Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τι εννοείς "νιώθω ότι δεν είμαι" ;

Τουτς μου περσι που ειχα μεινει πονουσε τοστηθος μου τωρα δεν νιωθω τπτ διαφορετικο απο οταν περιμενω περιοδο!!! Ουτε μου λεει κατι η διαισθηση μου!!! γι' αυτο λεω να περιμενω μεχρι την Τεταρτη εαν αντεξω!!!

Εδω το πρωι χιονιζε τωρα μονο βρεχει!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Η περιοδος αργησε μια μερα να ερθει...... αλλα ηρθε τελικά:):):)

Εκλεισα αισιος 1 χρονο προσπάθεια!!!! Το συνηθισα πια και δεν με στεναχωρει..... όποτε θέλει αυτο θα ερθει... με το ζορι δεν γινονται αυτα!!!!! :):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

δεν πειράζει μαγδάκι, υπομονή. Και γω κλείνω όπου να ναι το χρόνο των προσπαθειών για το τρίτο, με μόνο αποτέλεσμα μια παλλίνδρομη το καλοκαίρι. Περιμένω να αδιαθετήσω κατά τις 20 και ελπίζω τον επόμενο χρόνο να είμαι γενικά πιο τυχερή. Υπομονή, όλα θα γίνουν στην ώρα τους, τι να πω.

Φιλιά σε όλες.

mIdZp3.png

Eμεις παλι με τον καλο μου ειπαμε να το παλεψουμε ξανα και αυτον τον μήνα.

Ειπαμε οτι αν προκυψει παλι προβλημα, να απευθυνθουμε πλεον σε καποιον πιο ειδικο γιατρο για θέματα υπογονιμοτητας...

Διαφημίσεις

Μάγδα, θα έρθει κάποια στιγμή, όταν θέλει εκείνο.

Καλημέρα σε όλες!

Βρε λες να μη θέλει? Στην περίπτωσή μας σκέφτομαι "και που θα βρει καλύτερα??" χαχαχα

Πως παει η ξάπλα βασδελάκι? Πως γίνεται θα μου πεις να είσαι ξάπλα και με άλλα δύο?

mIdZp3.png

Πως παει η ξάπλα βασδελάκι? Πως γίνεται θα μου πεις να είσαι ξάπλα και με άλλα δύο?

Μια χαρά πάει η ξάπλα....Ευτυχώς!

Είμαι στην Αθήνα τώρα και έχω αφήσει την οικογένεια...τα παιδάκια μου:? με τον πατέρα τους και τα πεθερικά μου...Μου λείπουνε αλλά τι να γίνει...Ο γιατρός με ήθελε εδώ σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο....Οπότε έχω απόλυτη ησυχία...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μια χαρά πάει η ξάπλα....Ευτυχώς!

Είμαι στην Αθήνα τώρα και έχω αφήσει την οικογένεια...τα παιδάκια μου:? με τον πατέρα τους και τα πεθερικά μου...Μου λείπουνε αλλά τι να γίνει...Ο γιατρός με ήθελε εδώ σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο....Οπότε έχω απόλυτη ησυχία...

Ποιος να το λεγε ότι η Αθήνα μπορεί να προσφέρει απόλυτη ησυχία :confused:

κριστι μου εγω γενναω σε 2 μηνες η αδερφη μου τον αυγουστο αρα με την μπεμπα αγκαλια θα παω να την δω

Πωπω ειμαι ενα βημα πριν το αλτζχαιμερ!!! Μην παραξηγεις....

Με το καλο να πας να δεις το ανηψακι σου με την μπεμπουλα αγκαλια!!!

Κριστάκι μου η μπεμπούλα σου καλά? κοιμάστε τα βράδια ή "τραγουδάτε"?:tongue::D

εχουμε κλεισει τραπεζι στον Μητροπανο, δεν κοιμομαστε, που δεν κοιμομαστε να ακουσουσε και κανενα τραγουδακι γιατι εμεις απο φωνη δεν... Η μπεμπα ανεβαζει κατι ψηλες αλλο πραγμα!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Βικακι εισαι ξαπλα κουκλα? βιαστικος ο μπεμπης σου!!!

