Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ιπποκαμπάκι με το καλόοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! μ'ακούουουουουςςςςςς??? Δεν μπορεί. θα με ακούς!!!

Βέλβετ ψηλά το κεφάλι! Καλύτερα μηδέν, παρά 10 και αγωνία.. :-)

Κορίτσια υπομονή και θάρρος να χουμε!!!

Αυτός που κάνει κουμάντο εκεί πάνω, ξέρει καλύτερα... Ας τον εμπιστευτούμε!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα!Δυστηχως την εμπειρια αυτή την έζησα και εγω. 1ος υπέρηχος 6η εβδομαδα, είδαμε σάκο και μου ειπε σε 1 εβδομαδα ξανα για να ακουσουμε καρδια. Τα είχε δει όλα φυσιολογικά.Σε λιγες μερες ξεκινησαν ροζ σκουπισματα, αμεσως καταλαβα οτι κατι δε παει καλα. Μου έδωσε προγεστερονη και μου ειπε να μεινω ξαπλα.Και ολα αυτα παραμονη πρωτοχρονιας icon_sad.gif!!!Την Δευτερα 7η εβδομαδα πηγα παλι να με δει πουθενα εμβρυο, ενας σακος μόνο.......παλι μου εδωσε ενα 10% ελπιδα να συνεχισω παρ' ολο που εβλεπα και αιμα να μεινω ξαπλωμενη μηπως και κατι αλλαζε σε λιγες μερες, καθοτι ο σακος εδειχνε μεγαλυτερος.Σε 4 μερες ειχα αποβολη με πολύ αίμα.....και σημερα παω να δει αν εχω καθαρισει αλλιως θα μπω νοσοκομειο να με καθαρισει αυριο.....Ηταν η πρωτη εγκυμοσυνη μετα απο πολλα χρόνια προσπαθιας και πολλες εξετασεις...Τι να κανουμε όσο σκληρο κι αν είναι πρέπει να συνεχισουμε...να ελπιζουμε!!

Γεια σας και απο εμενα!Δυστηχως την εμπειρια αυτή την έζησα και εγω. 1ος υπέρηχος 6η εβδομαδα, είδαμε σάκο και μου ειπε σε 1 εβδομαδα ξανα για να ακουσουμε καρδια. Τα είχε δει όλα φυσιολογικά.Σε λιγες μερες ξεκινησαν ροζ σκουπισματα, αμεσως καταλαβα οτι κατι δε παει καλα. Μου έδωσε προγεστερονη και μου ειπε να μεινω ξαπλα.Και ολα αυτα παραμονη πρωτοχρονιας icon_sad.gif!!!Την Δευτερα 7η εβδομαδα πηγα παλι να με δει πουθενα εμβρυο, ενας σακος μόνο.......παλι μου εδωσε ενα 10% ελπιδα να συνεχισω παρ' ολο που εβλεπα και αιμα να μεινω ξαπλωμενη μηπως και κατι αλλαζε σε λιγες μερες, καθοτι ο σακος εδειχνε μεγαλυτερος.Σε 4 μερες ειχα αποβολη με πολύ αίμα.....και σημερα παω να δει αν εχω καθαρισει αλλιως θα μπω νοσοκομειο να με καθαρισει αυριο.....Ηταν η πρωτη εγκυμοσυνη μετα απο πολλα χρόνια προσπαθιας και πολλες εξετασεις...Τι να κανουμε όσο σκληρο κι αν είναι πρέπει να συνεχισουμε...να ελπιζουμε!!

εγώ σου εύχομαι να είχες μια τελεία αποβολή και να μη χρειαστείς απόξεση. Είδες ότι μπορείς να συλλάβεις, οπότε κάτι είναι και αυτό. Πολύ σύντομα θα ξαναξεκινήσεις τις προσπάθειες και όλα θα πάνε καλά. Είχα και γω μία παλλίνδρομη τον Ιούνιο, σάκος που δεν μεγάλωνε. Έχουμε ξαναξεκινήσει τις προσπάθειες και ελπίζουμε γρήγορα σε ένα μωράκι.

mIdZp3.png

Καλημέρα σε όλες σας!!! Εχθές κάναμε το Β επιπέδου και τα νέα είναι τα εξής: ο μπεμπέκος είναι μια χαρά, όλα είναι φυσιολογικά. Είδανε όμως σημάδια πρόωρου τοκετού σε 3 εβδομάδες, λόγω κοντού τράχηλου και θα μπώ επειγόντως σήμερα το μεσημέρι για περίδεση.

Ξέρει καμιά σας εαν η περίδεση ενέχει κινδύνους για το μωρό γιατί γίνεται με ολική νάρκωση και τι γίνεται μετά?

