Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Παντως.... αν ολα πανε καλα... θεωρητικα εγω γενναω 15 Αυγουστου... τι να πω βρε κοριτσια, ας βαλει η Παναγιτσα το χερακι της... κριμα και αλλη αποτυχια..

ελπίζω κοριτσακι να διπλασιαστεί και να πολλαπλασιαστει τις επόμενες μέρες!!!

Διαφημίσεις

Βέλβετ, ελπίζω να πρόκειται για σύλληψη που έγινε αργά. Έχε πίστη...

Άντζελα, τι βόμβα ήταν αυτή καλή μου...Ο Θεός να τους δώσει δύναμη...

Το μπεμπέ έρχεται μάλλον 27-12!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βέλβετ ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.... Η φύση ξέρει τι κάνει. Η στεναχώρια δεν φέρνει αποτέλεσμα... Εντάξει?? Εγώ νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και στις 15 Αυγούστου θα γιορτάζεις διπλά!!! Έτσι νομίζω...

Και η Κρίστυ έτσι μας έσκασε, αλλά το 32 έγινε 64, το 64 έγινε 128 και μετά ήρθε το γλυκούλικο κοριτσάκι της... Αμέεεε :wink:

Άλλωστε το νούμερο δεν παίζει ρόλο..Η αύξηση μετράει... Εγώ με 292 ξεκίνησα και τα είδα τα χαΐρια μου :-)

Για να βλέπω χαμόγελο παρακαλώ!!!!

Διαφημίσεις

Vasdeli μου με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου αγκαλιά!!! Να πάνε όλα τέλεια και να πάρεις το καλύτερο γιορτινό δώρο της ζωής σου!!! Και μετά να μας λες πως πάνε τα πρέγματα για να ξεαγχωνόμαστε εμείς που περιμένουμε!!!

Velvet σου εύχομαι η επόμενη χοριακή σου να είναι τεράστια και το δεκαπενταύγουστο να είσαι μανούλα!!!

Adhinor όλα καλά?

Δομνίνα μου έλειψες!!! Τί κάνεις κοριτσάκι?

Τα δικά μου νέα έχουν ώς εξής: έπαθα μια μικρή γαστροραγία και αναγκάστηκα να σταματήσω όλα τα σκευάσματα που έπαιρνα (σίδηρο, βιταμίνες κλπ), και να ξεκινήσω zantac. Φωνάζουν όλοι ότι πρέπει να τα παίρνω, αλλά εγώ παίρνω μόνο τη μισή δόση και με βαριά καρδια... Φοβάμαι μη δημιουργήσω πρόβλημα στο μωρό βρε κορίτσια. Εντωμεταξύ ο γιατρός που με έστειλε επειγόντως στο νοσοκομείο, όταν τον ρώτησα εάν θα έχει πρόβλημα το μωρό από τη γαστροραγία, μου απάντησε ότι εμάς μας νοιάζει να σώσουμε τη μητέρα και όχι το μωρό... Τόσο απλά!!!

Άπορώ με στομαχόπονο κάθε μέρα από την 5η εβδομάδα, και εμετούς, και με ιστορικό σοβαρού προβλήματος στο στομάχι, τι περίμεναν?

Τέλος πάντων, τα είπα και ξεθύμανα... :twisted::twisted:Φιλιά πολλά!

Αδιαθετησα κοριτσακια μου.

Τι να κανουμε.... την επομενη φορα θα μας κατσει.

Αχ βρε κοριτσάκι, τώρα το είδα το μήνυμα σου. Σίγουρα θα σας κάτσει την επόμενη φορά!!! Και θα κάνετε πολλά πολλά μικρά βελβετάκια!!! Μη χάνεις το κουράγιο σου!!!

Αδιαθετησα κοριτσακια μου.

Τι να κανουμε.... την επομενη φορα θα μας κατσει.

