Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα..

τουντς συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου... πάντα χαίρομαι με τέτοιες ανακοινώσεις αλλά πολύ περισσότερο όταν έρχονται από το συγκεκριμένο θέμα.. εύχομαι να περάσεις 9 τέλειους μήνες χωρίς αγωνίες:)

άντε και στις υπόλοιπες:)

Η αγωνία είναι αναπόφευκτη, αλλά τι να κάνουμε... Μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς? Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Θα σου φέρει γούρι θα δεις!!! :-) ΓΟΥΡΙ είπα σύμπαν!!! Μη φέρεις κανένα παγούρι στην κοπέλα.. Τι να το κάνει; (όχι γιατί τελευταία σα να κουφάθηκε μου φαίνεται ;))

Διαφημίσεις

Η αγωνία είναι αναπόφευκτη, αλλά τι να κάνουμε... Μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς? Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Θα σου φέρει γούρι θα δεις!!! :-) ΓΟΥΡΙ είπα σύμπαν!!! Μη φέρεις κανένα παγούρι στην κοπέλα.. Τι να το κάνει; (όχι γιατί τελευταία σα να κουφάθηκε μου φαίνεται ;))

χαχαχα ... μακάρι να φερει γουρι..μάλλον σιγουρα θα φερει... βλέπω πως μια μια τον βρίσκει τον δρόμο της.. γιατι να μην το βρω και γω? το δικαιούμαι:)

ναι εχεις δικιο για οσες εχουν ζησει ασχημες στιγμες ποτε δεν θα ειναι μια εγκυμοσύνη εντελως ανεμελη.. ασ είναι τουλαχιστον μια χαρουμενη περιοδος κι ασ εχει και μικρες αγωνιες..

μπραβο!!!!!!!!!! τα'ξερα,σου ευχομαι αυτη την φορα να φτασεις ως το τελος , αλλα και εσυ να εισαι προσεκτικη,δεν μαθαινεις για μενα??,ξαπλα!!!:P ,και ολα θα πανε καλα.

Κι εσένα σε περίμενα να μπεις και τώρα είδα ότι είχες μπει.. Τι στο καλό; Λέτε το τρακάρισμα να μου άφησε κινέζικα μάτια και να μη βλέπω καλά;

Σε ευχαριστώ ιπποκαμπάκι!!! Τι εννοείς δεν μαθαίνεις για μένα; Έχω χάσει κάτι; ότι είσαι ξάπλα ναι το φαντάζομαι.. :rolleyes:

χαχαχα ... μακάρι να φερει γουρι..μάλλον σιγουρα θα φερει... βλέπω πως μια μια τον βρίσκει τον δρόμο της.. γιατι να μην το βρω και γω? το δικαιούμαι:)

ναι εχεις δικιο για οσες εχουν ζησει ασχημες στιγμες ποτε δεν θα ειναι μια εγκυμοσύνη εντελως ανεμελη.. ασ είναι τουλαχιστον μια χαρουμενη περιοδος κι ασ εχει και μικρες αγωνιες..

μάλλον ως αγωνιώδη περίοδο με μικρές χαρές την κόβω, αλλά δεν πειράζει. Το αποτέλεσμα θα μετρήσει... έτσι δε λένε; Τέλος καλό όλα καλά!!!; Εε αυτό!!

καλέ δεν είχα δει οτι είχες μπει κι εσύ εντωμεταξύ... Και σε περίμενα..!! Ευχαριστώ!! ευχαριστώ ευχαριστώ!!! Στείλε καμιά μαστίχα να μασουλάω μπας και ξεχάσω το τσιγάρο .. :rolleyes:

πες μου που να τις στείλω και έφτασααααααααν!!!;):D

Διαφημίσεις

il_fullxfull.8607640.jpg

επειδή ασχολούμαι με το craft (χειροποίητες κατασκευές), νομίζω μου ταιριάζει αυτή η εικόνα!!! :-)

Έκανα το τεστ χθες στη σχολή χορού και βγήκε όπως καταλάβατε θετικό... !!!!!!! :D :D

Μετά πήγα και στο πάρτυ, αλλά δεν χόρεψα πολύ.. Μη με μαλώσετε!!! :rolleyes:

Ήμουν σίγουρη!!!! Με το καλό!!! Μια ανέφελη εγκυμοσύνη εύχομαι και ένα γερό παιδάκι σε 8 μήνες!!!!

Τελικά ο Κινέζος τι ήθελε να μας πει? Ακόμα αναρωτιέμαι.... :rolleyes:

Να σταματήσεις να κάνεις τον κινέζο και να κάνεις επιτέλους το τεστ γιατί μας......γκάστρωσες!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

il_fullxfull.8607640.jpg

επειδή ασχολούμαι με το craft (χειροποίητες κατασκευές), νομίζω μου ταιριάζει αυτή η εικόνα!!! :-)

Έκανα το τεστ χθες στη σχολή χορού και βγήκε όπως καταλάβατε θετικό... !!!!!!! :D :D

Μετά πήγα και στο πάρτυ, αλλά δεν χόρεψα πολύ.. Μη με μαλώσετε!!! :rolleyes:

Nατα τα καλα τα νεα!!!!! Αχ μπραβο!!!! Ολα καλα να σου πανε και με το καλο να ερθει το μπεμπεκι σου.

ΤΕΛΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟ ............ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........

πω πω τι ωραια νεα ειναι αυτα,μπραβο κοπελα μου με το καλο,να φουσκωνεις,να φουσκωνεις και απο χαρα και απο το μωρακι που θα μεγαλωνει μεσα σου......

Να απολαυσεις την καθε στιγμη μεχρι να ερθει ο καιρος να το παρεις αγκαλιτσα και να γινει το ονειρο πραγματικοτητα!!!!!!!!!

Αχ τι καλα γκαστρουλα κι εσυ(ετσι Αντριανουλα??) αρε συμπαν την εκανες τη δουλεια σου παλι,οσο για τον κινεζο σιγουρα ηθελε να σου πει παψε να κανεις τον κινεζο και προσεχε.......!!!!!!!!!

Ευχομαι συντομα να 'χουμε κι αλλα ευχαριστα..........

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Κι εσένα σε περίμενα να μπεις και τώρα είδα ότι είχες μπει.. Τι στο καλό; Λέτε το τρακάρισμα να μου άφησε κινέζικα μάτια και να μη βλέπω καλά;

Σε ευχαριστώ ιπποκαμπάκι!!! Τι εννοείς δεν μαθαίνεις για μένα; Έχω χάσει κάτι; ότι είσαι ξάπλα ναι το φαντάζομαι.. :rolleyes:

οχι βρε,απλά ειμαι ξαπλα,δεν δουλευω και εκανα και περιδεση τραχηλου και προχωραμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...