Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ναι, ακόμα!

Την Παρασκευή πάω για nst sto Ias;v stiw 12.30 ......για να δούμε τι θα δούμε......

Σήμερα έρχονται.

εύχομαι να πάνε όλα καλά, και να πάρεις τον μπεμπάκο σου αγκαλίτσα σύντομα;):D με το καλό να δεχτείς και την υπόλοιπη οικογένεια.

Μαγδάκι μου καλά να περάσετε!! αυτές οι μέρες είναι ωραία με την οικογένεια!

Διαφημίσεις

εύχομαι να πάνε όλα καλά, και να πάρεις τον μπεμπάκο σου αγκαλίτσα σύντομα;):D με το καλό να δεχτείς και την υπόλοιπη οικογένεια.

Μαγδάκι μου καλά να περάσετε!! αυτές οι μέρες είναι ωραία με την οικογένεια!

Ευχαριστώ Αγγελική μου!:P

Έχεις σκεφτεί να ανοίξεις ζαχαροπλαστείο με τέτοια θαύματα που κάνεις;:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ευχαριστώ Αγγελική μου!:P

Έχεις σκεφτεί να ανοίξεις ζαχαροπλαστείο με τέτοια θαύματα που κάνεις;:D

χαχαχ δεν μου αρέσει η ρουτίνα..... θέλω να κάνω καινούρια πράγματα κάθε τόσο για να μην βαριέμαι!!!!;):D

τώρα κεντάω στη φιλεναδίτσα μου σαλιάρες για τα διδυμάκια!!!

Κορίτσια μου καλησπέρα!!

Μπορώ πια και επισήμως να σας απευθύνομαι ως η ευτυχής μαμά δύο θαυμάτων!!

Ο δεύτερός μου θησαυρός γεννήθηκε με προγραμματισμένη καισαρική στις 14/12, αρτιμελής, υγιέστατος, πανέμορφος, μοναδικός, ένα αντράκι σωστό με βάρος 4270 γρμ. και ύψος 54 εκ.

Σας γράφω από τον υπολογιστή του γραφείου (το χούι αφήνει τελευταίο τον άνθρωπο και έτσι πέρασα για μια "εκκρεμότητα") καθώς στο σπίτι αλλάξαμε εταιρία και δεν έχουμε internet για λίγο καιρό. Δεν έχω διαβάσει τίποτα από τα νέα σας, ελπίζω ωστόσο οι άγιες αυτές μέρες να σας βρούν υγιείς και χαρούμενες και να εκπληρώσουν τα όνειρα της κάθε μίας. Το δικό μου εκπληρώθηκε!!!

Σας φιλώ γλυκά

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Αμαρυλλίς!!!!!! Συγχαρητήρια!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!! Και μην σε ξαναδω στο γραφείο .. Θα στα κόψω τα πόδια.. Αν θες να βγαίνεις, να πηγαίνεις βόλτες! Όχι γραφείο ενταξει??? Τα πα και ξεθύμανα !!!

Να σου ζήσει ο μπέμπαρος!!!! :-) :-)

Κορίτσια μου καλησπέρα!!

Μπορώ πια και επισήμως να σας απευθύνομαι ως η ευτυχής μαμά δύο θαυμάτων!!

Ο δεύτερός μου θησαυρός γεννήθηκε με προγραμματισμένη καισαρική στις 14/12, αρτιμελής, υγιέστατος, πανέμορφος, μοναδικός, ένα αντράκι σωστό με βάρος 4270 γρμ. και ύψος 54 εκ.

Σας γράφω από τον υπολογιστή του γραφείου (το χούι αφήνει τελευταίο τον άνθρωπο και έτσι πέρασα για μια "εκκρεμότητα") καθώς στο σπίτι αλλάξαμε εταιρία και δεν έχουμε internet για λίγο καιρό. Δεν έχω διαβάσει τίποτα από τα νέα σας, ελπίζω ωστόσο οι άγιες αυτές μέρες να σας βρούν υγιείς και χαρούμενες και να εκπληρώσουν τα όνειρα της κάθε μίας. Το δικό μου εκπληρώθηκε!!!

