Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!

τουντσάκι μου γλυκό μακάρι να μέναμε κοντά και να ερχόσασταν όλες για κέρασμα!!! Α!! να σου πω οτι η τούρτα μας είναι σοκολάτα φερέρο αλλά απ' έξω μιάζει με τυράκι που έχει κάτι ποντικάκια!!( ήθελε κάτι χιουμοριστικό να γελάσουμε και έτσι....);):D

Διαφημίσεις

Angelaki να σου ζήσει και ο αντρούλης και το μωράκι της φίλης σου..

Να περάσετε υπέροχα σήμερα και να το χαρείτε μέχρι εκεί που δεν παίρνει..

Τουντσάκι εφόσον δούλεψαν μια χαρά τα τεστ ωορρηξίας είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα δουλέψει και το τεστ εγκυμοσύνης και αυτή τη φορά το μπεμπέ θα' ρθει για να μείνει.. Μέχρι τότε.. χόρευε μέχρι τελικής πτώσεως αφού το λατρεύεις!

Βασδελάκι 16 και σήμερα!

L2qIp2.png

Βασδελάκι 16 και σήμερα!

άστα να πάνε....περνάει ο καιρός!!!:P

Αύριο στη 1 έκλεισα για nst στο Ιασώ.....(καρδιοτοκογράφο)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εχω εναν πονοκεφαλο σημερα βρε κοριτσια... τι να σας πω... αστα να πανε.

Γενικα δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου αυτες τις μερες.

Μου την εχει δωσει με την παλλινδρομηση.

Φανταζομαι οτι θα μου περασει μολις μου τελειωσει και η περιοδος.

Παντως σε σχεση με αλλες φορες, εχω περισσοτερο αιμα...

Συχτηρ πια... ευτυχως που εχω αντρουλη με κατανοηση. Ποσο τον αγαπω παναγιτσα μου...

Βελβετάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα..

Κι εγώ στην περίοδο μετά την αποτυχημένη εξωσωματική πνίγηκα στο αίμα και στους διάφορους πόνους..

Πάμε για το επόμενο τώρα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

βελβετακι λιγες μερες υπομονη κ θα εισαι καλυτερα!

ερχονται κ γιορτες κ αργιες ευκαιρια για γουτσου γουτσου!!!

ανδριανα εισαι καλυτερα? η αδελφη σου??

τουντσακι ριξε κ για μας ενα χορο!

κοριτσια εμαθα κατι κ ειμαι καπως..η θεια μου ειχε ενοχλησεις στο στηθος εδω και κανα 6μηνο (50 ετων) κ ο γυναικολογις της ελεγε δεν ειναι τιποτα (απορω πως πηγαινε σε αυτον τεσπα) τελικα εκανε απο μονη της μαστογραφια και πηγε κ σε εναν αλλο γυναικολογο γιατι ειχε περιοδο συνεχεια... αυτος δεν τα ειδε καλα τα πραγματα κ την εστειλε σε μαστολογο ... το αποτελεσμα ειναι οτι θελει χειρουργειο κ βιοψια... δεν εχει ακομη αποφασισει τι θα κανει.Μηπως ξερετε κανεναν καλο στην Αθηνα? ε να παρει κ αλλη μια γνωμη.

κοριτσια εμαθα κατι κ ειμαι καπως..η θεια μου ειχε ενοχλησεις στο στηθος εδω και κανα 6μηνο (50 ετων) κ ο γυναικολογις της ελεγε δεν ειναι τιποτα (απορω πως πηγαινε σε αυτον τεσπα) τελικα εκανε απο μονη της μαστογραφια και πηγε κ σε εναν αλλο γυναικολογο γιατι ειχε περιοδο συνεχεια... αυτος δεν τα ειδε καλα τα πραγματα κ την εστειλε σε μαστολογο ... το αποτελεσμα ειναι οτι θελει χειρουργειο κ βιοψια... δεν εχει ακομη αποφασισει τι θα κανει.Μηπως ξερετε κανεναν καλο στην Αθηνα? ε να παρει κ αλλη μια γνωμη.

Δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν.. Εύχομαι να μην είναι αυτό που φοβάστε... Ο Θεός μαζί της!!

Κι εγώ έχω κάτι πόνους και λέω φταίει το σουτιέν και δεν πάω στο γιατρό.. Αλλά με φόβισες τώρα και θα κλείσω μαστογραφία...

