Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τσα!

Να μαι κι εγώ!!!

Έχω ταβλιαστεί από το μεσημέρι...

το nst έδειξε συσπάσεις...Και αφού του έλεγα του μπιμπίκου να μην βιάζεται....:-(

Αύριο στις 2 μμ πάω ΙΑΣΩ για β' ένεση πνευμόνων και nst... Πρέπει το nst να βγει καλό....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΛΕΜΕ......ΑΚΟΜΗ

Θέλω να έρθουν όλοι από το νησι και μετά....

Αλλά, τι να γίνει αν πρέπει θα τον γνωρίσω τον γιόκα μου μόνη μου...Αφού μπήκα στον μήνα μου τίποτα δεν με φοβίζει!!!!:-P:tongue:

Μαριαέφη, φιλενάδα...άνοιξες το δρόμο και σε ακολουθώ....

Κορίτσια, κάντε καμια προσευχούλα να με ξεχάσει ο πελαργούλης για λίγες μέρες....

Μπέμπη, ακούς;:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Τσα!

Να μαι κι εγώ!!!

Έχω ταβλιαστεί από το μεσημέρι...

το nst έδειξε συσπάσεις...Και αφού του έλεγα του μπιμπίκου να μην βιάζεται....:-(

Αύριο στις 2 μμ πάω ΙΑΣΩ για β' ένεση πνευμόνων και nst... Πρέπει το nst να βγει καλό....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΛΕΜΕ......ΑΚΟΜΗ

Θέλω να έρθουν όλοι από το νησι και μετά....

Αλλά, τι να γίνει αν πρέπει θα τον γνωρίσω τον γιόκα μου μόνη μου...Αφού μπήκα στον μήνα μου τίποτα δεν με φοβίζει!!!!:-P:tongue:

Μαριαέφη, φιλενάδα...άνοιξες το δρόμο και σε ακολουθώ....

Κορίτσια, κάντε καμια προσευχούλα να με ξεχάσει ο πελαργούλης για λίγες μέρες....

Μπέμπη, ακούς;:-P

Vasdelaki σου εύχομαι να σε ξεχάσει ο πελαρός για λίγο ακόμη, αλλά και να έρθει καλώς τον δέχτηκες!!!! Με το καλό κοριτσάκι μου, να πάνε όλα κατ' ευχήν!!! Να κρατήσεις το μπεμπάκι σου γερό και δυνατό και να γίνεις πολύ πολύ ευτυχισμένη!!!

Mariaefi να σου ζήσει ο μπέμπαρος!!!!!! Να είανι πάντα ένα γερό, τυχερό και ευτυχισμένο μωράκι!!!!!

Καλη επιτυχια vasdelaki μου!!! Ελπιζω να αντεξει καμια εβδομαδουλα ο μπεμπης!!! Περιμένουμε νεα σου με αγωνια!!! Λες να γινει σημερα η συναντηση με το ζουζουνάκι??? για να εχετε μονο μια μερα με το Μαριαεφάκι??? Οτι και να γινει με το καλό!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Βασδελάκο μου γλυκό.. Μακάρι να σε ξεχάσει ο πελαργός για όσο θες εσύ αλλά ακόμα κι αν βιαστεί να έρθει νωρίτερα όλα θα πάνε καλά αφού ο μπέμπης σου είναι έτοιμος!

Με το καλό κοριτσάρα μου!

L2qIp2.png

Σε μια ώρα φεύγω με βαλίτσα για nst στο Ιασώ...Αν δείξει συσπάσεις δεν με βλέπω να γυρνάω έγκυος!

Άγιε Σπυρίδωνα βάλε το χέρι σου...όχι ακόμη....δεν έχω συσπάσεις τώρα

qwlrp3.png

Vasdeli μου, ολα καλα θα πανε. Κι αν ηρθε η ωρα του να γεννηθει σημερα το μωρακι, παλι ολα καλα θα πανε.

Keep us informed!

Δόξα τω Θεώ γύρισα σπίτι έγκυος!

Ο μπέμπης το μετάνοιωσε και είπε να μείνει στη ζεστασιά...:D Η μήτρα ήταν ήρεμη και θέλει ξεκούραση από δω και πέρα....για να μην έχω συσπάσεις!!!

Επόμενο ραντεβού Τετάρτη...μέχρι τότε ξάπλα!!!:D

πάντωως τις ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονάκια του τις κάναμε για παν ενδεχόμενο....:mrgreen:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι χαζο?

Και αμα εχει πολλες συσπασεις τι γινεται? Απλα γεννας ή μπορει και να ειναι και επικινδυνο για το μπεμπε?

Γεννάς! Αν πας φυσιολογικά τότε κανένα πρόβλημα!! ΑΛΛΑ...

Αν έχεις ήδη 2 καισαρικές στο ενεργητικό σου τότε είναι επικίνδυνες για να ανοίξει η τομή οπότε πρέπει να πας για καισαρική....να μην κινδινέψει η μήτρα...Το μωρό μια χαρά την έχει....άλλος ζορίζετα:Dι!!!

qwlrp3.png

τι έγινε ρε παιδιά... Δεν μπήκα το ΣΚ και έγιναν πράματα και θάματα....

Mariaefi μας να σου ζησει ο αγόραρος!!!! Να είστε πάντα καλά όλοι και ευτυχισμένοι!!! Αχ συγκινήθηκα πάλι...

Christy... Τι θα γίνει με την αδιάβροχη μάσκαρα;;; Ακόμα την περιμένω!!!!! :-)

Vasdeli καλώς να τα δεχτείς κι εσύ σε λίγες μέρες... Ελπίζω να μου την έχει στείλει τη μάσκαρα μέχρι τότε.. :-)

Adnihor πολύ καλή μου φαίνεται η χοριακή για 2 μέρες... ΜΙα χαρά θα πάνε όλα για την αδερφή σου.. Και σταμάτα να κλαις! Εκτός αν η Christy σου πάρει κι εσένα μία..

:-)

Θα είναι μεγάλη βλακεία λέτε να προσπαθησουμε με τον καλό μου ξανά αυτον τον μηνα για μπεμπε?

Αν το καλοσκεφτει κανείς, σαν περίοδο ηταν αυτό που είχα τώρα, με λίγες μέρες καθυστέρηση μόνο.

Ρωτησα την γιατρο αν χρειάζεται να πάω για κάποιο υπέρηχο και μου είπε οτι δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο καθώς η χοριακή μου ήταν πάρα πολύ χαμηλή. Να πάω λέει γενικά να με δει κάποια στιγμή, αλλά οχι αποκλειστικά γιαυτο το λόγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...