Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσακια τι κανετε?εμενα οι ενοχλησεις καλα κρατουν πριν 3 μερες ειχα παει στην κλινικη αλλα ο τοκογραφος δεν εδιξε κατι

το θεμα ειναι οτι εχω πονακια περιοδου ναι μεν την μικρη την ακουω αλλα οχι συνεχεια οπως πριν αλλα τακτικα μπορω να πω

να ρωτησω ρε κοριτσια κατι ασχετο με εμενα η αδερφη μου που παντρευτηκε πριν ενα μηνα ειχε 4 μερες καθυστεριση εκανε τεστ κ βγηκε θετικο το θεμα ειναι οτι δεν ειχαν βαλει μπροστα κ εχουν πεσει κ οι δυο απο τα συννεφα γιατι υποτιθεται προσεχαν εκανε χοριακη κ εδιξε 215 εμενα μου φανηκε μικρη κ εκανα το λαθος κ της το ειπα κ μαλλον την αγχωσα αθελα μου εσεις πως την βλεπετε? οκ δεν το περιμενε αλλα δεν ειναι κ παιδουλα θα εβαζε μπροστα τον μηνα που μας ερχεται

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Trying μου το κρίσιμο διάστημα για το μωρό σου έχει περάσει.. Αυτή τη στιγμή πρωτεύουσα σημασία είναι να γίνεις εσύ καλά για να μπορείς να συνεχίσεις να το τροφοδοτείς και να το μεγαλώνεις ανενόχλητα... ο μπέμπης είναι απολύτως ασφαλής... Για το καλό του είναι άλλωστε!

Δομνίνα μου μάλλον έχεις δίκιο... Απλά μερικές φορές με παρασύρει το άγχος!!

Tounts και mariaefi σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!

Adnihor μου μια χαρούλα είναι η χοριακή της αδερφής σου.. Είναι ένα το μπεμπέ και είναι καλά πιασμένο... Βιάστηκε λίγο το μωρουλίνι να' ρθει αλλά σίγουρα είναι καλοδεχούμενο..

Όσον αφορά εσένα μην κουράζεσαι καθόλου.. Προέχει η μπέμπα σου αυτή τη στιγμή..

Trying μου λογικό είναι να αγχώνεσαι.. η πρώτη σου εγκυμοσύνη είναι άλλωστε.. αλλά είπαμε.. πρώτα πρέπει να είναι καλά η μαμά για να είναι και το μωρό...

L2qIp2.png

εννοειται οτι προεχει η μπεμπα μου απο την ωρα που ξυπναω μεχρι την ωρα που κοιμαμαι δεν σκεφτομαι κ κατι αλο μονο αυτην πως θα ναι αν ειναι καλα πως θα την ταιζω πως θα την κανω μπανιο αν μπορω να τα καταφερω να μην μου παθει κατι κ εχω αγχωθει πολυ ετσι μου ρχεται να παω να μεινω στην πεθερα μου τους πρωτους μηνες αλλα απο την αλλη τοσες κ τοσες γιναν μανες κ τα καταφεραν

οσο για την αδερφη μου εκανα μεγαλη βλακεια αλλα οποιος εχει καει στον χυλο φυσαει κ το γιαουρτι δεν επρεπε να της πω κουβεντα αυριο ετσι κ αλλιως θα κανει επαναληπτικη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Adnihor μου μην ανησυχείς.. καμία γυναίκα δεν γεννήθηκε μαθημένη στο πως να είναι μάνα.. Όλες είτε με τη βοήθεια δικών τους ανθρώπων είτε μόνες τους βρήκαν τον τρόπο και τον κώδικα επικοινωνίας με τα μωρά τους... είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις τέλεια μανούλα.. μόνο να αποφύγεις το άγχος για να μην αγχωθεί και το μωρό..

