Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Christy28 σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή για την καμπύλη... Είχα ανεβασμένο ζάχαρο κ στις 2 εγκυμοσύνες αλλά δεν πρόλαβα να την κάνω (κακώς...). Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!

Που να το ξερεις βρε Δημητρα? ο γιατρος σου επρεπε να σε περαπεμψει σε εναν καλο διαβητολογο! Να επισκεφτεις ενα διαβητολογο που να ασχολειται με την κυηση, καλυτερα απο τωρα γιατι το αυξημενο σακχαρο επηρεαζει και την ποιοτητα των ωαριων! Εαν εισαι ηδη εγκυος με το που παρεις το θετικο τεστ στα χερια σου κατευθειαν σε διαβητολογο, πριν και απο τον γυναικολογο! Αν ειναι αυτο το προβλημα σου, κανε το σταυρο σου γιατι με την καταλληλη αντιμετωση (διατροφη ή ινσουλινη) θα κανεις οσα παιδια θελεις! Την υποδεχτηκα την νεράιδα μου και μου εχει παρει τα μυαλα!!!!!

Αυτο το τικερακι μηπως σας αρεσει καλυτερα?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε?

κριστι μου εμενα η δικη μου καμπυλη με μπερδεψε πολυ

με 50γρ γλυκοζης ειχα 157 πολυ ψηλα οπως μου μου ειπε η γιατρος το οριο ηταν 130(αλλα την προηγουμενη νυχτα ειχα φαει μακαρονακια καρμποναρα)

κ εκανα κ την μεγαλη με 100γρ

1 ωρα 132

2 ωρα141

κ 3 ωρα 103

κ τις δυο φορες ξεκινησα με 90 πριν την γλυκοζη

η γιατρος λεει η μια τιμη ειναι ανεβασμενη αλλα οχι οτι χω θεμα με ζαχαρο αλλα να προσεχω γενικα να μην τρωω γλυκα μακαρονια κ γενικα αμυλουχες τροφες

εγω ομως δυσκολευομαι κ μερικες φορες υποκυπτω κ μετα αισθανομαι πολλες ενοχες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσακια τι κανετε?

κριστι μου εμενα η δικη μου καμπυλη με μπερδεψε πολυ

με 50γρ γλυκοζης ειχα 157 πολυ ψηλα οπως μου μου ειπε η γιατρος το οριο ηταν 130(αλλα την προηγουμενη νυχτα ειχα φαει μακαρονακια καρμποναρα)

κ εκανα κ την μεγαλη με 100γρ

1 ωρα 132

2 ωρα141

κ 3 ωρα 103

κ τις δυο φορες ξεκινησα με 90 πριν την γλυκοζη

η γιατρος λεει η μια τιμη ειναι ανεβασμενη αλλα οχι οτι χω θεμα με ζαχαρο αλλα να προσεχω γενικα να μην τρωω γλυκα μακαρονια κ γενικα αμυλουχες τροφες

εγω ομως δυσκολευομαι κ μερικες φορες υποκυπτω κ μετα αισθανομαι πολλες ενοχες

Μήπως να αφήσω ήσυχο το Νικάκι και να αποκαλώ εσένα Σούζυ????

'Σούζυ τρως' λοιπόν!!!! :rolleyes:

μου κοψαν το τσιγαρο

μου κοψαν το φαι

μου κοψαν την βολτα μου εκοψαν το ΣΕΞ......

μου κοψανε μου κοψανε μου κοψανε!!!!!!!!!!!

δεν μου αφησαν κ τιποτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

μαριαεφακι μου τι κανεις?εγω δεν ειμαι κ πολυ καλα παλι με βλεπω για κλινικη ποναω χαμηλα σαν περιοδο δεξια αριστερα λες κ πονους οι σαλπιγγες σφιγγει κ η κοιλια μου κ με πιανει πανικος τωρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μπραβο πατουσιτσα,αντε να παιρνουμε σειρα.να σας ζησει ο μπεμπης,να ειναι γερος και ευτυχισμενος.

τουντ,τι εγινε?ετσι ξαφνικα?ευχομαι να ειναι μονο ενα κακο ονειρο.:confused:

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Πατουσίτσα να σου ζήσει το πατουσάκι σου.. Να είναι καλό, γερό, ευτυχισμένο και να δώσει ο Θεός να γίνει μια πατουσάρα Νο. 45!

Τουντσάκι κορίτσι μου μην προδικάζεις τίποτε.. όντως πολλά κοριτσάκια βλέπουν "περίοδο" και παρ' όλα αυτά είναι έγκυες.. Τρανό παράδειγμα η κουνιάδα μου η οποία έφτασε τριών μηνών για να καταλάβει ότι είναι έγκυος επειδή είχε "περίοδο".. και είδαν κατευθείαν τον μπέμπη στην αυχενική!

Βασδελάκι έρχεται και το μωράκι σου...

Adnihor μην κουράζεσαι κοριτσάρα..

Ιπποκαμπάκο το λεύκωμα νομίζω είναι ένδειξη υψηλής πίεσης και φοβούνται για προεκλαμψία...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

δεν προχωράει κορίτσια.. 490. Θα έπρεπε να είναι 700 περίπου.. Θα ξανακάνω το Σάββατο, αλλά ο γιατρός δεν μου έδωσε ελπίδες.. Δεν πειράζει. Μια εβδομάδα χαράς! Καλά ήτανε!!! Τα κεφάλια μέσα τώρα..

δεν προχωράει κορίτσια.. 490. Θα έπρεπε να είναι 700 περίπου.. Θα ξανακάνω το Σάββατο, αλλά ο γιατρός δεν μου έδωσε ελπίδες.. Δεν πειράζει. Μια εβδομάδα χαράς! Καλά ήτανε!!! Τα κεφάλια μέσα τώρα..

Κοριτσάκι μου γλυκό η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Αυτό να θυμάσαι.. Ακόμη δεν χάθηκε η μάχη!:P

L2qIp2.png

Αχ, Θεούλη μου, γιατί να συμβαίνει αυτό? Ακριβώς το ίδιο πέρασα πέρσι! Ένας εφιάλτης! Ίδιες τιμές χοριακής, ίδια αγωνία!

Ελπίζω μόνο να διαψευστεί ο γιατρός.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...