ξεκουρασου τωρα μπορεις γιατι εγω με ενα κ κουτουλαω εσυ με 3 θα θες σιγουρα ξεκουραση!

ναι, είχα κάτι συσπασούλες αλλά τώρα καλά....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλησπερα κοριτσακια σημερα πηγαμε στον γιατρο να δει η αδεερφη μου σακουλακι κ ειδαμε κ εμβρυικα στοιχεια με το που εβαλε τον κολπικο της λεω να εδω ειναι η γιατρος εκανε τον σταυρο της ειναι 5+2 μερες σημερα κ την αλλη βδομαδα παει με το καλο για καρδουλα

εγω πηγα χθες στην γιατρο ειμαστε 1.200γρ κ ολα πανε καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

δεν πειράζει μαγδάκι, υπομονή. Και γω κλείνω όπου να ναι το χρόνο των προσπαθειών για το τρίτο, με μόνο αποτέλεσμα μια παλλίνδρομη το καλοκαίρι. Περιμένω να αδιαθετήσω κατά τις 20 και ελπίζω τον επόμενο χρόνο να είμαι γενικά πιο τυχερή. Υπομονή, όλα θα γίνουν στην ώρα τους, τι να πω.

Φιλιά σε όλες.

Αννουλα μου εγω κλεινω το Πάσχα 2 χρονια προσπάθειας με μόνο αποτέλεσμα μια παλλίδρομη πριν 15 μήνες!!! Υπομονή μόνο αυτό μπορώ να κάνω!!! Λεω να δοκιμάσω τα τεστακια που έλεγε η Τουντς!! Μηπως οι συχνες επαφες που εχουμε εξασθενουν το σπέρμα!!! Παραγγειλα απο μια σελίδα Ελληνική!!! Δεν μου ήρθε μνμ επιβεβαιωσεις για να δουμε εγινε η παραγγελία!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλά να περάσετε στο Μητροπάνο!!!! Εαν ημουν Αθηνα θα ηθελα να ακουσω καποιους καλλιτεχνες και να πηγαινα στο θεατρο!!!

Ανδριαννούλα μου καλέ μοντελο θα την κάνεις εσυ τι μπέμπα!! Ολόκληρο κορίτσι!!:):)

Με το καλό να ακουσει καρδούλα η αδερφή σου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπερα κουκλες...ελπιζω να ειστε ολες καλα!:P

Αντριανουλα πολυ ωραια τα νεα της αδερφης σου,με το καλο να ακουσεται καρδουλα.Καλα οσο για την μπουμπου δεν το συζητω,ολοκληρος κοριτσαρος....εμεις θα την ξαναδουμε στις 20 Δεκεμβρη,ελπιζω να εχει μεγαλωσει,προς το παρον κανει τουμπες κ η μαμα χαιρεται...!:D

Αντζελακι μου τι κανεις???μακαρι να χιονιζε τα Χριστουγεννα θα ηταν υπεροχα αν και χωρις χιονι αυτες οι γιορτες ειναι μαγικες....θα μεινετε Χιο?

Κριστακι μου πως εισαι???πως ειναι η μπουμπου??καλα θα κανετε με το Μητροπανο να ξεσκασετε και λιγο....

Μαγδακι μου ετσι ακριβως ειναι...οποτε θελει εκεινο εεε που θα απαει θα θελησει,απλως απολαυσε την περιοδο μεχρι τοτε...

Τουντσακι μου ολα καλα????με την προβλεψη του καιρου των γιορτων με απογοητευσες λιγακι αλλα δεν πειραζει θα παμε σε κανα παγοδρομιο.....χιχιχιχ!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...