Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Θα είναι μεγάλη βλακεία λέτε να προσπαθησουμε με τον καλό μου ξανά αυτον τον μηνα για μπεμπε?

Αν το καλοσκεφτει κανείς, σαν περίοδο ηταν αυτό που είχα τώρα, με λίγες μέρες καθυστέρηση μόνο.

Ρωτησα την γιατρο αν χρειάζεται να πάω για κάποιο υπέρηχο και μου είπε οτι δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο καθώς η χοριακή μου ήταν πάρα πολύ χαμηλή. Να πάω λέει γενικά να με δει κάποια στιγμή, αλλά οχι αποκλειστικά γιαυτο το λόγο.

και βέβαια να προσπαθήσετε... Επιβάλλεται!!! Χριστούγεννα είναι!!!! :D (μια γνωστή μου, καπάκι μετά από βιοχημική έμεινε έγκυος και όλα πάνε καλά.. )

Διαφημίσεις

μπράβο, μπράβο. Παλουκώσου κυρια μου. Σε δύο βδομάδες λοιπόν.....

Ναι, ναι...αυτό κάνω τώρα....:D

Βιβλίο, περιοδικό, κέντημα και :Dξάπλα....

Vasdeli καλώς να τα δεχτείς κι εσύ σε λίγες μέρες... Ελπίζω να μου την έχει στείλει τη μάσκαρα μέχρι τότε.. :-)

.

:-)

Ευχαριστώ tounts!Nα είσαι καλά!!!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια περιμένω περιοδο από την Παρασκευή... !! Συνηθως όμως αδιαθετω στις 34 μερες το πρωι με καφε υγρα 2-3 μερες πριν και σημερα ειμαι στην 34 και δεν εχω ούτε καφέ ουτε αίμα ουτε πονο στην κοιλία ουτε τπτ!!! Νιωθω όμως οτι δεν ειμαι!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια περιμένω περιοδο από την Παρασκευή... !! Συνηθως όμως αδιαθετω στις 34 μερες το πρωι με καφε υγρα 2-3 μερες πριν και σημερα ειμαι στην 34 και δεν εχω ούτε καφέ ουτε αίμα ουτε πονο στην κοιλία ουτε τπτ!!! Νιωθω όμως οτι δεν ειμαι!!!

Εγώ πάλι εύχομαι να είσαι.....:tongue:

Πες μας, θα σκάσουμε!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

τι εννοείς "νιώθω ότι δεν είμαι" ;

τι εννοείς "νιώθω ότι δεν είμαι" ;

Και αν είσαι???

Αντε Τουντς, κανε και εσυ προσπάθεια να παμε μαζι για καλοκαιρι.

By the way, πολλες γεννες βρε παιδι μου αυτες τις μερες. Τι στο καλο... Την προηγουμενη εβδομαδα δυο φιλεναδες γεννησανε με μια μερα διαφορα. Πολλα μωρα φετος και εχω μια εντυπωση οτι κυριως αγορακια.

τι έγινε ρε παιδιά... Δεν μπήκα το ΣΚ και έγιναν πράματα και θάματα....

Mariaefi μας να σου ζησει ο αγόραρος!!!! Να είστε πάντα καλά όλοι και ευτυχισμένοι!!! Αχ συγκινήθηκα πάλι...

Christy... Τι θα γίνει με την αδιάβροχη μάσκαρα;;; Ακόμα την περιμένω!!!!! :-)

Vasdeli καλώς να τα δεχτείς κι εσύ σε λίγες μέρες... Ελπίζω να μου την έχει στείλει τη μάσκαρα μέχρι τότε.. :-)

Adnihor πολύ καλή μου φαίνεται η χοριακή για 2 μέρες... ΜΙα χαρά θα πάνε όλα για την αδερφή σου.. Και σταμάτα να κλαις! Εκτός αν η Christy σου πάρει κι εσένα μία..

:-)

σου στελνω την αδιαβροχη της mac μαζι με το ασορτι eyeliner! μην την γλιτωσεις απο την μασκαρα και πασαλιφτεις απο το μολυβι...

