Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ιολη μου ξερεις οτι δε θελω να σε μαλωνω,γιατι εισαι μια σκετη γλυκα,αλλα με αναγκαζεις να το κανω...........ασε κουκλιτσα μου τα αρνητικα πισω σου.Εχουμε περασει πολλα κι ομως ειμαστε ακομα εδω και θα ειμαστε,γιατι ειμαι σιγουρη οτι τα καλυτερα ερχονται,και θα ειμαστε εδω παρεα,για να τα γιορταζουμε.Σου στελνω μια αγκαλια και ενα φιλι.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα κάνω παιδί κι έχω συμβιβαστεί με την ιδέα

Μπράβο, κοριτσάκι μου, ήμουν σίγουρη ότι θα ήσουν έγκυος, γι' αυτό σε παρότρυνα να το κάνεις, ώστε να προσέξεις και την ένταση του χορού.

Άντε, αυτή τη φορά όλα θα πάνε πολύ καλά και σε 9 μήνες θα κρατάς το μπεμπάκι σου αγκαλίτσα!!!

όταν παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις γίνονται τα θαύματα.... Για να δούμε τι θα δούμε... Τι έχει να μας πει το σύμπαν? :rolleyes:

Ευχαριστώ για τις ευχές σου!!! ΑΜήν!!! :D

Tounts δεν το πιστευω,μπραβο κοπελα μου, συγχαρητηρια,μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,ολοψυχα.Τι τελεια νεα,μπραβο βρε κοριτσια παντα τετοια!!!!

ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια Τουντσάκι!!! Με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου και να χορεύετε μετά μαζί συνέχεια αγκαλίτσα!

Έτσι να γεμίζουμε ελπίδες και να παίρνουμε θάρρος κι εμείς οι υπόλοιπες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

il_fullxfull.8607640.jpg

επειδή ασχολούμαι με το craft (χειροποίητες κατασκευές), νομίζω μου ταιριάζει αυτή η εικόνα!!! :-)

Έκανα το τεστ χθες στη σχολή χορού και βγήκε όπως καταλάβατε θετικό... !!!!!!! :D :D

Μετά πήγα και στο πάρτυ, αλλά δεν χόρεψα πολύ.. Μη με μαλώσετε!!! :rolleyes:

μπραβο!!!!!!!!!! τα'ξερα,σου ευχομαι αυτη την φορα να φτασεις ως το τελος , αλλα και εσυ να εισαι προσεκτικη,δεν μαθαινεις για μενα??,ξαπλα!!!:P ,και ολα θα πανε καλα.

Συγχαρητήρια Τουντσάκι!!! Με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου και να χορεύετε μετά μαζί συνέχεια αγκαλίτσα!

Έτσι να γεμίζουμε ελπίδες και να παίρνουμε θάρρος κι εμείς οι υπόλοιπες!

από μένα αν θέλετε να πάρετε θάρρος, θα περιμένετε μέχρι τον Αύγουστο.. Αλλιώς θα πάρετε αγωνία προς το παρόν... Τι να κάνουμε; Έχουμε και το ιστορικό μας .. :)

καλα ημουν σιγουρη toynts!!! SYGXARHTHRIA!!!!!!!!!!!ευχομαι ολα να πανε τελεια κ θα πανε λεμε!!!!

εσένα σε πιστεύω πιο πολύ από τις άλλες... άμα πεις κάτι, βγαίνει ..:D

Ελπίζω να σε πιστεύει και το σύμπαν!!

Τελικά ο Κινέζος τι ήθελε να μας πει? Ακόμα αναρωτιέμαι.... :rolleyes:

Διαφημίσεις

ΓΙΟΥΠΙ !!!!!!!! Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ένα υγειέστατο μωράκι!

1167078tfdr84qc3l.gif

αχ τι ωραίο αυτό... Και τα Ισπανικά μου αρέσουν πολύ! Αφού λέω αν όλα πάνε καλά, την περίοδο που θα είμαι ξαπλωμένη στο σπίτι λόγω περίδεσης, να μάθω Ισπανικά... Τι στο καλό λατίνα θα είμαι; Και το μωρό θα ακούει από την κοιλιά και θα βγει έτοιμο λατινάκι!!! :-) Αρρίμπα μουτσάτσος!!

τουντσάκι μου!!!!!!!!!! τρελάθηκα όταν το διάβασα!!!!!!!

Αντε ΄με το καλό κοριτσάκι μου με μία εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσήνη!!!!!:D:D:D

καινούριο μπεμπεκάκι στο καφεεεεεεεεεεε γιούπι!!!!!!:D

καλέ δεν είχα δει οτι είχες μπει κι εσύ εντωμεταξύ... Και σε περίμενα..!! Ευχαριστώ!! ευχαριστώ ευχαριστώ!!! Στείλε καμιά μαστίχα να μασουλάω μπας και ξεχάσω το τσιγάρο .. :rolleyes:

σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα..

τουντς συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου... πάντα χαίρομαι με τέτοιες ανακοινώσεις αλλά πολύ περισσότερο όταν έρχονται από το συγκεκριμένο θέμα.. εύχομαι να περάσεις 9 τέλειους μήνες χωρίς αγωνίες:)

άντε και στις υπόλοιπες:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...