Σας φιλώ γλυκά

Να σου ζησει ο αντρακλας!!! Να ειναι γερος και καλοτυχος και να εισαστε γεροι και εσεις για να τον καμαρωνεται!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Amaryllis μου να σου ζήσει ο μπέμπαρος!!!!! να είναι πάντα γερος και οι ευτυχισμένοι γονείς να τον χαίρεστε όπως επιθυμήτε!!!

vasdelακι μου περιμένουμε τα νέα σου!!

κοριτσάκια μου γλυκά αύριο έχω τραπέζι στο σπίτι και θα είναι δύσκολο να μπω και να ευχηθώ οπότε.....

Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα να περάσετε αυτες τις άγιες μέρες όσο γίνεται πιο ξέγνιαστα και με αγαπημένα πρόσωπα!!! και ο Αγιος Βασίλης να σας φέρει ότι επιθυμεί η κάθεμιά σας πιο πολύ!!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Διαφημίσεις

Την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, πρώτα ο Θεός, θα κρατήσω στην αγκαλιά μου τον δεύτερο γιο μου, κορίτσια....:-P

Είμαι πολύ συγκινημένη και συγχρόνως το μυαλό μου δουλεύει με χίλια....

Πρωτοχρονιά λογικά θα κάνω μέσα, αγκαλιά με το αγγελούδι μου!!!

Το nst έδειξε μια ήρεμη μήτρα και τέλειο καρδιακό παλμό του μπέμπη...Τα αμνιακά υγρά είναι άψογα!

Ρώτησα τον γιατρό αν θα μπορέσω να κάνω rooming in και απάντησε χαρακτηριστικά: ' εννοείται'

Είμαι χαρούμενη!:-P

qwlrp3.png

καλα χριστουγεννα σε εσας κ τις οικογενειες σας! Σε οσες τα καταφεραν να χαιρονται τα θαυματακια τους και σε οσες προσπαθουν του χρονου τα χριστουγεννα να εχουν τα μωρακια τους αγκαλια!

Βικακι με το καλο ο μπεμπης!!!

Καλες γιορτες σε ολες!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, πρώτα ο Θεός, θα κρατήσω στην αγκαλιά μου τον δεύτερο γιο μου, κορίτσια....:-P

Είμαι πολύ συγκινημένη και συγχρόνως το μυαλό μου δουλεύει με χίλια....

Πρωτοχρονιά λογικά θα κάνω μέσα, αγκαλιά με το αγγελούδι μου!!!

Το nst έδειξε μια ήρεμη μήτρα και τέλειο καρδιακό παλμό του μπέμπη...Τα αμνιακά υγρά είναι άψογα!

Ρώτησα τον γιατρό αν θα μπορέσω να κάνω rooming in και απάντησε χαρακτηριστικά: ' εννοείται'

Είμαι χαρούμενη!:-P

Τι ειναι το Rooming in? Αντε με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα.

Στην νεα μανουλα να της ζησει το μωρακι της!!!

Το ιπποκαμπακι που χαθηκε βρε κοριτσια?

Επισης και η Ιολη εχει καιρο να εμφανιστει.

Είναι να έχεις συνεχώς το μωράκι σου, δίπλα σου στο δωμάτιο του μαιευτηρίου.

Η Ιόλη καλά είναι, απλά πήζει στη δουλειά...

qwlrp3.png

με το καλό βασδελάκι, τέλειο δώρο.........

το rooming in ό,τι καλύτερο αλλά κούυυυυυυυυυυυραση.....εμένα με είχε ξετινάξει ο μικρός μου στο κλάμα. Αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν του δίνουν ξένο....

Περιμένουμε νέα. Χρόνια πολλά σε όλες κορίτσια, όλα να πάνε καλά για όλες.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...