Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Παιδια δευτερη μερα καθυστερηση και τιποτα ακομα.

Πηρα ενα τεστ απο το φαρμακειο και το εκανα , αλλα δεν ηταν με τα πρωτα πρωινα ουρα, αλλα 2 ωρες μετα. Βγηκε αρνητικο....

Τεσπα.. καλου κακου, εγω αυριο το πρωι θα κανω μια χοριακη να δουμε τι παιζει.

Διαφημίσεις

Πηρα ενα τεστ απο το φαρμακειο και το εκανα , αλλα δεν ηταν με τα πρωτα πρωινα ουρα, αλλα 2 ωρες μετα. Βγηκε αρνητικο....

εύχομαι αύριο η χοριακούλα σου να είναι θετική;)

καμιά φορά δεν βγαίνουν σωστά!!! εγώ ήμουν έγκυος και με τα ούρα δεν το βρίσκαμε.....

καλή επιτυχία και περιμενουμε νέα!!!

{.......} Είμαι όμως πολύ χαρούμενη γιατί δεν θα χρειαστεί απόξεση.. Η χοριακή έπεσε στο 95, ο υπέρηχος δεν έδειξε τίποτα και μόλις αδιαθέτησα!!!!! Όλα καλά δηλαδή.. Θα πάρω λίγο αντιβίωση προληπτικά και ένα κύκλο σικλακούρ (τα αγαπημένα μου) και τέλος... {...}

τουντσακι μου λυπάμαι πολύ άλλα από την άλλη είναι πολύ θετική η εξέλιξη που δεν θα χρειαστεί να κανεις τπτ..χαίρομαι πάρα πολύ την αισιοδοξία σου.. πραγματικά σε χαίρομαι! να σαι καλά και ευχομαι σύντομα να έχεις ευχάριστα να μας πεις .. φιλιά! καλή δύναμη και με τις υπόλοιπες δυσκολίες..

blue_velvet.. εύχομαι να έχουμε σύντομα πολύ ευχάριστα νέα :)

Κοριτσάκι γλυκό, δε θέλω να σου δώσω ελπίδες, αλλά εγώ είχα κάνει 3 τεστ από το φαρμακείο: τα 2 βγήκαν αρνητικά και το ένα θετικό, και τελικά ήμουν έγκυος. Νομίζω ότι έχεις δίκιο... μόνο η χοριακή σου λέει σίγουρα.

Σου εύχομαι μία θετικήηηηηηη χοριακή.

Καλή σου επιτυχία!!!

Διαφημίσεις

blue velvet μακάρι να είσαι έγκυος... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να περάσουν λίγες μέρες... Ποιο τεστ έκανες?

Εκανα ένα που λεγεται Unitest. Το ξερετε?

ααα και ξέχασα να σας ευχαριστήσω και πάλι όλες για την συμπαράσταση.... Και ναι θα σκέφτομαι θετικά για πολύ καιρό ακόμη.. Αν σε 10χρόνια δεν έχω καταφέρει να κάνω παιδί, μπορεί να με πάρει λίγο από κάτω... Εκτός αν έχω γίνει διεθνούε φήμης χορεύτρια μέχρι τότε :-)

Vasdeli έχω κάποιες άγνωστες λέξεις σε αυτό που έγραψες και το λεξικό δεν με βοήθησε ιδιαίτερα...όπως το 'binds'Θα μπορούσες να γράψεις το νόημα σε γενικές γραμμές?

εγώ δεν το ξέρω. Δύο τεστ έχω κάνει στη ζωή μου. Το ένα ήταν clear blue και το άλλο self clear.. και τα δύο έδειξαν θετικά με 2 μέρες καθυστέρηση και γύρω στις 7 το απόγευμα. (όχι με πρωινά ούρα δηλαδή).. Μήπως να πάρεις κανένα πιο γνωστό;

Το συγκεκριμένο τεστ δεν το ξέρω, αλλά σε εμένα το self clear έδειξε θετικό και νομίζω ότι ως τέστ έχει μεγαλύτερη ευαισθησία.

Διαφημίσεις

Αυριο το απογευμα θα ξερω με σιγουρια.

Αυριο το πρωι θα δωσω αιματακι και κατα τις 5 με 6 θα παρω αποτελεσματα.

το τεστ που πηρα ηταν διπλο. Θα κανω το δευτερο αυριο το πρωι.

Αν βγει και το δευτερο αρνητικο και η χοριακη θετικη, τοτε παει να πει οτι ηταν για τα μπαζα...

Ισως παντως φταει οτι δεν ηταν τα πρωινα ουρα και πως ειναι σχετικα νωρις ακομα.

Εγω παντως δεν εχω αδιαθετησει ακομα...

Εχω παντως κατι ενοχλησουλες στην κοιλια μου και λιγο στην πλατη, σα να ετοιμαζομαι να αδιαθετησω.. Ποναει και το στηθος μου και εχει πριστει νομιζω αρκετα.. Επισης εχω και καμποσα υγρα... Αν θυμαμαι καλα και απο τα τουινς...ειχα πολλα υγρα...

Το συμπερασμα... Ολα αυτα μου λενε οτι μαλλον ειμαι, αλλα για σιγουρια θα σας πω αυριο.

Προς tounts:

He, who binds himself a joy

Does the winged life destroy.

But he who kisses the joy as it flies,

lives in eternity sunrise

William Blake (O αγαπημένος μου)

Όποιος απορροφάται από μια χαρά

καταστρέφει την φτερωτή ζωή.

άλλα όποιος έχει το θάρρος να αποχαιρετήσει την χαρά καθώς αυτή πετάει μακρυα

ζει μια αιώνια ανατολή....

Με άλλα λόγια:

Όποιος 'ακουμπάει' όλη του την ζωή σε μια χαρά που είναι πρόσκαιρη, όταν αυτή παύει να υπάρχει, καταρρεει...

Άλλα όποιος έχει το θάρρος να κρατήσει το κεφάλι ψηλά μετά το στραπάτσο, αυτός μπορεί πάντα να ελπίζει....

Βελβετ..καλή επιτυχία κορίτσι μου...το τεστ είναι μαρκα μ' έκαψες!:mrgreen:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Όποιος απορροφάται από μια χαρά

καταστρέφει την φτερωτή ζωή.

άλλα όποιος έχει το θάρρος να αποχαιρετήσει την χαρά καθώς αυτή πετάει μακρυα

ζει μια αιώνια ανατολή....

Με άλλα λόγια:

Όποιος 'ακουμπάει' όλη του την ζωή σε μια χαρά που είναι πρόσκαιρη, όταν αυτή παύει να υπάρχει, καταρρεει...

Άλλα όποιος έχει το θάρρος να κρατήσει το κεφάλι ψηλά μετά το στραπάτσο, αυτός μπορεί πάντα να ελπίζει....

Βελβετ..καλή επιτυχία κορίτσι μου...το τεστ είναι μαρκα μ' έκαψες!:mrgreen:

και περίμενες με το lower του 1989 να καταλάβω τέτοιο νόημα???? :tongue:

Πραγματικά υπέροχο!!!!!! Να 'σαι καλά!!!

velvet συμφωνώ με την vasdeli μας για το "μ'έκαψες" ;) και σου εύχομαι επίσης "καλή επιτυχία" !!!!!!!!!! :!:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...