Ναι, τον δικό μου. Θέλεις τα στοιχεία του;

qwlrp3.png

vasdelaki δε νομίζω να είμαστε συνάδελφοι...τι δουλειά κάνεις?

εγώ περιμένω και την περίοδο τώρα του Δεκεμβρίου και μετά μου φαίνεται ότι πρέπει να ξεκινήσω κανένα τεστ ωορρηξίας να κάνω διότι πλέον μου την έχει δώσει που δεν μπορώ να την πετύχω. Αμάν πια

mIdZp3.png

[quote=tounts;731298

Adnihor τι έγινε με την αδερφή σου; Ανέβηκε η χοριακή;

.

τουντσακι μου απο 215 πηγε 490 στις 2 μερες νομιζω καλα ειναι κ η προγεστερονη της 22 αυτο που με αγχωνει εμενα ειναι οτι ποναει

εννοειται οτι δεν της λεω τιποτα γιατι μπορει να μην ειναι κ τιποτα αλλα εγω φοβαμαι κ την σκια μου κ στις δυο αποβολες μου πριν γινουν ειχα πονους δυνατους περιοδου πηρε την γιατρο τηλ κ της εδωσε τροφοκαρτ 3 την ημερα μακαρι να ειναι μονο ο φοβος μου αφου μερικες φορες νομιζω οτι ποναω κ γω λες κ ειμαι στην αρχη μαλλον πρεπει να χαλαρωσω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα στα κοριτσάκια!!

trying μου περαστικά!!! όλα θα πάνε καλά!!!!

adnihoraki τι χαρές στην οικογένεια!!! με το καλό και το καινούριο μπεμπέ!!! φαντάζομαι παππούς και γιαγιά χαρές που θα κάνουν.

velvetaki τον επόμενο μήνα μαζί..... και εγώ αδιαθέτισα σήμερα..9 μέρες πιο μπροστά...

Δομνίνα μου καινούριος χρόνος καινούριες προσπάθειες!!!!

τουντσάκι όλα καλά?

vasdeli θα κάνετε πρωτοχρονιά με το και νούριο μπεμπέ!!!! πιο καλό ποδαρικό δεν θα μπορούσατε να έχετε;):D

φιλιά σε όλες!!

ατζελα δεν εχεις ιδεα τι χαρα μας εδωσε σε ολους αυτη η αδερφη μου απο τα 22 της δεν ειχε καταφερει να κανει σχεση αληθεια λεω στην βδομαδα πανω χαλαγαν μπορει να εμπλεκε με ηληθιους το πιο πιθανο εφτασε στα 35 της να εχουμε παντρευτει ολες ακομα κ η πιο μικρη κ ολοι οι συγγενεις να λενε κουβεντες κ να κρυφοκοροιδευουν λεγοντας την γεροντοκορη κ ελα μωρε ποιον θα βρει τωρα κ ομως ειχε την πιο καλη τυχη απο ολες μεσα σε ενα χρονο βρηκε κ αντρα κ παντρευτηκε κ εκανε κ τον γαμο που ηθελε κ εμεινε εγκυος κυριολεκτικα χωρις καμια προσπαθεια

το μαραζι των γονιων μου αυτη η αδερφη μου ηταν κ ολλων δηλ γιατι σε γιορτες που μαζευομασταν ολοι ζευγαρωμενοι η μονη που ηταν μονη ηταν αυτη δεν χερομαστε διπλα αλλα δεκαπλα κ επειδη οι ορμονες μου τα χουν παιξει κ κλαιω τωρα σταματαω εδω!! τελος καλο ολα καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλή μου φίλη Μαριαέφη!

Με το καλό να κρατήσεις το αγγελούδι σου αγκαλιά!!!

Ο Θεός μαζί σου!!!

(Όπως καταλάβατε γεννάει τώρα που γράφω....μόλις έλαβα sms)

qwlrp3.png

Αχ καρδούλα μου να πανε όλα καλά!!! Η Παναγιτσα να ειναι δίπλα της!!! Εχω συγκινηθεί!!! Μετα την παλλιδρομή μου όταν μπηκα στο Foroum ηταν το πρωτο ατομο που μου εδωσε κουράγιο!!!

Vasdelaki μου μπες να μας πεις τα νεα!!! Τελικά το Κιντεράκι είναι αγοράκι ή κοριτσάκι!!!! ????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...