Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημέρα!!!!

κοριτσακια μου 2 μέρες με πυρετο!!!( κρύο δεν ήθελα?)

Κριστάκι μου τουλάχιστον το διασκεδάζετε;) όσο για τις κορώνες απορώ ρε κορίτσια απο τόσο δα πραγματάκια τι φωνή βγαίνει:confused: τις φιλενάδας μου μένει απέναντι και όταν κλαίει την ακούω σπίτι μου....

Νικάκι μου οι μέρες των γιορτών όπως Χριστούγεννα και Πάσχα είναι δύσκολες για εμάς λόγο δουλειάς του αντρούλη μου..... σχεδόν δεν τον βλέπω:(

magda μου υπομονή και επιμονή!!! κάποια στιγμή θα έρθει και σε εμάς!!!

Ανδριανή μου με το καλό να σας έρθουν και τα δύο ζουζουνάκια σας!!! θα γεμίσει το σπίτι της γιαγιάς μπεμπέκια!!!

vasdelακι τα νέα σου?

Δομνινάκι τουντς καλά?

πολλά φιλιά σε όλες!!! (απο μακριά να μην σας κολλήσω κιόλας....)

Διαφημίσεις

Αντζελακι μου περαστικα σου,ειναι κι ο καιρος περιεργος μια κρυο μια ζεστη,που θα παει θα περασει,κατσε στα ζεστα;)

Οσο για τις διακοπες δεν πειραζει θα οργανωθειτε οταν δε θα 'χει τοση δουλεια...φιλαααακια

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Περαστικουλια Αντζελα!!!

Τι κανεις σημερα vasdelaki??? Για να δουμε το μωρακι θα ειναι Τοξοτάκι ή Αιγοκεράκι!!!

Εμεις οι τοξοτες ειμαστε καλά παιδια ενω αυτοι οι αιγόκεροι (συζυγος) πολύ πεισμα;)!!!

Αλλα όπως λεει και ο αντρας μου το καλυτερο ζωδιο ειναι ο αιγοκερος μεχρι και ο Χριστουλης αιγόκερος ηταν:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Θα πάς με ραντεβου Vasdeli?

Ναι, αν όλα πάνε καλά, αντέξει ο μπεμπούλης και δεν έρθει πιο νωρίς οι ημερομηνίες που παίζουν είναι 27, 29 ή ακόμη και 31!!!:D

Καλημέρα κορίτσια!!!

Περαστικουλια Αντζελα!!!

Τι κανεις σημερα vasdelaki??? Για να δουμε το μωρακι θα ειναι Τοξοτάκι ή Αιγοκεράκι!!!

Εμεις οι τοξοτες ειμαστε καλά παιδια ενω αυτοι οι αιγόκεροι (συζυγος) πολύ πεισμα;)!!!

Αλλα όπως λεει και ο αντρας μου το καλυτερο ζωδιο ειναι ο αιγοκερος μεχρι και ο Χριστουλης αιγόκερος ηταν:):):)

Χα,χα!!! Ωραίος ο σύζυγος!!!:tongue: Σου χρυσώνει το χαπάκι!!!

Όχι μωρέ, πλάκα κάνω!! Γερά να είναι τα παιδάκια που γεννιούνται και ό,τι θέλουν ας είναι.

Αλήθεια πότε είναι η αλλαγή από τοξότη σε αιγώκερο;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βασδελάκι 21 Δεκέμβρη αλλάζει το ζώδιο... Εγώ θα σου'λεγα να έρθει ο μπέμπης κατά τις 31.... ή και 1/1!!! Να κερδίσει τα 5 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούται! χιχιχιχι!

L2qIp2.png

Βασδελάκι 21 Δεκέμβρη αλλάζει το ζώδιο... Εγώ θα σου'λεγα να έρθει ο μπέμπης κατά τις 31.... ή και 1/1!!! Να κερδίσει τα 5 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούται! χιχιχιχι!

A! Aν αλλάζει 21 τότε σίγουρα για αιγωκεράκι το βλέπω....:tongue:

Δε λέει να γεννήσω και να μην είναι εδώ η οικογένεια!!! Στις 22 έρχονται!:)

qwlrp3.png

είχα δουλειά στο γραφείο και δεν έμπαινα.. Απ ό,τι βλέπω όμως είστε όλες καλά όπως σας άφησα.. εκτός από την Άντζελα που ελπίζω τώρα που γράφω να είναι καλύτερα!!!Εγώ τα ίδια.. πίνω τις προγεστερόνες μου και τρώω σοκολάτες. Το 60,9 ξεχάστε το.. Κατά το 63 πρέπει να μαι τώρα.. και να συστηθώ! Με λένε Σούζυ!!! :wink:

Ο άντρας μου έχει κάτι ενοχλήσεις ανδρολογικής φύσεως και πήγε για εξετάσεις.. Αλλά θα συλλαμβάναμε αν είχε πρόβλημα; Λέτε να συνέπεσαν πρόβλημα στο σύζυγο, διάφραγμα εκ γεννετής στη μήτρα, ανεπάρκεια τραχήλου και κακή τύχη; Σαν πολλά δεν είναι;

Διαφημίσεις

Τουντς τα πήρες όλα αμπάριζα.....:)

Ένα ένα κορίτσι μου, αν είχε πρόβλημα ο σύζυγος δεν θα συλλάμβανες. Αλλά καλά έκανε και πήγε για εξετάσεις!

qwlrp3.png

Tountsaki ειλικρινά απορώ πως τα σκέφτηκες όλα αυτά μαζί... Καλά έκανε ο άνδρας σου και πήγε για εξετάσεις.. Δεν είναι να αφήνει τέτοια θέματα ανοιχτά.. Μακάρι να μην είναι τίποτε..

Βασδελάκο 4 μερούλες ακόμη υπομονή και έρχεται όλη η οικογένεια! Και μετά έρχεται το καλύτερο δώρο της ζωής σου! Ο μπέμπης σου!

L2qIp2.png

κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!

πρώτη μέρα σήμερα που δεν έχω πυρετό και είμαι πολύ χαρούμενη!!!

μάλιστα με έχει πιάσει παλιμπαιδισμός απο το πρωί και φτιάχνω μπισκοτένια σπιτάκια και γλυφιτζούρια!!! μετά θα κάνω κουραμπιέδες!!!;):D

είσαστε όλες καλά?

βασδελάκι μου τι κάνει ο μπεμπάκος? περιμένετε?

τουντσάκι μου και εγώ παίρνω τα αγαπημένα ciclacur αλλά λόγο αρρώστιας έχασα 1,5 κιλάκι χιχιχι!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...