Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Θέλω και γώ πόστο στο πούλμαν ή αεροπλάνο σας...αν θέλετε μπορώ να είμαι ξεναγός μιας και έχω τελειώσει διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων!!!χαχα

mama4 τρέμει και η δικιά σου η καρέκλα!!!!

Θα βάλω τάξη λέμε!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PATOUSITSA!!!!!

Τι έπαθε το αφεντικούλι μας, καλό μου?? Εμείς αφεντικό σ'αγαπάμε και με τα +6;).

καλημέρα κι από μένα.. Δεν ήμουν στα καλά μου το ΣΚ και δεν μπήκα καθόλου στο cafe... Είχαμε πει να βγούμε το Σάββατο, αλλά προσπαθώντας να ντυθώ (δεν μου μπαίνει τίποτα ακόμα) με πιάσανε τα κλάμματα και τελικά φόρεσα τις πυτζάμες μου και είδαμε τηλεόραση..

Vasdeli εσύ είχες τέτοιο πρόβλημα με κιλά; Σε πόσο καιρό επανήλθες; Ορμονικό είναι ή ψυχολογικό; Ακολουθώ διατροφή ένα χρόνο τώρα και αποκλείεται να είναι από το φαγητό. Έχει κολλήσει η ζυγαριά στα συν6.. Να τη σπάσω μου ρχεται.

Σταμάτα να το σκέφτεσαι και προσπάθησε να τα χάσεις τρώγοντας ισορροπημένα γεύματα! Έχασα 10 κιλά σε 5 μήνες μειώνοντας στο μισό τις ποσότητες που έτρωγα! Χωρίς να βγάλω τίποτα από τη διατροφή μου! Αντίθετα πρόσθεσα γάλα με δημητριακά το πρωί! Γλυκά και αναψυκτικά έτσι κι αλλιώς δεν τρώω ενώ και το ψωμί που τρώω είναι ελάχιστο (λιγότερο από μία φέτα)

IchNp3.png

μεσημέριασε patousitsa! Έτσι νομίζεις ότι θα κρατήσεις τη θέση σου στην επιχείρηση; Άκου.. "καλημέρα" Τσ τσ τσ τσ τς...

Μπήκα και πιο πριν, αλλά δε βρήκα κανέναν, αν θες να ξέρεις:tongue: Εγώ αφεντικό την πονάω τη δουλειά και έρχομαι από τα χαράματα! Όχι σαν μερικές μερικές που είναι διευθυντές και σκάνε μύτη τις μεγάλες ώρες:tongue:!!!

IchNp3.png

Τι έπαθε το αφεντικούλι μας, καλό μου?? Εμείς αφεντικό σ'αγαπάμε και με τα +6;).

Σταμάτα να το σκέφτεσαι και προσπάθησε να τα χάσεις τρώγοντας ισορροπημένα γεύματα! Έχασα 10 κιλά σε 5 μήνες μειώνοντας στο μισό τις ποσότητες που έτρωγα! Χωρίς να βγάλω τίποτα από τη διατροφή μου! Αντίθετα πρόσθεσα γάλα με δημητριακά το πρωί! Γλυκά και αναψυκτικά έτσι κι αλλιώς δεν τρώω ενώ και το ψωμί που τρώω είναι ελάχιστο (λιγότερο από μία φέτα)

Με το που μπήκε το 2009, τον Ιανουάριο, επειδή σχεδιάζαμε κάποια στιγμή να κάνουμε παιδί, πήγα σε διαιτολόγο να με μάθει να τρώω ώστε να μην έχω πρόβλημα αργότερα. Πράγματι. Έχασα 4 κιλά που μου περισσεύανε και έμαθα να τρώω σωστά ώστε να έχω ενέργεια και να μην πέφτω με τα μούτρα στα γλυκά όπως έκανα παλιά... Μέχρι σήμερα διατηρώ το πρόγραμμα χωρίς παρεκτροπές εκτός από το καλοκαίρι που ήπια ποτάκια και τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν (έγκυος) που έφαγα 2,3 μελομακάρονα. Αυτά.. Ξαναέκλεισα ραντεβού να πάω την Πέμπτη στο διαιτολόγο μπας και μου πει κάτι καινούριο, αλλά νομίζω ότι όλο αυτό το πρήξιμο που νιώθω είναι ψυχολογικό. Γιατί θυμάμαι όταν τελείωσαν οι πανελλήνιες (προμνημονεύτων..) έχασα 10 κιλά σε μια εβδομάδα! ΜΟυ έφυγε το άγχος και ξαλάφρωσα! Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι το άγχος με παχαίνει!! Γι αυτό σαν καλές υπάλληλοι, να μου φέρεστε γλυκά, τρυφερά και να μην με αγχώνετε γιατί έτσι όπως το πάτε, σε λίγο θα μπαίνω στο πούλμαν-πλοίο-αεροπλάνο .. και θα γέρνει! :(

