Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Το σκέφτηκα και καλύτερα και κατέληξα στο ότι είναι σαφώς προτιμότερη μια μικρή ταλαιπωρία από το να έχανα το μωρό μου πάλι ξαφνικά. Απλά ήταν το πρώτο σοκ... καταλαβαίνετε.....

χαιρομαι πολυ που πηγαν ολα καλα και που το ειδες πιο ψυχραιμα! περασες μια μικρη ταλαιπωρια αλλα το μωρακι σου ειναι μια χαρα και δεν κινδυνευει απο προωρο τοκετο αυτο εχει σημασια!!!

Φιλια στην κοιλιτσα σου...

ΥΓ που εκανες την β επιπεδου. εγω την εκανα στον Μπακουλα και ημουν κατενθουσιασμενη

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Παναγιώτης Λίβανος λέγεται, και είναι στο Ψυχικό. Και σε εμένα το ίδιο ακριβώς είπε για το μωρό και τον τράχηλο. ότι είναι κρίμα να χάνεις υγιή μωρά από προβλήματα στον τράχηλο που διορθώνονται εάν τα εντοπίσεις έγκαιρα.

χαιρομαι πολυ που πηγαν ολα καλα και που το ειδες πιο ψυχραιμα! περασες μια μικρη ταλαιπωρια αλλα το μωρακι σου ειναι μια χαρα και δεν κινδυνευει απο προωρο τοκετο αυτο εχει σημασια!!!

Φιλια στην κοιλιτσα σου...

ΥΓ που εκανες την β επιπεδου. εγω την εκανα στον Μπακουλα και ημουν κατενθουσιασμενη

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τα φιλιά στο μπεμπάκο μου!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τrying χαιρομαι που όλα πηγαν καλά και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες:) Οταν ερθει η δικια μου σειρα εχω μαθει ενα σωρο πραγματα που πρεπει να κοιταξω όπως το ζαχαρο (εχει η γιαγια μου και προδιαθεση ο μπαμπας μου) και τωρα που θα κανω την β επιπεδου!!! Εδω θα ειμαστε και θα ρωταω!!!;):)

άντε πάμε για τα καλήτερα τώρα;):D

το χαπάκι εσύ το έκανες λάθος ή ο γιατρός σου το έδεινε λάθος?? και εγώ είχα προβλήματα στην αρχή μέχρι να βρούμε πιο χαπάκι μου κάνει!!!

Εγω επαιρνα λαθω το χαπι η γιατρος μου μου ειπε να το παιρνω 1 καθε πρωι που ξυπναω και μετα απο μιση ωρα να τρωω και εγω το επαιρνα το βραδυ που ξυπνουσα για να παω wc και μετα ξανακοιμομουν!!!:rolleyes: Αυτο ηταν λαθος με αποτελεσμα να πεσει η Τ4 και να εκτοξευτουν στα υψη τα αντισωματα σχεδον 2200!!!! :?:???:και ολο αυτο το εκανα απο τον καλοκαιρι με αποτελεσμα να μην τον εχω ρυθμισμένο!!!:mrgreen:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γειά σας! Εδέησε ο καλός Θεούλης να μου αφήσει λίγο χρόνο ελεύθερο και είπα να μπω να σας πω τα νέα μου διότι ξέρω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω πάρει πολλές απουσίες.

Εγώ προσωπικά είμαι καλά.. Αντιμετωπίζουμε όμως ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα και δυστυχώς δεν μου αφήνει καθόλου χρονικό περιθώριο για να μπαίνω όσο συχνά θα ήθελα.. Εκτός αυτού .. η εγχείρηση του άνδρα μου για την κιρσοκήλη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 18/1 και έχουμε το άγχος μας και γι' αυτό.

Επίσης χθες πήγα στο ραντεβού με τον Μαντούδη και ύστερα από συζήτηση αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τον Απρίλη (περίπου) με άλλο πρωτόκολλο (τώρα θα κάνω το σύντομο) και άλλο συνδυασμό φαρμάκων.. δηλαδή αντί για Arvecap & Menopur θα πάρω Cyclacur, Puregon kai Orgalutran.. άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε..

Εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα για φέτος και μόνο ευχάριστα νέα από εδώ και πέρα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε Δομνινα μου και ελεγα που χαθηκες!!

ολα θα πανε καλα κανε λιγο υπομονη να γινει κ το χειρουργειο του ανδρα σου και μετα βουρ!!

να τα αφησεις ολα πισω και να κοιταξεις μονο μπροστα!

σε φιλω!