Να δεις που η χοριακή της αδελφής σου θα έχει εκτοξευτεί.. Με το καλό και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

να σαι καλα δομνινα μου μακαρι να πανε ολα καλα κ με την αδερφη μου κ με ολες τις γυναικες που θελουν να γινουν μανουλες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Βέλβετ.....πάμε γι' αλλα! Μέχρι τον 15Αύγουστο εγκυούλα θα είσαι...

Ανδριανή, όλα καλά θα πάνε με την αδερφή σου, μωρέ! Τι καλά!!! Αμέσως παιδάκι!!!Μεγάλη ευλογία!

Δομνίνα μου όλα να πάνε καλά τον Ιανουάριο με την εξέταση του συζύγου!

Trying χοντρό μανίκι αυτό με το στομάχι....Δεν νομίζω όμως ότι τα zantac είναι επικίνδυνα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βέλβετ.....πάμε γι' αλλα! Μέχρι τον 15Αύγουστο εγκυούλα θα είσαι...

Ανδριανή, όλα καλά θα πάνε με την αδερφή σου, μωρέ! Τι καλά!!! Αμέσως παιδάκι!!!Μεγάλη ευλογία!

Δομνίνα μου όλα να πάνε καλά τον Ιανουάριο με την εξέταση του συζύγου!

Trying χοντρό μανίκι αυτό με το στομάχι....Δεν νομίζω όμως ότι τα zantac είναι επικίνδυνα..Το χαρτάκι μέσα στο κουτί το διάβασες; Τι λέει;Πάντω; ηαπάντηση του γιατρού σου δεν μου άρεσε καθόλου....

qwlrp3.png

καλησπέρα στα κοριτσάκια!!

trying μου περαστικά!!! όλα θα πάνε καλά!!!!

adnihoraki τι χαρές στην οικογένεια!!! με το καλό και το καινούριο μπεμπέ!!! φαντάζομαι παππούς και γιαγιά χαρές που θα κάνουν.

velvetaki τον επόμενο μήνα μαζί..... και εγώ αδιαθέτισα σήμερα..9 μέρες πιο μπροστά...

Δομνίνα μου καινούριος χρόνος καινούριες προσπάθειες!!!!

τουντσάκι όλα καλά?

vasdeli θα κάνετε πρωτοχρονιά με το και νούριο μπεμπέ!!!! πιο καλό ποδαρικό δεν θα μπορούσατε να έχετε;):D

φιλιά σε όλες!!

Καλησπέρα και από μένα,

ρε κορίτσια, διάβαζα τις 3 τελευταίες σελίδες οι οποίες ειλικρινά ήταν σκωτσέζικο ντους. anyway, όλα καλά θα πάνε...όλα θα γίνουν στην ώρα τους, τι να πω. Εγώ ευτυχώς που έχω τους παίδαρούς μου και δεν πολυασχολούμαι με το τελευταίο ερώτημά μου το οποίο είναι: ποιές είναι οι γόνιμες μου....σε λίγο θα γυρίσω και στο θεμελειώδες ερώτημα: πως γίνονται τα παιδιά. Σκατά τα έχω κάνει, τις χάνω εντελώς. Τέλος πάντων. Τι να πω, βαρέθηκα

Vasdeli, χτύπησες φλέβα..αγαπημένος ο blake. Αλλά είδες, πόσο πιο ωραία όλα στα αγγλικά. Εγώ ούτε μεταφρασμενη λογοτεχνία δεν μπορώ να διαβάσω πια, ξενερώνω. Μόνο στην "μητρική του γλώσσα" το κάθε ένα. Νέο βάρεμα. Θα μου περάσει και αυτό. Σας φιλώ

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Vasdeli, χτύπησες φλέβα..αγαπημένος ο blake. Αλλά είδες, πόσο πιο ωραία όλα στα αγγλικά. Εγώ ούτε μεταφρασμενη λογοτεχνία δεν μπορώ να διαβάσω πια, ξενερώνω. Μόνο στην "μητρική του γλώσσα" το κάθε ένα.

Συμφωνώ και επαυξάνω....