Ανδιανη να σου στειλω κι εσενα ή θα την χρειαστεις οταν γεννησει η αδελφη σου κ οταν θα πας να την επισκευτεις θα εισαι ετοιμογεννη κ θα συγκινηθεις ακομη περισσοτερο με τον συγχρονισμο?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Και αν είσαι???

Αντε Τουντς, κανε και εσυ προσπάθεια να παμε μαζι για καλοκαιρι.

By the way, πολλες γεννες βρε παιδι μου αυτες τις μερες. Τι στο καλο... Την προηγουμενη εβδομαδα δυο φιλεναδες γεννησανε με μια μερα διαφορα. Πολλα μωρα φετος και εχω μια εντυπωση οτι κυριως αγορακια.

εμένα μου είπε ο γιατρός κατά το Μάρτιο να βάλω μπρος.. Παίρνω και χάπια τώρα. Δεν κάνει.. Δηλαδή θα πάω για ράφτινγκ, θα συμμετέχω στο καρναβάλι χορεύοντας και μετά :-)

Διαφημίσεις

σου στελνω την αδιαβροχη της mac μαζι με το ασορτι eyeliner! μην την γλιτωσεις απο την μασκαρα και πασαλιφτεις απο το μολυβι...

Ανδιανη να σου στειλω κι εσενα ή θα την χρειαστεις οταν γεννησει η αδελφη σου κ οταν θα πας να την επισκευτεις θα εισαι ετοιμογεννη κ θα συγκινηθεις ακομη περισσοτερο με τον συγχρονισμο?

Δεν έχω δοκιμάσει τα mac.. Ευκαιρία είναι .. Στείλε και κανένα κραγιονάκι γιατί όταν είμαι χαρούμενη, τρώω και φεύγει γρήγορα.. :D:D

χαι γκερλς τι κανετε? τουντσακι μου με πιανει ωρες ωρες αλλα μετα συνερχομαι

καλε μαρτη?λιγο μακρυα δεν ειναι?εγω μετα την δευτερη κ με αποξεση λιγοτερο εκατσα

κριστι μου εγω γενναω σε 2 μηνες η αδερφη μου τον αυγουστο αρα με την μπεμπα αγκαλια θα παω να την δω

μαγδουλα μου κανε ενα τεστακι να σου φυγει η αγωνια μακαρι να εισαι εγκυουλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλησπέρα κοριτσάκια μου!! τι κάνετε?

σήμερα έχει πολύ πολύ κρύο και μία βρέχει μία χιονίζει.....

θέλω τα Χριστούγεννα τέτοιο καιρό!!! μπορώ να τον κάνω παραγγελία?:tongue::D

Μαγδάκι μου μακάρι να έρθει και άλλο μπεμπέ στο καφέ μας!! μπας και πάρω και εγώ σειρά κάποια στιγμή;)

βελβετάκι μου δίκιο έχει η Τούντς!!! μέρες χαράς......

Τουντσάκι πήρα αυτά που λέγαμε..... περιμένω να έρθουν!

Κριστάκι μου η μπεμπούλα σου καλά? κοιμάστε τα βράδια ή "τραγουδάτε"?:tongue::D

vasdeli μου μιά χαρά η ξάπλα, με τέτοιο καιρο που να πάς άλλωστε?

adnihorακι τίποτα δεν έμεινε και για σένα!!! η μπέμπα έρχετε!!!!:D

Τουντσάκι το Μάρτη θα κάνουμε μαζί προσπάθεια.. χέρι - χέρι..

Θέλω κι εγώ κρύο και χιόνι για τα Χριστούγεννα.. Πόσο με ξενίζει η εικόνα του Άγιου Βασίλη στην παραλία.. (βλ. Αυστραλία)!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Λένε πως ό,τι καιρό κάνει στις 4 Δεκεμβρίου της Αγ. Βαρβάρας κάνει και ανήμερα τα Χριστούγεννα...Στις 4 Δεκ. λοιπόν, είχε ήλιο, ζέστη και λίγο αέρα.. Οπότε θα σας απογοητεύσω με τις παραγγελίες σας....

.. Για παραγγελίες καλλυντικών όμως αν θέλετε, στην Κρίστυ!!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...