συνάδελφε!!!!!! :confused:

Δεν πειράζει.. Εσύ γλίτωσες και τα υπόλοιπα χρήματα.. Εγώ πλήρωσα 3 χοριακές, έναν υπέρηχο κι ένα πάρκινγκ πριν αδιαθετήσω (ευτυχώς ο γιατρός δεν δέχτηκε να πάρει λεφτά).. Πάμε για άλλα!!!!

Τα δικά μου νέα έχουν ώς εξής: έπαθα μια μικρή γαστροραγία και αναγκάστηκα να σταματήσω όλα τα σκευάσματα που έπαιρνα (σίδηρο, βιταμίνες κλπ), και να ξεκινήσω zantac. Φωνάζουν όλοι ότι πρέπει να τα παίρνω, αλλά εγώ παίρνω μόνο τη μισή δόση και με βαριά καρδια... Φοβάμαι μη δημιουργήσω πρόβλημα στο μωρό βρε κορίτσια. Εντωμεταξύ ο γιατρός που με έστειλε επειγόντως στο νοσοκομείο, όταν τον ρώτησα εάν θα έχει πρόβλημα το μωρό από τη γαστροραγία, μου απάντησε ότι εμάς μας νοιάζει να σώσουμε τη μητέρα και όχι το μωρό... Τόσο απλά!!!

Άπορώ με στομαχόπονο κάθε μέρα από την 5η εβδομάδα, και εμετούς, και με ιστορικό σοβαρού προβλήματος στο στομάχι, τι περίμεναν?

Τέλος πάντων, τα είπα και ξεθύμανα... :twisted::twisted:Φιλιά πολλά!

Οι γιατροί έχουν δει πολλά και δεν έχουν και ιδέα από ψυχολογία.. Αλλά τους έχουμε ανάγκη γιατί έχουν γνώσεις... Εσύ να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά.. Και αφού σου έδωσαν αυτό το σκεύασμα, να το πίνεις. Γιατί αν δεν είσαι εσύ καλά, ούτε το μωρό θα είναι..

Διαφημίσεις

βελβετ λυπαμαι παρα πολυ!!! η επομενη φορα θα ερθει συντομα κ σε εσενα κ στο τουντσακι μας!

trying εγω παλι νομιζω οτι λογικα σκεφτεται ο γιατρος η υγεια σου ειναι πανω απο ολα κ εγω πταν μου το ειχε πει στη Εφη(ειχα παθει και εγω κ εκανα εμετο αιμα) ετσι σκεφτομουν.... να παρεις οτι σου πει το μωρο τωρα ειναι μεγαλο θα ειναι μια χαρα!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας!

Βελβετάκι μου γλυκό δεν πειράζει.. καλύτερα έτσι παρά αλλιώς.. το μόνο σίγουρο είναι ότι συλλαμβάνεις κανονικότατα κοριτσάκι μου και πολύ σύντομα το μωράκι σου θα' ρθει για να μείνει..

Τουντσάκι κι εσένα φαίνεται δεν ήταν η ώρα σου.. Νομίζω πως όλες μαζί θα μείνουμε έγκυες.. πλάκα δεν θα' χει..

Βασδελάκι έρχεται ο μπέμπαρος.. 27/12 του Αγ. Στεφάνου μεγάλη η χάρη του!

Κοριτσάκια εγώ αναμένω το Γενάρη για να κάνει ο άνδρας μου την επέμβαση και να πάω και στον εξωσωματικό να με δει... Μακάρι το 2011 να είναι πολύ πιο τυχερό και χαρούμενο για μας!

L2qIp2.png

Trying μου το κρίσιμο διάστημα για το μωρό σου έχει περάσει.. Αυτή τη στιγμή πρωτεύουσα σημασία είναι να γίνεις εσύ καλά για να μπορείς να συνεχίσεις να το τροφοδοτείς και να το μεγαλώνεις ανενόχλητα... ο μπέμπης είναι απολύτως ασφαλής... Για το καλό του είναι άλλωστε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...