Το άγχος μου έχει φτάσει στο κατακόρυφο!! Δε μου φτάνουν οι εμετοί που κρατάνε μέχρι τώρα και οι αιμορραγίες του πρώτου τριμμήνου, περίμενα το β επιπέδου για να αναπνεύσω λιγάκι. Αμάν πια.:twisted:

Έχω ακούσει για πολλές περιπτώσεις που έκαναν περίδεση και όλα πήγαν τέλεια....μην ανησυχείς καθόλου, να προσέχεις και να κάνεις υπομονή....

αμάν ρε παιδί μου τι να πω, για μερικούς ανθρώπους είναι όλα πιο δύσκολα (μάλλον για τους δυνατούς)

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Καλη χρονια κι απο μενα λιγο καθυστερημενα αλλα μεσα απο την καρδια μου...

Ευχομαι με την καινουργια χρονια να γεμισει το καφε εγκυουλες και να μην προλαβαινουμε να δινουμε συγχαρητηριαααααα.........;)

Πολλες ευχες σε ολα τα κοριτσακια και θετικη αυρα για να γινει το ονειρο πραγματικοτητα...

Εμεις καλα ειμαστε μεγαλωνουμε και ετοιμαζουμε τη βαλιτσουλα μας....;)

1a0fd6e0b8.png

xaraki όλα θα πάνε καλά από δω και μπρος.. Ξέρω ότι τα λόγια δεν έχουν καμία σημασία τέτοιες ώρες, αλλά θα δεις. Όλα θα πάνε καλά!! Εύχομαι κι εγώ να γλιτώσεις την απόξεση!!

trying είσαι πολύ τυχερή που το είδατε εγκαίρως. Εγώ δεν το πρόλαβα δυστυχώς.. Θα κάνεις την περίδεση και σε λίγες εβδομάδες θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα! Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Θα κοιμηθείς, θα ξυπνήσεις, θα νιώθεις ίσως λίγο ενοχλησούλα για λίγες ώρες και μετά όλα κανονικά. Ξέρω ότι έχεις περάσει πολλά, αλλά μην δυσανασχετείς. Επαναλαμβάνω είσαι τυχερή που το είδατε εγκαίρως.

Σήμερα είναι η επέτειος της αποβολής για μένα και ενώ φαίνομαι καλά απ' έξω, από μέσα είμαι χάλια.. Είπα στον άντρα μου που κυκλοφορεί,(εγώ είμαι στο γραφείο) να ανάψει ένα κεράκι μπας και ηρεμήσω λίγο.. :-(

κοριτσάκια καλησπέρα και απο εμένα!!!

xaraki λυπάμαι πολύ και εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά!!!

trying μου το νινάκι σου είναι καλά αυτό μετράει.....

ΝΙΚΑΚΙ μου κοντεύεις και εσύ με το καλό!!!:D

τουντσάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.... αυτό το νιώθω καθημερινά όταν ανάβω το καντιλάκι της αισθάνομαι λίγο καλύτερα.....

ιπποκαμπάκι μου ελπίζω να πήγαν όλα τέλεια περιμένουμε ευχάριστα!!!!!

Α!! έκανα υπέρηχο εχθές και βρήκαμε μία κύστη στα 5 εκ. περιμένω νέα απο το γιατρό μου αύριο.....

αυτά απο εμένα.... καληνύχτα σε όλες!!!

Διαφημίσεις

tountsaki μου υπομονη κοπέλα μου!!!! Θα περασουν οι μερες και θα ερθουν αλλες χαρούμενες!!!!

Αγγελα ελπιζω να μην ειναι τπτ αυτη η κυστη!!!

Ιπποκαμπάκι μου ελπίζω ολα να πανε καλα περιμενουμε νέα σου!!!!

Εμενα ευτυχως περασε η αλλεργια και η κολπίτιδα και βγηκαν τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις θυρωειδη αρχισε να φτιαχνει και αυτος γιατι απο το Ιουλ επαιρνα λαθος το χαπι!!!! Αυτα τα νεα μου!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

για σας!!!!

ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

απο το ιπποκαμπάκι είχε καμία κανένα νέο?

trying όλα καλά με την περίδεση? περιμένουμε νέα.

xaraki τα νέα απο το γιατρό σου?

τα κοριτσάκια τα υπόλοιπα καλά?

τα δικά μου τα νέα είναι οτι απο αύριο ξεκινάω θεραπεία 20 μερών για την κύστη και μετά πάω Αθήνα να δω το γιατρό μου για να μου πει πως θα προχωρίσουμε.....

καληνύχτα και φιλια σε όλες!!

