Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας!!Είχα τελευταία περίοδο στις 17/11, 1ος υπέρηχος 5 εβδομάδων και 5 ημερών βλέπει ο γιατρός έναν σάκο και όλ ακαλά, έμβρυο μου είπε πιο μετά, σε 4 μέρες αρχίζω να έχω σκουπίσματα με αίμα, μου δίνει τα ultrostegan (καπως έτσι λέγονται) και ξάπλα. 2ος υπέρηχος 6 εβδομάδων και 5 ημερών, το σκουπίσματα με αίμα συνεχίζονται, βλέπει μικρή αποκόληση και όχι έμβρυο, όχι καρδιά, τίποτα. Μου είπε να συνεχίσω τα χάπια και την ξάπλα για άλλη μια εβδομάδα οπότε και πλέον θα έχει ξεκάθαρη άποψη. Δίνει μικρές πιθανότητες να εμφανιστεί καρδιά πιο μετά. Έχει κάποια κοπέλα ανάλογη εμπειρία;;;;

Εμβρυϊκά στοιχεία δεν έχει δει καθόλου?

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα,καλη χρονια (σας ειπα ,δεν θυμαμαι)

κοριτσαρες εχω απιστευτα νεα.πηγα εχθες για doppler να δουμε αν τροφοδοτουνται σωστα τα εμβρυα,και το ενα αγορακι δεν τροφοδοτειται σωστα.την παρασκευη μπαινω σε νοσοκομειο,και γενναω το πολυ σε μια εβδομαδα.ειμαι τρομερα αγχωμενη να πανε ολα καλα.

Δεν μου είπε αν έχει δεί, αλλά λογικά κάτι είδε για να μου πεί να περημένω. Τι να πώ...

Ε τότε όλα θα πάνε καλά. Και γω στα δύο μου παιδάκια αργά άκουσα καρδούλα διότι είχα και καθυστερημένη σύλληψη. Στην περίπτωση της παλλίνδρομης, δεν βλέπαμε καθόλου εμβρυϊκά στοιχεία και επίσης ό σάκος δεν μεγάλωνε.

Όλα θα πάνε καλά, κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός σου και καλές σκέψεις.

Ιπποκαμπάκι τι ακούω? Θα δεις τα μωράκια σου νωρίτερα. Σε ποιό μήνα είσαι?

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα,καλη χρονια (σας ειπα ,δεν θυμαμαι)

κοριτσαρες εχω απιστευτα νεα.πηγα εχθες για doppler να δουμε αν τροφοδοτουνται σωστα τα εμβρυα,και το ενα αγορακι δεν τροφοδοτειται σωστα.την παρασκευη μπαινω σε νοσοκομειο,και γενναω το πολυ σε μια εβδομαδα.ειμαι τρομερα αγχωμενη να πανε ολα καλα.

ιπποκαμπάκι μου επιτέλους ήρθε η ώρα να πάρεις αγκαλίτσα τα ζουζουνάκια σου!!!!:D εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μας ενημερώσεις!!!

Ε τότε όλα θα πάνε καλά. Και γω στα δύο μου παιδάκια αργά άκουσα καρδούλα διότι είχα και καθυστερημένη σύλληψη. Στην περίπτωση της παλλίνδρομης, δεν βλέπαμε καθόλου εμβρυϊκά στοιχεία και επίσης ό σάκος δεν μεγάλωνε.

Όλα θα πάνε καλά, κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός σου και καλές σκέψεις.

Ιπποκαμπάκι τι ακούω? Θα δεις τα μωράκια σου νωρίτερα. Σε ποιό μήνα είσαι?

στις 8 ιανουαριου θα μπω στον ογδοο μηνα.ειμαι 31η εβδομαδα

καλή χρονιά σε όλες!!

Ιπποκαμπάκι αυτό είναι πολύ ωραίο!!! Με το καλό!! Θα γνωρίσεις την ευτυχία και αγχώνεσαι?? Όλα καλά θα πάνε!!!

Βασδελί συγχαρητήρια!!!! Καλώς ήρθε ο μπέμπαρος!!!

Σε περιμένουμε να μας τα πεις όλα λεπτομερώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα.αναχωρω για το νοσοκομειο,την αλλη εβδομαδα θα ερθω ξεφουσκωτη,ευχομαι να πανε ολα καλα.αχ,προσευχηθειτε να ειναι καλα το μωρακι μου το αδυναμο.σας φιλω.

Διαφημίσεις

καλημερα.αναχωρω για το νοσοκομειο,την αλλη εβδομαδα θα ερθω ξεφουσκωτη,ευχομαι να πανε ολα καλα.αχ,προσευχηθειτε να ειναι καλα το μωρακι μου το αδυναμο.σας φιλω.

κοριτσακι μου όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα έχεις αγκαλίτσα τα 3 αγγελάκια σου!!! θα περιμένουμε τα ευχάριστα!!!!;):D μην μας ξεχασεις μετά με το τρέξιμο που θα έχεις έτσι?:confused::D

Σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια! Με το καλο να γυρισεις κ να μας πεις τα ευχαριστα!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ιπποκαμπάκι μου με το καλό να παρεις τα μωρακια σου αγκαλίτσα!!!

Velvetaki μου (θα πω το συνηθισμένο αλλα που το πιστευω) την επομενη φορα θα μπεις να μας πεις ευχάρηστα!!!!

Kittyme μακαρι να πάνε όλα καλά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Πριν απο λιγες μερες επαθα κολπιτιδα (μετα απο παρα πολλους μηνες που ειχα να παθω:)) και πηγα στον γιατρο με ειδε κολπικα μου ειπε πως δεν υπαρχουν πιθανοτητες εγκυμοσυνης αυτον τον μηνα γιατι εκανα ωορρηξια απο τα αριστερα και ειχα μικρο ενδομητριο ετσι μου εδωσε θεραπεια χαπια και αλοιφη!!!

Τα χαπια μαλλον με πειραξαν γιατι αρχησα να βγαζω εξανθηματα(κοκκινηλες που φαγουριζονται) και ετσι την σταματησα την θεραπεια μεχρι την Δευτερα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...