Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημερα σε όλα τα κοριτσια!!!!

vasdeli μου ομαδα μπασκετ θα κανουμε!!! Εχουμε ενα σορο φασουλες!!!!!

Ιπποκαμπάκι μου ξαπλα ξαπλα τωρα που μπορεις!!!!!

Βρε κοριτσια μιας και ειστε οι περισσοτερες γκαστρουλες δεν στελνετε την μωρουδοσκονη σε εμενα την Αγγελα την Velvet και την Αννιω!!!:):) 4 μειναμε με τοση θετικη ενεργεια και μωρουδοσκονη αμεσως θα φουσκωσουμε και εμεις:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

2420 έφτασε ο μπέμπης!

Όλα καλά στον γιατρό!

:P

Γέννα ως 29-12-10

Είμαι πολύ χαρούμενη!:P

σε 30 μέρες περίπου....

Μπράβο, βασδέλι μου, μπέμπαρος ο μπέμπης! Περνάει καλά εκεί μέσα!

Με το καλό, κούκλα μου να τον υποδεχτείς!

Συγνωμη ξεχασα την Ιολη μας!!! Την πιο πολυ στην Ιολη μας να την στειλετε!!!!!!:):)

Μαγδάκι μου, σ' ευχαριστώ που με σκέφτηκες! Αλλά αυτά τα πράγματα δεν έχουν σειρά, όποιος πρόλαβε τον Κύριο οίδε!

Με τόση μωρουδόσκονη εδώ μέσα όλα καλά θα πάνε.

Κι αν δεν πάνε, δε θα πεθάνουμε κιόλας!

Κριστάκι μου γυρίσατε σπιτάκι σας!!!!!

καλά θρέμματα λοιπόν!!!!!( το λέμε στη Χίο δεν ξέρω αν το γνωρίζετε....)

Α!!!! και περιμένουμε λεπτομέρειες και περιγραφή της μπουμπούς;):D

Διαφημίσεις

Ήμουν σίγουρη!!!! Με το καλό!!! Μια ανέφελη εγκυμοσύνη εύχομαι και ένα γερό παιδάκι σε 8 μήνες!!!!

Να σταματήσεις να κάνεις τον κινέζο και να κάνεις επιτέλους το τεστ γιατί μας......γκάστρωσες!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά δεν φταίω εγώ για την κοιλιά σου εντάξει????? :confused:

ΤΕΛΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟ ............ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........

πω πω τι ωραια νεα ειναι αυτα,μπραβο κοπελα μου με το καλο,να φουσκωνεις,να φουσκωνεις και απο χαρα και απο το μωρακι που θα μεγαλωνει μεσα σου......

Να απολαυσεις την καθε στιγμη μεχρι να ερθει ο καιρος να το παρεις αγκαλιτσα και να γινει το ονειρο πραγματικοτητα!!!!!!!!!

Αχ τι καλα γκαστρουλα κι εσυ(ετσι Αντριανουλα??) αρε συμπαν την εκανες τη δουλεια σου παλι,οσο για τον κινεζο σιγουρα ηθελε να σου πει παψε να κανεις τον κινεζο και προσεχε.......!!!!!!!!!

Ευχομαι συντομα να 'χουμε κι αλλα ευχαριστα..........

να φουσκώνω από χαρά και από το μωρό εντάξει.. μη φουσκώνω από κιλά που δεν φεύγουν με τίποτα μετά.. Γιατί θα ερχομαι για τένις μαζί σου στο λέω..

οχι βρε,απλά ειμαι ξαπλα,δεν δουλευω και εκανα και περιδεση τραχηλου και προχωραμε.

όταν έρθει η ώρα με το καλό, θα σε ρωτήσω τα πάντα για την περίδεση.. Ακόμα όμως ούτε χοριακή δεν έχω κάνει.. Δεν θέλω να ξέρω ακόμα..:rolleyes:

2420 έφτασε ο μπέμπης!

Όλα καλά στον γιατρό!

:P

Γέννα ως 29-12-10

Είμαι πολύ χαρούμενη!:P

σε 30 μέρες περίπου....

Με το καλό!!!!! Κι εμείς είμαστε χαρούμενες μαζί σου!!!! Τόσα άσχημα περάσαμε!! Τώρα είναι γιορτή!!!

Διαφημίσεις

Vasdeli τι καλά!!! Σε λίγο καιρό έχουμε γεννητούρια!!! Όλα καλά κοριτσάκι, και ο μπέμπης.... μπέμπαρος!!!!

Christy να σου ζήσει το αγγελούδι σου!!! Να είναι γερή και τυχερή πάντα!!!

Φιλιά σε όλες σας!!!:tongue:

εγω τουντσακι μου δεν εκανα καθολου χοριακη!

δεν ηθελα με τιποτα να το περασω!

κ ο γιατρος συμφωνουσε!

Είναι πολύ νωρίς για να πάω στο γιατρό ακόμα, οπότε είπα να κάνω δυο χοριακές παριμένοντας...Η πρώτη έγινε σήμερα (θα βγουν το απόγευμα τα αποτελέσματα).. Την άλλη λέω να την κάνω κατά την Πέμπτη.. Εντάξει δεν έχω καθόλου αγωνία. Μια χαρά αισθάνομαι... Φτου φτου..

Θέλω κι εγώ μωρουδόσκονη.... εμένα γιατί με αφήσατε στην απέξω; Αφού είμαι καλό παιδί και τρώω όλο μου το φαγητό!!

Βασδέλι αυτός δεν είναι μπέμπης.. Είναι μπέμπαρος!!!!

Τουντσάκι καλά αποτελέσματα σήμερα κούκλα μου!

L2qIp2.png

Αντε Τουντς, μολις παρεις αποτελεσματα, πεσμας να χαρουμε.

Εγω εμαθα πριν λιγες μερες οτι μια απο τις φιλεναδες μου ειναι εγκυουλα και πολυ το χαρηκα. By the way, Ττο στηθος μου 2 μερες με εχει τσακισει. Περιμενω να αδιαθετησω το Σαββατο προς Κυριακη. Μπορει αν ειμαι εγκυος, να εχω τοσο νωρις συμπτωματα? Η αληθεια ειναι οτι καναμε οτι καλυτερο γινοταν για να προκυψει το πολυποθητο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...