Εμενα ευτυχως περασε η αλλεργια και η κολπίτιδα και βγηκαν τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις θυρωειδη αρχισε να φτιαχνει και αυτος γιατι απο το Ιουλ επαιρνα λαθος το χαπι!!!! Αυτα τα νεα μου!!!

άντε πάμε για τα καλήτερα τώρα;):D

το χαπάκι εσύ το έκανες λάθος ή ο γιατρός σου το έδεινε λάθος?? και εγώ είχα προβλήματα στην αρχή μέχρι να βρούμε πιο χαπάκι μου κάνει!!!

Καλημέρα σε όλες σας!! Την περίδεση την έκανα την Τρίτη το μεσημέρι, και μέχρι στιγμής όλα καλά. πονούσα αρκετά και είχα αίμα μέχρι εχθές το βράδυ, αλλά σήμερα ξύπνησα άλλος άνθρωπος!! Το σκέφτηκα και καλύτερα και κατέληξα στο ότι είναι σαφώς προτιμότερη μια μικρή ταλαιπωρία από το να έχανα το μωρό μου πάλι ξαφνικά. Απλά ήταν το πρώτο σοκ... καταλαβαίνετε.....

Με αφορμή όμως τη δική μου περίπτωση, και επειδή εδώ μέσα όλες μας έχουμε ταλαιπωρηθεί άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, θα ήθελα να σας αναφέρω τα εξής: είμαστε αυτή τη στιγμή 4 εγκυμονούσες στη δουλειά. Καμία στο β επιπέδου εκτός από εμένα, δεν έκανε κολπικό υπέρηχο, και μάλιστα επειδή ο γιατρός που μου έκανε την αυχενική και το β επιπέδου είναι λίγο πιο "ακριβός" από το μητέρα, όλες μου είπαν ότι απλά το κάνει για να δικαιολογήσει τα λεφτά που παίρνει (σημειώνω ότι το να γλιτώσεις ένα πρόωρο τοκετό δεν πληρώνεται με τίποτα). Μιλώντας με διάφορους γιατρούς επειδή τυχαίνει να είναι γιατρός και η αδερφή μου, μου είπαν ότι ενδοκολπικό υπέρηχο κάνουν μόνο εάν υπάρχει ιστορικό πρόωρου τοκετού ή επανειλημμένες αποβολές. Ο δικός μου γιατρός το κάνει στάνταρ γιατί τον τράχηλο και την κατάστασή του τον βλέπεις μόνο ενδοκολπικά. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι ήμουν πολύ τυχερή (όπως είπε και η tounts) και τη γλίτωσα. Δε θέλω να διαφημίσω τους γιατρούς μου, απλά θέλω να σας εφιστήσω την προσοχή σε επόμενες εγκυμοσύνες. Συγνώμη εάν σας κούρασα, απλά θεωρώ ότι κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη.

κι εμενα μου εκανε κολπικο υπερηχο ο γιατρος που εκανα την β επιπεδου. μου ειπε οτι το μωρο ειναι καλα αλλα πρεπει να δουμε και τον τραχηλο γιατι τι νοημα εχει να ειναι το μωρο καλα και εσυ να γεννησεις σε λιγες βδομαδες... οταν πηγα στον γιατρο μου την β επιπεδου να την δει με ξανακοιταξε κι εκεινος... Ειναι απαραιτητη εξεταση σε αυτον τον μηνα αλλα δεν το κανουν ολοι! εδω αλλοι κανουν 10 λεπτα την αυχενικη διαφανεια και 20 λεπτα την β επιπεδου, ενω εγω εκανα 1 και μιαμιση ωρα αντιστοιχα!!! Ο λογος που γινεται αυτο ειναι οτι υπαρχουν λιγοι γυναικολογοι που ειναι πιστοποιημενοι να κανουν αυτες τις εξετασεις και μονο αυτοι πρεπει να τις κανουν. ο δικος μου γιατρος ενω εχει πολυ καλο μηχανημα υπερηχων στο ιατρειο του με εστειλε σε εξειδικευμενο γιατρο για αυτες τις εξετασεις και το ντοπλερ. Το προβλημα ειναι οτι στην πλειοψηφια τους οι γιατροι που κανουν αυτες τις εξετασεις ΔΕΝ ειναι εξειδικευμενοι με αποτελεσμα να διακινδυνεύεται η υγεια του εμβρυου και της εγκυου!!! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον στην επιλογη γιατρο!!! Υπαρχει μια διεθνης λιστα με τους πιστοποιημενους ιατρους, ο δικος υπερηχογραφιστης ηταν, αλλα δεν την βρισκω τωρα...

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...