Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

είπα να μπω να πω ένα γιά τώρα γιατί το απόγευμα θα έχω κόσμο, είναι η γιορτή του αντρούλη μου!

απο το ιπποκαμπάκι είχαμε κανένα νέο? μάλλον θα είναι ακόμα στο μαιευτήριο....

xaraki λυπάμαι..... και εγώ είχα λίγο αίμα στην αρχή.

Δομνίνα μου για όλες τις κοπέλες που είναι σε αναμονή!!!;):D

σας φιλώ γλυκα!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Έχω καιρό να μπω εδώ λόγω γέννας!

Για να είμαι ειλικρινής μπήκα να μάθω για τον Ιππόκαμπο....Τι νέα; γέννησε;

Βλέπω και νέες παρουσίες....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βασδελάααααακι....

να σου ζήσει κούκλα μου

να είναι γερό και ευτυχισμένο το μωράκι σου. Πως πάτε?

Με τρέλα το τρίπτυχο

breastfeeding

babywearing

co-sleeping

Για το ιπποκαμπάκι δεν έχω νέα ούτε εγώ...τι γίνεται ρε παιδί μου

Σε φιλώ και ελπίζω γρήγορα να το ξαναζήσω και γω.

Καλημέρα σε όλες.

mIdZp3.png

Καλά μου κοριτσάκια..

Πάει κι αυτό.. Έγινε χθες η επέμβαση, πήγαν όλα τέλεια και σήμερα πήραμε εξιτήριο! Ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος πως θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα! Τη Δευτέρα θα πάμε στο ιατρείο του να μας δει και σε 10 μέρες θα κόψουμε τα ράμματα!

Κοριτσάκια πάει κι αυτό το εμπόδιο.. Μου έφυγε επιτέλους ένα βάρος.. Τώρα ελπίζουμε πολύ περισσότερο!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Βασδελάααααακι....

να σου ζήσει κούκλα μου

να είναι γερό και ευτυχισμένο το μωράκι σου. Πως πάτε?

Με τρέλα το τρίπτυχο

breastfeeding

babywearing

co-sleeping

Για το ιπποκαμπάκι δεν έχω νέα ούτε εγώ...τι γίνεται ρε παιδί μου

Σε φιλώ και ελπίζω γρήγορα να το ξαναζήσω και γω.

Καλημέρα σε όλες.

Σ' ευχαριστώ κοπέλα μου!!!

Ο μπεμπούλης μου είναι τόσο καλός!!!

Και τον φοράω, και τον θηλάζω και κοιμόμαστε μαζί....και είμαι ευτυχισμένη...και κουρασμένη!:mrgreen:

Εύχομαι σύντομα να το ζήσεις ξανά γλυκιά μου....

Καλά μου κοριτσάκια..

Πάει κι αυτό.. Έγινε χθες η επέμβαση, πήγαν όλα τέλεια και σήμερα πήραμε εξιτήριο! Ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος πως θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα! Τη Δευτέρα θα πάμε στο ιατρείο του να μας δει και σε 10 μέρες θα κόψουμε τα ράμματα!

Κοριτσάκια πάει κι αυτό το εμπόδιο.. Μου έφυγε επιτέλους ένα βάρος.. Τώρα ελπίζουμε πολύ περισσότερο!

Σας φιλώ όλες!

Μπράβο Δομνίνα μου! Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο Δομνινα μου!

ολα τωρα θα φτιαξουν!!

εμεις καλα κοριτσια κ ο μπεμπης θηλαζει αποκλειστικα ενα γευμα του δινω μονο ξενο το βραδυ επειδη ολιγον τι κοιμαμαι ορθια εκεινη την ωρα ....

οσο για το αιμα κ εγω δεν ειχα μετα την αποξεση αλλα στην πρωτη περιοδο πλυμμηρα λεμε!

ιπποκαμπακι μας σε σκεφτομαστε!

Τι εγινε κοριτσια μου? Χαθηκατε ..... Πειτε κανενα νεο ...

Να σας πω εγω ενα νεο. Ξεκινησα διατροφη και εβαλα στοχο να χασω οσα περισσοτερα μπορω μεχρι και το Πασχα. Ειπαμε επισης με τον καλο μου να παμε σε εναν γιατρο που ασχολειται περισσοτερο με προβληματα παλλινδρομων ή αποβολων. Δεν μπορω βρε κοριτσια να φαω και αλλη αποτυχια. Ειπα να το ψαξω λιγο ακομα, μπας και βρεθει κατι και γλιτωσω την στεναχωρια και την αποτυχια.

Λεω να παω στον Πιστοφιδη. Τον ξερετε ? Τι αποψη εχετε?

Δεν τον ξέρω καλή μου, αλλά εγώ έχω τον ίδιο γυναικολόγο πολλά πολλά χρόνια και δεν έχω ψαχτεί γενικά....δεν είμαι δείγμα δηλαδή....

΄Θύμησέ μου είχες πάνω από μια αποβολές?

mIdZp3.png

Να σας πω εγω ενα νεο. Ξεκινησα διατροφη και εβαλα στοχο να χασω οσα περισσοτερα μπορω μεχρι και το Πασχα. Ειπαμε επισης με τον καλο μου να παμε σε εναν γιατρο που ασχολειται περισσοτερο με προβληματα παλλινδρομων ή αποβολων. Δεν μπορω βρε κοριτσια να φαω και αλλη αποτυχια. Ειπα να το ψαξω λιγο ακομα, μπας και βρεθει κατι και γλιτωσω την στεναχωρια και την αποτυχια.

ότι είναι πιστός, είναι καλό! Το φίδι με προβληματίζει λίγο!!! :tongue:

Διαφημίσεις

Είχα ακούσει τα χειρότερα από 2 άτομα γι' αυτόν τον γιατρό. Όταν άκουσα από μια φίλη μου ότι ήθελε να πάει σ' αυτόν, της είπα όσα είχα ακούσει αλλά αποφάσισε να πάει. Τελικά, πήγε, είδε και έφυγε τρέχοντας.

Δεν ξέρω, ψάξ'το λιγάκι παραπάνω.

Τμήματα καθ' έξιν αποβολών έχουν το "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" στο οποίο είναι υπεύθυνος κάποιος κ. Δρακάκης, το "ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ" στο οποίο είναι υπεύθυνος κάποιος κ. Δενδρινός και το "ΕΛΕΝΑ" αλλά δεν θυμάμαι ποιος γιατρός είναι υπεύθυνος. Μπες και στο σάιτ parents.org.gr/forum και πήγαινε στην ενότητα "ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ" στο θέμα "Καθ' έξιν αποβολές", εκεί γράφουν κάποιες πληροφορίες.

Καλή επιτυχία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...