Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλησπέρα στα κορίτσια...μου αρέσει που είχατε παλλίνδρομες αλλά δεν έχετε χάσει το χιούμορ σας...Και μένα παλλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα πριν 2 εβδομάδες έκανα άμεσα και την απόξεση. Αιτία ήταν χρωμοσωμιακή ανωμαλία...την επόμενη πήγα κομμωτήριο εννοείται!

Θέλω και γώ πόστο στο πούλμαν ή αεροπλάνο σας...αν θέλετε μπορώ να είμαι ξεναγός μιας και έχω τελειώσει διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων!!!χαχα

Γεια χαρά Lucky!

Ωραία θα ήταν να μην ερχόσουν από εδώ αλλά αφού ήρθες καλώς όρισες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

...α,ναι vasdeli πολυ χαιρομαι...αυτες τις μερες το σχολειο με εχει βοηθησει πολυ παρολο που πριν απο λιγες μερες θεωρουσα οτι δεν θα μπορουσα να ξαναπαω....μαζεψα τα κομματια μου και πηγα!!!!!!την Τριτη μετα την Κ. Δευτερα μολις μπηκα στο προαυλιο τα παιδακια μου ετρεξαν να με αγκαλιασουν αλλα εκει που τους χαμογελουσα αρχισα ξαφνικα να κλαιω κι εφυγα για την ταξη για να μη με καταλαβουν......!οταν τελειωσε το διαλειμμα ο Δημητρης με ρωτησε"κυρια γιατι μολις σας αγκαλιασαμε αρχισατε να κλαιτε.????"τι να τους πεις....ευτυχως δικαιολογηθηκα λεγοντας οτι επειδη ειχα 3μερες να τα δω συγκινηθηκα(τα λεγομενα κατα συνθηκη ψευδη)

Lucky σου ευχομαι τα καλυτερα απο δω κ περα,σιγουρα θα σε βοηθησει η ομαδα.....ειναι ολοι αστερια και σε νιωθουν πιο πολυ απ'τον καθενα.εμας η απωλεια μας λογικα ειναι πολυ κντα...εγω ειχα παλιν. πριν 1 βδομαδα οποτε κ τα ευχαριστα μας κντα θα ειναι........:wink:

1a0fd6e0b8.png

...α,ναι vasdeli πολυ χαιρομαι...αυτες τις μερες το σχολειο με εχει βοηθησει πολυ παρολο που πριν απο λιγες μερες θεωρουσα οτι δεν θα μπορουσα να ξαναπαω....μαζεψα τα κομματια μου και πηγα!!!!!!την Τριτη μετα την Κ. Δευτερα μολις μπηκα στο προαυλιο τα παιδακια μου ετρεξαν να με αγκαλιασουν αλλα εκει που τους χαμογελουσα αρχισα ξαφνικα να κλαιω κι εφυγα για την ταξη για να μη με καταλαβουν......!οταν τελειωσε το διαλειμμα ο Δημητρης με ρωτησε"κυρια γιατι μολις σας αγκαλιασαμε αρχισατε να κλαιτε.????"τι να τους πεις....ευτυχως δικαιολογηθηκα λεγοντας οτι επειδη ειχα 3μερες να τα δω συγκινηθηκα(τα λεγομενα κατα συνθηκη ψευδη)

:wink:

Εγώ είμαι σε Γυμνάσιο...Χρειάστηκα 1 μήνα για να ξαναγυρίσω στην τάξη.Αρχικά έλεγα ότι δεν θα μπορούσα να σταθώ μέσα αλλά τελικά μου έκανε καλό. Ξεφεύγει το μυαλό, δεν σκέφτεται τα ίδια. Ποτέ όμως δεν θα είμαι η ίδια όπως ήμουν πριν...Έχω γίνει πολύ πιο ευαίσθητη μετά την απώλεια του μωρού, αγαπώ όλα τα παιδιά και ιδίως τα ζόρικα...

qwlrp3.png

σιγουρα κι εγω εχω αλλαξει...απλως ακομη δεν εχω προσδιορισει την αλλαγη αυτη ακριβως....!ειναι νωρις..παντως μου κατευθυνει τη σκεψη και σε αλλα πραγματα ευτυχως.........

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

πως αντεξες 1μηνα χςρις δουλεια?μπραβο σου...πιστευω πως αν δε δουλευα θα'χα τρελαθει!!!!!!!!!!!!!

Έχω άλλα 2 παιδιά και ήθελα να αφοσιωθώ πλήρως σε αυτά μετά το συμβάν....έτσι μου βγήκε!

Κάνεις κάποια θεραπεία για να επανέλθει τώρα ο κύκλος σου ή απλά περιμένεις περίοδο;

qwlrp3.png

οχι αυτες τις μερες δεν κανω τιποτα.....απλως περιμενω την περιοδουλα μου η οποια οπως μου ειπατε θα καθυστερησει!!!!!την επομενη βδομαδα λεω να κανω μια επισκεψη στο γιατρο μου για να με δει και να συζητησουμε ......μιας κι απ'το σοκ δεν τον εχω ρωτησει τιποτααααααα!!!!!!!!!λεω να σε καληνυχτισω γιατι νυσταξα.......φιλακιααααααα!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

1a0fd6e0b8.png

Μια καλημερα κι απο μενα!

Αυτον τον μηνα που ξεκινησαμε εκδρομες στην "Καβαλα" αρρωστησα με γριπη... Τετοια γκαντεμια!

Τρωω καμια καραμελα για λαιμο και βαζω αποσυμφοριτικο για την μυτη, λετε εαν εχω συλλαβει να κανει κακο στο μπεμπε?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

βαζω αποσυμφοριτικο για την μυτη, λετε εαν εχω συλλαβει να κανει κακο στο μπεμπε?

Καλημέρα Christy και σε όλα τα κορίτσια!

Αυτό με το αποσυμφοριτικό για την μύτη δεν το μειώνεις λίγο;Δεν είναι και ό,τι καλύτερο...στο λέω επειδή κι εγώ το χρησιμοποιούσα για ένα διάστημα και γιατρός ,μου είπε ότι έτσι και αλλιώς δεν κάνει να το χρησιμοποιείς πάνω από 3-4 μέρες γιατί χαλάνε οι βλεννογονοι της μύτης....φαντάζομαι ότι αν έχεις συλλάβει ένας λόγος παραπάνω...

qwlrp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ......

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!! ΧΑΛΑΡΑ!!!!

Γεια σου Μαγδούλα, τελείωσες με τους Ρώσσους;

qwlrp3.png

ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ!!!!!

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΞΑΝΑ Η ΘΑ ΕΧΩ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ?

Εγώ μετά την απόξεση έκανα 2 μήνες θεραπεία με Cyclacur και ο κύκλος μου ήταν ρολόι εξ΄αρχής.Την πρώτη φορά μόνο αντί να αδιαθετήσω στις 26 που αδιαθετώ συνήθως πήγα στις 29.Μετά κανονικά στις 26, όλα ρολόι.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...