Διαφημίσεις

Γιατί θυμάμαι όταν τελείωσαν οι πανελλήνιες (προμνημονεύτων..) έχασα 10 κιλά σε μια εβδομάδα! ΜΟυ έφυγε το άγχος και ξαλάφρωσα! Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι το άγχος με παχαίνει!! Γι αυτό σαν καλές υπάλληλοι, να μου φέρεστε γλυκά, τρυφερά και να μην με αγχώνετε γιατί έτσι όπως το πάτε, σε λίγο θα μπαίνω στο πούλμαν-πλοίο-αεροπλάνο .. και θα γέρνει! :(

ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Κ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ.

ΒΡΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΣΤΟΡΓΗ Κ ΠΡΟΔΕΡΜ!!!!:tongue:

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!!!!:-P

mama4 τρέμει και η δικιά σου η καρέκλα!!!!

Θα βάλω τάξη λέμε!!

Καλημέρα και από μένα! Μπα δεν θέλω τη θέση κανενός...κάθομαι απλά πίσω και αν με χρειαστείτε το παίζω αναπληρωματική!κανένα πρόβλημα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα! Μπα δεν θέλω τη θέση κανενός...κάθομαι απλά πίσω και αν με χρειαστείτε το παίζω αναπληρωματική!κανένα πρόβλημα!

ΟΡΙΣΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

LUCKY ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΑΝ Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ H VASDELI ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΕΡΘΕΙ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ!!!

καλημέρα κι από μένα.. Δεν ήμουν στα καλά μου το ΣΚ και δεν μπήκα καθόλου στο cafe... Είχαμε πει να βγούμε το Σάββατο, αλλά προσπαθώντας να ντυθώ (δεν μου μπαίνει τίποτα ακόμα) με πιάσανε τα κλάμματα και τελικά φόρεσα τις πυτζάμες μου και είδαμε τηλεόραση..

Vasdeli εσύ είχες τέτοιο πρόβλημα με κιλά; Σε πόσο καιρό επανήλθες; Ορμονικό είναι ή ψυχολογικό; Ακολουθώ διατροφή ένα χρόνο τώρα και αποκλείεται να είναι από το φαγητό. Έχει κολλήσει η ζυγαριά στα συν6.. Να τη σπάσω μου ρχεται.

Από τα 4 κιλά που είχα πάρει μέχρι τις αρχές του 5 μήνα που έφτασα, έχασα τα 2 χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια....τα άλλα τα παλεύω ακόμη...και ρε γμτ, δεν τρώω αλλά είναι σίγουρα ψυχολογικό....Για να καταλάβεις πόσο, πριν 4-5 μέρες που περνούσα μια στενοχώρια δεν είχα βάλει τίποτα στο στόμα μου όλη μέρα και ήμουν τόσο πρησμένη στην κοιλιά που ο 5χρονος γιος μου ήρθε και με ρώτησε τι έχω εκεί....Ήλπιζε και αυτό το καημένο, το πουλάκι μου.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Από τα 4 κιλά που είχα πάρει μέχρι τις αρχές του 5 μήνα που έφτασα, έχασα τα 2 χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια....τα άλλα τα παλεύω ακόμη...και ρε γμτ, δεν τρώω αλλά είναι σίγουρα ψυχολογικό....Για να καταλάβεις πόσο, πριν 4-5 μέρες που περνούσα μια στενοχώρια δεν είχα βάλει τίποτα στο στόμα μου όλη μέρα και ήμουν τόσο πρησμένη στην κοιλιά που ο 5χρονος γιος μου ήρθε και με ρώτησε τι έχω εκεί....Ήλπιζε και αυτό το καημένο, το πουλάκι μου.....

έτσι ακριβώς κι εγώ μόνο που εγώ μέχρι τον 5ο πήρα 6 κιλά γιατί ήμουν και ακίνητη.. Μετά την αποβολή έχασα 2 αμέσως και μέσα σε μια εβδομάδα ξαναγύρισα στα συν6. Άμα με δεις, νομίζεις ότι είμαι έγκυος..

Έχω καταντήσει να ντύνομαι σαν τη Μαρίζα Κωχ. :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...