Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

και περίμενες με το lower του 1989 να καταλάβω τέτοιο νόημα???? :tongue:

Πραγματικά υπέροχο!!!!!! Να 'σαι καλά!!!

velvet συμφωνώ με την vasdeli μας για το "μ'έκαψες" ;) και σου εύχομαι επίσης "καλή επιτυχία" !!!!!!!!!! :!:

ήΤαν ο λατρεμένος μου στην σχολή....όταν αναλύαμε ποιήματά του δεν έχανα παράδοση για παράδοση....

Καλημέρα!

Ανδριανή γιατί έχεις ενοχλήσεις παιδί μου;

Βέλβετ, τι νέα;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!

vasdeli παιδί μου πότε έρχεται το μπεμπέ?

είμαι στενοχωρημένη σήμερα με το κοριτσάκι μιας συμμαθήτριάς μου 20 μηνών ρε κορίτσια....

απο μία αιματολογική έμαθαν οτι πάσχει απο καλπάζων καρκίνο και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.....

με κάτι τέτοια σκέπτομαι γιατί.... γιατί σε αύτά τα αγγελούδια......για όλους είναι δύσκολα αλλα για αυτά τα αγγελάκια ένα παραπάνω.....

συγνώμη για το ψυχοπλάκωμα αλλα ήθελα να το βγάλω απο μέσα μου...

Καλημέρα κοριτσάρες!

Angela πολύ δυσάρεστο αυτό που μας είπες.. και ιδιαιτέρως ανησυχητικό τολμώ να πω διότι μέσα σε δύο χρόνια έχω ακούσει 3 περιστατικά καρκίνου σε παιδάκια από 20 μηνών έως 6 χρονών.. και όλοι λένε ότι τώρα βγαίνει στην επιφάνεια η επήρεια του Τσέρνομπιλ... δεν είχε σε μας αντίκτυπο αλλά θα έχει στα παιδιά μας...

Κρίμα..

Blue velvet μακάρι να βγει θετική η χοριακή..

Vasdelaki έρχεται το βαζδελομωράκι Νο. 3! Γιούπι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Βγηκε το αποτελεσμα..

10,5

Ασθενες θετικο..

Θα μιλησω με γιατρο μου φαινεται

βελβετάκι, μια φίλη μου ξεκίνησε με χοριακή 10 και τώρα έχει μια μπέμπα 16 μηνών!!!

Και η κρίστυ μας ξεκίνησε με χαμηλή χοριακή.

Θύμισέ μου, σε ποια μέρα καθυστέρησης είσαι?

Αν η σύλληψη έγινε αργά, η χοριακή είναι μια χαρά, αρκεί να διπλασιαστεί. Πήγαινε την Πέμπτη να την επαναλάβεις!

Μιλησα με την γιατρο μου την κυρια Προκοπιου. Μου ειπε οτι ή πηρε την κατω βολτα το μπεμπε ή οτι πιαστηκε αργα και πως δεν ειμαστε μηχανες.

Μου ειπε να μην μπω στην λογικη να κανω αυριο χοριακη, αλλα να κανω σε καμια εβδομαδα και να δουμε τοτε τιμες. Θεωρει πως αν μπω στη λογικη να κανω καθε λιγο και λιγακι χοριακη, αυτο θα με αγχωσει πολυ.

Επισης μου ειπε οτι με τετοια χοριακη, εφοσον ολα πανε καλα... δεν εχει νοημα να με δει πριν τις 22 Δεκεμβριου.

Παντως.... αν ολα πανε καλα... θεωρητικα εγω γενναω 15 Αυγουστου... τι να πω βρε κοριτσια, ας βαλει η Παναγιτσα το χερακι της... κριμα και αλλη αποτυχια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...