Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσάκια καλημέρα!!!

να ευχηθώ καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος!!!

το 2011 να φέρει στην κάθε μία ότι επιθυμεί περισσότερο!!!

Βασδελάκι μου εύχομαι αυριο να ΄πανε όλα καλά και να κρατήσεις αγκαλίτσα τον πρίγκιπά σου!!!!;):D:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες σας!!!! Καλή χρονιά να έχουμε, μόνο με καλά νέα!!

Vasdeli καλή επιτυχία για αύριο!!! Με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά το μπεμπάκο σου!!!:P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες σας!!!! Καλή χρονιά να έχουμε, μόνο με καλά νέα!!

Vasdeli καλή επιτυχία για αύριο!!! Με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά το μπεμπάκο σου!!!:P

Ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ με το καλό!!!! !:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλη χρονια γλυκιες μου φιλεναδες!!!!

με πολλα μωωρακια το 2011 να κυλησει ομορφα!!!

στελνω ολη μου την μπεμπεδοσκονη σε Ιολακι Δομνινα Μαρτζι Αγγελικη Τουντς κ σε οσες ξεχναω γιατι καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα ουκ ολιγα!!!!

:)

Βικακυ μου με το καλο γλυκεια μου φιλεναδα!!

ΓΕΝΝΗΣΕ Η VASDELI!!!!!!!

Sms από Vasdeli

03-01-11, 16:06

Σήμερα 3-1-11 ώρα 13.00 ακριβώς ήρθε στην αγκαλιά μου ο γελαστός μπέμπης μου! 3700 γρ! Είμαι ευτυχισμένη! Όλα οκ με καισαρική! :-D

Της άνοιξα θέμα για ευχούλες εδώ: http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=768116#post768116

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

δεν ξερω πως να ξεκινησω πραγματικα..καταρχην χρονια πολλα καλη χρονια και γεματο υγεια το 2011...ειμαι η ιωαννα και εχω 2παιδακια,οπως και 2αποτυχημενες εγκυμοσυνες:cry:1παλινδρομη και 1βιοχημικη...εκανα εξετασεις για θρομβοφιλια μηπως και.....αλλα τα αποτελεσματα αργουν..υπαρχει περιπτωση να εχω θρομβοφιλια και να ειχα 2εγκυμοσυνες(των παιδιων μου)φυσιολογικα και χωρις κανενα συπτωμα?

:-D

Κοριτσια χτες ηταν να αδιαθετησω. Παρολα αυτα, χτες το πρωι εμφανισα καποια μπεζ υγρα και μετα απο αυτο.... τερμα.... τιποτα....

Σημερα θεωρητικα πρωτη μερα καθυστερησης.

Τον προηγουμενο μηνα ειχα μια βιοχημικη και ειπα να προσπαθησω και αυτο το μηνα. Λετε να μου εκατσε? Αν μεχρι το απογευμα δε δω φως, θα παω να κανω μια β χοριακη.

Γεια σας!!Είχα τελευταία περίοδο στις 17/11, 1ος υπέρηχος 5 εβδομάδων και 5 ημερών βλέπει ο γιατρός έναν σάκο και όλ ακαλά, έμβρυο μου είπε πιο μετά, σε 4 μέρες αρχίζω να έχω σκουπίσματα με αίμα, μου δίνει τα ultrostegan (καπως έτσι λέγονται) και ξάπλα. 2ος υπέρηχος 6 εβδομάδων και 5 ημερών, το σκουπίσματα με αίμα συνεχίζονται, βλέπει μικρή αποκόληση και όχι έμβρυο, όχι καρδιά, τίποτα. Μου είπε να συνεχίσω τα χάπια και την ξάπλα για άλλη μια εβδομάδα οπότε και πλέον θα έχει ξεκάθαρη άποψη. Δίνει μικρές πιθανότητες να εμφανιστεί καρδιά πιο μετά. Έχει κάποια κοπέλα ανάλογη εμπειρία;;;;

καλημέρα σε όλλα τα κοριτσάκια παλιά και καινούρια!

βελβετάκι μου μακάρι να είναι θετική η χοριακούλα σου και να έχουμε την πρώτη εγκυμοσινη του 11 στο καφέ μας!!!:D;) θα στείλω τη θετική μου ενέργια!!!Α!! και τη μπεμπεδόσκονη της Μαρίας που την πας?;)

annia μου για την περίπτωσή σου δεν ξέρω κάτι για να βοηθήσω.....

εύχομαι να λυθούν όλες οι απορίες σου και να βάλετε σύντομα μπροστά και για ένα τρίτο παιδάκι που απ' ότι κατάλαβα το επιθυμίτε!!! η υπομονή είναι το κλειδί!!

kittyme απο την δική μου πείρα θα σου πω οτι καρδούλα άκουσα και τις 2 φορές στην 6-7 εβδομάδα κύησης οπότε την επόμενη φορά θα μάθεις!!! όσο για τα χαπάκια δεν είναι τίποτα, τα πέρναμε οι περισσότερες στις εγκυμοσύνες μας, εγώ είχα φτάσει να πέρνω 8 κάποιο διάστημα και κολπικά και απο το στόμα.....

εύχομαι να ακούσεις την καρδούλα του την επόμενη φορά και να πάνε όλα καλά!!!

τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε??

Νικάκι Μάγδα Δομνίνα Τουντς Ανδριανή trying ιππόκαμπακι είστε καλά?

Κριστάκι Αμαρυλλίς Βασδέλι Μαρία Πατουσίτσα τι κάνουν τα νεογέννητα καλά? περιμένουμε νεάκια σας!!;):D

αν ξέχασα καμία sorry!:oops:

δεν ξερω πως να ξεκινησω πραγματικα..καταρχην χρονια πολλα καλη χρονια και γεματο υγεια το 2011...ειμαι η ιωαννα και εχω 2παιδακια,οπως και 2αποτυχημενες εγκυμοσυνες:cry:1παλινδρομη και 1βιοχημικη...εκανα εξετασεις για θρομβοφιλια μηπως και.....αλλα τα αποτελεσματα αργουν..υπαρχει περιπτωση να εχω θρομβοφιλια και να ειχα 2εγκυμοσυνες(των παιδιων μου)φυσιολογικα και χωρις κανενα συπτωμα?

Κορίτσι, έχω και εγώ δύο παιδάκια, και μία παλλίνδρομη μετά από αυτά. Έκανα έλγχο θρομβοφιλίας, είμαι οριακά, ο αιματολόγος πάντως μου είπε ότι πράγματι, υπάρχουν περιπτώσεις που μία γυναίκα είναι θρομβοφιλική και παρ'όλα μπορεί να μη παρουσιάσει προβλήματα σε γέννες και εγκυμοσύνες. Άρα εσύ μπορεί να απέβαλες λόγω θρομβοφιλίας, παρά το γεγονός των δύο προηγειθησών τελειόμηνων κυήσεων. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα με ένα τρίτο μωράκι.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...