καλημερα σας κοριτσια εγω ειμαι του διπλα τοπικ της τεχνικης εμμηνοπαυσης, αλλα θα ηθελα τις πολυτιμες συμβουλές σας γιατι θα σκασω μεχρι το βραδυ. ειμαι (?) εγκυος στη 8η βδομαδα χθες πηγα στο γιατρό να ακουσουμε καρδουλα αλλα τιποτα, ενω ο σακος ειναι σε φυσιολογικο μεγεθος καρδουλα πουθενα, ο γιατρος υποψιαζεται παλλιδρομη κυηση ή μια μικρη ελπιδα να ειχα καθηστερημενη ωορηξια η χοριακη μου ηταν χθες 12900 και σημερα ελπιζουμε σε ενα 19-20000 με το 12900 ο γιατρος μου λεει οτι ουτε παλλινδρομη μαρτυρα ουτε ομως και καθηστερημενη ωορηξια για υτο θα ξανακανω σημερα το βραδυ. εσεις τι λετε??

lJiup3.png

M1otp3.png

babitsia εύχομαι να διπλασιαστεί η χοριακή σου και να ακούσεις μόνο ευχάριστα νέα από εδώ και πέρα!!!

Δομνίνα καλή επιτυχία με την επέμβαση του άντρα σου. Ελπίζω το οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί να είναι κάτι περαστικό και να στρώσει γρήγορα και ανώδυνα.

Magda καλή επιτυχία με τη β επιπέδου. Όλα να πάνε τέλεια!!!

Angela2 καλή επιτυχία με τη θεραπεία για την κύστη.

Φιλιά σε όλες σας!!!;)

.......Magda καλή επιτυχία με τη β επιπέδου. Όλα να πάνε τέλεια!!!

Ωχ δεν εκφραστικα σωστα!!!:? Δεν ειμαι εγκυος ακόμη τουλαχιστον όχι ακόμη;):):) εννοουσα οτι θα προσέχω που θα κάνω την β επιπέδου όταν ερθει η ώρα να την κάνω!!!!!:):):) Αχ με έκανες και γέλασα!!!!:tongue:

Δομνινα καλή επιτυχία με την έξέταση του ανδρα σου!!!

Βαβιτσια ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Καλη επιτυχία με την χοριακή σου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ωχ δεν εκφραστικα σωστα!!!:? Δεν ειμαι εγκυος ακόμη τουλαχιστον όχι ακόμη;):):) εννοουσα οτι θα προσέχω που θα κάνω την β επιπέδου όταν ερθει η ώρα να την κάνω!!!!!:):):) Αχ με έκανες και γέλασα!!!!:tongue:

Δομνινα καλή επιτυχία με την έξέταση του ανδρα σου!!!

Βαβιτσια ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Καλη επιτυχία με την χοριακή σου!!!!

χαίρομαι που γέλασες και δε σε στενοχώρησα με την απροσεξία μου!!! Σου εύχομαι να κάνεις τη β επιπέδου μέσα στη χρονιά σίγουρα!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια και απο εμένα!!

magda μου το ίδιο έπαθε και η θεία μου.... δεν τις είπαν πότε πρέπει να το παίρνει απλά της είπαν 1 την ημέρα!

Δομνίνα εύχομαι να πάνε καλά όλα με την επέμβαση του αντρούλη σου και με την καινούρια θεραπεία σου και σύντομα να έχουμε ευχάριστα!!!;)

babitsia μου δυστιχώς θα πρέπει να περιμένεις..... εύχομαι να δεις μία διπλάσια χοριακή το απόγευμα και σύντομα να ακούσεις και την καρδούλα του!!!:D

trying μου χαίρομαι πολύ που ΄πήγαν όλα καλά!!!:D και εγώ του πρώτου επιπέδου στον κ. Λίβανο την έκανα....

Τα κοριτσάκια μας με τα καινούρια μπεμπέκια είναι καλά? περιμένουμε νέα!!!!

Την Τριτη που μας περασε εκανα αποξεση μετα απο παλλινδρομη κυηση.Μου ειπε οτι θα εχω για 10 μερες περιπου λιγο αιμα. Ομως δεν εχω μεχρι σημερα καθολου αιμα. Πρεπει να ανυσηχω;;;

xaraki να μην αγχωνεσε στην επομενη περιοδο απλα θα χεις περισσοτερο αιμα κ μαλλον σκουρο

εγω σημερα κλεινω 1 χρονο ακριβως απο την αποξεση ειχα πολυ λιγο αιμα κ αυτο καφε στην επομενη περιοδο ομως ηταν πολυ κ καταμαυρο θα λεγα

παρε ενα τηλ τον γιατρο σου για να εισαι εσυ πιο ηρεμη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Χαράκι κι εγώ όταν έκανα απόξεση δεν είχα καθόλου αίμα. Στην επόμενη περίοδο όμως είχα πλημμύρα!

Άντζελα σ' ευχαριστώ κοπέλα μου για τις ευχές σου. Και για εσάς εύχομαι το καλύτερο!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...