Η μετάφραση έγινε για την tounts.

Εννοείται ότι στα Αγγλικά δεν παίζεται...

Μήπως είμαστε συνάδελφοι;:rolleyes:

qwlrp3.png

κι εγώ συμφωνώ ότι στη μετάφραση χάνονται τα ωραιότερα κομμάτια.. Αλλά από το να τα χάνεις όλα...

Αννιώ γιόρταζες χθες να υποθέσω; Χρόνια πολλά!!!!

Adnihor τι έγινε με την αδερφή σου; Ανέβηκε η χοριακή;

Εγώ είμαι μια χαρά.. Πήγα χθες για τον χορό μου, θα πάω και σήμερα και η ζωή συνεχίζεται..

Στην Άντζελα το έχω πει ήδη, να το πω και στις υπόλοιπες.. Έμαθα πέρυσι στο parents.gr για ένα site το www.hometest.gr που έχει πολύ φθηνά τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης. Είχα παραγγείλει καμιά 20ριά τεστ ωορρηξίας, αλλά έμαθα ότι ήμουν έγκυος (την πρώτη φορά το 2009) και δεν τα χρησιμοποίησα.. Έχουν διάρκεια ζωής 18μήνες και τον προηγούμενο μήνα είπα να τα χρησιμοποιήσω πριν τα πετάξω.. Έκανα τεστ ωορρηξίας λοιπόν επί 1 εβδομάδα κάθε μέρα και ήρθα σε επαφή την ημέρα που έλεγε το τεστ και έπιασε.. (ανεξάρτητα αν δεν προχώρησε ούτε αυτή η εγκυμοσύνη)... Τα τεστ πάντως δούλεψαν! Για τα εγκυμοσύνης δεν ξέρω. Δεν έχω κάνει από αυτά, αλλά τα ωορρηξίας σας τα συνιστώ...

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

σήμερα είναι μία ωραία μέρα για μένα μιας και ο αντρούλης μου έχει τα γενεθλιάκια του!!!! έτσι και εγώ αφού ετοίμασα την τουρτίτσα του εχθές ( δόξα να έχει το internet!! xaxa πολύ ωραία σχέδια!!!) και μεζεδάκια, σήμερα περιμένουμε φιλαράκια να το γιορτάσουμε!!!!

Α!!! σήμερα γέννησε και η φίλη μου το κοριτσάκι της!!!! Αυτά απο μένα σας φιλώ γλυκά, ελπίζω να είστε όλες καλά;):D

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

σήμερα είναι μία ωραία μέρα για μένα μιας και ο αντρούλης μου έχει τα γενεθλιάκια του!!!! έτσι και εγώ αφού ετοίμασα την τουρτίτσα του εχθές ( δόξα να έχει το internet!! xaxa πολύ ωραία σχέδια!!!) και μεζεδάκια, σήμερα περιμένουμε φιλαράκια να το γιορτάσουμε!!!!

Α!!! σήμερα γέννησε και η φίλη μου το κοριτσάκι της!!!! Αυτά απο μένα σας φιλώ γλυκά, ελπίζω να είστε όλες καλά;):D

ναι μας άνοιξες την όρεξη και φεύγεις... Έχε χάρη που μένεις μακριά, αλλιώς θα ερχόμασταν να ευχηθούμε και να δοκιμάσουμε!!:tongue:

Να τον χαίρεσαι τον άντρα σου !!!! Χρόνια του πολλά με υγεία και ευτυχία!!! Και σύντομα μπαμπάς !!!!!! :wink:

Και καλώς ήρθε και το μωράκι της φίλης σου!!!:-) :smile: :-) Είναι μια κούκλα φαντάζομαι!!!! (γιατί είσαι εσύ κούκλα και συνήθως διαλέγουμε φίλες να μας μοιάζουν.. Κατάλαβες το σκεπτικό μου:wink: )

Και δε μου λες? Τι γεύση έχει η τούρτα????? Σοκολάτα είναι?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...