου πολλά συγχαρητήρια.. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους..

Εμείς πήγαμε στο γιατρό χθες και είναι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία της ανάρρωσης του Δομνίνου. Μια μικρή φλεγμονούλα έχουμε ακόμα και γι' αυτό μας έδωσε ένα κουτί αντιβίωση ακόμα και ένα Mesulid ημερησίως για 5 μέρες. Την άλλη Τετάρτη θα βγάλουμε τα ράμματα και θα μάθουμε το τι μέλλει γενέσθαι.. Θα το πάρουμε χαλαρά και αν μας κάτσει;;; Καλοδεχούμενο θα είναι..

Πάντα ευχάριστα νέα να έχουμε κορίτσια!

L2qIp2.png

μπράβο Αννιώ!!!! 1100 με 4 μέρες καθυστέρηση????? Σούπερ!!!! Καρασούπερ θα έλεγα!!!!!!!! :-) Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!!!!! :-) Με το καλό!!!!! και δεν θυμάμαι αν σου είπα μπράβο!!! Για υτό σου ξαναλέω: Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!! :-) :-)

Αννιώ μου πολλά συγχαρητήρια.. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους..

Εμείς πήγαμε στο γιατρό χθες και είναι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία της ανάρρωσης του Δομνίνου. Μια μικρή φλεγμονούλα έχουμε ακόμα και γι' αυτό μας έδωσε ένα κουτί αντιβίωση ακόμα και ένα Mesulid ημερησίως για 5 μέρες. Την άλλη Τετάρτη θα βγάλουμε τα ράμματα και θα μάθουμε το τι μέλλει γενέσθαι.. Θα το πάρουμε χαλαρά και αν μας κάτσει;;; Καλοδεχούμενο θα είναι..

Πάντα ευχάριστα νέα να έχουμε κορίτσια!

ΚΑι αντιβίωση και μεσουλίντ? μμμμμ βαριά πράγματα.. Να τρώει καλά! Φρόντισε εσύ γι αυτό εεε? Και περαστικά!! όλα καλά θα πάνε!!!

Διαφημίσεις

ΚΑι αντιβίωση και μεσουλίντ? μμμμμ βαριά πράγματα.. Να τρώει καλά! Φρόντισε εσύ γι αυτό εεε? Και περαστικά!! όλα καλά θα πάνε!!!

Εμ δεν είμαστε ότι κι ότι... Εννοείται ότι θα τον προσέχω σαν τα μάτια μου.. Έναν τον έχω στο φινάλε!:tongue:

L2qIp2.png

για το ιπποκαμπάκι τα μαθα από το fb και χάρηκα πάρα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!! Θυμήθηκα την προηγούμενη προσπάθεια που δεν είχε αίσιο τέλος που είχαμε απογοητευτεί όλες κι εκείνη περισσότερο και πήγε στη Βίσση για να ξεχάσει... Και τη φαντάζομαι τώρα με τρία μωρά στην αγκαλιά (πώς γίνεται αυτό δεν ξέρω :-) ) να περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα μπορέσει πάλι να πάει να ακούσει τη Βίσση!

:-) γιατί μόνο "ουά" θα ακούει ... Ιπποκαμπάκι να σου ζήσουν!!! Μας έκανες όλες ευτυχισμένες και μας έδωσες ελπίδα!!!!!!!!!!!!! :-)

Εμ δεν είμαστε ότι κι ότι... Εννοείται ότι θα τον προσέχω σαν τα μάτια μου.. Έναν τον έχω στο φινάλε!:tongue:

έναν???? Ααααα πρέπει να σου κάνω σεμινάριο!!! :wink:

Πλάκα κάνω μη με αγριοκοιτάτε όλες... τσ τσ τσ τσ τσ τς!!

Κορίτσια καλημέρα.

Χτες έκανα χοριακή μετά από 4 μέρες καθυστέρησης και είναι 1100. Είμαι έγκυος λοιπόν. Σήμερα θα πάω και στον αιματολόγο μήπως χρειάζομαι αγωγή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά

Το πόσο χάρηκα Αννιώ...δε λέγεται!!!:P:p:p

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...