Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν πρόκειται να προχωρήσει. Αυτό που προσεύχομαι τώρα, είναι να γλιτώσω την απόξεση για να μην μείνω 3 μήνες εκτός προσπαθειών..

Βλέποντας τον μπαμπά μου να λιώνει από την αρρώστια, δεν τολμώ να στεναχωρηθώ για μια εγκυμοσύνη που στο κάτω κάτω μου απέδειξε ότι συλλαμβάνω εύκολα..

Γιατί στην ουσία, έκανα κάτι τεστ ωορρηξίας για να μην τα πετάξω, (τα είχα από πέρυσι) ήρθαμε σε επαφή και τσουπ! έγκυος!

Μάλλον το σύμπαν είχε άλλα σχέδια.. Μάλλον ήθελε να γεννηθεί Σεπτέμβρη το παιδί ώστε να είμαστε 3 παρθένοι μέσα στο σπίτι..

Πω πω χαμός θα γίνει!!! :-)

Κεφάλι ψηλά και προχωράμε!!! Λέω να αγοράσω κι ένα καπέλο τώρα..γιατί εκεί ψηλά που θα είναι το κεφάλι, θα κάνει κρύο... :-)

τουντσάκι μου ελπίζω να πάνε όλα καλά!

(((((((((((τουντς))))))))))

tountsaki μου γλυκό σου εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο. Πραγματικά νομίζω ότι το να βλέπεις δικούς σου ανθρώπους να ταλαιπωρούνται, σε κάνει να βλέπεις με άλλο μάτι τη ζωή και τις δυσκολίες της... Κουράγιο κοριτσάκι για να μπορέσεις να αντέξεις.

Σου στέλνω κι εγώ λίγο από τη δύναμη μου και ένα χαμόγελο, μήπως και σου φωτίσω λίγο τη μέρα.

Tountsaki μου γλυκό..

Κάθε εμπόδιο για καλό σου λέω κι εγώ που περνώ ακριβώς τη δική σου φάση.. Αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής τον Σεπτέμβρη και στο καπάκι 5 Οκτώβρη μαθαίνουμε για την πολύ δύσκολη ασθένεια που πρέπει να αντιμετωπίσει η μητέρα μου...

Κι εγώ μαζί με σένα.. ψηλά το κεφάλι κρατώ και προχωρώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δεν πρόκειται να προχωρήσει. Αυτό που προσεύχομαι τώρα, είναι να γλιτώσω την απόξεση για να μην μείνω 3 μήνες εκτός προσπαθειών..

Βλέποντας τον μπαμπά μου να λιώνει από την αρρώστια, δεν τολμώ να στεναχωρηθώ για μια εγκυμοσύνη που στο κάτω κάτω μου απέδειξε ότι συλλαμβάνω εύκολα..

Γιατί στην ουσία, έκανα κάτι τεστ ωορρηξίας για να μην τα πετάξω, (τα είχα από πέρυσι) ήρθαμε σε επαφή και τσουπ! έγκυος!

Μάλλον το σύμπαν είχε άλλα σχέδια.. Μάλλον ήθελε να γεννηθεί Σεπτέμβρη το παιδί ώστε να είμαστε 3 παρθένοι μέσα στο σπίτι..

Πω πω χαμός θα γίνει!!! :-)

Κεφάλι ψηλά και προχωράμε!!! Λέω να αγοράσω κι ένα καπέλο τώρα..γιατί εκεί ψηλά που θα είναι το κεφάλι, θα κάνει κρύο... :-)

καλα μην το αποκλειεις κιολας,δες και αυριο στη χοριακη.μαλλον την αποξεση την γλιτωνεις.και εγω οταν ειχα κανει τα κατεψυγμενα εμβρυα και ειχα θετικη χοριακη αλλα δεν...,σταματησα τα φαρμακα και εφυγε με την περιοδο,ειναι πολλη νωρις για αποξεση

Γλυκο μου τουτσακι ευχομαι να πανε όλα καλά!!! Απλα να αργησες να παρεις εμπρος!!! Πολύ στεναχωριεμαι εχω ενα κομπο στον λαιμο!!!!:(:(:(:( Μακαρι να γινει ενα θαυματακι!!! μακαρι να πάνε όλα καλά!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Να μην στεναχωριέστε.. Δεν πλήρωσα, ούτε ταλαιπωρήθηκα με χάπια και ενέσεις Για τη Δομνίνα και το ιπποκαμπάκι (τότε) ναι! Στεναχωρήθηκα κι εγώ.. Αλλά για μένα; Μην είμαι και αχάριστη.. Απλώς σεξ έκανα και πέρασα και μια εβδομάδα μέσα στη χαρά.. Δόξα τω Θεώ να λέμε..

Αν γλιτώσω και την απόξεση, τι άλλο θέλω..

Στον ύπνο μου βέβαια, έβλεπα ότι με μαστιγώνουν οι Γερμανοί (τι δουλειά έχουν οι Γερμανοί δεν ξέρω) αλλά εντάξει.. Ξύπνησα και γλίτωσα!!! :-)

Δομνίνα πάρε παράδειγμα το ιπποκαμπάκι και το κεφάλι ψηλά!!! Να πάρεις κι εσύ καπέλο!!! :wink:

Για τις ασθένειες των γονιών μας δεν έχω να πω κάτι. Σε αυτές το χιούμορ κάνει γκελ! :-(

Τουντσάκι μου είμαι σίγουρη πως αν παρ' ελπίδα η χοριακή σου συνεχίζει την πτώση δεν θα χρειαστείς απόξεση.. Όμως πάντα υπάρχει ελπίδα..

Σ' ευχαριστώ που μου το θυμίζεις αυτό.. Θα βάλω στόχο και πείσμα να γίνω το επόμενο ιπποκαμπάκι!!!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

τουντσακι μου σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια!

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ηταν λαθος του εργαστηριου η δευτερη τιμη, διαφορετικα την επομενη φορα να ειναι η τυχερη σου!

((((((((((((((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλή επιτυχία Τουτσ μου.

Η Παναγίτσα και η Αγια Βαρβάρα που γιορταζει σημερα να σε βοηθήσουν!!! Ευχομαι να γινει το θαυματάκι και να μας πεις ευχαριστα!!!! Ολα θα πάνε καλα!!! Ενα χαμόγελο και μια αγκαλια για σενα!!:):):):) (((((Τουντς)))))

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημέρα!

τουντσακι, ελπίζω να είναι όλα απλώς ένα κακό όνειρο και να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα από τις εξετάσεις σου! κάθε κύηση είναι διαφορετική άλλες ξεκινούν δυναμικά και άλλες ταλαιπωρούν λίγο για να εδραιωθούν

αλλά ακόμα και να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως επιθυμείς και όλες επιθυμούμε και ευχόμαστε, είμαι σίγουρη 100000% ότι σύντομα θα πετάς πάλι από την χαρά σου..

μια μεγάλη αγκαλιά κι από εμένα:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...